ISC Paris Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

ISC Paris School of Management

Vuonna 1963 perustettu ISC Paris Business School on sitoutunut tarjoamaan liiketoimintaopiskelijoille korkeatasoisia johtamisvalmiuksia, jotka ovat välttämättömiä toimimaan ja toimimaan globaalissa ympäristössä.

ISC Paris , AACSB akkreditoitu, on osa erittäin valikoivaa ranskalaista "Grandes Ecoles" -rekrytointijärjestelmää, joka ryhmittelee korkeakoulujen, jotka toimivat yliopistojen ulkopuolella. Ranskassa vain 50 johtamiskoulua on oikeutettu johtamaan maisteriohjelmaan "Grande Ecole" -ohjelmaa, ja vain 30 näistä on, kuten ISC Paris , arvostetun Conférence des Grandes Ecoles -jäsenet.

Suurin osa ohjelmistamme on kaksikielisiä - englanti / ranska. Englanninkieliset ohjelmat:

  • Poikamies,
  • Master Grande Ecole,
  • Master of Science,
  • MBA.

Pariisissa, jossa suurin osa johtavista ranskalaisista monikansallisista yrityksistä perustuu, koulu hyötyy Ranskan pääkaupungin kaupallisesta maineesta, joka on tärkeä paikka, jossa järjestetään ammatillisia foorumeita, konferensseja ja messuja. Tästä seuraa, että ISC Paris opiskelu voi avata ovia monille eri alueille, mm. Muotiin, rahoitukseen, huipputekniikkaan, vieraanvaraisuuteen, tietojärjestelmiin, kansainväliseen kauppaan, ylellisyyteen, vähittäismyyntiin, teknologiaan ja multimediaan .

Verkostomme kautta yli 140 kumppaniyliopistosta yli 50 maassa tarjoamme opiskelijoillemme rajoittamattomia uramahdollisuuksia, mutta kannustamme heitä löytämään monimuotoisia kulttuureja laajemman kansainvälisen perspektiivin saamiseksi.

Olemme varmoja, että jos olet kunnianhimoinen kansainvälisen uran ja haluat opiskella yhdessä maailman kiehtovimmista ja dynaamisista kaupungeista, ISC Paris Business School on oikea paikka sinulle.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso Summer courses » Katso Kandidaatin tutkinnot » Katso MBA-tutkinnot »

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
ISC Paris Business School
22, Bd du Fort de Vaux

Paris, Île-de-France, 75017 FR