IONISx

Esittely

Lue virallinen kuvaus

  • IONISx , DEMATERIALisoitu koulu

    Ikuisen muutoksen maailmassa opettaminen tarkoittaa tietämistä kuinka innovoida. Innovaatio on osa IONIS-ryhmän DNA: ta, ja digitaalinen koulutus tunnustettuna ja todistettuna oppimismenetelmänä ei ole nykyään poikkeus. IONISx on täysin omistautunut digitaalikoulutukselle ja tarjoaa IONISx .com-alustansa kautta IONISx , joita ryhmän koulut ovat kehittäneet yli 30 vuoden ajan.

360 ° Opettaminen kortilla

IONISx alustan tarjoamat mahdollisuudet ovat monia ja erilaisia, mukaan lukien pysyvästi saatavilla olevat kurssit, joiden avulla voit oppia ja työskennellä asynkronisesti, ilman rajoituksia. Sisällön suunnittelijat ovat sekoitus ammatillisia ja akateemisia asiantuntijoita, mukaan lukien monet professorit ryhmän kouluista. Digitaalinen sisältö on suunniteltu alkuperäisten teemojen mukaan, tarkalla kulmalla, jotta aiheeseen saadaan uutta valoa ja taitotietoa.

UUSI OPETUS- JA KOULUTUSTAPA

IONISx : ssä koulutuksen digitalisointi MiMon ansiosta on tärkeä askel "dematerialisoidussa koulussa". MiMos ("mikromoduuleille") koostuu pienistä, jopa 30 minuutin pituisista oppimiskapselista avainkäsityksen oppimiseksi. Koostuen videosekvensseistä, yhteenvetolomakkeista, lisäresursseista, muodollisista ja arvioivista harjoituksista, ne kattavat valtavan määrän aiheita, niin paljon tietokoneita, teknisiä, taloudellisia kuin ...

Tähän mennessä IONISx on jo suunnitellut yli 2800 MiMon rakentamaan erityisiä oppimisreittejä. Näitä moduuleja voidaan katsella milloin ja missä tahansa, mukaan lukien matkapuhelin ja tabletti. Ne tarjoavat oppijoille suuren joustavuuden, järjestävät vapaasti aikataulut omassa tahdissaan heidän tarpeidensa mukaan. Kehittynyt seurantarajapinta mahdollistaa henkilökohtaisen tuen ja seurannan jokaiselle oppijalle.

Sijainnit

Ranska Online

Osoite
Ranska Online, Ranska

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin