INEAD

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yleistä: Kauko School

Kanssa etäopiskelu, te hallita oman oppimisen aktivoida ohjauksen urasi menestys. Omalla tempo. Etäisyys on muuttamassa informaatiota tiedoksi!

Tiedon hankkiminen on nyt mahdollista milloin tahansa, jotta eniten. Suurimmat rooli on auttaa sinua ajatella ja rakentaa tietoa. Tulevaisuutta on ytimessä huolemme!

INEAD tarjoaa tiimeineen kaksinkertaistaa koostuu ohjaajien ja valmentajien, kognitiivinen pedagogiikan ja totta sokraattinen menetelmä Sokrates!

INEAD, asiantuntija E-learning Training

Erikoistunut etäisyys korkeakoulutuksen vuodesta 2008 INEAD tarjoaa 52 kursseja e-learning kursseja 9:

Henkilöstö

Markkinointi, Viestintä, Tapahtumat Pankit, rahoitus, vakuutus Ympäristö, Sustainability Johdon ja Business Management Logistiikka ja toimitusketjun Tietokoneet, Web Design Matkailu, Hotellit Sosiaalinen, Medical, terveys

Meidän ero on meidän valmennus ja henkilökohtainen valmennus takaamme 1200 opiskelijaa vuodessa. Myös meidän opiskelijat voivat opiskella kun he haluavat, missä he haluavat ja omaan tahtiinsa.

opetusmenetelmä

Olet ytimessä oppimisen. Your tempo on meidän, kunnioitamme ja sopeudumme sitä. Tarjoamme paperitonta koulutus tuella joukkueemme. Me keskitymme kehittämään taitoja ja jäsentää vuorovaikutus ohjaajien ja valmentajien.

Meidän opetusmenetelmä perustuu neljään akseleilla:

Läheisyys meidän etäopetuksen Ihmiskunnan online optimoida koulutukseen Oikeat työkalut palvelemaan oppisopimus Koulutusjärjestelmä platform

Instituutti Laatupolitiikka

Kutsumusta Eductive Group, joka kuuluu INEAD, on työskennellä ammatillista tulevaisuutta sen opiskelijat. Se sisältää joukon lukioissa, kukin erikoistuneet alalla tai useilla aloilla, mutta niillä on yhteinen valuutta: koulutus - työpaikka - työtä.

INEAD on pilotti kouluryhmän etäopetuksen; siitä on tullut merkittävä toimija Ranskassa etäopetuksen. Tämä tavoite edellyttää muun muassa toteuttamaan laadun politiikkaa.

Lisäksi nousu tieto- ja viestintätekniikkaa käytetään opetukseen ja koulutukseen, uusien asiakkaiden odotukset, muuttuva koulutuskontekstiin ... tarpeen ottaa huomioon ja joskus ennakoida nämä muutokset opetusmenetelmiä instituutin.

Nojautumalla laatuun perustuvan lähestymistavan ja siten tuoneet kuuntelu ja asiakastyytyväisyys, instituutti aikoo pysyä uskollisena arvoihin.

Laatupolitiikka, halusimme aloittaa INEAD, tavoitteena on tarjota mahdollisuuksia henkilöstön ja sen asiakkaille. Se kattaa neljä aluetta:

Parannettu työllistettävyys: Antaa koulutusta, joka annetaan vaikea markkinoille pääsyn nuorten työllisyyteen, edistää ammatillista integraatiota. Kestävä työllistettävyys: Antaa koulutusta edistäviä analyyttisiä taitoja, kriittistä ajattelua, mutta myös kansalaisten mielessä, henkilökohtaista kasvua, avoimuus Euroopassa ja maailmassa ... Opiskelijan garners kannattava varat koko hänen uransa. Pedagogiikka menestys: Käytä opetuksen suunnittelun ja teknologia saavuttaa parhaat mahdolliset tulokset, jotka perustuvat kehon opetushenkilöstön kehittäminen ryhmätyötaitoja yksittäisten tukea opiskelijoille työkaluja vuorovaikutteista tietoa ja viestintää. Kulttuuri korkeat vaatimukset ja laatu: Kehitetään henkilöstön keskuudessa jatkuvan parantamisen lähestymistapaa ymmärretään, sen hyväksyä kaikki.

koulutus takaa laadukkaan

EDUCTIVE GROUP : INEAD kuuluu Eductive Group, ryhmä opetus korkeampi kansallisessa mittakaavassa koostuu kaksikymmentä kouluissa.

RNCP SERTIFIOINTI : INEAD vapautus Securities Certified rekisteröity National Directory of Professional sertifioinnit (RNCP) alaisuudessa kansallinen komitea Ammatillinen sertifiointi, itse alaisuudessa työministeriö.

CONTROL DISTRICT :

INEAD edellyttää opetus- ja hallinnollisen valvonnan opetusministeriön, artiklan mukaisesti L. 442-2 of Education Code.

Taloudelliset ja hallinnolliset VALVONTA TYÖMINISTERIÖ : INEAD on rekisteröity koulutusorganisaation kanssa alueellinen työvoimadirektoraatti, työllisyys ja ammatillinen koulutus (DRTEFP). Ominaisuus edellyttää valvonnan työministeriön artiklan mukaisesti L6361-1 ja L6361-2 työlain.

FEDE jÄSEN :

INEAD on jäsenenä European Federation of koulujen (FEDE). Vuonna 1963 perustettu FEDE edustaa nykyään 75 Euroopan tutkintotodistukset yli 14.000 opiskelijaa yli 350 koulua Ranskassa ja Europe.Tous FEDE tutkintotodistukset pohjautuvat European Credit Transfer System ja Euroopan luotto kertymistä opintosuoritusten siirtojärjestelmä (ECTS).

Akkreditointia FEDE IACBE :

IACBE (International Assembly for Collegiate Business Education) valtuuttaa koulutusohjelmia, jotka täyttävät tietyt vaatimukset kriteerit. Hyväksytyn koulutuksen tulisi pyrkiä hankkimaan tiettyjä ammattitaidon työpaikoilla. Kaikki DEES FEDE tutkintotodistukset antama akkreditoitujen IACBE.

Sijainnit

Ranska Online

INEAD

Osoite
39 Avenue Denis Padovani, 13127 Vitrolles
Ranska Online, Ranska

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: