La Rochelle Education Group

Esittely

Lue virallinen kuvaus

60853_Screenshot-2017-11-16GroupeSupdeCoLaRochelle.png

Korkeakouluille omistettu ryhmä

Vuonna 1988 perustettu La Rochelle Business School oli yksi ensimmäisistä Ranskassa järjestetyistä korkeakouluista. Konsernilla ei ole vain vahvaa läsnäoloa paikallisella alueella vaan myös kansainvälisellä tasolla, jota tukevat suuri kumppaniyliopistojen ja yritysten verkosto sekä Ranskassa että muualla maailmassa.
Konserni on itsenäinen ja itsenäinen päätöksenteossaan sekä monitieteellisenä ja monikeskuksena, ja siinä on nykyisin 5 eri koulua, joilla on vahva identiteetti, jossa keskitytään työllistettävyyteen ja vastuullisuuteen.

1 ryhmä / 5 koulua

Konserniin kuuluu La Rochelle Business School , La Rochellen matkailukoulu

60855_Screenshot-2017-11-16OurSchoolsGroupeSupdeCoLaRochelle.png

 • Bachelor Business - BBA Kansainvälinen - Maser Management - MSc ja MBA
 • Parhaiden ranskalaisten kauppakorkeakoulujen Top 20 -listalla
 • Koulu, joka on AACSB akkreditoitu kaikille ohjelmille ja EPAS akkreditoitu sekä BBA International ja Master in Management.

60859_Screenshot-2017-11-16OurSchoolsGroupeSupdeCoLaRochelle1.png

 • Matkailu- ja ravitsemisalan kandidaatin tutkinto - Matkailun edistämiskeskus
 • Ainoa ranskalainen koulu, jonka kursseja on UNWTO.TedQual akkreditoitu.

60858_Screenshot-2017-11-16OurSchoolsGroupeSupdeCoLaRochelle2.png

 • Bachelor Web-suunnittelussa ja graafisessa viestinnässä

60857_Screenshot-2017-11-16OurSchoolsGroupeSupdeCoLaRochelle3.png

 • Bachelor-säätiön vuosi
 • Business Foundation -ohjelma
 • Kesä- ja talvikoulut
 • Ranska vieraana kielenä

60856_Screenshot-2017-11-16OurSchoolsGroupeSupdeCoLaRochelle4.png

 • Executive Education ja yrityspalvelut.

TARJOAMME OHJELMAT TAAKSE Ranskaksi tai englanniksi.

Kampus, jolla on globaalit näkymät

Yliopistotason kaupunki on erinomainen, La Rochelle houkuttelee opiskelijoita, opettajia ja luennoitsijoita ympäri maailmaa. Kaupunkikampuksella tämä kulttuurinen monimuotoisuus on todellinen rikkaus, jossa erilaisia ​​kokemuksia voidaan jakaa.

Kansainväliset opiskelijat edustavat 22% opiskelijaelimestä

Ryhmä on tyytyväinen noin 3500 opiskelijaa, joista 785 oli kansainvälisiä ja edustavat 82 eri kansallisuutta. Lisäksi 41% opettajankoulutuksesta koostuu kansainvälisistä tutkijankouluttajista ja yritysneuvojista.

Tämä kansainvälinen elementti on todellinen voimavara koko konsernin "yhteisölle", jossa otetaan käyttöön erilaisia ​​kulttuurisia näkökohtia ja kansainvälisiä kokemuksia, mikä mahdollistaa yritysten ymmärtämisen maailmanlaajuisesti. Se tarjoaa meille myös mahdollisuuden kehittää ammattitaitoja, jotka vastaavat sekä kansainvälisten yritysten kohtaamia ongelmia että tarpeita.

Akkreditoinnit ja ranking

60866_Screenshot-2017-11-16MBA-15836X500jpgimagemJPEG1536500pixels.png

Taloudellinen ajanjakso
Vuonna 2014 AACSB-akkreditoinnin saatuaan La Rochelle Education Group julkaistiin Financial Times -listalla arvostetuissa kansainvälisissä rankingissa. Tänään tämä sijoitus sisältää 95 suurta kauppakorkeakoulua, joista 24 on ranskaa. Tänä vuonna La Rochelle Business School sijoittui viidenneksi luokassa "International course experience" sen Master in Management -ohjelmassa.

60864_Screenshot-2017-11-16logo-AACSB-logo-EQUIS-logo-EPAS-logo-AMBApngimagemPNG320200pixels.png

AACSB, kansainvälisen huippuosaamisen takuu
Vuodesta 2013 lähtien La Rochelle Business School on ollut AACSB: n akkreditoima, kansainvälinen huippuosaaja, jonka hallussa on vain 5 prosenttia liike-elämän kouluista maailmanlaajuisesti. Vuonna 1916 perustettu AACSB on vanhin akkreditointi, jonka tavoitteena on arvioida koulun tehtävää, tiedekunnan, henkisen panoksen ja koulutusohjelmien kanssa, jotta varmistetaan yleinen laatu ja jatkuva parantaminen.

60867_Screenshot-2017-11-16Tedqual-LogojpgimagemJPEG198198pixels.png

NWTO.TedQual-sertifiointi

Vuonna 2009 La Rochelle School of Tourism

60865_Screenshot-2017-11-16logo_qualite-fle_maria_128x174jpgimagemJPEG128174pixels.png

FLE Qualité - ranskalainen vieraan kielen laatumerkki
La Rochelle Education Group IEF: n ranskankielinen laitos on saanut FLE Qualité -merkinnän perustuskursseilleen ranskaksi vieraana kielenä. Etiketti myönnetään kolmesta eri ministeriöstä (kansallinen opetus-, korkeakoulutus- ja tutkimusministeriö, kulttuuriministeriö ja Viestintä, ulkoasiainministeriö ja kansainvälinen kehitys), ja se takaa tarjotun palvelun (vastaanotto, tervetuloa, majoitusta, hallinnollista tukea, tilat) tarjoavaa laatua, tarjottavaa koulutusta ja tarjolla olevia ohjelmia.

Avainluvut

 • 1988: La Rochelle Education Group perustettiin
 • 3500 opiskelijaa kampuksella
 • 785 kansainvälistä opiskelijaa
 • 14 500 tutkinnon suorittanutta
 • 82 kansallisuutta
 • 41% kansainvälisistä professoreista
 • 170 kumppanuusyliopistoa 48 maassa
 • 50 opiskelijajärjestöä ja klubeja
 • 102 pysyvää tiedekuntaa (joista 72 johtotehtävissä)
 • 58 tutkimusprofessoria
 • 204 hoitotyöntekijää
 • 57 avainkumppania
 • 12 000 m² tiloja
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Englanti
 • Ranskalainen

Katso MSc-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia » Katso Perustan luova vuosi » Katso Tradenomin tutkinnot » Katso Kurssit » Katso Kandidaatin tutkinnot » Katso MBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

MSc ja MBA Matkailu

Opetus kampuksella 1 - 2 vuotta January 2019 Ranska La Rochelle

Matkailun maisteriohjelma ja MBA ovat täydellinen valinta niille, jotka haluavat hankkia todellista työtä osaamista matkailualalla. Valmistuneet ovat valmiita työskentelemään koko toimialalla matkanjärjestäjiltä (matkatoimistot jne.) Paikallis- ja alueelliseen matkailuun osallistuville organisaatioille (matkailuneuvonta jne.). Kansainvälisen vieraanvaraisuuden tai tapahtumien hallinnan MSc ja MBA on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat kehittää johtajuuttaan ja strategista johtamisnäkemystä matkailualalle. [+]

La Rochellen matkailukoulu/>

Matkailun maisteriohjelma ja MBA ovat täydellinen valinta niille, jotka haluavat hankkia todellista työtä osaamista matkailualalla. Valmistuneet ovat valmiita työskentelemään koko toimialalla matkanjärjestäjiltä (matkatoimistot jne.) Paikallis- ja alueelliseen matkailuun osallistuville organisaatioille (matkailuneuvonta jne.). Kansainvälisen vieraanvaraisuuden tai tapahtumien hallinnan MSc ja MBA on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat kehittää johtajuuttaan ja strategista johtamisnäkemystä matkailualalle.

Koko ohjelman ajan alan ammattilaiset ovat valmiina varmistamaan, että oppiminen sopii täydellisesti alan realiteetteihin. Opiskelunsa loppuun mennessä opiskelijoilla on kaikki avaintaidot ja tietämys, jotta he voivat ymmärtää ja ratkaista matkailualan merkittäviä kehityssuuntia.... [-]


Maisteri

Master in Management

Opetus kampuksella 2 - 3 vuotta September 2019 Ranska La Rochelle

Tämä erittäin kansainvälinen ohjelma tarjoaa useita eri mahdollisia kappaleita ja opiskelijat voivat räätälöidä ohjelmansa heijastamaan omaa ja ammatillista projektiaan. Vaadintaan ammatillisten standardien mukaisesti tämä Master in Management -ohjelma takaa sekä työllistymisesi että urakehityksen. [+]

Master in Management -ohjelman sisällä jokainen opiskelija ja jokainen opintojakso ovat ainutlaatuisia. Monien tutkintojen ja kokemusten ansiosta voit mukauttaa omaa ohjelmaansa ja korostaa projekteistasi tärkeimpiä opintoja. Vaikka kaikilla opiskelijoilla on sama pätevyys ohjelman lopussa, pätevyys, joka tarjoaa rekrytoijille taitojasi, jokainen sinulla on ollut ainutlaatuisia kokemuksia, jotka heijastuvat ansioluetteloihin ja erotavat sinut seuraavasta ehdokkaasta .

Master in Management on avoinna opiskelijoille, jotka ovat jo opiskelleet vähintään 2 vuotta lähtien jättämään High School (tai kansainvälinen vastaava). Ohjelma kouluttaa heitä liike-elämänuralle ja valmistaa heidät tulemaan vastuullisiksi johtajiksi, jotka ovat tietoisia päätöksentekojen vaikutuksesta ympäristöönsä. Tämä erittäin kansainvälinen ohjelma tarjoaa useita erilaisia ​​kappaleita ja opiskelijat voivat räätälöidä ohjelmansa heijastamaan omaa ja ammatillista projektiaan. Vaadintaan ammatillisten standardien mukaisesti tämä Master in Management -ohjelma takaa sekä työllistymisesi että urakehityksen. Master in Management on ominaista sarja pedagogisia toimia, ammatillisia kokemuksia sekä kokemuksellisia ja henkisiä haasteita.... [-]


Videot

La Rochelle: the place to be, the place to study!

Class of 2016: International graduates share their experience with you

La Rochelle Business School International Students share their experience

Welcome Days at La Rochelle Education Group!

Ota yhteyttä

Groupe Sup de Co La Rochelle

Osoite, 1. rivi 102 RUE DE COUREILLES
17024 La Rochelle, Nouvelle-Aquitaine, Ranska
Verkkosivu https://www.esc-larochelle.fr/en
Puhelin +33 (0)5 16 19 63 94