ISA Lille - Graduate School of Agriculture and Bioengineering

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tutustu ISA Lilleen

Olemme ranskalainen maatalouden tutkijakoulu ja biotekniikka, joka tarjoaa peruskursseja ja maisteriohjelmia suurten yritysten kanssa maataloustieteessä, elintarviketieteessä, ympäristötieteessä ja taloustieteessä

Vuonna 1963 perustettu ISA Lillen kampus on osa Lillen katolista yliopistoa, joka on Ranskan suurin yksityinen korkeakoulu, jossa on 26 000 kokopäiväistä opiskelijaa ja 2500 kansainvälistä opiskelijaa.

ISA Lille on tunnustettu ja hyväksytty komission des Titres d'Ingénieur (Ranskan insinööriosastojen komitea) ja Ranskan opetus- ja maatalousministeriö.

Akateemisten ohjelmistojemme ja tutkimustoimintamme lisäksi ISA Lille tarjoaa konsultointitoimintaa sekä paikallisille yrityksille että maailmanlaajuisille johtajille maatalouden, elintarviketeollisuuden ja ympäristön aloilla Ranskassa ja ulkomailla.

ISA Lille numeroina

59240_Skjermbilde2017-10-26kl.21.41.25.png

59239_Skjermbilde2017-10-26kl.21.41.36.png

Tehtävämme

Rakenna kirkkaampi tulevaisuus kestävässä maailmassa

ISA Lillen strategisen suunnitelman tavoitteena on kannustaa yrittäjyyttä koulutuksen, innovoinnin, tutkimuksen ja kansainvälistymisen kautta.

koulutus

Akateemiset ohjelmamme perustuvat vahvojen tieteellisten ja teknisten taitojen hankintaan sekä henkilökohtaiseen kehitykseen. Tieteelliset kurssit, yksilöllinen mentorointi, ammatillinen upotus kaikkialla ohjelmassamme auttavat oppilasta rakentamaan omaa polkua pitämällä yrityksen maailman ja yhteiskunnan todellisuuden näkökulmasta.

Tutkimus ja konsultointi

Kaikki tutkimusyksikkömme kuuluvat suurempiin alueellisiin, kansallisiin ja kansainvälisiin tutkimusverkostoihin: yliopistoihin, instituutteihin ja liikekumppaneidemme R

kansainvälinen

Maailmanlaajuista koulutusta ei ole ilman kansainvälistä altistumista. Kansainvälistyminen on ISA Lillen tehtävien keskiössä: ohjelmissamme, opiskelijoiden ja professorien liikkuvuuden kautta akateemisten ja ammatillisten kumppanuuksien kautta.

Kansainväliset kumppanuudet

Sen lisäksi, että ISA Lille on osa monia kansallisia ja kansainvälisiä akateemisia verkostoja, sillä oli myös yli 200 kansainvälistä kumppanuutta maatalous- ja biotieteiden yliopistojen kanssa ympäri maailmaa.

Akateemiset kumppanimme110700_partners-networks.png

Sijainnit

Lille

Osoite
48 boulevard Vauban
59046 Lille, Hauts-de-France, Ranska

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin