ILERI

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Koulua on kaksi, ne, jotka valmistelevat uraa, ja ne, jotka loukkaavat. Kansainvälisten suhteiden tutkimuslaitos on paikka, jossa ei ole vain poikkeuksellisia urapolkuja, vaan erityisesti se paikka, jossa nuoret elävät elämänsä aikana: ILERI : ssä he valitsevat tulla maailman sitoutuneiksi kansalaisiksi.

ILERI on paikka, jossa humanismin arvot ovat kukoistaneet vuodesta 1948 lähtien, ja siten instituutti antaa tutkijoilleen arvokkaimman viaticumin: pakkomielle kunnioittaa muita ja halu osallistua niihin yhdistää heidän kanssaan, ymmärtää heidän kulttuuriaan, rakentaa heidän kanssaan, järjestää maailmaa, luoda vaurautta, voittaa vihaa, taistelua ja sotia. ILERI on tietysti oltava paras akateeminen taso, jotta ILERI olisi mahdollisimman luotettava tieto niistä, jotka lähtevät ja osallistuvat kansainvälisiin instituutioihin, yrityksiin, kansalaisjärjestöihin , maailman aikana. Sen arvostettu tiedekunta on kiistaton tae koulun opetuksen laadusta.

ILERI n opiskelijat tarkistavat päivän ILERI nopeasti tämän talon erityispiirteet: emme koskaan jätä sitä. Se on kulunut itsessään koko elämänsä ajan kuin nainen ja mies.115128_45956501_2135753859788656_7642633697501380608_n.jpg

18 pistettä huippuosaamisesta

ILERI n opiskelijaksi on hankittava tarvittavat taidot kehittyä kansainvälisissä piireissä.

ILERI vuodesta 1948 ILERI kouluttanut opiskelijoita kansainvälisten järjestöjen, kansalaisjärjestöjen, kansainvälisten yritysten, eurooppalaisten instituutioiden, ranskalaisen julkishallinnon, diplomatian, paikallisviranomaisten, tutkimuslaitosten, journalismin, lobbausyritykset, maakohtaiset konsulttiyritykset ja kansainväliset rekrytointiyritykset.

Tämä kattava ja tasapainoinen opetussuunnitelma antaa opiskelijoille vankan ja kestävän koulutuksen.

Ainutlaatuinen koulu

Valinta sisäänkäynnissä: ILERI on ihmiskokoinen koulu, joka koostuu loistavista, ILERI , intohimoisista ja sitoutuneista opiskelijoista, jota valvoo ILERI vuodessa.

Vaativa ja kattava ohjelma: kansainvälinen oikeus, politiikka, geopolitiikka, kansainvälinen talous, kolme vierasta kieltä. Kurssit ranskaksi ja englanniksi.

Tiedekunta: koostuu akateemikoista ja tunnustetuista ammattilaisista, jotka ovat omistautuneet ILERI .

Soveltamis- ja yleiskulttuurin poikittaisprojektit: kriittisen hengen kehittäminen, painopiste tutkimukseen ja keskustelun kulttuuriin ryhmien hankkeiden kautta.

Erittäin rikas ja aktiivinen yhteisön elämä, jossa on yli kymmenen yhdistystä: puolustus, humanitaarinen, ilmasto, keskustelu, YK: n simulointi, UNICEF, Trust Africa, BDE, Aasia jne.

Yleinen kulttuuri: Valinnaiset temaattiset seminaarit, kartoituskurssi, kulttuurivierailut.

Konferenssit: viikoittain, avoinna yleisölle IR-asiantuntijoiden ja webcast-lähetysten avulla.

Vaihto Master 2: ssa: oppisopimussopimus, ammatillistussopimus tai vuorotteleva harjoittelu.

Laitoksessa, jonka valtion: CROUS apurahat ja ansioihin stipendejä ILERI .

Harjoittelu Ranskassa ja ulkomailla: valmistelu työelämään koko koulutuksen aikana, jota seuraa ohjaaja ja harjoittelupalvelun tukeminen.

Erasmus-peruskirja: lähes 30 arvostettua kansainvälistä vaihtoa kansainvälisten suhteiden alalla.

9000-vuotias verkosto: säännölliset suositukset, oma käyttöympäristö, hakemisto, harjoittelupaikkoja, työpaikkoja.

Resurssikeskus: yli 1600 kirjaa, erikoislehtiä, pääsy CAIRN-dokumentti- tietokantaan maisterin tutkintoon ja erityisten dokumentistien tuki.

Historia ja arvot: ILERI : n opiskelijat väittivät ja siirtyivät sukupolvien kautta.

Kolme pakollista vierasta kieltä: 11 kielen opetuksesta ja eLearning-alustasta.

Arvostetut kumppanuudet: MAE, DRM, DGSI, CESA, CESM jne.

Maisterintutkinnot: kansainvälinen turvallisuus ja puolustus, taloudellinen tiedustelu tai RNCP-otsikko 1: kansainvälinen yhteistyö ulkomailla.

Ammatillinen integraatio: 50% kuudella kuukaudella, 80% vuodessa, ensimmäisen vuosipalkan ollessa 30K €.

Sijainnit

Puteaux

Osoite
Jardins Boieldieu,20bis
92071 Puteaux, Île-de-France, Ranska

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin