Lue virallinen kuvaus

Kedge Business School on ranskalainen yrityskoulu, jossa on neljä kampusta Ranskassa (Pariisi, Bordeaux, Marseille ja Toulon), 2 Kiinassa (Shanghai ja Suzhou), 1 Dakarissa, Senegalissa ja 3 kumppanikampusta (Avignon, Bastia ja Bayonne).

Kedge numeroina

KEDGE BS -yhteisö koostuu 12 000 opiskelijasta (joista 25% on kansainvälisiä opiskelijoita), 196 pysyvää professoria (44% on kansainvälisiä), 300 kansainvälistä akateemista kumppania ja 54 000 alumnia ympäri maailmaa.

Harjoitus ohjelmat

KEDGE BS tarjoaa valikoiman 31 johtamis- ja suunnitteluohjelmaa opiskelijoille ja alan ammattilaisille. Se tarjoaa myös räätälöityjä koulutusohjelmia yrityksille kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.

Kedgen koulutusohjelmat:

 • Yleiset hallintaohjelmat
 • Suunnitteluohjelma
 • DCG: n valmistelu (vastaava tutkinto) ja DSCG (vastaa maisterin tutkintoa) kirjanpidossa
 • Rotateettiset työohjelmat
 • Erikoisohjelmat: MSc- ja erikoisopinnot
 • Yritysten sisäiset ja yritysten väliset koulutusohjelmat
 • Executive MBA

tutkimus

Kedgen opettaja-tutkijat myötävaikuttavat johtamisen osaamisen edistämiseen perus- ja soveltavan tutkimuksen avulla. He ovat takana julkaisujen, teosten, konferenssien ja paljon muuta, mikä tuo koulun tutkimukseen 2. sijalle ranskalaisissa yritysten kouluissa.

Koulu on kansainvälisesti tunnustettu johtamistutkimuksistaan, joita se tekee osaamiskeskusten ja erikoisalojen kattamilla alueilla.

Huippuosaamiskeskukset

 • Markkinointi
 • CSR
 • Toimitusketju

asiantuntemus

 • Viini
 • Terveydenhoito
 • Creative Industries
 • Innovaatio
 • Rahoitus harkittiin uudelleen

Koulusta tuleva tutkimus auttaa vahvistamaan opetuksen laatua, yritysten ja julkisten elinten suorituskykyä sekä lisäämään tietämystä akateemisen johtamisen yhteisössä.

huomionosoituksia

Executive MBA tarjosi Kedge Business School tuli 33rd Financial Timesin European Business School rankingissa ja 22. maailmassa. Kedge Business School on AACSB, EQUIS ja AMBA, joka on akkreditoitu, tunnustettu ja hyväksytty Ranskan hallituksessa, sekä Ranskan konferenssin des Grandes Ecolesin jäsen.

kampuksilla

 • Bordeaux

Uusi Bordeaux-kampus on suunniteltu elintilaksi. Sen leveys on yli 35 000 m2, ja siinä on oma työ- ja chat-huoneet sekä urheilu- ja rentoutumisalueet.

 • Marseille

Kedge Business School investoi jatkuvasti merkittäviin logistiikkaresursseihin sekä koulutusinfrastruktuuriensa että huipputeknologisten resurssiensa osalta.

 • Pariisi

Vuonna 2015 ryhmä loi uuden laitoksen Pariisin 9. kaupunginosaan, joka on elinvoimainen toimintakeskus, jossa opiskelijat, opettajat ja yritykset voivat tavata, vaihtaa ja toimia vuorovaikutuksessa.

 • toulon

Tällä hetkellä rakenteilla on KEDGE BS Toulonin uusi kampus, joka on valmis ottamaan vastaan opiskelijat ensi syksynä.

 • Suzhou

Suzhoun kampuksen avaaminen vuonna 2010 oli osa käynnissä olevaa politiikkaa, joka alkoi vuonna 2003 kehittääksemme toimintaamme Kiinassa.

 • Shanghai

Tärkein kampus sijaitsee Shanghain Xuhui-alueella ja asuu useissa oppilaitoksissa. Rakennukset osoittavat sekoitus amerikkalaisia arkkitehtonisia vaikutteita kiinalaiseen tyyliin.

 • Dakar

KEDGE BS on toiminut Dakarissa vuodesta 2008. Dakarin kampuksen opiskelijat hyötyvät KEDGE BS: n koulutusinnovaatiosta ja -osaamisesta.

Sitoumuksemme

Koko KEDGE BS -yhteisö: opetushenkilöstö, hallintoryhmät ja opiskelijat tukevat samoin koulun sosiaalisen vastuun sitoumukseen liittyviä ohjeita.

Mikä tekee KEDGE BS: stä erottamiskykyisen, mikä tekee koulusta tunnetun keskeisen toimijan kestävän kehityksen ja yhteiskuntavastuun alalla, on sen viruksellinen lähestymistapa, jossa yhdistyvät huippuosaaminen ja johdonmukaisuus.

Kyse ei ole pelkästään esimerkillisten käytäntöjen lisäämisestä (maisterikurssi, tutkimuskeskus), vaan siitä, että toteutetaan johdonmukaisia toimia sen tutkimus-, opetus-, sosiaali- ja ympäristöhallinnossa ja sen hallinnassa.

Sitoumustensa ja asiantuntijaverkostonsa kautta koulu edistää korkea-asteen koulutuksen kehittämistä yritysten yhteiskuntavastuun kautta.

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

Kedge Business School

MIM on kaksivuotinen ohjelma (Master 1 ... [+]

Henkilökohtainen kurssi

”MIM on kaksivuotinen ohjelma (Master 1

Kokeilemiseen, kriittisen ajattelun ja teknologianhallinnan kehittämiseen tähtäävien massiivisten investointien ansiosta pyrimme edistämään teknologian ja yrittäjyyden akkulturointia 100% opiskelijoistamme. Tavoitteenamme on painottaa kykyämme kouluttaa johtajia, jotka ovat sitoutuneet yhteiseen etuun ja jotka ovat täysin tietoisia eri tärkeistä sosiaalisista kysymyksistä. ”

PASCAL KRUPKA, johtaja, Master in Management (MIM) -ohjelma

2 kampuksellaBordeaux:

Englantilais-saksalaisten yliopistojen hengessä suunnitellulla kampuksella on 35 000 m2 työ-, urheilu- ja rentoutumisalueita.

Se sijaitsee Talence-yliopiston kampuksella, 20 minuutin päässä Bordeauxin keskustasta keskustan raitiovaunulla. Bordeaux on ihanteellinen maantieteellinen sijainti, koska elämänlaadun kannalta arvostetuin ranskalainen kaupunki (Harris Interactive 2017) on kasvanut eniten 10 viime vuoden aikana Bordeauxissa: 2h Pariisista, 2h30 Espanjasta ja 40 minuutin päässä Atlantin rannikolta.... [-]

Ranska Bordeaux Marseille
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

MSc

Kedge Business School

Tunnustettu johtavaksi kansainväliseksi kauppakorkeakouluksi kansainvälisessä kaupassa, jossa keskitytään ainutlaatuiseen merenkulkualaan, tämä maisteri juhlii 60 vuoden ... [+]

Maailmanlaajuinen visio liikenteestä

Tunnustettu johtavaksi kansainväliseksi kauppakorkeakouluksi kansainvälisessä kaupassa, jossa keskitytään ainutlaatuiseen merenkulkualaan, tämä maisteri juhlii 60 vuoden kokemusta logistiikan ja liiketoiminnan optimoinnin aloista. Se vetää vahvuutensa syvistä yhteyksistä yritysmaailmaan, sen historiaan ja opetuksen laatuun. Kansainvälinen ulottuvuus on tämän ohjelman, joka on rakennettu yhteistyössä AFTRALin kanssa, kulmakivi, jotta opiskelijat voivat hallita kansainvälisiä ja strategisia kysymyksiä, jotka liittyvät liikenteeseen, toimitusketjuun, varastointiin, tulliin, tietotekniikkaan. Tämä MSc tarjoaa maailmanlaajuisen lähestymistavan, jonka avulla opiskelijat voivat kehittää avaintaitojaan kolmella alalla: kansainvälinen kauppa, kansainvälinen liikenne ja logistiikka.... [-]

Ranska Marseille
Request Info
Englanti
Full-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kedge Business School

Kansainvälisen liiketoiminnan maisteriohjelma on ensiluokkainen kansainvälinen liiketoiminnan johtamisohjelma. Hyvin käytännöllinen lähestymistapa, se kouluttaa opiskelij ... [+]

Paras MSc kokea maailmaa

Kansainvälisen liiketoiminnan maisteriohjelma on ensiluokkainen kansainvälinen liiketoiminnan johtamisohjelma. Hyvin käytännöllinen lähestymistapa, se kouluttaa opiskelijoita terävöittämään kulttuurisia ja geopoliittisia oivalluksiaan ja soveltamaan niitä kansainvälisen liiketoiminnan kehittämisen yhteydessä.

Yritysten odotetaan ottavan yhä enemmän maailmanlaajuista vastuuta sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien, yhteisöjen ja ympäristön suhteen. Maailmanlaajuinen liiketoiminta kehittyy jatkuvasti ja haastaa tavalliset ajattelutavat. Ohjelmamme tutkii erilaisia kulttuurisia ja geopoliittisia tekijöitä, jotka muodostavat nykyaikaisen kansainvälisen liiketoimintaympäristön. Se luo toistuvasti muuttuvan globaalin kontekstin monimutkaisuuden auttamaan opiskelijoita menestymään tulevassa urassaan.... [-]

Ranska Bordeaux Marseille
Request Info
Englanti
Full-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kedge Business School

ISLI-ohjelmat perustettiin vuonna 1984 kansainvälisten ammattiyhdistysten kysynnän tyydyttämiseksi ja niistä on tullut johtavia maailmanlaajuisen toimitusketjun hallinnan ... [+]

Arvo innovaation ja luovuuden kautta

ISLI-ohjelmat perustettiin vuonna 1984 kansainvälisten ammattiyhdistysten kysynnän tyydyttämiseksi ja niistä on tullut johtavia maailmanlaajuisen toimitusketjun hallinnan ohjelmia. Niiden kansainvälinen maine perustuu heidän ammatilliseen tunnustamiseensa, tutkimusryhmään, julkaisuihin ja kokemukselliseen pedagogiaan. Ne ovat akkreditoineet ”The Chartered Institute of Purchasing”

MSc in Global Supply Chain Management valmistelee yksilöitä kohtaamaan uuden aikakauden haasteet liiketoiminnan johtamisessa. Onnistuneet johtajat ovat niitä, jotka ottavat globaalin lähestymistavan analyysiinsa ja osaavat rakentaa toimitusketjun arkkitehtuurin maailmanlaajuisille verkoille.... [-]

Ranska Bordeaux
Request Info
Englanti
Full-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kedge Business School

Osto oli ennen halvimpien hintojen löytämistä. Näin ei ole enää. Nykyään ostaminen tarkoittaa yhteistyötä strategisten toimittajien kanssa innovaatioiden kaappaamiseksi j ... [+]

Innovaation kaappaaminen on avainasemassa

Osto oli ennen halvimpien hintojen löytämistä. Näin ei ole enää. Nykyään ostaminen tarkoittaa yhteistyötä strategisten toimittajien kanssa innovaatioiden kaappaamiseksi ja sen toteuttamiseksi mahdollisimman nopeasti.

Painopiste on nyt innovaation keräämisessä ja markkinoiden nopeudessa, ja hankinnan rooli on tullut erittäin strategiseksi. Tärkeimmät toimittajat ovat nyt tulleet todelliseksi ehdotuksen voimaksi. Tämä muutos edellyttää täysin erilaista hankinta-alan ammattilaista.

MAI tarjoaa useita ostokursseja. Monikansalliset yritykset tunnustavat MAI: n olevan johtava hankinta- ja innovaatiokokoelma uusille tuotekehityksille.... [-]

Ranska Bordeaux
Request Info
Englanti
Full-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kedge Business School

Markkinointitoimintojen ja -taitojen on muututtava asteittain ympäristössämme tapahtuvien syvien ja usein ristiriitaisia muutoksia, kuten digitaalitekniikkaa ja osallista ... [+]

Markkinointitoimintojen ja -taitojen on muututtava asteittain ympäristössämme tapahtuvien syvien ja usein ristiriitaisia muutoksia, kuten digitaalitekniikkaa ja osallistavan kulttuurin kehittämistä, joka muuttaa kuluttajat eettisiksi kuluttajiksi, tunteen kuulumisesta useaan yhteisöön affiniteetin tai emotionaalisten siteiden kautta, suuntaus kohti vastuullisempaa markkinointimuotoa ja uusia kilpailumuotoja, jotka perustuvat avoimien ekosysteemien luomiseen, joissa on mukana ”liikekumppaneita”.

Näiden muutosten myötä suunnittelimme MSc-markkinoinnin

Yritysten kanssa työskennellessä ne ottavat nykyisen tietämyksemme eteenpäin markkinointialalla ja ottavat opiskelijat mukaan tutkimukseen. Yritykset osallistuvat ohjelman yhteiseen luomiseen useilla tasoilla: jotkut osallistuvat ohjelman hallinnointiin kehitysyhteistyövaliokunnan kautta, kun taas toiset tukevat oppilaita koko valinnaisen opintopolun kautta ”kevyiden” kumppanuuksien ansiosta.... [-]

Ranska Bordeaux Marseille
Request Info
Englanti
Full-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kedge Business School

Digitaalisella markkinoinnilla on huono vaikutus koko yhteiskuntaan, sillä se syrjäyttää yritysten, valtion elinten ja käyttäjien vakiintuneet käytännöt. Uusia ammatteja ... [+]

Koulutus Agile Digital Markkinoijat

Digitaalisella markkinoinnilla on huono vaikutus koko yhteiskuntaan, sillä se syrjäyttää yritysten, valtion elinten ja käyttäjien vakiintuneet käytännöt. Uusia ammatteja ja uusia käytäntöjä on syntynyt, mikä on johtanut ammattitaidon puutteeseen markkinoilla ja kiireelliseen tarpeeseen uusia johtamiskoulutuksia näillä alueilla.

Jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä, jossa taidot kehittyvät nopeasti ja tieteenalat ovat yhä erikoistuneempia, yritysten on oltava entistä ketterämpiä nykypäivän haasteiden ratkaisemiseksi.

Uusi digitaalisen markkinoinnin maisteri

Tulet tutustumaan kattavaan digitaalisen markkinoinnin maailmaan keskittymällä osaamiseen ja tietoon, joka sinun tulee rakentaa ja ottaa käyttöön toimintastrategioita, joilla on suuri lisäarvo yrityksille. Ohjelmassa keskitytään teemoihin, kuten sosiaalisen median markkinointiin, datan analytiikkaan, digitaaliseen strategiaan... [-]

Ranska Marseille
Request Info
Englanti
Full-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kedge Business School

Todellinen liike-elämän kehittäjä, liike-elämän insinöörit ovat erikoistuneet liiketoimintaympäristöihin ja neuvottelevat korkean voiton monimutkaisista ratkaisuista, tuo ... [+]

Teknologian ja johtamisen kaksoisosaaminen urasi nopeuttamiseksi

Todellinen liike-elämän kehittäjä, liike-elämän insinöörit ovat erikoistuneet liiketoimintaympäristöihin ja neuvottelevat korkean voiton monimutkaisista ratkaisuista, tuotteista ja palveluista. He eivät ainoastaan hallitse liiketoiminta-aluettaan, vaan ne myös ehdottavat globaaleja kokonaisratkaisuja asiakasyrityksilleen.

Liiketoiminnan insinöörit koordinoivat ja ottavat käyttöön suuria hankkeita alusta loppuun loppuun sijoittamalla ne kaupallisten ja teknisten tiimien väliseksi rajapinnaksi.

Viimeisen 30 vuoden aikana Business Engineering -ohjelma on räätälöity erityisesti tieteellisiä tai teknisiä profiileja varten. Ohjelman tavoitteena on kehittää kaupallisia ja johtamisosaamisia korkeimmalla tasolla, jotta alumnimme voivat kehittää liiketoimintastrategioita ja hallita innovatiivisia hankkeita.... [-]

Ranska toulon
Request Info
Englanti
Full-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kedge Business School

"Viini ja väkevät alkoholijuomat muodostavat jatkuvasti muuttuvan ekosysteemin, pirstoutuneen teollisuuden, monimutkaisen mutta kiehtovan. Jotta ymmärrät tuotteen ja mark ... [+]

"Viini ja väkevät alkoholijuomat muodostavat jatkuvasti muuttuvan ekosysteemin, pirstoutuneen teollisuuden, monimutkaisen mutta kiehtovan. Jotta ymmärrät tuotteen ja markkinapaikan, on välttämätöntä olla vankka tekninen perusta, mutta myös pystyä arvioimaan taloudellista, taloudellista Markkinointi- ja ympäristökysymykset, suuntaukset, mahdollisuudet ja rajoitukset Huomenna olevien haasteiden tyydyttämiseksi opiskelijoiden on saatava avaimet, ne on ohjattava ja kehitettävä globaali visio.

Kedge-viinissä

Jeremy Cukierman, Master of Wine

Miksi valita tämän ohjelman?

Oppia tekemällä

Opiskelijoiden, opettajien ja yritysten välisen jatkuvan yhteyden avulla opiskelijat osallistuvat aktiivisesti omaan koulutukseensa.... [-]

Ranska Bordeaux
Request Info
Englanti
Full-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kedge Business School

Luovien toimialojen asiantuntemuksen ansiosta vuodesta 2004 lähtien ... [+]

Luovien toimialojen asiantuntemuksen ansiosta vuodesta 2004 lähtien

Ranska on ainutlaatuinen kulttuuriperintönsä ja vilkkaan luovan sektorinsa ansiosta. Tämä "kulttuurista poikkeusta" tunnettu maa tukee monipuolista tuotantoa. Ranska tunnistaa ainutlaatuisen käsitteen taiteellisista, kulttuurisista ja luovista tavaroista, jotka erottavat ne maailmanlaajuisesti. Taiteilijoita ja tekijöitä kutsutaan puhumaan opiskelijoille, jotta he voivat osoittaa heille alan monimuotoisuuden ja kannustaa heitä innoittamaan heidän näkemyksestään.

Miksi valita tämän ohjelman?Ranskan henki

Hyödynnä taiteellisten, kulttuuristen ja luovien organisaatioiden hallintaa. Ranska on ainutlaatuinen kulttuuriperintönsä ja vilkkaan luovan sektorinsa ansiosta. Tämä "kulttuurista poikkeusta" tunnettu maa tukee monipuolista tuotantoa, täällä kulttuuria ei pidetä yksinkertaisesti hyödykkeenä, kuten mikä tahansa muu. Ranska tunnistaa ainutlaatuisen käsitteen taiteellisista, kulttuurisista ja luovista tavaroista, jotka erottavat ne maailmanlaajuisesti.... [-]

Ranska Pariisi
Request Info
Englanti
Full-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kedge Business School

Perustettu 20 vuotta sitten, International Sport ... [+]

Johtava korkeakoulutusohjelma, joka on omistettu urheiluteollisuudelle

Perustettu 20 vuotta sitten, International Sport

Ohjelman vahvuus perustuu sen kykyyn kouluttaa johtajia tämän erityisen tarkan ja vaativan markkinan vaatimusten mukaisesti, koska sen ainutlaatuinen asiantuntemus on tapahtumamarkkinoinnin ja urheilulain risteyksessä.

90% tutkinnon suorittaneista etsii työtä 6 kuukauden kuluessa valmistumisen jälkeen.35 000 euron keskimääräinen vuosipalkka.500 alumnia maailmanlaajuisesti.30 yhteistyökumppania.Miksi valita tämän ohjelman?

Kaksi akateemista ja ammatillista osaamista

Opettajat-tutkijat, jotka ovat ammattilaisurheilun asiantuntijoita.Tunnustetut alan ammattilaiset, joiden avulla opiskelijat voivat hankkia erottuvia ja haluttuja tietoja ja taitoja työmarkkinoilla.... [-]
Ranska Marseille
Request Info
Englanti
Full-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kedge Business School

Eurooppalainen johtava ohjelma tämän kaksoisosaamisen kehittämiseksi. ... [+]

Tee ero liittymällä uuteen MSc: hen Corporate

Nykyään kaikki rahoitusyhtiöt yhdistävät uusia eettisiä ja yhteiskunnallisia haasteita investointeihinsa ja omaisuuden jakamisstrategioihinsa ja etsivät päteviä profiileja.

MSc: n tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia, joilla on täydellinen käsitys rahoitusvälineistä, ja sekä taloudellinen että taloudellinen asiantuntemus ovat avainasemassa rahoituksen uran kehittyessä.

Tule tutustumaan rahoitukseen eri näkökulmasta hyvin koulutetun, asiantuntevan tiedekunnan ja vahvojen kumppaneiden verkoston kanssa helpottaakseen työpaikkojen sijoittamista.

Tämän MSc: n avulla saat todellista lisäarvoa urallesi. Sinulla on mahdollisuus käyttää monenlaisia mahdollisuuksia sekä perinteisissä että ESG-kysymyksiin liittyvissä uusissa ammateissa.... [-]

Ranska Marseille Pariisi
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kedge Business School

Kedgen tietomarkkinointikoulutus kouluttaa monipuolisia asiantuntijoita, jotka kehittyvät jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä. Yhdistämällä tietoja digitaalisten markkino ... [+]

Kedgen tietomarkkinointikoulutus kouluttaa monipuolisia asiantuntijoita, jotka kehittyvät jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä. Yhdistämällä tietoja digitaalisten markkinointitekniikoiden hallintaan Master vastaa markkinoiden haasteisiin, koska niillä ei ole johtamistaitoa.

Tietojenkäsittelyn tämän koulutuksen tavoitteet

Digitaalisten uusien ammattien ja uusien käytäntöjen syntyminen johtaa todelliseen koulutuksen tarpeeseen. MS Digital Marketingin tavoite

vahvuuksiaRistikoulutus ja täydennyskoulutusTietojen integrointivuorottelevaHankepohjainen pedagogiikkaMonipuolinen koulutus vahvaa työllistettävyyttä vartenTunnettujen kumppaneiden ekosysteemiVahva integroituminen paikalliseen ekosysteemiinKehittyneet taidotProjektinhallintaAmmattimaiset akkreditoinnitKäyttäjän kokemusGraafinen suunnittelukurssi... [-]
Ranska Pariisi
Request Info
Ranskalainen
Part-time
13 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
Kedge Business School
Bordeaux, Nouvelle-Aquitaine, Ranska
Osoite
Kedge Business School
Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Ranska
Osoite
Kedge Business School
Pariisi, Île-de-France, Ranska
Osoite
Kedge Business School
toulon, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Ranska
Osoite
Kedge Business School
Suzhou, jiangsu, Kiina
Osoite
Kedge Business School
Shanghai, Shanghai, Kiina
Osoite
Kedge Business School
Dakar, Dakarin alue, Senegal