Lue virallinen kuvaus

Yliopisto Paris-Sud (UPSud) tunnustetaan tutkimuksensa poikkeuksellisesta laadusta. Se on luokiteltu ranskalaisten huippuyliopistojen joukkoon Shanghain rankingissa, ja se on kerännyt lukuisia arvostettuja palkintoja ja arvosanoja, kuten 2 Nobel-palkinnot fysiikassa ja 4 Fields -mitalia. Monitieteisenä laitoksena UPSud muodostuu viidestä tiedekunnasta, kolmesta tekniikan laitoksesta ja yhdestä tekniikan oppilaitoksesta. 30 000 opiskelijaa opiskelee UPSudissa, mukaan lukien 4800 kansainvälistä opiskelijaa. Paris-Saclay -yliopiston (UPSay) perustajajäsen, UPSud edistää tutkimus- ja koulutustoimintaa yhteistyössä 19 suuren korkeakoulun kanssa, jotka sijaitsevat etelään Pariisiin.

Paris-Sud on mestarin SERP koordinoiva laitos.

Mestari SERP on englanninkielinen kahden vuoden ohjelma, joka rahoitetaan Euroopan komission Erasmus-ohjelmasta

Se kokoaa neljä johtavaa eurooppalaista tutkimusyliopistoa:

  • Paris-Sud University , Ranska (koordinoiva oppilaitos)
  • Adam Mickiewiczin yliopisto, Puola
  • Genovan yliopisto, Italia
  • Porton yliopisto, Portugali


Genovan yliopisto (UNIGE) on järjestetty 5 oppilaitoksessa (matemaattiset fysiikka- ja luonnontieteet, lääketieteet ja apteekki, yhteiskuntatieteet, humanistiset tieteet ja ammattikorkeakoulut), 22 osastoa ja 14 monitieteistä keskusta. UNIGE tarjoaa 178 yliopistokurssia, joihin osallistuu noin 40 000 opiskelijaa. Se järjestää 14 tohtorikoulua. Monien kumppanuuksien ansiosta ympäri maailmaa yliopistolla on tällä hetkellä yli 3000 vierasta opiskelijaa.

Poznanissa sijaitsevan Adam Mickiewiczin yliopisto (AMU) on Poznanin suurin akateemikko ja Puolan kolmanneksi suurin yliopisto. Sen opiskelijaväestö on lähes 49 000 opiskelijaa. Yliopisto on akateemisen huippuosaamisen keskus, jossa tutkimus ja opetus tukevat toisiaan. Yliopisto laajentaa ja päivittää jatko-opinto-ohjelmia ja -opintoja, kiinnittäen erityistä huomiota monitieteelliseen ja kansainväliseen luonteeseen. AMU on jäsenenä: EUA - Euroopan yliopistoyhdistys ry, EUCEN - Eurooppalainen yliopiston jatkokoulutusverkosto, Compostela-korkeakouluryhmä, Santander-konserni - Eurooppalainen yliopistoverkosto, Eurooppalainen kemian aihekohtainen verkosto ja muut eurooppalaiset tutkimusverkot.

Universidade Do Porto Porto-yliopisto (UPORTO) on yksi Portugalin suurimmista korkeakouluista ja tutkimuslaitoksista, noin 32 500 opiskelijaa, 2 300 tutkijaa ja tutkijaa. Se on yksi Portugalin parhaimmista yliopistoista, joka on parhaimmillaan kansallisissa ja kansainvälisissä rankingissa: Times Higher Education 2019 (401-500); ARWU 2018 (301-400); QS 2019 (328). Se on 14 tiedekuntaa, 1 Business School ja 60 tutkimusyksikköä. UPORTO on myös Portugalissa johtava tieteen tuottaja, joka vastaa 24 prosentista maassa tuotetuista tieteellisistä artikkeleista.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

Paris-Sud University

Erasmus Mundus -mestari kemian, fysikaalis- kemian ja materiaalitieteen alalla, Paris-Sud University . Mestari SERP on englanninkielinen kahden vuoden ohjelma, joka rahoi ... [+]

Mestari SERP on englanninkielinen kaksivuotinen ohjelma, joka rahoitetaan Euroopan komission Erasmus-ohjelmasta

Se kokoaa neljä johtavaa eurooppalaista tutkimusyliopistoa:

Paris-Sud University , Ranska (koordinoiva oppilaitos)Adam Mickiewiczin yliopisto, PuolaGenovan yliopisto, ItaliaPorton yliopisto, Portugali

Meidän maalimme

Se pyrkii asiantuntijoiden koulutukseen kemian, fysikaalisen kemian ja materiaalitekniikan kehittyneimmistä kokeellisista ja teoreettisista työkaluista, jotka ovat valmiita kehittämään innovatiivisia ideoita ja yrityksiä, jotka liittyvät kestävään kehitykseen Energia, terveys ja ympäristö.

Se sisältää myös johtamisen, liiketoiminnan, innovoinnin ja arvostamisen, viestinnän ja patenttilainsäädännön elementit.... [-]

Ranska Orsay Italia Genova Puola Poznań Portugali Porto  + 4 More
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

SERP-CHEM Master

Sijainnin osoite
building 440
Orsay, Île-de-France, 91400 FR
Sosiaalinen media
Sijainnin osoite
Dipartimento di Fisica
Via Dodecaneso 33

Genoa, Liguria, 16146 IT
Sijainnin osoite
Ul. Umultowska 89b
Poznań, Suur-Puolan voivodikunta, 61-614 PL
Sijainnin osoite
Rua Campo Alegre 687
Porto, Porton piiri, 4169-007 PT