Keystone logo
© TESS
LéCOLE - The Event Thinking School

LéCOLE - The Event Thinking School

LéCOLE - The Event Thinking School

Johdanto

LéCOLE tapahtuma ajatteleva koulu, joka on erinomainen huippuyksikkö

Koulu toimialansa palveluksessa

Tämän koulun vahvuus on sen rakenteessa ja hallinnossa: kaksi päätoimialaa, UNIMEV ja LÉVÉNEMENT ovat suurimmat osakkeenomistajat Institut de l'Événementin perustajien rinnalla. Myös koulujen resursseihin ja hallintoon osallistuu monia tapahtumia.

Tämä edustus takaa sen, että koulutussisältö ja taidot toimitetaan täydellisessä sopusoinnussa alan tarpeiden kanssa. Valmistuvien opiskelijoiden työllistettävyys optimoidaan tiiviillä ja jatkuvalla vaihdolla opetushenkilöstön ja tapahtumamarkkinoiden toimijoiden välillä.

Tämä ei ole vain koulu, joka tarjoaa tapahtumakoulutusta vaan koulua, joka on nimenomaan muotoiltu tulevaisuuden rooleihin tapahtumateollisuudessa.

He sijoittivat LéCOLEen

Opiskelijoita isännöivät:

Ensisijaiset hakemukset pysyvistä rooleista lähteviltä opiskelijoilta lécolesta:

A'Tipic - Action Services -järjestö - ADR-tuotanto - Algorythme - ous Nous La Lune - Arcance-tapahtuma - Arep - Arthémuse - Auditoire - Biarritz Tourisme - Chaïkana - Crealians - Double 2 - Euroopan kardiologiayhdistys - Événements D'elles - Exponantes - FC2 Tapahtumat - Foire Exposition De Clermont Cournon - Giglam - GL Tapahtumat - Grand Nancy Congrès Et Événements - Groupe FG Design - Vihreä Événements - Groupe Ideactif - Ryhmäuutuus - Groupe S'Cape - Hopkipöydän Groupe - Jet Stim - JMT Ranska - La 4D - L - Lever De Rideau - Magic Garden - Manifestory - Mondial tapahtumia - Monsieur Loyal - Mothership - Orléans Val De Loire Événements - Reims Événements - Rouen Expo Événements - Sagarmatha - Sosiaalinen dynamiitti - Sommet De L'élevage - Järjestelmä Tapahtuma - Unimev - Viparis

Liittymään LéCOLEon on liittyä tapahtumateollisuuteen

LéCOLE kouluttaa oppilaita myös miettimään tapahtumien suunnittelijan lisäksi tapahtumamuotojen asiantuntijoiden luomisen lisäksi (sisäiset yleissopimukset, seminaarit, näyttelyt, tuoteselostukset, konferenssit, urheilutapahtumat, kulttuuritapahtumat, tiennäyttelyt, julkiset tapahtumat jne.) .

Tapahtumapäällikön on hallittava tapahtuman "mekaniikka" ja sen on voitava "luoda tapahtuma" minkä tahansa tyyppisille palveluille / tuotteille / tuotemerkille / teollisuudelle / yhteisölle kaikentyyppisissä muodoissa ja medioissa. Niiden on myös hallittava hankkeen suunnittelun, koordinoinnin ja seurannan eri vaiheet kaikissa muodoissa ja tiedotusvälineissä .

Tapahtuma-ajattelu käsittelee kaikkia markkinointi-, viestintä-, liike- tai innovaatioongelmia.

Tapahtuma-ajattelu perustuu opiskelijoiden uteliaisuuteen, rohkeuteen, ennakointiin, empatiaan, tunteeseen, yrittäjyyteen ja kekseliäisyyteen.

Sijainnit

  • Paris

    6, rue de Lisbonne, 75008, Paris

Kysymyksiä