RUBIKA

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Rubika on ammattikoulun 5 vuodessa, mikä tuottaa 3 astetta tason 1 (RNCP), erikoistunut animaatio, pelaaminen ja teollisen muotoilun.

Perustamisestaan ​​lähtien vuonna 1987 kauppa- ja teollisuusministeriön Grand Hainaut, koulun erottuu käyttöön innovatiivinen ja uraauurtava opetus perustuu oivallukseen projektien ja tiimityötä.

Tämä pedagogiikka on mahdollistanut meidän 3 alojen (Supinfocom Rubika, Supinfogame Rubika ja Rubika ISD) tulla maailmanlaajuinen viittaus koulutusta animaatio teollisuuden, video ja suunnittelu Thurs.

Koulutus koostuu kahdessa vaiheessa:

  • Kandidaatin ohjelma, omistettu hankinta perus, kehittää luovia tekniikoita ja hallintaa työkaluja projekteja. Nämä taidot liittyvät tiimityötä tarjota opiskelijoille etuoikeutettu paikka sisällä tuotantotiimi.
  • Asiantuntijat sykliä että kouluttaa tulevia asiantuntijoita ammatin ja takaa heille tarvittavat taidot projektinhallinnan. Tämä koulutus asettaa opiskelijoidemme korkeimmalla johtotasolla.

Se on tavoite, jotta meidän opiskelijoiden taitoja, joka muuttaa maailmaa huomenna, että pääsemme avaamaan ja rikastuttaa koulun tänään!

rubik
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Ranskalainen

Katso Jatkotutkintotodistukset » Katso Tutkintotodistukset » Katso Summer courses »