IPSA

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa IPSA , ainutlaatuiselle teknilliselle koululle!

Mestari ilmailualalla

IPSA myöntämä "Engineering Degree" on CTI: n hyväksymän ranskalaisen maisterin tutkinto. Se asettaa haltijan kykenevän käsittelemään mitä tahansa ilmaa ja tilaa koskevia kysymyksiä. Tutkijat ovat kehittäneet laajaa yleistä teknistä osaamista sekä erittäin erikoistuneita taitoja ilmailun ja avaruuden aloilla. IPSA koulutus antaa myös tutkinnon suorittaneille mahdollisuuden työskennellä muilla teknisesti edistyksellisillä aloilla, kuten ilmailu- ja avaruusteollisuudessa, kuten autoteollisuudessa ja meriliikenteessä, jossa käytetyt tekniikat ja tekniikat ovat lähellä ilmailuteollisuutta.

koulutus

Koulutuksen tavoitteena on varmistaa korkeatasoisen asiantuntemuksen edellyttämän tiedon hankkiminen ja validoida tarvittava osaaminen erilaisten tehtävien hoitamiseksi urallaan. Opetuksen ja projektityön (tyypillisiin teollisiin kysymyksiin liittyvän) tasapainon perusteella IPSA opetussuunnitelma sisältää vahvan ilmailu- ja avaruudellisuuden ulottuvuuden koulutuksen alusta, joka on kehittynyt vuosien varrella. Opiskelija muodostaa koulutuksen valitsemalla tiettyjä 'teknisiä pääaineita' suunnittelukauden aikana, jolloin hän voi yksilöidä kursseja ja hankkia asiantuntemusta valitulla alalla.

Yrityskonferenssit ja kansainvälinen tietoisuus tarjoavat lisätaitoja, jotka luovat kriittisen ajattelun ja opiskelijan kyvyn tehdä päätöksiä

* CTI (Commission des Titres d'Ingénieur) on Ranskan riippumaton elin, joka vastaa korkeakoulujen arvioinnista ja akkreditoinnista

130000_slide-actu-1.jpg

Yksi korkeakoulu, kolme kampusta

IPSA kampus Ivry-sur-seinessä

Instituutti tarjoaa etuoikeutetun ympäristön opiskelijoille. Englanniksi opetettuja ohjelmia tarjotaan vain Pariisin kampuksella.

Monikeskusteknologiakampus Pariisin lähellä:

Pariisin -South-kampuskouluissa on yli 4000 m2 luokkahuoneita, tietokonehuoneita, hallinnollisia toimipisteitä ...

Nämä tilat koostuvat:

  • luokkahuoneet
  • Laboratorioita ja työpajoja mekaniikan, elektroniikan ja fysiikan käytännön töistä.
  • 1 tutkimuslaboratorio
  • 300 verkkotyöasemaa
  • 1 varustettu kahvila
  • Useat huoneet ovat omistettu noin kaksikymmentä opiskelijaliittoa.

Opiskelijaelämä Paris-South-kampuksella.

Kampus antaa IPSA ja ESME Sudrian opiskelijoille mahdollisuuden jakaa opiskelijajärjestötapahtumia. Kampus sijaitsee lähellä pikaruokaravintoloita ja kahviloita sekä lukuisia asuinhuoneita.

IPSA kampus Toulousessa

IPSA sivusto Toulousessa (jossa tarjotaan vain perustutkinto-insinöörin koulutusta ranskaksi) nauttii tämän suuren ilmailu- ja avaruusteollisuuden pääkaupungin ainutlaatuisesta ympäristöstä.

Monikulttuurikampus

Toulouse-kampus tarjoaa opiskelijoille miellyttävät elinolosuhteet, yhteistyötilat ja omistettu hautomo aloittaville yrityksille, jolloin opiskelijat ja jatko-opiskelijat voivat kehittyä suojatussa ympäristössä.

Toulouse, ilmailu-pääoma

Toulouse on epäilemättä ihanteellinen kaupunki niille, jotka ovat intohimoisia ilmailun alalla:

  • Teollisuussyistä Airbusin, Alcatelin, Astriumin, Thalesin ja Latécoèren kanssa jne.
  • Mitä tulee korkeakouluopintoihin johtavien ranskalaisten aeronautikoulujen ja avaruuskeskusten kanssa ja yksi Ranskan suurimmista yliopistokeskuksista
  • Tutkimuksessa CNES, ONERA ja lukuisat CNRS-laboratoriot.
IPSA kampukset Lyonissa

Lyonissa tarjotaan vain perusopetuksen kaksi ensimmäistä vuotta ja kaikki kurssit opetetaan ranskaksi.

Graduate School of Engineering lähellä teollisuutta

Yli 50 vuoden aikana IPSA on vakiinnuttanut suhteita ja kestäviä kumppanuuksia ilmailuteollisuuden suurimpien toimijoiden kanssa. Nämä kumppanit etsivät vapaaehtoisesti opiskelijoita ja keskustelevat teknisen ammattialan eri näkökulmista (tieteellinen, tekninen, kulttuurinen ja taloudellinen). Tämä teollisuuden läheisyys mahdollistaa sen, että IPSA kehittää kehitysneuvostonsa kautta koulutusta alan tarpeiden mukaan. Alumni, joka työskentelee alan suurimmissa yrityksissä, palaa helposti kouluun jakamaan kokemuksensa tulevien insinöörien kanssa IPSA .

Passion on perimmäinen motivaatio

Jos on koulua, jossa intohimo on läsnä, se on IPSA . Yhdistysten hankkeet paljastavat monimutkaisuudestaan johtuen Ipsaliensin intohimoisen puolen. IPSA järjestää myös erilaisia tapahtumia, jotta opiskelijat voivat elää intohimonsa, kuten ranskalaisen ilmailualan näyttelijöiden konferenssit, lentosimulaattorit, läsnäolo erilaisissa ilma-näyttelyissä ja kokoontumiset.

Sijainnit

Pariisi

Osoite
63 boulevard de Brandebourg

94200 IVRY-SUR-SEINE

FRANCE

94200 Pariisi, Île-de-France, Ranska

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin