Paris School of Economics

Esittely

Lue virallinen kuvaus

PSE - Paris School of Economics pyritään kehittämään talouden tutkimuksen korkeimman kansainvälisen standardin ja tulosten levittämiseksi. Se kokoaa yhteen yhteisö 140 tutkijaa ja noin 180 jatko-opiskelijaa, ja tarjoaa opetusta master-kurssien kärjessä tieteenalan (220 Masters opiskelijoille - syyskuu 2016).

Perusti CNRS, École des Hautes Études en Sciences Sociales, École Normale supérieure, École des Ponts-ParisTech, INRA, ja University of Paris 1 Panthéon Sorbonne, PSE hankkeeseen liittyy yksityisten ja institutionaalisten kumppaneiden kanssa. Nyt vakiinnuttaneet asemansa ominaisuus maailmanlaajuisesta akateemisen maisema, PSE hajoaa kaikenlaisia ​​esteitä saavuttaakseen tavoitteensa huippuosaamisen: se kokoaa yhteen yliopiston ja Grandes Écoles, edistää vaihtoa taloudellisen analyysin ja muiden yhteiskuntatieteiden, toimittaa sen stipendin suuren yleisön, ja tukee työtä sen joukkueiden useita kumppanuuksia julkisten laitosten ja yksityisten organisaatioiden.

VIRKAMATKAT

PSEmission

Pariisin kauppakorkeakoulu on ranskalainen tutkimuslaitos kansainvälisen tason Economics, Eturintamassa monissa eri talous- verkkotunnuksia ja ehdottaa valikoivan opetusohjelmien M1 ja PhD. Se kuuluu tällä hetkellä yli 140 tiedekunnan, 220 Masters opiskelijaa ja 180 jatko-opiskelijaa asuinpaikka. Koulu on mukana uusi projekti osallistumaan sekä laadittaessa kehittynyttä taloudellisen analyysin välineinä, ja niiden soveltaminen politiikassa sekä julkisella että yksityisellä tasolla.

  • PSE syntyi joulukuussa 2006 huolellisen uudelleenjärjestelyn ranskalaisen tutkimuksen taloudelliset ja sosiaaliset tieteet. Se oli yksi ensimmäisistä 13 "Fondations de Coopération Scientifiques" (Scientific Research Foundations) ja RTRA ohjelman.
  • Pariisin kauppakorkeakoulu edustaa yhteyspiste Ranskan parhaaksi ja ulkomaisia ​​tutkijoita Economics, voittajat monet palkinnot ja tutkimusapurahoja.
  • PSE ehdottaa kursseja ja ohjelmia eturintamassa kurinalaisuutta: kaksi Masters (APE ja PPD) ja tohtorin ohjelma Economics.
  • Koulu edistää alkuperäisen ja kukoistava tutkimus kulttuurin pitää tiiviisti yllä yhteyksiä sekä julkisten ja yksityisten päättäjien, monien kumppanuuksien tutkimus tuolit ja ryhmät ja asiantuntemusta sopimuksia. Se tarjoaa myös lukuisia työkaluja ja toimia varjolla "Economics kaikille".
  • PSE on hyvin tunnettu monenlaisia ​​verkkotunnuksia (Public Policy, kansainvälisen kaupan, Risk ja vakuutus, Network Economics, kehittäminen, Työn taloustiede jne).
  • Huomattava määrä konferensseja ja seminaareja tehdä PSE keskus vuorovaikutusta tutkijoiden välillä. PSE helpottaa myös tapaamisia tutkijoiden ja päättäjien osalta nykyinen talous- asiat ja kysymykset. Tarkoituksena on kannustaa parempaan diffuusio talous- kulttuurin Ranskassa.
  • Vuonna 2010 osana "Grand Emprunt", PSE, yhdessä useiden yhteistyökumppaneiden, voitti hyväksyntää tuomariston sen kahden hanketta: D-FIH (historialliset taloudelliset tiedot) ja OSE (Opening Economics).
  • Synapse ja Alumni PSE ovat molemmat liitot vastuussa opiskelijoiden elämää ja alumniverkostossa vastaavasti
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Ota yhteyttä