ISM - International School of Management

Esittely

Lue virallinen kuvaus

International School of Management (ISM) on erikoistunut, akkreditoitu yrityskoulu, joka sijaitsee Pariisissa Ranskassa ja jossa on ohjelmia viidellä eri mantereella.

Annamme opiskelijoille globaalin näkökulman, jota he tarvitsevat menestymään nykyaikaisina liike-elämän johtajina. Teemme tämän pitämällä luokkamme pieninä, valitsemalla ja kulttuurisesti monimuotoisina ja tarjoamalla ohjelmia suurissa kaupallisissa keskuksissa ympäri maailmaa.

IMBA: ssa kehitetään huomenna globaaleja liiketoimintajohtajia, kun taas DBA on tarkoitettu kokeneille johtajille, jotka pyrkivät ratkaisemaan ylemmän johdon haasteet kansainvälisellä tasolla. Todistetuille vanhemmille ammattilaisillemme meidän tohtorimme lisää opetusta ja tutkimustoimintaa, jota tarvitaan palauttamaan liike-elämälle ja muokkaamaan johtajien seuraavan sukupolven.

Rakennettu globaaleihin arvoihin

Meidän perustaja Jack Forget avasi ISM: n haastamaan perinteisen yrityskoulumallin.

Hänen näkemyksensä oli ulkonäköinen koulu, joka tukee innovaatioita ja uusia opetustapoja. Se olisi todella globaali laitos, jossa on kumppanuuksia kehittyvillä markkinoilla ympäri maailmaa. Kaikkien maanosien opiskelijat oppisivat korkeimman palkkaluokan professoreilta ja rakentavat arvokasta ammatillista verkostoa opiskellessaan.

Tämän päivän ISM säilyttää tämän perustavan filosofian vahvuuden ja ketteryyden. Edelleen pääkonttori sijaitsee Pariisissa, ja meillä on nyt yhteistyökumppaneita New Yorkissa , Shanghaissa , New Delhissä , São Paulossa ja Kapkaupungissa . Jatkamme opiskelijoille edelleen niukkoja taitoja, globaaleja näkökulmia ja elinikäisiä yhteyksiä, joita he tarvitsevat kukoistamaan johtajina.

Perustuu todelliseen käytäntöön

Opiskelijamme ovat kunnianhimoisia. Heidät ajetaan päästä huipulle. Joten vaikka vankka teoreettisen tiedon perusta on tärkeä, on välttämätöntä saada aikaan toimintakykyinen näkemys ja kokemus.

Valitsemme professoreidemme sekä opetuksen huippuosaamisen että liiketoimintaympäristön kannalta. Kun he eivät ole ISM: ssä, heitä voidaan löytää johtavista yrityksistä, jotka opettavat huippuopistoissa ympäri maailmaa ja vaikuttavat kansainvälisen liiketoimintakäytännön suuntaan.

Pienet, interaktiiviset luokat mahdollistavat lähelle pääsyn professorien asiantuntemukseen. Ja koska opiskelijat ovat kokeneita ammattilaisia, heillä on mahdollisuus jakaa alkuperäistä näkemystä ja ilmoittaa, mitä luokassa tapahtuu.

Valmistettu työskenteleville johtajille

ISM-opiskelijat ovat korkean tason johtajia, joilla on vaativat aikataulut. Heidän aikansa on arvokas voimavara, ja he tarvitsevat opintojaan uransa ja elämäntavansa ympärille.

Tämä joustavuuden tarve inspiroi kaikkea mitä tarjoamme. Opiskelijat voivat yhdistää Pariisissa suoria kursseja sähköiseen oppimiseen ja osallistua ulkomaisiin ohjelmiin yhdessä viidestä kumppanilaitoksestamme ympäri maailmaa.

Annamme opiskelijoille myös mahdollisuuden muokata opintojaan ja keskittyä heidän uransa kannalta tärkeimpiin asioihin. Riippuen siitä, missä määrin he valitsevat, he voivat seurata yleistä Pathway kansainvälisessä liiketoiminnan johtamisessa tai erikoistua rahoitukseen, yrittäjyyteen ja innovointiin tai korkeakoulutukseen.

Kestävä ammatillinen verkosto

Opiskelijoille ISM: n opiskelun hyödyt jatkuvat pitkälle valmistumispäivän jälkeen.

Luokkakaverit ja professorit, joita he kokoontuvat koulunsa aikana, muodostavat elinikäisen ammatillisen verkoston, jossa on ideoita, tukea ja mahdollisuuksia, jotka ylittävät liiketoiminta-alueet ja maantieteelliset rajat.

Sijainnit

Pariisi

International School Of Management

Osoite
ISM Paris
17, boulevard Raspail

75007 Pariisi, Île-de-France, Ranska
Verkkosivusto
Puhelin
+33 1 45 51 09 09

Shanghai

Osoite
ISM - International School of Management
Shanghai, Shanghai, Kiina

Sao Paulo

Osoite
ISM - International School of Management
Sao Paulo, São Paulon osavaltio, Brasilia

New York

Osoite
101 astor place
New York, New York, Yhdysvallat

Kapkaupunki

Osoite
ISM - International School of Management
Kapkaupunki, Länsi-Kap, Etelä-Afrikka

New Delhi

Osoite
amity university campus
New Delhi, Delhi, Intia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin