IRIS Sup'

Esittely

Lue virallinen kuvaus

IRIS Supin valinta on tae valtion tunnustamasta koulutuksesta, joka on mukautettu työelämän vaatimuksiin ja joka on tarkoitettu niille, jotka haluavat harjoittaa tai kehittyä ammatillisesti kansainvälisessä kontekstissa.

IRIS Sup 'koulu IRIS

Luoma IRIS vuonna 2002, IRIS Sup 'on yksityinen tekninen korkeakoulu rekisteröity Pariisin Rectorat jonka tavoitteena on kouluttaa opiskelijoita ja ammattilaisia ​​eri kauppojen kansainvälisissä yhteyksissä.

Se myöntää valtion tunnustamia nimikkeitä, taso 7, joka on rekisteröity kansallisessa ammattisertifikaattien hakemistossa (RNCP).

Geopolitiikka ja ammatillinen käytäntö

IRIS Sup koulutus 'tarjous opiskelijoille:

  • tarvittava tietämys ymmärtää kansainvälisiin kysymyksiin ja kehittää kykyään analyysi- ja ehdotuksia, joiden avulla päätöksen organisaatioissa;

  • työkalut, jossa suuri osa annetaan oppimista simuloinnin ja käyttöönoton työtilanne, alkaen 1. vuoden;

  • kypsyä ja kehittää uraansa suunnitelmat omistettu työpajoissa.

Valitse valmistumisen

IRIS Sup tarjoaa koulutusta soveltuvasta geopolitiikasta, joka johtaa kahteen valtion tunnustamaan 7 tason nimikkeeseen: Kansainvälinen strategia-analyytikko (ASI) ja Kansainvälisen ohjelman johtaja - Humanitaarinen ja kehitysyhteistyö (MPI-HD ). Saatavilla bac + 3 -kurssilla, kurssit kestävät kaksi vuotta. Bac + 4: n haltijat voivat hakea suoraan toisena vuonna.

> Ensimmäinen vuosi IRIS Supissa (bac + 4)

Kansainvälisten suhteiden perustutkintojen yksityinen tutkintotodistus (RI 1) merkitsee ensimmäisen vuoden IRIS Supissa. Bac + 3: n pakollinen läpikulku ilman ammattikokemusta, tänä vuonna voi myös antaa tutkinnon suorittaneille opiskelijoille mahdollisuuden hankkia vankka perusta poliittisiin, taloudellisiin ja diplomaattisiin kysymyksiin ennen erikoistumistaan 2. vuodelle.

> 2. vuoden kurssit (bac + 5)

Kansainvälinen strategia-analyytikko (ASI)
3 kurssia, joiden tarkoituksena on kehittää sen analyyttistä, toiminta- ja päätöksentekotaitoa kansainvälisissä ympäristöissä:
- Geopolitiikka ja tulevaisuudennäkymät
- Maantalous ja riskienhallinta
- Puolustus-, turvallisuus- ja kriisinhallinta
.

Kansainvälinen ohjelmapäällikkö - Humanitaarinen ja kehitysyhteistyö (MPI-HD)
Perusopetussuunnitelma, jonka tavoitteena on kehittää sen valmiuksia analysoida alan interventiokysymyksiä, hallita projektisyklin hallintaa (PCM) ja ohjelmointia, sekä kolmella reitillä (strateginen, operatiivinen, puolustaminen).
Taitot saadaan työskentelemällä hankkeissa yhteistyössä kansainvälisen yhteisvastuun toimijoiden (kansalaisjärjestöjen, yhdistysten, sosiaalisten yrittäjien) kanssa.

Kursseja tarjotaan myös etänä.

Multimediamainoksen monimuotoisuus

Iris Sup', ei klooneja. Opiskelija tai ammattilainen, ranskan tai ulkomainen, jokainen mukana matkaansa, kokemus, tavoitteet ja rikastuu koko vuoden, koska opetukset monimuotoisuuden alkuperän opiskelijoiden ja sidosryhmien.

IRIS Sup 'vuosittain noin 20% opiskelijoista eli kolmekymmentä kansallisuutta.

Sujuva Englanti vaaditaan mihinkään kansainväliseen toimintaan, jotkut kurssit opetetaan Englanti.

