Paris College Of Art

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Paris College of Art on dynaaminen foorumi vaihtaa ajatuksia, menetelmiä ja työkokemus. Meidän opiskelijoiden ja opettajakunnan yhdistää uteliaisuus, kokeilua ja innostusta harjoittamisesta oppimista. Paris College of Art, uskomme, että löytää suunnittelu ratkaisu, luoda taideteos ja helpottaa tuotannon luova tiimi ovat henkisen prosesseja kiistaton arvo. Kehitetään kriittistä tietoisuutta läpi käytännön tutkimus- ja keskustelu on tärkeää ammatillinen kypsymisen ja yksilöllistä kasvua. Taiteellinen käytäntö vaatii runsaasti henkilökohtaista sitoutumista ja kurinalaisuutta, ja odotamme opiskelijoita osallistumaan aktiivisesti luokassa, jotta he voivat tutkia eriäviä ja harjoittaa luovia resursseja.

Paris College of Art on juurtunut kaupungin ensisijainen taiteen ja muotoilun tuotanto. Kokeminen ainutlaatuisuus Pariisin metropoli tarjoaa runsaasti visuaalisen innoituksen. Jakaminen tämä kokemus yksilöiden yli 40 eri maassa antaa meille opiskelijoille ainutlaatuisen näkökulman erilaisia ​​ilmaisun nykyisten kaikkialla maailmassa.

Perintö Pariisin College of Art ja sen onnistunut tutkinnon on syytä olla ylpeä ja edistää vuonna tulevina vuosina.

Tehtävä

Paris College of Art, uusi nimi college yli 30 vuoden kokemus, edistää taiteellista ja henkistä kypsymistä lupaavia opiskelijoita poikkeuksellisia taiteilijoita, taidehistorioitsija, valokuvaajat, suunnittelijat, ja suunnittelu johtajat. Maadoitettu Pariisin maisemaa, ilmoitti Euroopan taiteen ja muotoilun maailmassa, ravintoa tiedekunnan johtajia luovan teollisuuden kaikkialta maailmasta, ja täydennettävä opiskelijoita yli 50 maasta, Pariisi College of Art on aidosti kansainvälinen korkeakoulu.

Paris College of Art perustettiin itsenäinen tutkinto-myöntämistä toimielimen tehtävänä on: 1) antaa korkein kansainvälinen normi Taideteollisen koulutus opetti sisällä amerikkalainen pedagoginen paradigman samalla vaikuttanut, tiedon ja piirustus meidän Ranskan / Euroopan ympäristön ja 2) avata Ranskan koulutusmahdollisuuksia maailmalle ja kansainvälisen koulutuksen Ranskan.

Sijainnit

Pariisi

Paris College of Art

Osoite
15 rue Fénelon

75010 Pariisi, Île-de-France, Ranska
Puhelin
+33 1 45 77 39 66

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin