ISAE-ENSMA

Esittely

Lue virallinen kuvaus

ISAE-ENSMA on ollut huippuosaamisen maine yli 70 vuoden ajan laitoksena, joka on kouluttanut yli 6500 korkean tason insinööriä harjoittaessaan kansainvälisesti tunnettua tutkimusta ja vahvaa kumppanuutta suurten yritysten kanssa.

ISAE ENSMA -ohjelma valmistaa insinöörejä uraan suunnittelutoimistoissa sekä tutkimus- ja kehitystyöhön ilmailu- ja avaruusalalla sekä yleisemmin liikenteen, koneenrakennuksen ja energian aloilla.

Opetussuunnitelma on laaja ja suunniteltu vastaamaan teollisuuden tarpeisiin reaktiivisuuden ja sopeutumiskyvyn suhteen. Se kattaa nesteiden ja rakenteiden mekaniikan, aerodynamiikan, energian, lämpötekniikan ja käyttövoiman, materiaalit ja teollisen laskennan. Koululla kehitetään vahvat suhteet teollisuuteen ja johtaviin korkeakouluihin ja tutkimuslaitoksiin Ranskassa ja ympäri maailmaa.131168_Photo4.jpg ISAE-ENSMA on referenssikoulu Ranskan yleiselle INP: n kilpailutestille ilmailu- ja avaruussuunnittelussa. ISAE-ENSMA on tekniikan koulu, jossa koulutus ja tutkimus ovat läheisessä yhteydessä toisiinsa. Koulutuksella on merkittävä ”tutkimus ja kehitys” -komponentti, ja tutkimuksella, joka kattaa selvästi “tekniikan tieteet” -sektorin, on läheiset yhteydet teollisuuteen. Laboratorioiden ja insinöörien kanssa koulu on jo pitkään suorittanut sopimustoimintaa suurille yrityksille, joista osa rekrytoi myös monia tutkinnon suorittaneita. Nämä ovat enimmäkseen yrityksiä, jotka työskentelevät ilmailu- ja avaruusteollisuudessa sekä yleisemmin liikenteen, mekaniikan ja energiateollisuuden aloilla. ISAE-ENSMA koulutus antaa nuorille insinööreille mahdollisuuden aloittaa työpaikat suunnittelutoimistoissa sekä tutkimus- ja kehitystyössä, lähinnä ilmailuteollisuuden ja maanpäällisen liikenteen aloilla.

Avainluvut

700 tekniikan opiskelijaa

100 jatko-opiskelijaa

200 vakinaista henkilöstöä

50 kansainvälistä akateemista kumppanuutta

20% kansainvälisistä opiskelijoista

3 Master-ohjelmaa (opetetaan ranskaksi): lento- ja maaliikenne, korkean suorituskyvyn materiaalit ja tietojenkäsittelytiede.

tutkimus

P 'Institute - P' koostuu kuudesta laboratoriosta, jotka käsittelevät palamista ja räjäyttämistä, aerodynamiikkaa, lämmönsiirtoa, materiaalien mekaniikkaa ja fysiikkaa sekä konetekniikkaa. Poitiersin yliopistosta ja ENSMA: sta nimeltään CEAT (aerodynamiikan ja lämmönsiirron tutkimuskeskus) nimeltään tekninen alusta, joka kokoaa raskaat tutkimustilat, joita käytetään myös yliäänen testihaarojen opetukseen.

Tietojenkäsittelytieteen ja järjestelmien automaattisen ohjauksen laboratorio

Laboratorio perustuu neljään akseliin (tai ryhmiin):

- Tietojen ja mallien suunnittelu

- Reaaliaikaisten sulautettujen järjestelmien mallintaminen

- Järjestelmien mallintaminen, tunnistaminen ja diagnosointi

- Järjestelmäanalyysi ja -ohjaus131166_Photo5.jpg

ISAE-ENSMA : n tutkinnon suorittaneet rekrytoivat useimmiten suuret kansalliset ja kansainväliset ryhmät (SNECMA, Airbus, Dassault, Renault, THALES, PSA, FRAMATOME jne.) Tai niihin assosioituneet urakoitsijat (ALTRAN, Teuchos jne.). Työllisyyssektoreiden mukaan tutkinnon suorittaneilla on merkittävä asema ilmailu- ja avaruusteollisuudessa (45%), vaikka koulutuksen melko laaja luonne tarjoaa heille myös mahdollisuuksia esimerkiksi mekaniikan ja maaliikenteen aloilla (25%). , energia (10%) ja teollisuuden IT

Sijainnit

Chasseneuil-du-Poitou

Osoite
Avenue Clément Ader,1
86360 Chasseneuil-du-Poitou, Nouvelle-Aquitaine, Ranska

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin