ISAT - Institut Supérieur de l'Automobile et des Transports

Esittely

Lue virallinen kuvaus

ISAT sijaitsee Neversissa, 2 tunnin ajomatkan päässä Pariisin eteläpuolelta ja lähellä kuuluisaa Nevers / Magny-Cours-kilparataa. ISAT on Université de Bourgogne -yksikön osa Shanghain maailman rankingista 800 huippua.

Autoteollisuuden ja liikennetekniikan instituutti (ISAT) on ainutlaatuinen valtion koulu, joka on sitoutunut insinöörien kokonaisvaltaiseen koulutukseen, ja se on erityisen kiinnostunut autoteollisuudesta. ISAT: n päätavoitteena on kattaa autoteollisuuteen ja liikenteeseen liittyvät koko asema ja osaaminen, jolla on vahva osaaminen mekaanisen sähkölaitteiden

ISAT-tekniikan ohjelmat on akkreditoitu komission des Titres d'Ingénieur ja EUR-ACE -merkinnällä (eurooppalainen laatumerkki kandidaatin

ISAT varmistaa, että opiskelijat nousevat osaaviksi ammattilaisiksi tarjoamalla käytännön tietoja ja taitoja, jotka eivät ole pelkästään ajoneuvotekniikan kannalta, vaan ovat suoraan sovellettavissa yrityksen tavoitteisiin.

ISAT on sitoutunut kehittämään tutkimustyötä "DRIVE" -ympäristöön liittyvässä ajoneuvotekniikan tutkimusosastossa (komposiittimateriaalit, tärinä

ISAT tarjoaa dynaamisen ympäristön ISAT-yhteisön täydelliseen kehittämiseen rikas kulttuuri- ja opiskelijaelämän kautta. ISAT tarjoaa monia korkeatasoisia urheilumahdollisuuksia ja kuuluisa gastronomia. Neversin koon ja sijainnin ansiosta opiskelijakodit eivät ole puutteellisia.

POLYTECH ORLEANS

Polytech Orléans kuuluu National Polytech -verkostoon korkeakouluopetuksen kouluissa. Koska tämä yksinomainen ryhmä kuuluu, Polytech'Orléans tarjoaa erinomaista ohjelmaa monien suurten toimipisteiden kanssa huipputekniikan alalla vain yhden tunnin päässä Pariisista etelään, metsäisellä kampuksella.

Vahva teollisuuden kilpailukyky ja paikalliset synergiat teollisuuden, tutkimuksen ja koulutuksen välillä ovat johtaneet kilpailukeskittymän luomiseen "Sähköenergian energiatieteisiin ja -järjestelmiin" ja toinen sensoreihin. Cosmetic Valley on hyvin lähellä Orléansia, jossa on kuuluisia yrityksiä näillä aloilla.

varat

Polytech'Orleansin monitieteinen ohjelma tarjoaa opiskelijoilleen monipuoliset taidot ja asiantuntemuksen, jotka ovat välttämättömiä tulevien innovaatiojohtajien johtamiseksi. Opetussuunnitelmissamme on EURACE-etiketti.

... huipputekniikan ja huipputeknologian laitteiden kanssa ...

- kaksi kohdetta (Galilea ja Vinci), joiden rakennustyöt ovat yli 150 000 neliömetriä

- Tietovälineet, mukaan lukien 22 laboratoriota, internetiä ja lasertulostimia, laaja valikoima ohjelmistoja (CAD, numeerinen laskenta, simulointi, ...)

- Amfiteatterit, audiovisuaaliset studiot ja kielilaboratoriot

- Opiskelijoiden perus- ja teknologiatutkimuksen laitteet tietyille kursseille ja hankkeille:

  • spektrianalysaattori
  • subsonic tuulitunnelit
  • autojen testauspenkit
  • kuituoptiset järjestelmät
  • laserlaboratoriot
  • skannauselektronimikroskooppinen
  • plasma-reaktori
  • matkamittareiden

Sijainnit

Nevers

Osoite
49, rue Mademoiselle Bourgeois
BP 31

58027 Nevers, Burgundi-Franche-Comté, Ranska
Verkkosivusto

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin