Rennes School of Business

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Rennes School of Business

Maailma on tullut "globaali kylä", jossa taloudet läheisesti toisiinsa, poliittisia, sosiaalisia ja kulttuurisia ulottuvuuksia tiukasti kudottua tai avoimesti vastakkainasetteluja. Tämä tuo huomattavia mahdollisuuksia mutta myös lisää monimutkaisuutta.

Management Schools joutuvat kohtaamaan näihin uusiin haasteisiin, vastaaminen yritysten tarpeet, kouluttamalla ja koulutus opiskelijoiden ja johtajien olevan "Responsible Business yrittäjille" huomisen maailmassa.

poistu

Rennes School of Business, se on johtanut kehitystä 2 ensisijaiset tavoitteet: Kansainvälistyminen ja innovaatio.

Ohjelmat opetetaan Englanti kansainvälisellä koko ajan tiedekunnan opiskelijat tulevat eri puolilta maailmaa vaihtosopimukset tai ei-vaihto-opiskelijat, kansainvälinen tutkimusyhteistyö, ohjelmakehitys kansainvälisten kumppanien ja kansainvälisten tiedekunnan exchange: kaikki nämä ovat keskeisiä piirteitä koulumme johdon. Tämän seurauksena monimuotoisuuden hallintaan ja "Being International" on upotettu meidän organisaatiokulttuurissa ja suoraan kokenut jokainen kampuksella.

Rakentaminen uuden tiedon hyötyä yrityksille tutkimuksen avulla, jotka tarjoavat arvokkaita Executive ohjelmia, kehittämällä innovatiivisia lähestymistapoja, antaa opiskelijoille mahdollisuuksia saada mielenkiintoinen kokemus, käyttämällä teknologiaa ja multimediaresursseihin tehdä Rennes Business School oman aikansa ja ainutlaatuinen Ranskassa.

poistu

Tehtävä

Rennes School of Business, joka sijaitsee keskellä Bretagnen kanssa määrätietoisesti kansainvälinen suuntautuminen, pyrkii lähettämään sitoutumisensa yrittäjyyttä ja kestävää kehitystä nykyisiin ja tuleviin yritysjohtajia. Sen opetusta ja tutkimusta, joka perustuu tiukasti käsitteitä löytö, ymmärrys, monimuotoisuus ja vastuu, tarkoituksena valmistella johtajien ja yrittäjien globalisaatioon.

MSc Global Business Management

MSc Global Business Management on suunnattu opiskelijoille ensimmäisen asteen (Alempi), tai ilman työkokemusta johdon. Se tarjoaa ymmärrystä taloudellisen ja inhimillisen hallinnan nykypäivän globaalissa ja nopeasti liikkuvia ympäristössä.


Tämän Master on tarjota korkean tason ja innovatiivista koulutusta, jotta opiskelijat voivat hankkia taitoja ja kurinalaisuutta kantoja yrittäjinä tai yritysjohtajat johdon kaikilla yrityksen kautta laajan kirjon luokkia monikulttuurisessa ympäristössä.

Opetuskieli Englanti


Kurssit:

Global Human Resource Management

 • Yhteiskuntavastuu
 • kriisinhallinta
 • Global Human Resource Management
 • Global Organisaatiokäyttäytyminen
 • Global Risk Management
 • Global Trade ja Supply Chain Management
 • Kansainvälinen markkinointi
 • Kansainvälinen strateginen johtaminen
 • Tietotekniikan hallinta
 • Economics ja International Business Law
 • Financial Tool Box
 • Valmistelu Valmistuvat Project
 • Ranskan kielen for International opiskelijoille

Pääsyvaatimukset

1) ensimmäisen asteen (Alempi) mitään kuria tai vastaava *

2) Englanti kielitaito: TOEFL, TOEIC tai vastaava

3) Hakulomake

4) Haastattelu (mahdollinen puhelimitse)

* Tapaukset katsotaan erikseen

RENNES School of Business tulee Financial Times ovat kärjessä 90 Management koulut maailmassa 35. asemassa ja on sijoittunut seitsemäs keskuudessa jälkeisiä valmistelevien ohjelmissa Ranskassa. Asemamme tämän arvostetun ranking on seurausta sitoutumisesta akateemista huippuosaamista tunnustettu johtava kansainvälinen akkreditointi järjestöjen AACSB ja AMBA ja EQUIS.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Englanti

Katso FM-tutkinnot » Katso MSc-tutkinnot » Katso Kandidaatin tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Master Of Arts Kansainvälisen Liiketoiminnan (maib)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 16 kuukautta September 2018 Ranska Rennes

MA in International Business tavoitteena on antaa opiskelijalle joilla ensimmäinen tutkinto Business Studies vankan pohjan pääkohdat liiketoimintaa kansainvälisesti. [+]

Master of Arts in International Business MAIB

MA in International Business (MAIB) tavoitteena on antaa opiskelijalle joilla ensimmäinen tutkinto Business Studies, tai läheisesti liittyvästä aiheesta, jossa vankan pohjan pääkohdat liiketoimintaa kansainvälisesti, erityisesti kehittäminen kansainvälisen strategian monikulttuurisessa yhteydessä.

Opetuskieli Englanti

Kurssit:

Advanced B B Management Advanced Corporate Finance Advanced Management Accounting ja Vaihda Advanced Topics in Finance Syventävät opinnot islamilaisissa ja mikrorahoituksen Vertaileva International Accounting Konserniviestintä & Corporate Governance Corporate suunnittelu Corporate PR kansainvälisissä yhteyksissä Yhteiskuntavastuu-Semester2 Asiakaskokemuksen hallinta Design & Uutuudet ERP (Enterprise Resource Planning) Ulkoinen Tilintarkastus Financial Engineering & Trading Franchising strategiaa ja liiketoimintaa Käynnistyksestä listalle Human Resources in Service Operations Kansainvälinen ja EU-Business Law kansainvälisen liiketoiminnan Kansainvälinen Kuluttajakäyttäytyminen International Finance Kansainvälinen taloudellinen raportointi Kansainvälinen markkinointiviestintä ja mainonta strategiat International Marketing Management Kansainvälinen Organisaatiokäyttäytyminen Kansainvälinen Sourcing ja hankintoihin Tarkemmat Teollisuus Kansainvälinen strateginen johtaminen Kansainvälinen Talent Management Johtava Turbulent Ympäristö Luxury Brand Management Ylellisyystuotteiden vähittäismyynti ja e-Retail HALLINTO CONTROL Muutoksen hallintaa ja kehityksestä Organisaatiorakenteet Logistiikan hallinta Toimitusjohtaja Ihmiset kilpailueduksi Markkinointiviestintä Markkinointi Intelligence ja hinnoittelu Psykologia ja johtaminen Osto Advanced Research Project I Tutkimusprojekti II Myynnin ennustaminen & Business Trends Palvelu Operations Management Lyhyen ja pitkän aikavälin rahoitus - Semester1 Lyhyen ja pitkän aikavälin rahoitus - Semester2 Ongelmien ratkaiseminen In Management Rooli TVT Mainonta ja viestintä ... [-]

MSc

Master Of Science In International Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 16 kuukautta January 2018 Ranska Rennes

Ohjelma yritysten ja Management erikoisalat käytettävissä tammikuu saanti [+]

Tämä MSc in International Management-ohjelman tavoitteena on antaa opiskelijalle perusteet liikkeenjohdon (markkinointi, talous, Organisaatiokäyttäytyminen, tietotekniikka, strategia) jotta ne voivat käyttää ylempi oppimiskokemuksia erityisaloilla: Markkinointi, digitaalinen markkinointi , rahoitus, henkilöstöhallinto, Innovation Management tai toimitusketjun.

Ohjelma tarjoaa vankan pohjan kriittisen ajattelun ja strategisen näkemyksen maailmanlaajuisesti, kehität lahjakkuutta saavuttaa kestävä menestys yli elinikäinen uran nopeasti muuttuvassa kansainvälisessä toimintaympäristössä.

RENNES School of Business tulee Financial Times ovat kärjessä 90 Management koulut maailmassa 35. asemassa ja on sijoittunut seitsemäs keskuudessa jälkeisiä valmistelevien ohjelmissa Ranskassa. Asemamme tämän arvostetun ranking on seurausta sitoutumisesta akateemista huippuosaamista tunnustettu johtava kansainvälinen akkreditointi järjestöjen AACSB ja AMBA ja EQUIS.... [-]


MSc Digitaalisen Markkinoinnin Ja Viestinnän

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 16 kuukautta September 2018 Ranska Rennes

Tämä ohjelma on suunniteltu tutkimaan periaatteet ja prosessi mainonnan, digitaalisen markkinoinnin ja markkinointiviestinnän, painottaen suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin mainonta, markkinointiviestintä ja digitaalisen markkinoinnin strategiat. Tämä on 16 kuukauden ohjelma mukaan lukien 8 kuukautta opettanut + 4 kuukautta harjoittelun (vähintään) + Valmistuttuaan hanke. [+]

MSc Viestintä ja Digital Marketing

Painopiste annetaan alueellisten ja maailmanlaajuisten dynamiikka vaikuttaa strategiseen ja luovaan suuntaan myynninedistämiskampanjoiden. Ohjelma myös innostavat oppilaita haastaa uuden teknologian vaikutus myynninedistämistarkoituksessa ja median liittyviä kysymyksiä. Kaiken opiskelijat saavat tarvittavat strategiset osaamista ja pehmeitä taitoja, jotta voidaan arvioida ja arvioida nykyisiä ja tulevia suuntauksia, jotka ovat haastavia teoria ja toiminta kansainvälisen viestinnän ja digitaalisen markkinoinnin.

Ohjelman täysin opetetaan Englanti

Pääruuat:

Kansainvälinen markkinointi viestinnän ja mainonnan STRATEGIA... [-]


MSC Globaali Liikkeenjohdon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 16 kuukautta September 2018 Ranska Rennes

MSc Global Business Management on suunnattu opiskelijoille ensimmäisen asteen (Alempi), tai ilman työkokemusta johdon. Tämä on 16 kuukauden ohjelma mukaan lukien 8 kuukautta opettanut + 4 kuukautta harjoittelun (vähintään) + Valmistuttuaan hanke. Tammikuu saanti saatavilla tämän ohjelman [+]

MSc Global Business Management

MSc Global Business Management on suunnattu opiskelijoille ensimmäisen asteen (Alempi), tai ilman työkokemusta johdon. Se tarjoaa ymmärrystä taloudellisen ja inhimillisen hallinnan nykypäivän globaalissa ja nopeasti liikkuvia ympäristössä.

Tämän Master on tarjota korkean tason ja innovatiivista koulutusta, jotta opiskelijat voivat hankkia taitoja ja kurinalaisuutta kantoja yrittäjiä tai yritysjohtajat johdon kaikilla yrityksen kautta monenlaisia ​​luokkia monikulttuurisessa ympäristössä.

Opetuskieli Englanti

Kurssit:

Global Human Resource Management

Yhteiskuntavastuu kriisinhallinta Global Human Resource Management Global Organisaatiokäyttäytyminen Global Risk Management Global Trade ja Supply Chain Management Kansainvälinen markkinointi Kansainvälinen strateginen johtaminen Tietotekniikan hallinta Economics ja International Business Law Financial Tool Box Valmistelu Valmistuvat Project Ranskan kielen for International opiskelijoille ... [-]

MSc in Sustainable Management and Eco-Innovation

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Ranska Rennes

[+]

[-]

MSc International Business Neuvottelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 16 kuukautta September 2018 Ranska Rennes

MSc International Business Neuvottelut junat tulevaisuudessa huipputason kansainvälisten neuvottelijoiden toimivan yhtä hyvin kaikentyyppisissä kansainvälisen liiketoimintaympäristössä. Tämä on 16 kuukauden ohjelma mukaan lukien 8 kuukautta opettanut + 4 kuukautta harjoittelun (vähintään) + Valmistuttuaan hanke. [+]

Master of Science in International Business Negotiation

Valmistumisen jälkeen kanssa MSc International Business Negotiation (MSc IBN) opiskelija osaa:

neuvotella onnistuneesti molemmat kokeneita ja kokemattomia neuvottelijoita kansainvälisissä yhteyksissä, ymmärtää kansainvälinen toimintaympäristö ja sen vaikutus neuvotteluprosessissa, hyödyntää oma persoonallisuutensa ja ihmissuhdetaidot neuvotteluissa, kehittää olemassa olevia taitojaan ja hankkia uusia, muotoilla ja toteuttaa henkilökohtaisen liiketoimintasuunnitelma.

Opetuskieli Englanti

Kurssit:

Yhteiskuntavastuu kriisinhallinta Financial Tool Box International Business Law International Management & strategia Kansainvälinen markkinointi Kansainvälinen hankinta ja hankinta Kansainvälisiin neuvotteluihin ja suunnittelumenetelmien Kommunikointikyvyt Sales Techniques Simulaatiot Valmistelu Valmistuvat Project Ranskan kielen ulkomaalaisille opiskelijoille ... [-]

MSc International Finance

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 16 kuukautta September 2018 Ranska Rennes

Merkitystä rajat ylittävien rahavirtojen ja globalisaatioprosessi on merkittävä vaikutus taloudelliseen toimintaan. Tämä on 16 kuukauden ohjelma mukaan lukien 8 kuukautta opettanut + 4 kuukautta harjoittelun (vähintään) + Valmistuttuaan hanke. [+]

Master of Science in International Finance

Merkitystä rajat ylittävien rahavirtojen ja globalisaatioprosessi on merkittävä vaikutus taloudelliseen toimintaan. Erilaisia ​​toimijoita on laaja: kaupallinen ja investointipankit, vakuutusyhtiöt, ylikansallisia laitoksia, keskuspankit ja yritykset. On osattava erottaa toisistaan ​​eri toimintojen näistä pelaajista ja ymmärtää, että kansainvälisen rahoituksen on tullut perusta rahoitustoiminta.

Opetuskieli Englanti

Kurssit:

Advanced Corporate Finance Syventävät opinnot islamilaisissa ja Micro Finance Konserniviestintä & Corporate Governance Financial Engineering & Trading Käynnistyksestä listalle Kansainvälinen ja EU-Business Law Kansainvälinen Organisaatiokäyttäytyminen Kansainvälinen strateginen johtaminen Määrällinen rahoitus Lyhyen ja pitkän aikavälin rahoitus Financial Economics Valmistelu Valmistuvat Project ... [-]

MSc International Henkilöstöhallinnon (ihrm)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 16 kuukautta September 2018 Ranska Rennes

MSc in International HRM junat tulevaisuudessa huipputason kansainvälisten henkilöstöpäälliköiden. Se tarjoaa tulevaisuudessa Manager wideranging ja pitkälle kehittynyt taitoja harjoittaa kansainvälistä hallintaa ura. Tämä on 16 kuukauden ohjelma mukaan lukien 8 kuukautta opettanut + 4 kuukautta harjoittelun (vähintään) + Valmistuttuaan hanke. [+]

Master of Science in International Human Resource Management

Kun suoriutuneelle MSc International Human Resource Management (MSc IHRM) ohjelman opiskelijat voivat:

tehdä välittömästi ja tehokkaasti panos Human Resource asemansa yhtiössä houkuttelemalla, säilyttämällä ja kehittämällä ihmisten tarvitaan organisaation menestykseen, arvioida, miten laajempaan toimintaympäristössä niiden vaikutuksista kansainvälisen järjestön ja vaikutusvaltaa muutoksen niiden organisaatioiden sisällä, suunnitella ja arvostelu henkilökohtaisen kehittymisen, osoittaa osaamista monenlaisia ​​yleisiä ja erityisiä ammattitaitoa, muotoilla ja toteuttaa henkilökohtaisen liiketoimintasuunnitelma. ... [-]

MSc International Kirjanpito, Hallinnassa Ja Tilintarkastus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 16 kuukautta September 2018 Ranska Rennes

Tämä MSc ohjelma International Accounting & Valvonta tavoitteena on kouluttaa jatko-opiskelijoille nopeasti kasvava alue kansainvälistä liiketoimintaa. Tämä on 16 kuukauden ohjelma mukaan lukien 8 kuukautta opettanut + 4 kuukautta harjoittelun (vähintään) + Valmistuttuaan hanke. [+]

Master of Science in International Accounting & Tilintarkastus

Tämä MSc International Accounting ohjelma (MSc IA) on TSK Rennes School of Business tavoitteena on kouluttaa jatko-opiskelijoille nopeasti kasvava alue kansainvälistä liiketoimintaa. Kehittäminen kansainvälisten tilinpäätösstandardien (IFRS) ja kansallisten sääntöjen lähentymistä näihin standardeihin on merkinnyt sitä, että kysyntä opiskelijoille, jotka ovat taitoja ja osaamista näiden standardien ja niiden vaikutuksia rajat ylittävän yritysten kasvaa.

Opetuskieli Englanti

Kurssit:

Advanced Management Accounting ja Vaihda Vertaileva International Accounting Konserniviestintä & Corporate Governance Ulkoinen Tilintarkastus Kansainvälinen ja EU-Business Law kansainvälisen liiketoiminnan Kansainvälinen taloudellinen raportointi Kansainvälinen strateginen johtaminen Kansainvälinen verotus HALLINTO CONTROL Muutoksen hallintaa Valmistelu Valmistuvat Project Ranskan kielen ulkomaalaisille opiskelijoille ... [-]

MSc International Ylellisyyttä Ja Brändin Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 16 kuukautta September 2018 Ranska Rennes

Ohjelmaan sisältyi on tarvittavat tiedot, analyyttisiä ja käytännön taitoja tarvitaan tehokkaan hallinnan käytäntö kansainvälisissä ylellisyyttä tuotemerkin hallintaan. Tämä on 16 kuukauden ohjelma mukaan lukien 8 kuukautta opettanut + 4 kuukautta harjoittelun (vähintään) + Valmistuttuaan hanke. Saatavana tammikuussa saanti [+]

Sen avulla opiskelijat voivat kehittää osaamista ja taitoja liittyviä nykyisiä ja tulevia suuntauksia dynaamisen ylellisyystavarasektorilla. Huomiota kiinnitetään kansainvälisen ja globaalin dynamiikan että vaikutus eri teollisuudenaloilla.

Ohjelman täysin opetetaan Englanti

Kurssit incude:

APPLIED markkinointitutkimus

Kansainvälinen Kuluttajakäyttäytyminen

DYNAMICS luksusta Industry & LIIKETOIMINTAMALLIT

LUXURY Strategic Marketing

Luxury & Brand Management Legal & ETHIC SEIKAT

CORPORATE PR kansainvälisellä tasolla

TALVI SESSION ULKOMAILLA

KANSAINVÄLINEN Strateginen johtaminen

... [-]

Msc Kansainvälinen Markkinointi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 16 kuukautta September 2018 Ranska Rennes

Ohjelman tavoitteena on saada ehdokkaita johtava markkinoinnin johtotehtävissä kansainvälisissä yrityksissä; Näin ohjelma tarjoaa heille tietoja. Tämä on 16 kuukauden ohjelma mukaan lukien 8 kuukautta opettanut + 4 kuukautta harjoittelun (vähintään) + Valmistuttuaan hanke. [+]

Master of Science in International Marketing

Ohjelman tavoitteena on saada ehdokkaita johtava markkinoinnin johtotehtävissä kansainvälisissä yrityksissä; Näin ohjelma antaa heille tietoja ja taitoja markkinoida tuotteita ja palveluja globaalin, osaamiseen perustuvan talouden, ja sisällä erityisiä sosiaalisia, poliittisia ja kulttuurisia yhteyksissä. Valmistuttuaan MSc International Marketing ohjelma (MSc IM), opiskelijat pystyvät:

suorittaa markkinoiden arviointi kautta määrällinen markkinoinnin tutkimusmenetelmiä, kerätä markkinoiden tuntemuksessa, sitoutuvat markkina tunnistaminen, analysointi ja valinta, luoda yksityiskohtaisia ​​markkinoinnin strategiat ja suunnitelmat tietyille markkinoille, hallita uusien tuotteiden ja palveluiden, asettaa ja mitata tavoitteet kullekin markkinointikeinona, toteuttaa ja valvoa toteuttamista markkinointi suunnitelmat. ... [-]

MSc Toimitusketjun Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 16  September 2018 Ranska Rennes

MSc Supply Chain Management tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden hankkia erikoisammattitutkinto Logistiikan alalla ja toimitusketjun hallinnan. Yleinen käsite arvoketjun on taloudellista mallia käytetään moderni työkalu suunnitteluun ja valvoa logistiikka toimintaa, pidetään poikittainen aktiivisuus parmount merkitys uudessa globaalissa taloudessa. Kaksi erikoisalat saatavilla: Logistiikka tai ostaa Tämä on 16 kuukauden ohjelma mukaan lukien 8 kuukautta opettanut + 4 kuukautta harjoittelun (vähintään) + Valmistuttuaan hanke. [+]

Ohjelman täysin opetetaan Englanti

Pääaineet:

Henkilöstö ja tiimin rakentamista

Business Development

Diagnostic Supply Chain - SCOR malli

Hankintatoimen

Kehittyneet tuotantojärjestelmät

Talvi istunto ulkomailla /

Strategia ja kestävä kehitys

Toiminta globaaleilla lean toimitusketjujen

Kansainväliset liikennejärjestelmiä ja suunnittelu

Toimitusketjun simulointi ja optimointi

Quality Management

Kolmannen osapuolen logistiikka

Valmistelu Valmistuvat Project

Ranskan kieli ulkomaalaisille opiskelijoille

Pääsyvaatimukset:

1) ensimmäisen asteen (Alempi) vuonna logistiikka tai liiketoimintaan liittyvien kenttä tai vastaava *... [-]


Msc Urheilu, Vapaa-ajan Ja Matkailun Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 16 kuukautta September 2018 Ranska Rennes

Master of Science in Sports, vapaa-aika ja matkailu Management (MSc SLT) on kansainvälinen korkean tason erikoistunut opinto-ohjelmaan. Tämä on 16 kuukauden ohjelma mukaan lukien 8 kuukautta opettanut + 4 kuukautta harjoittelun (vähintään) + Valmistuttuaan hanke. [+]

Master of Science in Urheilu, Vapaa-aika & Tourism Management

Master of Science in Sports, vapaa-aika ja matkailu Management (MSc SLT) on kansainvälinen korkean tason erikoistunut opinto-ohjelmaan. Se tarjoaa johtajille, hoitajien tai päätöksentekijöille he tarvitsevat toimintansa vuonna urheilu, vapaa-ajan ja matkailun aloilla. Vankka kansainvälisen liiketoiminnan vaaditaan käsittelemään globalisaation kaikilla talouden aloilla ja nopeus, jolla muutokset tapahtuvat.

Opetuskieli: Englanti

Kurssit:

Hakemus Project I & II Corporate suunnittelu Kehittäminen Team Leadership Tapahtumat Management SLT Global Organisaatiokäyttäytyminen Kansainvälinen Sport säännöt ja Sport Organisaation hallinta Kansainvälinen strateginen johtaminen Oikeudellinen ympäristö SLT Vapaa-aika ja matkailu Markkinointi Mediatutkimus urheilu- ja vapaa-Teollisuus Merchandising SLT Sektori Myynti ja ostaa Urheilu ja matkailualalla Urheilu, Vapaa-aika & Tourism Management ja kestävän kehityksen CRM SLT alalla Valmistelu Valmistuvat Project Ranskan kielen ulkomaalaisille opiskelijoille ... [-]

Videot

ESC Rennes School of Business Presentation

Ota yhteyttä

ESC Rennes

Osoite, 1. rivi 2 rue Robert d'Arbrissel
35000 Rennes, Pays de la Loire, Ranska
Verkkosivu https://www.esc-rennes.fr/
Puhelin +33 2 99 54 63 63