56141_14608745_1108732885849348_3579966449716116051_o.jpg

Seuranta ja koulutustukea

IRIS Sup on edelleen yli 260 opiskelijaa luokassa, ja anonyymillä ei ole paikkaa. Vuoden alussa jokainen opiskelija allekirjoittaa sisäisen sääntelyn, joka ohjaa hänen suhteitaan opettajiin ja pedagogiseen tiimiin. Käynnissä oleva läsnäolo on pakollista, ja työ on tehtävä määräajassa. Vuoropuhelu hallinnon kanssa on vakaa: onko olemassa hallinnollinen tai pedagoginen kysymys, jokainen opiskelija löytää aina keskustelukumppanin.

IRIS Supin opiskelijoilla on työtila, jossa on tarjolla ranskalaisen ja kansainvälisen lehdistön otsikoita sekä 200 online-lehtiä CAIRN-portaalissa. Useat tietokoneasemat, joissa on toimistopaketti, Internet ja Wifi, ovat avoinna.

Avoin koulutus on ammatti

- Vuorotteleville opinnoille / käytännöille suotuisa organisaatio: mahdollisuus harjoitteluun tai työhön 3 päivää viikossa, samanaikaisesti luokkien kanssa lokakuusta toukokuuhun, sitten kokopäiväisesti kesäkuusta joulukuuhun.


- Yhteys ammattilaisten kanssa: kaikki sidosryhmät työskentelevät yrityksissä, yhdistyksissä, kansainvälisissä järjestöissä tai vanhemmassa virkamiehessä. Kursseillaan yhdistetään siten teoreettiset panokset, käytännön sovellukset ja päivittäinen kokemus toiminnoista kansainvälisessä ympäristössä. Projektit toteutetaan yhteistyökumppaneiden kanssa ja niiden kanssa.


- Yhdistäminen IRIS-aktiviteetteihin: Kurssien lisäksi IRIS Sup -opiskelijat voivat käydä konferensseissa ja tehdä yhteistyötä IRIS-aktiviteettien kanssa (ks. S. 46).
Alumniverkosto: vuonna 2008 perustetun IRIS Alumni -yhdistyksen tavoitteena on koota yhteen verkosto, jolla on tänään yli 2000 tutkinnon suorittanutta!


- Ammatilliset ja kansainväliset kokemukset: Kaikissa ohjelmissa on mukana valmentajien johtamia työpajoja pohtimaan ammatillista projektiaan ja menetelmiään löytää työharjoittelu / työpaikka. Työharjoittelu- ja työopimussuhteiden johtajat julkaisevat myös ilmoituksia opiskelijoille, joita he myös saavat henkilökohtaisista neuvoista. IRIS Sup -opiskelijat ovat nyt arvostettuja satoissa yksityisissä yrityksissä ja julkisissa organisaatioissa. Kansainvälisten suhteiden johtaja kehittää tarjouksia ulkomaille, kansainvälistä liikkuvuutta ja seuraa ulkomaisia opiskelijoita.

56145_IMG_4787.JPG

Päivitetty koulutus joka vuosi

IRIS Sup -palvelussa kunkin näyttelijän mielipide on tärkeä: opiskelijat, opettajat (kaikki ammattilaiset), työharjoitteluohjaimet ja ammatillistamista koskevat sopimukset, kumppanit, tutkinnon suorittaneet tällä hetkellä ... Arviointikysely, neuvoja Kehittäminen ulkopuolisten ammattilaisten kanssa, koulutuskokoukset, muodolliset ja epäviralliset kokoukset ja keskustelut tarjoavat ympäri vuoden mahdollisuuden sekoittaa näkökulmia ja kehittää jatkuvasti koulutuksen sisältöä. Koulutuksen mukauttaminen työnantajajärjestöjen odotuksiin on jatkuva huolenaihe.

Yhteneväisyydet kaikessa koulutuksessa

Alueellaan tunnustettujen ammatillisten puhujien valinta (kelpoisuus asiakirjaan, pääsy haastatteluun), opintojen vauhti, geopoliittinen sekoitus ja ammattikäytännöt ovat yhteisiä piirteitä.
Jokaiselle kurssille mukautetut koulutuksen validointimenetelmät ovat läheisiä: jatkuva ohjaus (osallistuminen, luennot, muistiinpanot, harjoitukset, simulaatiot jne.), Tentit (tammikuu ja toukokuun loppu); väitöskirja ja suullinen puolustus (syys-lokakuu); työharjoitteluraportti (syyskuu).

56144_IMG_4730.JPG

Sijainnit

Pariisi

IRIS SUP'

Osoite
2 bis rue Mercoeur
75011 Pariisi, Île-de-France, Ranska

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin