IPAG Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Pariisin sydämessä sijaitseva IPAG Business School tarjoaa kansainvälisille opiskelijoille jännittävän tilaisuuden kokea vilkas kaupunkiympäristö akateemisten opintojensa rinnalla. Kampus sijaitsee 6. kaupunginosassa, jossa on suosittu kahvilakulttuuri; avoin kahvila ja ravintola kohtaus Boulevard Saint-Germain ja Saint-Michel, Latinalaisen korttelin baarit ja pubit, historialliset monumentit sekä boutique-ostosalueet ja monipuolinen taide-kohtaus. Akateemisesti IPAG on laitos, joka on yksi parhaista ranskalaisista mestari-kouluista, jotka täyttävät eniten tutkinnonsaajat (l'Etudiant 2013 ja 2014). Nämä ovat kaikki osa syytä, miksi IPAG Business School on erinomainen valinta Study Abroad IPAG Business School .

Kansainvälinen IPAG

Kansainvälinen integraatio on osa historiaa. Yli 2400 opiskelijaa osallistuu vuosittain laajaan kurssiin, jotka ovat sekä ranskalaisia ​​että englantilaisia, joilla on mahdollisuus opiskella maailmanlaajuisesti.
118 partnerinstituutissa 35 maissa opiskelijoilla on laaja valikoima maita ja kulttuureita, jotka voivat tutustua vaihto-ohjelmiimme, kaksoistutkintoihin, kolminkertaisiin tutkintotodistuksiin, MBA-ohjelmiin ja harjoittelujaksoihin. Ohjelmamme on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille sosiaalisia ja ammatillisia taitoja, joita tarvitaan edetä nykypäivän haastavassa ja nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Lisäksi IPAG Business School kaupungin läsnäolo tarjoaa myös erinomaiset mahdollisuudet opiskelijoille integroida opintojasi työharjoitteluun.

Innovaatio

IPAG Business School ponnistelee laadulliseen tutkimukseen johtamisessa ja suurin saavutus on yksi Ranskan huippututkimuslaboratorioista. Meillä on asema johtavassa tutkimuksessa toiseksi tunnetuimpana post-Bac-koulut. IPAG Lab on ollut perusinvestointi, koska se perustettiin; se keskittyy teoreettisen ja soveltuvan tietotalouden kehittämiseen taloustieteessä ja johtamisessa. Yli 70 professoria tai liitettyä jäsentä Lab on julkaissut vuosittain 150 julkaisua talous- ja johtamistutkimuksissa. Lisäksi Labilla on johtavien kansainvälisten lehtien toimittajiin kuuluvia jäseniä, ja se on isäntä vieraileville professoreille eräistä suurimmista kansainvälisistä yliopistoista.

Työpaikat

Yli 85% IPAG: n nuorista tutkinnon suorittaneista etsii työtä alle 3 kuukaudessa, 54% opiskelijoista aloittaa uransa suuryrityksissä tai yrittäjinä.
Opiskelijoille tarjotaan monenlaista tukea, johon sisältyy IPAG-työpaikka, joka yhdistää työnantajat ja opiskelijat. Tämä yksinomainen palvelu mahdollistaa kumppaniensa mahdollisuudet.
Lisäksi monet opiskelijat IPAG Business School tarjotaan pysyvästi sopimuksen lopussa loppuun harjoittelu.

ohjelmat

Englanninkielisissä opetusohjelmissa on:

  • Kansainvälisen johtamisen kandidaatti
  • Kauppatieteiden kandidaatti
  • Kansainvälinen liiketoiminta- ja johtamisohjelma
  • MBA International Trade
  • MBA Luxury Brand Management
  • MBA Energia ja kestävä kehitys
  • MBA European Management
  • MBA Food Business Management

Sijainnit

Pariisi

IPAG Business School - Paris Campus

Osoite
184, bd Saint-Germain
75006 Pariisi, Île-de-France, Ranska
Puhelin
+33 1 53 63 36 24

Kiva

Osoite
4, bd Carabacel
06000 Kiva, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Ranska

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin