Sciences Po

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Sciences Po on Ranskan johtava yliopisto yhteiskuntatieteissä ja on kouluttanut päättäjien julkisen ja yksityisen sektorin viimeiset 140 vuotta. Nykyään puolet Sciences Po 13000 opiskelijat ovat kotoisin 150 Ranskan ulkopuolisissa maissa. Miksi niin monet kansainväliset opiskelijat valitsevat Sciences Po? Tässä ovat 10 monista syistä, miksi opiskelijat eri puolilta maailmaa valita Sciences Po koulutus.

1 - Paranna uransa tutkinto maailmankuulu yliopisto

Sciences Po on sijalla 4. kansainvälisesti joukossa tutkimus yliopistojen Politics & International Studies (QS rankingissa). Meidän astetta nopeutetun tutkinnon avainasemissa sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Lähes 90% of Sciences Po valmistuneiden löytää työtä kuuden kuukauden kuluessa valmistumisesta. He työskentelevät monilla aloilla, joiden pitoisuus konsultoi, pankki- ja julkinen hallinto.

2 - Engage ainutlaatuisen monikulttuurinen yhteisö top kansainvälisiä opiskelijoita

Klo Sciences Po, lähes puolet opiskelijoista tulee Ranskan rajojen ulkopuolelta. Meidän kansainväliset opiskelijat edustavat yli 150 maassa ja monet maailman johtavista laitokset. Tämä monikulttuurinen ympäristö merkitsee opiskelijat elää ja opiskella jatkuvassa vuorovaikutuksessa eri kulttuurien ja näkökulmia.

3 - Gain kansainvälinen akateeminen kokemus

Kaikki kursseja Sciences Po opetetaan kansainvälisestä näkökulmasta, ja Sciences Po verkosto 470 kumppanin yliopistojen varmistaa opiskelijat ovat runsaudenpula, kun se tulee opiskella ulkomailla. Kaikki opiskelijat hyötyvät kansainvälistä kokemusta: opiskelijat suorittavat kolmas vuosi ulkomailla, opiskelijat voivat hyödyntää lukukauden ulkopuolella Sciences Po, ja jatko-opiskelijat voivat osallistua tohtorikoulutukseen vaihto-ohjelmiin.

Sciences Po on 42 kansainvälistä dual astetta ja jatko tasoa ja useita ohjelmia opetetaan kokonaan Englanti.

4- Opi parhaita opettajia ja ammattilaisten

Kursseja Sciences Po opetetaan erottaa professorit ja kansainvälisesti arvostettu harjoittajia. Tämä sekoitus akateemista ja käytännön opetusta antaa opiskelijoille ainutlaatuinen, monipuolinen profiili, joka on erittäin kysyttyjä johtavat rekrytoijien.

5- Tapaa johtohahmoja

Sciences Po on paikka keskustelusta, jossa suuret luvut politiikan, talouden, taiteen ja median tulevat vaihtamaan opiskelijoiden kanssa. Past kaiuttimet ovat Kofi Annanin, presidentti Luis Inácio Lula da Silvan, Al Gore, Condoleezza Rice, Joseph Stiglitz ja Mario Draghi.

6- Kehitetään laajaa ymmärrystä yhteiskuntatieteissä ja kriittisen ajattelun taitoja

Education at Sciences Po edistää vuoropuhelua tärkeimpien tieteenalojen yhteiskuntatieteiden - taloustiede, historia, valtio-oppi, laki ja sosiologia. Se antaa opiskelijoille työkaluja heidän on ymmärrettävä nykyajan maailmassa.

Opiskelijat myös kehittää kriittistä ajattelua ja julkisen esiintymisen taitoja opetusmenetelmien jotka suosivat ryhmä hankkeita, suulliset esitykset ja vastakkainasettelua ideoita. Tarjoamalla monitieteistä lähestymistapaa ja erilaisia ​​valinnaisia, kuten taiteellinen työpajoja, Sciences Po kannustaa opiskelijoita hyväksyä eri näkökulmista.

7- Osallistu ryhmän hankkeisiin ja Toteuta harjoittamalla campus life

Sciences Po koulutus lähestymistapa korostaa henkilökohtaista vastuuta, tiimityö, julkinen ilme, kansalaisuus ja humanismi. Opiskelija kehittää näitä ominaisuuksia läpi ryhmätöitä ja 200 yhdistysten, jotka tekevät elämästä kampuksella niin jännittävää.

8- Live in poikkeuksellinen ympäristössä

Sciences Po seitsemän monikulttuurinen kampuksilla sijaitsevat kaupungeissa rikas historiallinen ja arkkitehtoninen perintö - Dijon, Le Havre, Menton, Nancy, Pariisi, Poitiers ja Reims. Kampukset asuu tiivis monikulttuurisen opiskelija yhteisö ja niissä elinvoimainen henkisen ja vapaa-ajan opiskelijaelämään.

9 - Join Sciences Po kansainvälinen verkosto 65000 alumnien

Sciences Po on kouluttanut päättäjien julkisen ja yksityisen sektorin viimeiset 140 vuotta. Merkittäviä Sciences Po alumni ovat valtionpäämiesten, hallitusten ja kansainvälisten järjestöjen ja johtohahmojen liiketoiminnan ja rahoituksen, korkeakoulujen, journalismi, ja taiteen.

10 - Taloudelliset rajoitteet eivät ole esteenä opiskeluun

Klo Sciences Po, lähes yksi kolmesta opiskelijoita saa taloudellista tukea. Varmistaa opiskelijat voivat keskittyä opintoihinsa, Sciences Po myöntää opetusta poikkeuksia ja taloudellista apua tarvitseville. Lukukausimaksut lasketaan myös liukuvasti perustuu resurssien kunkin opiskelijan.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Ranskalainen

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Master Advanced Global Studies

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2017 Ranska Paris

Tämä ainutlaatuinen nopeutettu ohjelman avulla opiskelijat ottamaan koko vuoden ulos uransa erikoistua yksi seitsemästä olemassa olevien raitojen klo Sciences Po Pariisin School kansainvälisten asioiden sekä yksi 23 pitoisuuden ohjelmatarjontaa (alue- ja temaattisen). [+]

Liity yhden vuoden mestari Sciences Po Pariisin School of International Affairs (PSIA) kelata seurata uran kansainvälisten asioiden Tämä ainutlaatuinen nopeutettu ohjelman avulla opiskelijat ottamaan koko vuoden ulos uransa erikoistua yksi seitsemästä olemassa olevien raitojen klo Sciences Po Pariisin School kansainvälisten asioiden sekä yksi 23 pitoisuuden ohjelmatarjontaa (alue- ja temaattisen). EDUT Master Advanced Global Studies on: Mahdollisuus alku- ja puolivälissä uransa ammattilaisia ​​seurata yhden vuoden kiihtyi ohjelma kansainvälisissä asioissa; Mahdollisuus erikoistua sekä maisterin radan ja pitoisuus (alueellinen tai temaattinen); Pääsy PSIA säännöllisen laaja ja maailmanluokan opetussuunnitelma tarjouksen, sekä oma ja räätälöityjä kursseja; Liittyminen Sciences Po ja PSIA laajaa, aktiivinen ja kansainvälinen alumniverkoston. OPETUSSUUNNITELMA JA RAKENNE 7 kappaletta, 23 pitoisuudet ja PSIA tarjous 350 kurssien Tämä ainutlaatuinen nopeutettu ohjelma avulla opiskelijat ottamaan koko vuoden ulos uransa erikoistua johonkin 7 nykyistä raitoja PSIA: Kansainvälinen turvallisuus Kansainvälinen Public Management Kansainvälinen talouspoliittisen ympäristöpolitiikka Kehitys Practice Ihmisoikeudet ja humanitaarisen avun Kansainvälinen energiajärjestö Kuten kaikki opiskelijat PSIA, opiskelijat Master Advanced Global Studies on myös mahdollisuus erikoistua pitoisuutena ohjelmaan valitaan PSIA rikas tarjouksen 23 pitoisuuksia, sekä alueellinen ja temaattinen. Opiskelijoille Master Advanced Global Studies upotetaan PSIA n laajempaa yhteisöä 1300 tutkinto-opiskelijaa yli 100 maasta, joten pääsy maailman laajimman opetussuunnitelma tarjous yli 350 yksittäisiä kursseja vuodessa ja hyödyntää tätä leveys ja soveltamisala samalla tavalla, että kaikki opiskelijat PSIA tehdä, mutta valmistuttuaan jälkeen vain yksi lukuvuosi. Dedicated kurssit ja kielikoulutusta Opiskelijat ohjelmassa tarjotaan myös sarja omistettu kursseja ja työpajoja tarkoitus kattaa monialaisia ​​taitojen sarjat alussa tai puolivälissä uransa ammattilaisten kansainvälisissä asioissa. Työpajoihin span aiheita, kuten muun muassa johtamisen, politiikka lyhyt... [-]

Master Euroopan Asioihin (dual-tutkinnon Freie Universität Berlin)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Ranska Paris

Hallitsee kielen ja hyvä tuntemus saksalainen kulttuuri ovat olennainen voimavara Euroopassa, jossa Ranskan ja Saksan suhde on instrumentaalinen. [+]

Kaksoistutkinnoista - Freie Universität Berlin Kaksoistutkinnon Kansainvälisten suhteiden ja Euroopan unionin asioiden Freie Universität Berlin, "vapaa yliopisto" on yliopisto perustettiin vuonna 1948 ryhmä opiskelijoita ja opettajia, jotka oli jätetty yliopistosta Unter den Linden Neuvostoliiton osa kaupunkia. Sijaitsee Berliinin FU on yksi Saksan suurimmista yliopistojen kanssa 35 500 opiskelijaa, joista 15% ulkomaalaisia. Meni läpi FU Berlin suuria persoonallisuuksia kuten puheenjohtaja Goethe-Institut Inter Nationes, Jutta Limbach, Euroopan parlamentin puhemies, Klaus Hänsch ja liittovaltion sisäministeri Otto Schily. Sen opin laitos, Otto-Suhr-Institut on yksi tunnetuimmista Euroopassa. Lisätietoja Freie Universität Berlin Saat lisätietoja Sciences Po Tarkista ratkaisun opetusta kaksoistutkintoon hallitseminen kielen ja hyvä tuntemus saksalainen kulttuuri ovat olennainen voimavara Euroopassa, jossa Ranskan ja Saksan suhde on instrumentaalinen. Ranskassa julkisen sektorin ja yksityisen sektorin tänään etsivät Ranskan asiantuntijoita auttamaan heitä paremmin vaihtoa, ja työ Saksan kanssa. Saadaan kaksi otsikot kaksi tunnettua toimielimissä on ainutlaatuinen mahdollisuus Sciences Po ja Freie Universität Berlin tarjous. Yli kaksikymmentä vuotta, molemmat toimielimet on läheiset suhteet perustuvat täyttä tunnustamista opetukset kussakin yhteistyöoppilaitoksista. Ranskalais-saksalainen sykli integroitu poliittisia ja yhteiskuntatieteissä perustettiin vuonna 1991 ja uudistettu nyt on kouluttanut satoja opiskelijoita, jotka vievät vastuutehtävissä unionin toimielinten tai kansainväliset rahoituslaitokset. tunnustukset Rekrytointi on kansainvälinen. Osaa soveltaa kaikki opiskelijat, jotka ovat saaneet kandidaatin tutkinnon kandidaatin tai vastaavan korkeakoulututkinnon vastaa 180 op, vähintään 60 op valtiotieteen materiaaleja. Opiskelija voi olla ehdokkaita, vaikka ne eivät ole opiskelijoiden jo ilmoittautunut vapaassa yliopistossa ja Sciences Po. Valinta perustuu online-sovellus, jonka takana on yhteinen komitea, jossa on yksi edustaja kustakin toimielin. Erittäin hyvä tuntemus sosiaalisten ja poliittisten rakenteiden Ranskassa ja Saksassa vaaditaan.... [-]

Master Euroopan Asioihin (dual-tutkinnon Yliopiston St. Gallen)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Ranska Paris

Hallitsee useita kieliä ja tuntematta Euroopan eri kulttuureissa - nämä ovat vain kaksi olennaista osaamista tarvitaan maailmassa, jossa kansallinen ulottuvuus on menettämässä merkitystä, väistymässä kansainvälisiä näkökulmia. [+]

Master Eurooppa-asioiden (Dual Degree kanssa University of St. Gallen) Dual aste - University of St. Gallen Hallitsee useita kieliä ja tuntematta Euroopan eri kulttuureissa - nämä ovat vain kaksi olennaista osaamista tarvitaan maailmassa, jossa kansallinen ulottuvuus on menettämässä merkitystä, väistymässä kansainvälisiä näkökulmia. Työmarkkinoilla, asiantuntijat etsitään jotka tarjoavat seuraavat ominaisuudet: ne tarvitsevat monitieteisiä koulutusta, jonka avulla he voivat paremmin ymmärtää nykyajan globaalin panokset, ja niiden pitäisi pystyä työskentelemään kansainvälisessä ympäristössä. Tässä yhteydessä esittämällä dual Degree kahdesta ylhäältä unionin toimielinten on suuri etu. Siksi Sciences Po ja University of St. Gallen (HSG), molemmat jäsenet Association of Professional koulujen kansainvälisten asioiden (APSIA), on luotava Dual Degree ohjelma, jonka avulla opiskelijat saada, kahden vuoden kuluttua tutkimuksen University of St. Gallen Master kansainvälisten asioiden ja hallintotapa sekä Sciences Po maisteriksi (at Sciences Po, eri ohjelmia voidaan valita: Kansainväliset asiat (useita erikoisalojen käytettävissä), julkisen hallinnon Eurooppa-asioista, International Business). Ohjelma aikoo korkean tason koulutus valmistelee opiskelijoiden ja tuleville päättäjille kansainvälistä keskittynyt työpaikat, sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Nämä työnkuvat edellyttää erinomaista yleistä tietämystä ja erityisosaamista politiikan, taloudellisia ja sosiaalisia ulottuvuuksissa. Vuosi vietetty St. Gallen täydentää tutkimuksen kansainvälisten asioiden ja hallinnon kiinteiden osaamista rahoituksen, johtamisen ja kansainvälisen liiketoiminnan. Tavoitteet ja mahdollisuudet Dual aste välillä Sciences Po ja St. Gallen rakentuu suurten tavoitteet: Suuri käsitys politiikan, talouden ja yhteiskunnan Ohjelman tarkoituksena on kannustaa opiskelijoita omaksua kokonaisvaltainen lähestymistapa tutkimuskohteet, joiden avulla ne voivat analysoida poliittisia, taloudellisia ja oikeudellisia kysymyksiä kansainväliset puitteet. Keinotekoinen ja kriittistä henkeä kykyä tehdä järkeviä ja vastuullisia päätöksiä on olennainen osaaminen, jonka avulla opiskelijat voivat hankkia ja... [-]

Master Euroopan Asioihin (kahden Tutkinnon Kanssa London School Of Economics)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Ranska Paris

Tämä kahden vuoden ohjelma, rakennettu täydentäviä lähestymistapoja kaksi arvostettua jäsentä Global Public Policy Network (GPPN), yhdistyvät tutkimus talouden, julkisen hallinnon, globaali terveys ja hallintaa. [+]

Master Eurooppa-asioiden (Dual Degree kanssa London School of Economics) Dual Degree kanssa London School of Economics Tämä kahden vuoden ohjelma, rakennettu täydentäviä lähestymistapoja kaksi arvostettua jäsentä Global Public Policy Network (GPPN), yhdistyvät tutkimus talouden, julkisen hallinnon, globaali terveys ja hallintaa. Se on suunniteltu nuorille ammattilaisille, jotka haluavat saada asiantuntemusta hallinnassa ja arvioinnissa julkista politiikkaa Euroopan tasolla ja ytimessä kaksi suurta Euroopan pääkaupungeista. Aikana kaksivuotinen ohjelma, dual opiskelijat kehittää ymmärrystä eurooppalaisen hankkeen ja hankkia ammatillinen osaaminen työskennellä Euroopan asioihin. Ensimmäisen vuoden aikana Pariisissa, opiskelijat ovat kirjoilla Sciences Po, joko Master Public Policy tai Master Eurooppa-asioista. Aikana toinen vuosi, opiskelijat ovat kirjoilla LSE. Kun suoriutuneelle kahden vuoden opiskelijat saavat kaksi astetta: maisterin päässä Sciences Po ja maisterin alkaen LSE. Dual maisteriksi Eurooppa-asioista Ohjelman Master Eurooppa-asioiden tarjoaa laajan tietämys oikeudelliset, taloudelliset ja poliittiset säätiöt Euroopan unionin sekä että historia ja sosiologia Euroopan yhdentymishankkeen. Ensimmäisen vuoden Sciences PoOpiskelijat integroitu Master Eurooppa-asioiden (MAE). Ne seuraavat opetusta Englanti ja ranskaksi. Opiskelijat kaksi astetta attend yhteinen seminaari tarjoamalla Johdatus tutkimus EU-asioista. Sen tavoitteena on perehdyttää opiskelija tieteelliseen kirjallisuuteen politiikkaa ja hallintoa Euroopan unionissa. Joka viikko opiskelijat tapaavat tutkijoita kaksi yliopistoa, Sciences Po ja LSE, keskustelemaan Eurooppalainen politiikka ja hallinto läpi eri näkökulmista: poliittisesta teoriasta sosiologian ja poliittisen tieteen ja talouden lakia. Osallistuminen näihin seminaareihin sallii opiskelijat kaksoistutkinto valmistautua toista vuotta LSE. toinen vuosi tapahtuu Eurooppa-instituutti LSE ja opiskelijat valita kolmesta eri MSc, riippuen niiden etuja ja niiden ammatillisen hankkeen: Ideoita, Ideology ja identiteetit, Eurooppa Political Economy tai EU politiikka. Toinen vuosi LSE koostuu kolmesta lukukautta. Kesällä lukukauden... [-]

Master Governing the Large Metropolis

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Ranska Paris

[+]

. Kaksivuotinen ohjelma koostuu sekoitus äänen tieteidenvälistä teoriakursseja, tapaustutkimuksia, menetelmät ja ammatillinen koulutus: [-]

Master Ihmisoikeuksien Ja Humanitaarisen Toiminnan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Ranska Paris

Viimeisten vuosikymmenten aikana, ihmisoikeudet ovat tienneet yksittäinen kehitys horjuttaa perinteistä Westfalenin maailman järjestys. [+]

Master ihmisoikeuksien ja humanitaarisen avun Yleiset tavoitteet Viimeisten vuosikymmenten aikana, ihmisoikeudet ovat tienneet yksittäinen kehitys horjuttaa perinteistä Westfalenin maailman järjestys. Ihmisoikeudet pidetään usein ihmelääke monia epäkohtia, jotka kouristaa nykypäivän globaalissa yhteiskunnassa: se ei tuki kehitystä, rankaisemattomuuden, korruption, sosiaalinen epäoikeudenmukaisuus, nöyryytys, turvattomuutta ... Omnipresent, ne eivät ole enää yksinomaan kysymys kansainvälisen vaikuttamisen kansalaisjärjestöjen: hallitukset, kansainvälisten järjestöjen, yritysten, kehitys virastot, paikalliset organisaatiot työskentelevät terveyden, koulutuksen, ympäristönsuojelun, työ- ... käytetään ja tullaan kohtaamaan vaativaan ihmisoikeuksien keskusteluun. Tämä ei voi olla todellisempi kuin alalla humanitaarisen toiminnan, joka on myös tunnettu (yllättävää) valtava laajeneminen rinnakkain. Tämä kietoutuminen ihmisoikeuksien ja humanitaarisen toiminnan tuntuisi luontevalta, mutta ei itse asiassa historiallisesti pohjainen, ja on sekä älyllisesti ja käytännöllisesti haastava. Keskeiset suuntaviivat ja erityistä ominaisuutta Master ihmisoikeuksien ja humanitaarisen avun ohjelma tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuinen sekoitus ytimen yhteiskuntatieteissä lähestymistapoja (filosofia, historia, sosiologia,) ja humanitaarisuuteen ja ihmisoikeuksia pyritään purkamaan intuitiivinen tuttuus alojen välisen ja uudistaa keskustelua koskevat universalismi ja poliittisesti neutraaleja ihmisoikeuksien ja humanitaarisen toiminnan kautta empiirisen tutkimuksen. Se tarjoaa myös välttämätöntä kursseja kansainvälisessä oikeudessa ja maailmanlaajuisten / alueellisten institutionaalisia puitteita ja edunvalvontataidot. Opetuksen ja oppimisen tavoitteena on antaa opiskelijoille välineitä vahvan analyyttisen asiayhteyksiä, joka antaa sekä syvyys ja leveys aiheisiin ja panokset ihmisoikeuksien ja humanitaarisen toiminnan ja että opiskelijoiden on mahdollista tehdä "oikean päätöksen oikeaan aikaan", jolloin yrityksen toiminta maassa. Ylittävät tarjonnasta tyypillisen kandidaatti ihmisoikeusohjelma tai enemmän ammatillisesti suuntautunut humanitaarisia ohjelmia. Toinen ainutlaatuinen osa ohjelmaa on korostaminen "French" lähestymistapa humanitaarinen toiminta ja ihmisoikeuksia taas sisältää käytännöllistä, oikeudellista amerikkalainen lähestymistapa kenttään. Riippuen niiden uratavoitteisiin, opiskelijat erikoistuvat aikana toinen vuosi joko ihmisoikeuksien... [-]

Master in Communications, Media and Creative Industries

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Ranska Paris

[+]

aikataulu [-]

Master in Economic Law

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Ranska Paris

The Master in Economic Law is a two-year program. The application procedure is exactly the same as for other Master programs at Sciences Po, with the identical tuition fees, deadline and scholarships. [+]

Master in Economic Law The Master in Economic Law is a two-year program. The application procedure is exactly the same as for other Master programs at Sciences Po, with the identical tuition fees, deadline and scholarships. Teaching method Courses in the master in Economic Law are designed in a gradual fashion, so that students, even without any specific legal knowledge prior to admission, can become familiar with the required techniques. Thus, first semester classes will essentially cover core concepts, while later semesters will gradually evolve towards specialized and practical bodies of law. To implement this incremental approach, first year courses are taught by academics, while second year courses are mostly taught by professionals. The Sciences Po Law School curriculum provides students with a firm handle of fundamental concepts of law, a deep comprehension of their theoretical underpinnings, and a clear understanding of their practical implications. Therefore, courses mainly rely on a teaching method that gives priority to debates between professors and students. This itself requires that classes be prepared by each student in advance, based on distributed handouts. This way, students acquire a global understanding of Law, along with experience in exposing and discussing various points of view. Emphasis is also laid on readings, analysis of decisions, research on concrete cases (past or current), contracts elaboration, etc. Organization of courses The master in Economic Law is a very intensive formation. Curriculum is structured in the following way: During the first year fundamentals of law and economic law are taught to... [-]

Master In Economics (dual-tutkinnon Keio University)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Ranska Paris

Sciences Po on allekirjoittanut kahden tutkinnon kanssa johtavien yliopistojen ympäri maailmaa, jotta Master opiskelijat tehdä kaksoistutkinto kahdessa vuodessa. [+]

Master in Economics (Dual Degree kanssa Keio University) Dual Degree Master: Sciences Po Department of Economics & Keio University (Japani) yleinen esittely Sciences Po on allekirjoittanut kahden tutkinnon kanssa johtavien yliopistojen ympäri maailmaa, jotta Master opiskelijat tehdä kaksoistutkinto kahdessa vuodessa. Suorittamalla opiskelevat kahdessa maassa, hankkia kokemusta ja puhuvat eri kieliä lisää arvovaltaa astetta, ja on hyvin arvokkaita työnantajille tänään. Sciences Po Department of Economics ylpeänä tarjoaa sen Master in Economics kaksi tutkinnon Keio yliopiston Master in Economics. Valmistettu kursseja Sciences Po, Paris, Ranska Master 1 (Master Economics) ja Keio, Tokio, Japani Master vuosi 2, tämä ohjelma täysin opetetaan Englanti tarjoaa suuria mahdollisuuksia julkisen, yksityisen ja tutkimuksen aloilla. Palkkiot Opiskelija maksaa lukukausimaksut Year 1 Sciences Po; ja lukukausimaksut Year 2 Keio. Maksut kultakin ohjelman asettaa Sciences Po ja Keio ja julkaistaan ​​niiden normaaliin tapaan. Sciences Po palkkiot ovat samat kuin veloitetaan yksi varsinainen vuoden maisterin tasolla Sciences Po. Keio palkkiot ovat samat kuin käytettäessä maisteri taloustieteen Keio. Sovellukset Vaatimukset hakemuksen ovat seuraavat: Hakijoiden on oltava hyvä määrin yhteiskuntatieteissä tai humanististen ja on vahva tausta taloustieteen kuin muodollinen Pääsyvaatimuksena. Hyväksyttävä Englanti kielikokeet ovat IELTS vähintään pisteet 7,0 ja TOEFL kanssa vähintään pisteet 600 paperin testissä tai 263 tietokoneen perustuva testi. Huomaa Et voi hakea kaksi dual koulutusohjelmissa. Voit kuitenkin hakea kahden koulutusohjelman sekä maisteriohjelmaan. Tässä tapauksessa sinun täytyy laittaa kahden koulutusohjelman alas kuin ensimmäinen valinta sovelluksessa, ja Mestarin kuin toinen vaihtoehto. Lisäksi jos määräajat näiden kahden ohjelman eroavat, sinun on lähettänyt hakemuksen aikaisintaan määräaikaa. Opiskelijan tulee ryhtyä paikkansa kaksi tutkintoa alussa lukuvuoden... [-]

Master in Economics and Business

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Ranska Paris

[+]

Työskentely yksityisellä sektorilla, kuten konsultti, yrittäjä tai suuri monikansallinen yritys edellyttää sekä laaja tietämys taloustieteen ja kykyä hallita nykyaikaiset työkalut strategian, kirjanpito, ja rahoitus. [-]

Master in European Affairs

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Ranska Paris

[+]

Energia, Resurssit ja kestävä kehitys neljäs lukukausi [-]

Master In International Affairs (dual-tutkinnon Columbian Yliopistosta)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Ranska Paris

Sciences Po Paris School kansainvälisten asioiden (PSIA) ja Columbian yliopiston School of International ja Public Affairs (SIPA) ovat vakuuttuneita siitä, että paras koulutus tulevan politiikan asiantuntijoita ja johtavia päättäjiä kansainvälisiin asioihin on tuote yhdistelmän kiinteän monitieteinen pohja yhteiskuntatieteissä ja perusteellisen erikoistumista. [+]

Master in International Affairs (Dual Degree Columbia University) Perustajan Dual Degree in International Affairs Sciences Po Paris School kansainvälisten asioiden (PSIA) ja Columbian yliopiston School of International ja Public Affairs (SIPA) ovat vakuuttuneita siitä, että paras koulutus tulevan politiikan asiantuntijoita ja johtavia päättäjiä kansainvälisiin asioihin on tuote yhdistelmän kiinteän monitieteinen pohja yhteiskuntatieteissä ja perusteellisen erikoistumista. Pohjalta täydentäviä lähestymistapoja kaksi arvostettua toimielinten rikas ja monipuolinen akateemisia traditioita, Sciences Po (PSIA) ja Columbian yliopistosta (SIPA), molemmat jäsenet liiton Professional School kansainvälisten asioiden (APSIA), päätti jo vuonna 2000 yhdistää niiden vahvuudet ja tarjoavat kaksi maisterin koulutusohjelman kansainvälisten asioiden. Vuodesta 2000 yli 80 opiskelijaa on valmistunut PSIA / SIPA dual tutkinto Kansainväliset asiat. Dual asteen alumnit parhaillaan Pariisissa, New York, Lontoo, Geneve, Kööpenhamina, Pristina, Katanga demokraattisessa tasavallassa Kongon ja jopa Sao Paulo, toimielinten sisällä erilaiset kuin International Rescue Committee, Goldman Sachs, Maailmanpankki, lääkärit ilman rajoja, Euroopan komissio, Air France tai Bloomberg LP. Dual koulutusohjelman kansainvälisissä asioissa avoin kaikille hakijoille maailmanlaajuisesti. Sciences Po - PSIA, PARIS SCHOOL kansainvälisten asioiden Noudattaen Sciences Po satavuotisjuhla perinne erinomaisten, PSIA tarjoaa huippuluokan koulutus huomisen johtajia kansainvälisissä asioissa. Vastaaminen valtava muutoksia olemme nyt maailman, PSIA ei pelkästään kouluttaa maailman tulevat päättäjät seuraavaa työtä, vaan kouluttaa tulevia johtajia merkittäviä uraa, jotka voivat tehdä eron kansainvälisissä ja globaalipolitiikka huomenna. PSIA Opetussuunnitelma painottaa voimakkaasti erikoistuminen ja "veneet" myöntämällä yhdeksän eri Master koulutusohjelmien ja tarjoaa 23 keskittyminen ohjelmat, varustaminen opiskelijoille yhteisiä käsitteellisiä ja metodologisia välineitä, joita tarvitaan contextualise ja omaksua risteykset nykytanssin maailman asioita rakentamalla siltoja ohjelmia. Perustana on vahva kolminkertainen ankkurointi periytyy Sciences... [-]

Master In International Affairs (dual-tutkinnon Freie Universität Berlin)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Ranska Paris

Hallitseminen saksan kielen hyvä tuntemus Saksan politiikka ovat välttämättömiä omaisuuden Euroopassa, missä Ranskan ja Saksan suhde on merkittävä rooli. [+]

Master in International Affairs (Dual Degree kanssa Freie Universität Berlin) Dual Degree - Freie Universität Berlin Freie Universität Berlin, perustettiin vuonna 1948 ryhmä opiskelijoita ja opettajia, jotka oli jätetty Universiät Unter den Linden (tänään: Humboldt Universität) Neuvostoliiton miehitetty osa kaupunkia. Freie Universität Berlin on yksi Saksan suurimmista yliopistojen kanssa 29000 opiskelijat, joista 15% kansainvälisiä opiskelijoita. Vuonna 2007 ja 2012, Freie Universität Berlin sai Excellence asema Saksan Excellence aloite viiden vuoden ajan. Sen opin laitos, Otto-Suhr-Institut für Politikwissenschaft (OSI), on yksi tunnetuimmista Euroopassa. Hallitseminen saksan kielen hyvä tuntemus Saksan politiikka ovat välttämättömiä omaisuuden Euroopassa, missä Ranskan ja Saksan suhde on merkittävä rooli. Ranskassa julkisen ja yksityisen sektorin etsivät asiantuntijoiden vaihdon edistämiseksi, työ ja sitoutuminen Saksa. Hankkiminen kaksi Masters kahdesta tunnettu toimielinten on siis ainutlaatuinen tilaisuus tarjoama Sciences Po ja Freie Universität Berlin. Yli kolmenkymmenen vuoden ajan, näistä kahdesta on yllä etuoikeutetut suhteet perustuvat täydellinen tunnustaminen opetuksen tarjoamia kunkin yhteistyöoppilaitoksista. Ranskalais-saksalainen tutkimus ohjelma perustettiin vuonna 1991 ja on kouluttanut satoja opiskelijoita, jotka asemissa vastuu kansallisten, eurooppalaisten ja kansainvälisten instituutioiden sekä median, yksityissektorin ja tutkimusta. Dual aste Sciences Po - Freie Universität Berlin sai "DAAD Excellence Award" (saksa Academic Exchange Service). Ohjelma Ensimmäisessä vuoden Sciences Po Pariisissa, opiskelijat ohjelma valita joko Master Eurooppa-asioiden tai jokin Masters tarjoamia School kansainvälisten asioiden (PSIA): Kansainvälisen turvallisuuden maisteri Master in International Public Management Master in International Economic Policy Master in Environmental Policy Master in International Development master ihmisoikeuksien ja humanitaarisen toiminnan Master in International Energy Toinen vuosi on kaksoistutkinto tapahtuu Otto-Suhr-Institut Berliinissä. Opiskelija voi valita kursseja seuraavilla... [-]

Master In International Affairs (dual-tutkinnon Tukholman Kauppakorkeakoulussa)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Ranska Paris

Sciences Po ja SSE (Stockholm School of Economics), molemmat APSIA -yhdistys Professional School of International Affairs- jäsenet, ovat yhdessä tarjota opiskelijoille poikkitieteellinen kaksi astetta ... [+]

Master in International Affairs (Dual Degree kanssa Stockholm School of Economics) Dual Degree - Stockholm School of Economics Korkeatasoinen yhteistyö Sciences Po ja SSE (Stockholm School of Economics), molemmat APSIA -yhdistys Professional School of International Affairs- jäsenet, ovat yhdessä tarjota opiskelijoille poikkitieteellinen kaksoistutkinto, mikä maisteriksi Pariisista School of International asioiden Sciences Po ja joko MSc Economics, MSc in Finance tai MSc in Business & Management SSE, mikä voimien yhdistämisestä alueella molemmat excel. Tämä erityinen 2 vuoden kehys perustuu vastavuoroiseen tunnustamiseen nykyisten opetussuunnitelmien jokaisessa koulussa. Se tarjoaa huipputason koulutuksen alalla kansainvälisten asioiden ja taloustieteen osallistuville opiskelijoille, antaa heille mahdollisuuden kehittää huipputason uran diplomatiassa, kansainvälisten järjestöjen tai muiden alueiden sosiaalisen sitoutumisen. Opiskelijat ilmoittautua sekä toimielinten ja voivat siten hyötyä laajemmasta Alumni verkkoon. Ohjelma tutkimusten Tämä ohjelma sisältää yhden opiskeluvuoden at Sciences Po, keskittyen kansainvälisten asioiden PSIA (Paris School kansainvälisten asioiden) ja yhden vuoden SSE, opiskelu Business hallinto, rahoitus ja / tai Economics. On opintojensa, hakijoiden saa kaksi maisteria, yksi kunkin toimielimen. Tämä Dual tutkinto on erittäin vaativa ohjelma, jossa intensiivinen työmäärä. Dual Degree Sciences Po - SSE kestää kaksi lukuvuotta. Ensimmäinen vuosi on vietetty Sciences Po, keskittyen kansainvälisten asioiden PSIA (Paris School of International Affairs), yhdessä 7 seuraavat Masters: Kansainvälinen turvallisuus Kansainvälinen Public Management Kansainvälinen talouspoliittisen ympäristöpolitiikka Kansainvälinen kehitysjärjestö Ihmisoikeudet ja humanitaarisen avun Kansainvälinen energiajärjestö Opetuskielenä on Englanti, mutta ranskankielinen opiskelijat voivat vapaasti ottaa pari kurssia ranskaksi. Toisen vuoden tapahtuu SSE, yhdessä 3 seuraavista Masters: taloustiede rahoittaa Business & Management Hakuprosessi Ehdokkaita kaksoistutkinto hakea läpi Sciences Po verkkosivuilla. Online tunnustukset avoinna lokakuussa.... [-]

Master in International Development

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Ranska Paris

[+]

PR. Keskeiset suuntaviivat ja erityispiirteet [-]

Master in International Economic Policy

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Ranska Paris

[+]

Master in International Economic Policy Keskeiset suuntaviivat ja erityispiirteet [-]

Master in International Energy

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Ranska Paris

[+]

. Keskeiset suuntaviivat ja erityispiirteet Yhtenäisen Euroopan energiamarkkinoiden edelleen suuri haaste unionille, ja on syvällisiä vaikutuksia sen ulkosuhteissa. [-]

Master in International Security

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Ranska Paris

[+]

Tärkeimmät työllisyyden aloilla kuuluvat puolustus, tiedonkeruussa, neuvoja maariskin, rauhanturvaamista, konfliktien ratkaisemista ja jälleenrakentamiseen alttiissa ja epävakaissa valtioissa. [-]

Master in Political Arts (SPEAP)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi August 2017 Ranska Paris

[+]

Opetus ja Opintotuki SPEAP on kokopäiväistä yhden vuoden ohjelma. Se alkaa elokuun lopulla, ja päättyy toukokuussa. Kalenteria päivitetään vuoden 2016 loppuun mennessä Hakutoimisto avataan alkuvuodesta 2017. [-]

Master in Urban Policy (dual degree with the LSE)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta Avoin ilmoittautuminen Ranska Paris

Sciences Po ja LSE ovat yhdistäneet maineen ja niiden laatua opetuksen tarjota erinomaisen Ranskan ja kansainväliset opiskelijat kaksi maisteriohjelman Urban Policy. [+]

Master Urban Policy Urban Policy Dual Degree Yhteinen Sciences Po / LSE ohjelma . [-]

Master Julkisen Politiikan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Ranska Paris

[+]

Koulu tarjoaa useita politiikan virtoja opiskelijoille erikoistua kriittisiin poliittisia haasteita. [-]

Master Julkisen Politiikan Ja Hallinta (dual-tutkinnon Bocconi Yliopisto)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta Avoin ilmoittautuminen Ranska Paris

Tämä kahden vuoden ohjelma yhdistää tutkimuksen taloustieteen, johdon ja muiden yhteiskuntatieteiden. Siinä pyritään engrain nuorille ammattilaisille aidosti kansainvälinen tausta ja kulttuuri, ja varustaa ne taidot toimia kansallisten ja kansainvälisten julkisten laitosten sekä yksityisellä sektorilla tai voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden. [+]

Master in Public Policy and Management (Dual Degree kanssa Bocconi University) Sciences Po ja yliopisto Bocconi Milanon luoneet Dual Degree in Management of International ja Public Affairs (MIPA). Tämän ohjelman avulla opiskelijat voivat saada yliopiston Bocconi n Laurean specialistica kauppatieteiden julkishallinnosta ja kansainvälisten rahoitus- ja Sciences Po maisteriksi (joko Master Public Policy tai Master Eurooppa-asioiden). Tämä kahden vuoden ohjelma yhdistää tutkimuksen taloustiede, johto ja muut yhteiskuntatieteet. Siinä pyritään engrain nuorille ammattilaisille aidosti kansainvälinen tausta ja kulttuuri, ja varustaa ne taidot toimia kansallisten ja kansainvälisten julkisten laitosten sekä yksityisellä sektorilla tai voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden. ensimmäinen vuosi Sciences Po Ensimmäisen vuoden aikana Pariisissa, opiskelijoiden on valita Master in Public Policy ja Master Eurooppa-asioista. Master julkisen politiikan Master julkisen politiikan perustuu monitieteisyyttä julkisiin asioihin, kursseja, jotka tutkivat leikkauspisteessä yleisen ja huipputekniikkaa, Ja korostavat politiikka ja päätöksenteko 2.0. Opetuskielet ovat Englanti ja / tai ranskaksi. Vain nykyinen ensimmäisen vuoden opiskelijoiden rekisteröity Master Public Policy at Sciences Po voivat hakea tämän kahden koulutusohjelman yliopiston kanssa Bocconi. Master Eurooppa-asioista Tämä ohjelma on ainoa kaksoistutkinto jolle opiskelija soveltaa aikana ensimmäisenä vuonna Master, joko Sciences Po tai Bocconi. Master Eurooppa-asioista tavoitteena on valmistaa opiskelijoille ja tulevaisuuden johtajia työ Euroopan asioihin, Sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Aikana ensimmäinen vuosi, Opiskelijat osallistuvat kursseja Master Eurooppa-asioiden (MAE), joko vain Englanti tai Englanti ja ranskaksiJa syventää oikeus-, talous- ja poliittiseen järjestelmään EU sekä historian ja sosiologian Euroopan yhdentymishankkeen. Toinen vuosi Università Bocconi Toisen vuoden tapahtuu paikoissa Università Bocconi, Milano, Jossa opiskelijat liittyä Master Kauppatieteiden julkisen hallinnon ja kansainvälisten rahoitus- ja voi halutessaan... [-]

Master Julkisen Politiikan Ja Julkisen Hallinnon (kahden Tutkinnon Kanssa London School Of Economics)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Ranska Paris

Master in Public Policy perustuu monitieteistä lähestymistapaa julkisten asioiden kursseja, jotka tutkivat leikkauspisteessä julkisen politiikan ja huipputekniikkaa, ja korostavat politiikka ja päätöksenteko 2.0. [+]

Master in Public Policy and Public Administration (Dual Degree kanssa London School of Economics) Dual Degree kanssa London School of Economics Tämä kahden vuoden ohjelma, rakennettu täydentäviä lähestymistapoja kaksi arvostettua jäsentä Global Public Policy Network (GPPN), yhdistyvät tutkimus talouden, julkisen hallinnon, globaali terveys ja hallintaa. Se on suunniteltu nuorille ammattilaisille, jotka haluavat saada asiantuntemusta hallinnassa ja arvioinnissa julkista politiikkaa Euroopan tasolla ja ytimessä kaksi suurta Euroopan pääkaupungeista. Aikana kaksivuotinen ohjelma, dual opiskelijat kehittää ymmärrystä eurooppalaisen hankkeen ja hankkia ammatillinen osaaminen työskennellä Euroopan asioihin. Ensimmäisen vuoden aikana Pariisissa, opiskelijat ovat kirjoilla Sciences Po, joko Master Public Policy tai Master Eurooppa-asioista. Aikana toinen vuosi, opiskelijat ovat kirjoilla LSE. Kun suoriutuneelle kahden vuoden opiskelijat saavat kaksi astetta: maisterin päässä Sciences Po ja maisterin alkaen LSE. Dual maisteriksi Public Policy ja julkishallinnosta Ohjelman Master in Public Policy perustuu monitieteisyyttä julkisiin asioihin, kursseja, jotka tutkivat leikkauspisteessä yleisen ja huipputekniikkaa, Ja korostavat politiikka ja päätöksenteko 2.0. Opetuskielet ovat Englanti ja / tai ranskaksi. Vain nykyinen ensimmäisen vuoden opiskelijat rekisteröity Master Public Policy at Sciences Po ovat oikeutettuja Tämän kahden koulutusohjelman kanssa LSE. Vietettyään niiden ensimmäinen vuosi Sciences Po, Opiskelijat Tämän kaksoistutkinto mennä viettää toinen vuosi klo Master of Public Administration on Institute of Public Affairs LSE Opiskelijaksi Vain Sciences Po opiskelijoiden parhaillaan ensimmäisen vuoden maisterin in Public Policy voivat hakea tätä kaksi astetta. Opiskelijat kiinnostunut kahden asteen kanssa Master Public Policy at Sciences Po ja Master of Public Administration Institute of Public Affairs LSE pitäisi seurata tätä hakumenettelyä: Täydellinen 400 sanaa vapaamuotoinen / sovellus selvitys Sisällytä... [-]

Master Julkissektorilta (dual-tutkinnon Columbian Yliopistosta)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Ranska Paris

Tämä kahden vuoden ohjelma, rakennettu täydentäviä lähestymistapoja kaksi arvostettua jäsentä Global Public Policy Network (GPPN), yhdistyvät tutkimus talouden, julkisen hallinnon, globaali terveys ja hallintaa. [+]

Master in Public Policy (Dual Degree Columbia University) Dual Degree kanssa Columbian yliopiston School of International ja Public Affairs (New York, USA) Tämä kahden vuoden ohjelma, rakennettu täydentäviä lähestymistapoja kaksi arvostettua jäsentä Global Public Policy Network (GPPN), yhdistyvät tutkimus talouden, julkisen hallinnon, globaali terveys ja hallintaa. Se on suunniteltu nuorille ammattilaisille, jotka haluavat saada asiantuntemusta hallinnassa ja arvioinnissa julkista politiikkaa Euroopan tasolla ja ytimessä kaksi suurta kansainvälistä kaupungeissa. Ohjelman Opiskelija seuraa ensimmäisen vuoden kursseja Master Public Policy at Sciences Po ja toisen vuoden kursseja Master in Public Administration Columbian yliopiston School of International ja Public Affairs (SIPA). Kun suoriutuneelle kahden vuoden opiskelijat saavat kaksi astetta: Master of Public Policy peräisin Sciences Po ja Master of Public Administration SIPA. Työpaikat Meidän kahden tutkinnon suorittaneiden pitää johtotehtävissä julkisen, yksityisen ja voittoa aloilla. Esimerkkejä jatko uran: Konsultti UNEP Research, Liitä The Urban Institute, Contract Manager, Customer asioiden Airbusin Projektipäällikkö Yhdistyneen kuningaskunnan suurlähetystö Opiskelijaksi Dual tutkinto ohjelma SIPA on avoin kaikille hakijoille maailmanlaajuisesti. Pääsymaksu on kilpailukykyinen, perustuu suurelta osin akateemista huippuosaamista ja ammatillista painopiste. Sovellus materiaalit: CV Henkilökohtainen lausuma Tekstitystiedostojen (jossa virallinen käännös) Todiste taitoa Englanti Kaksi akateemisen suosituksia ja yksi ammatillinen suositus GMAT tai GRE tulokset Opetus ja maksut Opiskelijan tulee maksaa lukukausimaksut sovellettavien isäntälaitoksiinsa: Sciences Po SIPA ota meihin yhteyttä Kysymykset liittyvät School of Public Affairs opetussuunnitelma, ota yhteyttä Academic Advisor vastuussa politiikan virta, joka kiinnostaa sinua. Kysymykset liittyvät SIPA opetussuunnitelma, lähetä sähköpostia Urbano Garza tai Tan Nguyen kansliassa opintotoimistosta. Tämä on kahden tutkinnon Columbian yliopistosta. [-]

Master Julkissektorilta (dual-tutkinnon Tutkijakoulu Julkisen Politiikan Tokion Yliopiston (graspp))

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Ranska Paris

Tämä kahden vuoden ohjelma, rakennettu täydentäviä lähestymistapoja kaksi arvostettua jäsentä Global Public Policy Network (GPPN), yhdistyvät tutkimus talouden, julkisen hallinnon, globaali terveys ja hallintaa. [+]

Master in Public Policy (Dual Degree kanssa Graduate School of Public Policy at Tokion yliopiston (GraSPP)) Dual Degree kanssa Graduate School of Public Policy (GraSPP), University of Tokyo Tämä kahden vuoden ohjelma, rakennettu täydentäviä lähestymistapoja kaksi arvostettua jäsentä Global Public Policy Network (GPPN), yhdistyvät tutkimus talouden, julkisen hallinnon, globaali terveys ja hallintaa. Se on suunniteltu nuorille ammattilaisille, jotka haluavat saada asiantuntemusta hallinnassa ja arvioinnissa julkista politiikkaa Euroopan tasolla ja ytimessä kaksi suurta kansainvälistä pääkaupungeissa. Ohjelman Opiskelija seuraa ensimmäisen vuoden kursseja Sciences Po ja toisen vuoden kurssien GraSPP: Ensimmäisen vuoden aikana opiskelijat ovat kirjoilla Master in Public Policy at Sciences Po. Toisen vuoden aikana opiskelijat ovat kirjoilla Master of Public Policy Graduate School of Public Policy (GraSPP) yliopistossa Tokiossa. Kun suoriutuneelle kahden vuoden opiskelijat saavat kaksi astetta: Master in Public Policy päässä Sciences Po ja Master of Public Policy peräisin GraSPP. Opiskelijaksi Dual tutkinto ohjelma GraSPP on avoin kaikille hakijoille maailmanlaajuisesti. Pääsymaksu on kilpailukykyinen, perustuu suurelta osin akateemista huippuosaamista ja ammatillista painopiste. Sovellus materiaalit: CV Henkilökohtaisen lausuman Tekstitystiedostojen (jossa virallinen käännös) Todiste taitoa Englanti Kahden lukuvuoden suositukset GRE tulokset (valinnainen) Opetus ja maksut Opiskelijan tulee maksaa lukukausimaksut sovellettavien isäntälaitoksiinsa: Sciences Po GraSPP ota meihin yhteyttä Kysymykset liittyvät Sciences Po School of Public Affairs opetussuunnitelma, ota yhteyttä Academic Advisor vastuussa politiikan virta, joka kiinnostaa sinua. Tämä on kahden tutkinnon kanssa Graduate School of Public Policy at Tokion yliopiston (GraSPP). [-]

Master Julkissektorilta (dual Tutkinnon Hertie Koulu Hallinnon)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Ranska Paris

Dual Degree kanssa Hertie School of Governance (Berliini, Saksa) Tämä kahden vuoden ohjelma, rakennettu täydentäviä lähestymistapoja kaksi arvostettua jäsentä Global Public Policy Network (GPPN), yhdistyvät tutkimus talouden, politiikan ja hallinta. [+]

Master in Public Policy (Dual Degree kanssa Hertie School of Governance) Dual Degree kanssa Hertie School of Governance (Berliini, Saksa) Tämä kahden vuoden ohjelma, rakennettu täydentäviä lähestymistapoja kaksi arvostettua jäsentä Global Public Policy Network (GPPN), yhdistyvät tutkimus talouden, politiikan ja hallinta. Se on suunniteltu nuorille ammattilaisille, jotka haluavat saada asiantuntemusta hallinnassa ja arvioinnissa julkista politiikkaa Euroopan tasolla ja ytimessä kaksi suurta Euroopan pääkaupungeista. Opiskelija seuraa ensimmäisen vuoden kursseja Master Public Policy at Sciences Po ja toisen vuoden kursseja Master of Public Policy klo Hertie School of Governance. Kun onnistuneesti päätökseen kahden vuoden opiskelijat saavat 2 astetta: Master of Public Policy peräisin Sciences Po ja Master of Public Policy peräisin Hertie. Ensimmäinen vuosi Sciences Po Dual opiskelijat ovat velvollisia ottamaan säännöllistä opetussuunnitelman kurssin kuormitus jatkuvaa Sciences Po opiskelija ensimmäisen vuoden aikana. Opetussuunnitelma on rakennettu noin perusteellinen ydinmoduuli yleisissä talouden, politiikan, kvantitatiivisen analyysin ja arviointiin julkisen politiikan. Ensimmäisen vuoden Sciences Po, opiskelijoiden on myös valita politiikkaa virta. Koulu tarjoaa useita politiikan virtoja ja kaksoistutkinto opiskelijoita kannustetaan valitsemaan politiikkaa virta, joka tarjoamia hyötyjä heidän ammatillisen hankkeen ja toisen vuoden pitoisuus Hertie. Opetussuunnitelma sisältää myös lukuisia valittavien joka tutkii nykyinen politiikka keskusteluja oivalluksia tutkijoiden ja ammattilaisille. Nämä kurssit tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden tutkia uusia politiikan aloja ja uusia lähestymistapoja. Toinen vuosi Hertie School of Governance Opiskelija kursseja Master of Public Policy klo Hertie School. Lopussa ensimmäisen lukukauden Hertie, opiskelijat alkavat työstää gradu projekti tukee colloquium opettama tutkielma neuvonantaja, ydin henkilökunnan jäsen. Diplomityö johtaa kirjallinen paperi noin 12000 sanaa, jotka on toimitettu lopussa opiskelijan toisen lukukauden... [-]

Master Kansainvälisen Julkisen Hallinnon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Ranska Paris

[+]

[-]

Master Kansainvälisen Rahoituksen Ja Oikeuden (dual-tutkinnon University Of Pennsylvania Law School)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Ranska Paris

Dual maisteriohjelmaan International Finance ja laki on kaksi vuotta täysipäiväistä Maisteriohjelma. Kattavat monia eri tieteenaloja, tämä ohjelma tarjoaa ydin kursseja hallinto, rahoitus ja laki. [+]

Master in International Finance ja laki (Dual Degree kanssa Pennsylvanian yliopiston Law School) Dual koulutusohjelma - Penn Law Sciences Po ja Penn Law: Kaksi maailmanluokan laitokset Sciences Po at a Glance Sciences Po toimii huipputason tutkimusta yliopistossa yhteiskuntatieteiden, joka tarjoaa laajan ja monipuolisen opetussuunnitelman ja hyödyntämällä tutkijoita ja asiantuntijoita eri aloilta, kuten valtio-oppi, kansainväliset suhteet, sosiologia, oikeustiede, ja taloustiede. Tutkijat sekä ammattilaiset yritysmaailmassa ja julkishallinnossa käsittävät Sciences Po erottaa tiedekunnan. Sydämessä sijaitseva Pariisin Sciences Po on symboli huippuosaamisen ja houkuttelee erinomainen opiskelijoita eri puolilta maailmaa. Yli 470 kumppanin yliopistoissa eri puolilla maailmaa ja 47% kansainvälisiä opiskelijoita, Sciences Po on tullut aidosti kansainvälinen toimielin. Innovaatio ja luovuus tutkimukseen ja koulutukseen ovat aina olleet liikkeelle paneva voima on Sciences Po. Kautta monitieteinen ohjelmia, Sciences Po tarjoaa vankan metodologinen koulutus ja tarjoaa opiskelijoille työkalut käsittelemään monimutkaisuutta. Lisäksi Sciences Po koulutus jatkuvasti kannustaa rohkea henkisen asenteita ja keskinäistä kunnioitusta ja. Penn Law at a Glance Penn Law on maailman johtava lainopillinen koulutus, ainutlaatuisesti varustaminen opiskelijoille tietoa ja taitoja he tarvitsevat excel nykypäivän laillinen kauppapaikka, missä uransa toiveet ja henkisen etuja ottaa ne. Vahvuutemme: Wharton Business and Law Certificate, räätälöityä ohjelmaa opettanut Wharton tiedekunnan ja alan asiantuntijoiden valittu opetustaitojaan, aihe asiantuntemusta ja kykyä tarjota soveltavan käsitteitä ja esimerkkejä osallistujille. Maailmanluokan tiedekunta, jotka ovat juhlitaan tutkijoita ja omistettu opettajien. Viljelmä kollegiaalisuus, jossa opiskelijat tuntevat itsensä tervetulleiksi ja tuettava, antaa opiskelijoille mahdollisuuden turvallisesti ottaa riskejä, syventää ja laajentaa niiden tutkimus. Law School: Law School kampuksella on state-of-the-art, jossa on neljä täysin toisiinsa rakennuksia ympäröi vihreä piha. Opiskelija... [-]

Master Kansainvälisissä Asioissa (dual-tutkinnon Kuninkaan College London)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Ranska Paris

Kings College London and Sciences Po ovat laajentaneet historiallinen kumppanuus aloittamalla yhteinen Graduate Programme in International Affairs. [+]

Master in International Affairs (Dual Degree kanssa Kingin College London) Dual Degree - Kings College London Kings College London and Sciences Po ovat laajentaneet historiallinen kumppanuus aloittamalla yhteinen Graduate Programme in International Affairs. Tämän ohjelman avulla osallistuvien opiskelijoiden saada kahden vuoden tutkimustulokset vuodessa jokaisen Pariisissa ja Lontoossa, molemmat maisteriksi tarjoama Paris School kansainvälisten asioiden of Sciences Po (PSIA) ja maisterintutkinto tarjoaa yksi useista koulut ja osastojen tiedekunnan Social Science and Public Policy Kings College London kattavat monia eri tieteenaloja ja kaksikielistä opetusta (ranskaksi ja Englanti), tämä selektiivinen ohjelman avulla opiskelijat voivat muokata koulutusta sekä yliopistojen ja myös hyötyä lukuisista mahdollisuuksista, verkkojen ja palvelujen molemmin puolin Channel. Ohjelma tutkimusten Tämän yhteistyön, Kingin ja Sciences Po on alkajaisiksi uusi, avoin ja joustava tyyppi yhteistutkinto, joka siltaa 7 maisteriohjelmien on Sciences Po puolella ja yli 30 asteen ohjelmien kuninkaan puolelta. Nämä kymmeniä asteen yhdistelmien siis mahdollistaa opiskelijoiden suunnitella omia polku tutkimuksen kansainvälisissä kysymyksissä sekä Pariisissa ja Lontoossa ja hyötyvät huipputason koulutus. Etukäteen saapuvat Kingin, opiskelijoiden ohjelma oltava lupa specificregulations, voivat valita valinnaisia ​​moduuleja. Tämä yhteinen jatko-ohjelma on suunnattu opiskelijoille suunnittelu uran diplomatiassa, kansainvälisten järjestöjen ja muun sosiaali- ja julkisen politiikan kansallisella, eurooppalaisella ja maailmanlaajuisella tasolla. Lopullinen valmistuminen riippuu vaatimukset täyttävä kumpanakin ohjelman. Siksi opiskelijat saavat väliaikainen valmistumisen heinäkuussa Sciences Po ja jatko lokakuussa vuosi 2, mikäli ne ovat suorittaneet vaatimuksia Year 2 Kings ja saavutti tarvittava määrä opintopistettä. Tutkimukset: Year 1 at Sciences Po Ensimmäisen vuoden Sciences Po, opiskelijat voivat liittyä jokin maisteriohjelmien Pariisin School kansainvälisten asioiden (PSIA): Kansainvälisen turvallisuuden maisteri Master in... [-]

Master Kansainvälisissä Asioissa (dual-tutkinnon Yliopiston St. Gallen)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Ranska Paris

Tämä kahden vuoden ohjelma on tarkoitus valmistaa opiskelijoita ja tuleville päättäjille kansainvälisesti keskittynyt työpaikat, sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. [+]

Master in International Affairs (Dual Degree kanssa University of St. Gallen) Dual Degree yliopiston kanssa Saint Gallen (Sveitsi) Sciences Po ja University of St. Gallen, molemmat jäsenet liiton Professional koulujen kansainvälisten asioiden (APSIA), ovat luoneet Dual Degree ohjelma, jonka avulla opiskelijat voivat saada kahden vuoden kuluttua tutkimuksen, University of St. Gallen Master kansainvälisen asioiden ja hallintotapa sekä Sciences Po maisteriksi (joko Master Public Policy tai Master Eurooppa-asioiden). Tämä kaksivuotinen ohjelma aikoo valmistaa opiskelijoille ja tulevat päättäjät varten kansainvälisesti keskittynyt työpaikkojen, Sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Ensimmäinen vuosi Sciences Po Ensimmäisen vuoden aikana Pariisissa, opiskelijoiden on valita Master in Public Policy ja Master Eurooppa-asioista. Jotta auttaa oppilaita tämän kaksoistutkinto integroida ja kehittää monikulttuurisuustaitojen, Ensimmäisen vuoden Sciences Po, opiskelijat kaksoistutkinto kerätään joka Ranskan ja Sveitsin yhteinen seminaariJohtama professorit molemmista yliopistoista. Master julkisen politiikan Master julkisen politiikan perustuu monitieteisyyttä julkisiin asioihin, kursseja, jotka tutkivat leikkauspisteessä yleisen ja huipputekniikkaa, Ja korostavat politiikka ja päätöksenteko 2.0. Opetuskielet ovat Englanti ja / tai ranskaksi. Master Eurooppa-asioista Master Eurooppa-asioiden tavoitteena on valmistaa opiskelijoille ja tulevaisuuden johtajia työtä Euroopan asioihin, Sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Tämän ensimmäisen vuoden opiskelijat hankkia laaja tietämys oikeudellisten, taloudellisten ja poliittisten säätiöiden Euroopan unionin, sekä historian ja sosiologian Euroopan yhdentymishankkeen. Toinen vuosi St. Gallen Toinen vuosi suorittaminen kestää paikassa University of Saint Gallen, Jossa opiskelijat liittyä Master of International Affairs ja hallinto. Tässä yhteydessä niillä on mahdollisuus syventää tietojaan ja toimivaltaa koehenkilöiden, jotka ovat ytimessä yliopiston Saint Gallen asiantuntemusta: taloustiede, johto ja liiketoiminta. Saint Gallen opiskelijat voivat seurata kursseja Englanti tai saksaksi. Opiskelijaksi... [-]

Master Kansainvälisissä Asioissa (kahden Tutkinnon Kanssa London School Of Economics)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Ranska Paris

Sciences Po ja LSE, molemmat APSIA (Association of Professional School kansainvälisten asioiden) jäseniä, päätti tulla yhdessä tarjota opiskelijoille kaksi tutkinto kansainvälisissä suhteissa, Double Degree in International Affairs. [+]

Master in International Affairs (Dual Degree kanssa London School of Economics) Dual Degree - London School of Economics Korkeatasoisesti Programme Sciences Po ja LSE, molemmat APSIA (Association of Professional School kansainvälisten asioiden) jäseniä, päätti tulla yhdessä tarjota opiskelijoille kaksi tutkinto kansainvälisissä suhteissa, Double Degree in International Affairs, joka johtaa maisteriksi Pariisin School of International asioiden Sciences Po ja joko MSc in International Relations tai MSc in International Political Economy päässä LSE, mikä voimien yhdistämisestä alueella molemmat excel. Tämä erityinen 2-vuoden ohjelma perustuu vastavuoroiseen tunnustamiseen opetussuunnitelman ja tutkimuksen painopiste jokaisessa koulussa. Se tarjoaa huipputason koulutuksen alalla kansainvälisten asioiden osallistuville opiskelijoille, antaa heille mahdollisuuden kehittää huipputason uran yksityinen, julkinen tai kansainvälisessä sektorilla. Opiskelijat ilmoittautua sekä toimielinten ja voivat siten hyötyä laajemmasta Alumni verkkoon. Kattavat monia eri tieteenaloja ja kaksikielistä opetusta (ranskaksi ja Englanti), tämä selektiivinen ohjelma tarjoaa kursseja kansainvälisissä suhteissa, yhteiskuntatieteet, ja laki, ammatillinen painopiste. Edellyttäen kaikki suoritukset saavutettu vuosina, opiskelijat valmistuu Master de Sciences Po ja MSc in International Relations tai kansainvälinen politiikka päässä LSE. Ohjelma tutkimusten Dual Degree Sciences Po - LSE in Kansainväliset asiat kesto on kaksi lukuvuotta: ensimmäinen vuosi on vietetty Sciences Po ja toinen LSE. Opiskelijat edelleen kirjoilla sekä laitoksissa ajaksi ohjelman ja sen vuoksi hyötyvät kaikki opiskelijoiden palvelut (pääsy kirjastoon, ylioppilaskunnat, ura palvelut jne). Kurssit ovat moni- ja opiskelijat valita International Relations, historian, Economics, Law, ja valtio-opin kanssa kansainvälisen huomion. Arviointi on sama kuin muiden opiskelijoiden isäntäkoulussa. Lopullinen valmistuminen riippuu vaatimukset täyttävä kumpanakin ohjelman. Siksi opiskelijat saavat väliaikainen valmistumisen heinäkuussa Sciences Po ja jatko lokakuussa vuosi... [-]

Master Kansainvälisissä Asioissa (kahden Tutkinnon Kanssa Moskovan Yliopiston Kansainvälisten Suhteiden)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Ranska Paris

Sciences Po ja MGIMO (Moskovan yliopiston kansainvälisten suhteiden) ovat molemmat jäseniä APSIA (Association of Professional koulujen kansainvälisten asioiden) ja ovat olleet kumppanuusoppilaitoksia 15 vuotta. [+]

Master in International Affairs (Dual Degree kanssa Moskovan yliopiston kansainvälisten suhteiden) Dual Degree - MGIMO Moskovassa Korkeatasoinen ohjelma Sciences Po ja MGIMO (Moskovan yliopiston kansainvälisten suhteiden) ovat molemmat jäseniä APSIA (Association of Professional koulujen kansainvälisten asioiden) ja ovat olleet kumppanuusoppilaitoksia 15 vuotta. He jakavat vakuuttunut siitä, että äänen, monialaisen koulutuksen suuntautunut kansainväliset asiat, tarjoama molemmat tunnettujen yliopistojen, on merkittävä etu tulevaisuuden johtajille ja asiantuntijoille tarkoitettu kansainväliselle uralle. Kautta sopimus perustettiin vuonna 2005, Sciences Po ja MGIMO päättäneet yhdistää erinomainen maine ja laatu opinto-ohjelmia voidakseen tarjota valitut opiskelijat kaksinkertainen maisteriksi. Set monikulttuurisessa ympäristössä, tämä kaksinkertainen maisteri pyrkii kouluttamaan nuoria ammattilaisia ​​korkealla tasolla kahden vuoden heille tarjotaan tietoa ja tarvittavat taidot menestyä kansainvälisessä ympäristössä, yksityissektorin, kansallisten ja kansainvälisten julkisten laitosten ja kansalaisjärjestöjen kanssa. Monitieteinen, tämä erittäin valikoiva ja vaativa ohjelma yhdistää kansainväliset suhteet ja yhteiskuntatieteet, ja kurssien operatiivisen ja ammatillisella tasolla. Jollei täyttävät kaikki tarvittavat akateemiset ja hallinnolliset vaatimukset, kahden vuoden tutkimuksessa Sciences Po-MGIMO dual opiskelijat saavat maisterin tutkinnon molemmista yliopistoista. Ohjelman yleiskatsaus Sciences Po-MGIMO kaksinkertainen maisteriksi on 2 vuoden ohjelma. Kurssit dual maisteriohjelmaan ovat monialaisia: kurssit kattavat keskeisillä aloilla kuten historia, valtio-oppi, kansainväliset suhteet, kansainvälinen oikeus ja talous, sekä erityisiä alueita, jotka liittyvät valitun moduuleja. Dual opiskelijat on valittava ja vahvistamaan niiden kurssien sääntöjen mukaisesti ja vaatimukset kunkin korkeakoulun. Tekoon maisteria kunkin kahden yliopiston edellyttää kahden opiskelijat täyttävät akateemisen vaatimukset koko kahden vuoden ohjelman. Mestarin astetta kunkin yliopiston voida saada erikseen ei myönnetä ennen kuin koko kahden vuoden opiskelun on suoritettu ja validoitu. Vuosi 1 at Sciences Po Ensimmäisen vuoden aikana... [-]

Master Kansainvälisissä Asioissa Ja Oikeuden (dual-tutkinnon Georgetown Lain Koulu)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Ranska Paris

Dual Master of International Affairs ja Law (MIA / OTK.) Perustetun Georgetown lailla ja Sciences Po on avoin opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet oikeustieteellisen tutkinnon, joka täyttää akateemisen vaatimukset harjoitellaan asianajajana siinä maassa, jossa he tutkivat. [+]

Master in International Affairs ja Law (Dual Degree kanssa Georgetown Law School) Dual Degree - Georgetown Law School Georgetown University Law Center on yksi maailman johtavista oikeustieteellisten tiedekuntien. Se on suurin tiedekunnan minkään lain koulun Yhdysvalloissa, ja on preeminent useilla aloilla, kuten perustuslain, kansainvälinen, vero- ja kliininen lakia. Piirustus sen jesuiitta perintö, sillä on vahvat perinteet julkisen palvelun ja on omistettu periaate, että laki on vain väline, oikeudenmukaisuus on lopussa. Tämän periaatteen mielessä, Georgetown Law on rakentanut ympäristössä, joka viljelee vaihdon käytännön ideoita ja harjoittamisesta akateemista huippuosaamista. Se kokoaa yhteen tavattoman monipuolinen ryhmä opettajia, tutkijoita ja lääkäreitä, samoin kuin erinomainen ylioppilaskunnassa. Georgetown Law OTK ohjelma piirtää noin 400 opiskelijaa vuodessa Yhdysvalloista ja yli 60 maassa ympäri maailmaa. Kautta eri käytettävissä tutkintovaihtoehtoja ja todistus ohjelmia, Georgetown Law tarjoaa verrattoman tilaisuuden asianajajien laajentaa ja syventää ymmärrystä lakia. Syvyys sen tiedekunnan mahdollistaa Georgetown Law tarjota yli 300 kursseja ja seminaareja, jotka kattavat kaiken perustavaa kysymyksiä oikeuskäytännössä huippuluokan kysymyksiä kokeneimpia oikeuskäytäntöä. Taitavat OTK opiskelijat tuovat esimerkillistä akateemisista ja käytännön kokemusta kaikkialla Yhdysvalloissa ja ympäri maailmaa. Sydämessä sijaitseva Washington DC, Georgetown Law kampuksella on kävelyetäisyydellä US Capitol, korkein oikeus, USA Tax Court, ja muut valtion virastot ja tuomioistuimet. Washington on kaunis, kansainvälinen kaupunki, joka on paikka Yhdysvaltain hallitus ja on myös koti suurten kansainvälisten järjestöjen kuten Maailmanpankin, Kansainvälisen valuuttarahaston ja OAS. Monet riippumattomat kansainväliset ja voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden. Eliitti ohjelma kansainvälisiin asioihin ja oikeuden Georgetown Law and Sciences Po tärkeyden valmisteluun lakimiesten ja päättäjät toimimaan globaalistuvassa yhteiskunnassa. Tällä ymmärryksellä, Georgetown Law and Sciences Po työskennelleet... [-]

Master Kansainvälisissä Suhteissa (dual-tutkinnon Peking University)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Ranska Paris

Sciences Po-PKU Dual maisterinvihkiäisissä on yhteistyössä ohjelman yleisiä kansainvälisiä tutkimuksia ja on monitieteinen luonteeltaan, joka kattaa valtio-oppi, kansainvälinen politiikka, ja kehittyvien esimerkiksi energian ja ympäristön kansainvälisissä tutkimuksissa. [+]

Master in International Relations (Dual Degree Pekingin yliopiston) Dual Degree - Peking University Pekingin yliopiston yhdellä silmäyksellä Pekingin yliopisto on kattava ja kansallisen avain yliopiston. Kampuksen, joka tunnetaan nimellä "Yan Yuan" (puutarhassa Yani), sijaitsee Haidian District Länsi esikaupunkialueella Peking, joiden kokonaispinta-ala on 274 hehtaaria. Se seisoo lähellä Yuanmingyuan Garden ja Kesäpalatsi. Yliopisto on tehokkaasti yhdistetty tutkimus merkittäviä tutkimustuloksia aiheista kanssa henkilöstön koulutus kanssa korkeatasoista erikoisosaamista ja ammattitaitoa vaatimusten mukaisesti maan sosialistiseen nykyaikaistamista. Pekingin yliopiston on tullut keskus opetuksen ja tutkimuksen sekä yliopiston uudentyyppistä, syleilee monipuolinen oksat oppimisen kuten perus- ja ammattikorkeakouluissa, sosiaali- ja humanistiset tieteet, ja tieteiden lääketieteen, johdon, ja koulutus. Sen tavoitteena on joukossa maailman parhaiden yliopistojen tulevaisuudessa. Pekingin yliopiston School of International Studies (SIS) on ensimmäinen tällainen koulu perustettiin Kiinassa. Se on tärkeä opetuksen ja tutkimuksen alusta omistettu koulutusta erikoistunut kykyjä kansainvälisissä tutkimuksissa, kansainvälinen politiikka ja diplomatia. Korkeatasoinen yhteistyö Sciences Po-PKU Dual maisterinvihkiäisissä on yhteistyössä ohjelman yleisiä kansainvälisiä tutkimuksia ja on monitieteinen luonteeltaan, joka kattaa valtio-oppi, kansainvälinen politiikka, ja kehittyvien esimerkiksi energian ja ympäristön kansainvälisissä tutkimuksissa. Se korostaa monikulttuurisen näkökulmia maailmanlaajuisen turvallisuuden ja kehittävän kysymyksiä ja tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden opiskella kansainvälisten asioiden Pariisissa Euroopassa ja Pekingissä Aasiassa. Koulutuksen painottaa yhteyksiä julkisen ja yksityisen päätöksenteon toisella puolella ja niiden useita determinantteja toisella puolella: (i) tieteellisen ja teknisen tiedon, jotka ohjaavat arviointia prosesseja, (ii) esityksiä sosiaali- ja asemointi kansalaisyhteiskunnan , (iii) taloudellisten ja oikeudellisten välineiden hallinnon käytäntöjä. Ohjelman yleiskatsaus Dual aste Sciences Po-Pekingin yliopisto on kaksivuotinen lukuvuoden ohjelma. Opiskelijat viettävät ensimmäisen vuoden opiskelu Pariisissa School kansainvälisten asioiden (PSIA), Sciences Po,... [-]

Master Kansainvälisissä Suhteissa, Hallinta Ja Kauppa (dual-tutkinnon FGV-eaesp)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Ranska Paris

Tämä kaksivuotinen ohjelma tarjoaa kehittyneen ja vaativa koulutuksen alalla kansainvälisten suhteiden, Management ja kauppa, jonka avulla osallistuvien opiskelijoiden työntämistä huipputason tehtävissä yksityisellä, julkisella tai kansainvälisen sektorin. [+]

Master in International Relations, Management & Trade (Dual Degree kanssa FGV-EAESP) Double maisteri International Relations, Management & Trade Sciences Po ja FGV-EAESP ovat päättäneet tulla yhdessä, jotta ehdottaa korkealaatuisten yhteisten opetussuunnitelma läpi Dual maisteri International Relations, Management & Trade. Tämä kaksivuotinen ohjelma tarjoaa kehittynyttä ja vaativaa koulutusta alalla kansainvälisten suhteiden, Management ja kauppa, jonka avulla osallistuvien opiskelijoiden työntämistä huipputason tehtävissä yksityisellä, julkisella tai kansainvälisen sektorin. Tässä kaksi vuotta täysipäiväistä maisteriohjelman opiskelijat keskittyvät tärkeimmistä teorioita ja asiantuntemuksen merkitystä kansainvälisissä suhteissa, rahoituksen, johtamisen ja liiketoiminnan. Käsky opetetaan merkittäviä tutkijoita, yritysjohtajia ja päättäjät. Kurssit yhdistää seminaareja yksittäisistä kysymyksistä työpajoja, simulaatiot, tapaustutkimuksia, ja keskusteluja. Ohjelma tutkimusten Opiskelijat ovat kirjoilla kokopäiväistä molemmissa toimielimissä Kumpanakin ja hyötyä opiskelijapalveluista kunkin toimielimen (vapaa pääsy kirjastoon, ylioppilaskuntien ...). Kurssit ovat monialaisia ​​ja opiskelijat voivat valita monenlaisia ​​kursseja, liiketoiminnan, rahoituksen, talouden, lain, ja kansainväliset suhteet. Vuosi 1 at Sciences Po Opiskelijat, jotka ovat yhteisesti hyväksytty viettävät ensimmäisen vuoden opiskelua Sciences Po joko Master Finance et Stratégie (ranskalainen opetti) tai Master Economics and Business (Englanti opetti): Master Finance et Stratégie, mainitse International Business (ranskalainen opetti ohjelma) Master in Economics and Business (Englanti opetti ohjelma) Year 2 at FGV Toisen vuoden tapahtuu FGV-EAESP että Mestrado Profissional em Gestão Internacional ohjelman. Lukuvuosi FGV-EAESAP kulkee elokuusta joulukuuhun kyseisen vuoden ensimmäisellä puoliskolla ja helmikuulta kesäkuulle jälkipuoliskolle. Ohjelmaan kuuluu myös pakollinen kymmenen viikon harjoittelun, joka voidaan suorittaa milloin tahansa koko ohjelman ajan. Ja opinnäytetyö tarvitaan myös lopussa neljännen lukukauden tutkimuksia. Arviointi ja valmistuminen Arviointi tehdään mukaan säännöllinen luokittelua ja arviointimenettelyt kunkin toimielimen. Valmistuminen vetoaa onnistunut validointi... [-]

Master Varainhoitoasetuksessa Ja Riskienhallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi August 2017 Ranska Paris

Master varainhoitoasetuksessa ja riskienhallinta on Sciences Po yhden vuoden ohjelma nuorten vastavalmistuneiden kiinnostunut sääntelykysymyksiä, corporate finance, riskinhallintaa, noudattamisen ja humanistiset tieteet. Se on ihanteellinen ohjelma vakava opiskelijoille havittelevien todella erikoistunut alalla varainhoitoasetuksen ja riskienhallinnan onko yksityisellä tai julkisella sektorilla. [+]

Master varainhoitoasetuksessa ja riskienhallinta on Sciences Po yhden vuoden ohjelma nuorten vastavalmistuneiden kiinnostunut sääntelykysymyksiä, corporate finance, riskinhallintaa, noudattamisen ja humanistiset tieteet. Se on ihanteellinen ohjelma vakava opiskelijoille havittelevien todella erikoistunut alalla varainhoitoasetuksen ja riskienhallinnan onko yksityisellä tai julkisella sektorilla. Tavoitteet Ohjelma keskittyy perustekijät rahoituksen ja erityisesti tarjoaa opiskelijoille kriittisen tiedon koskien corporate finance, sääntely ja riskienhallinta. Nämä perustavaa kurssit contextualized ja maadoitettu humanististen kautta SciencesPo n opetussuunnitelman kursseja, valtiotiede, laki, sosiologia, historia ja taloustiede ja täydentää erikoisosaamista koulutusta etiikan ja noudattaminen. Erityisesti Master varainhoitoasetuksessa ja riskienhallinta: - edistetään analysointikykyä kautta monitieteistä lähestymistapaa - valmistaa opiskelijoita monenlaisia ​​ammatillinen tentit, mukaan lukien Chartered Financial Analyst, Rahoitusriskien hallinta, Ranskan, Britannian ja USA: n ja noudattaminen todistukset - Kehittää yritys- ja markkinoiden rahallisesti - Tarjous etuoikeutettu yhteys SciencesPo verkosto yritysten kanssa ja helpottaa pääsyä työmarkkinoille Innovatiivisia opetusmenetelmiä Mestari korostaa tieteidenvälistä analyysimenetelmiä ja käytännön työpajoihin välttämättömänä ymmärrystä ja suorittaa alalla asetuksen noudattaminen, corporate finance ja varainhoitoa. Se on rakennettu tapaustutkimus lähestymistapa, joka rikastaa vielä kokemusta ja monimuotoisuutta kohortin. Runsasta vuorovaikutusta on edistettävä pieni koko luokan (ohjelma rekisteröi 25-30 opiskelijaa vuodessa). Opiskelijat pääsevät myös koko opetussuunnitelman SciencesPo n Kansantaloustieteen laitos liiketoiminnan, hallinto, rahoitus ja taloustieteen sekä SciencesPo jatko "yhteinen opetussuunnitelma" Humanististen. Ne voivat valita monenlaisia ​​kursseja ja työpajoja tarjotaan Englanti ja ranska, niiden yksittäisten tutkijoiden ja ammatillisia tarpeita ja etuja. Tiedekunta Master kehottaa SciencesPo maailmanluokan tiedekunnan ja sen vertaansa vailla asiantuntijaverkoston. Ohjelma myös mobilisoi SciencesPo alumni yhteisö, jonka jäsenet ovat sitoutuneet mentorointi ja ohjata oppilaita heidän hankkeisiin ja urakehitystä sekä opetuksen "mestarikursseja". Core kurssit opettavat molemmat... [-]

Master Viestinnän Ja Median (dual-tutkinnon Fudanin Yliopiston)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Ranska Paris

Tiedonanto ja Media kaksoistutkinto on saatavilla kaikille opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita analysoimaan Euroopan ja Aasian tiedotusvälineissä ja kehittää asianmukaista taitoja työskennellä viestinnän alalla. [+]

Master Viestinnän (Dual Degree kanssa Fudanin yliopistossa) MENETTELY Dual Diploma-ohjelma Fudanin yliopiston on integroitu Sciences Po School of Management ja Innovation käynnistettiin lokakuu 2016. Nykyiset opiskelijat jatkavat opiskelua alkuperäisessä maisteriohjelmassa. Niiden ohjelma voi käydä läpi muutamia muutoksia, jotka liittyvät School: n organisaatio 2017/2018 lukuvuoden. INNOVATIIVINEN OPETUSSUUNNITELMA omistettu Viestinnän Tiedonanto ja Media kaksoistutkinto on saatavilla kaikille opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita analysoimaan Euroopan ja Aasian tiedotusvälineissä ja kehittää asianmukaista taitoja työskennellä viestinnän alalla. Se auttaa myös ymmärtämään erilaisia ​​lähestymistapoja aasialaiset ja eurooppalaiset on säätelevät Medias ja viestintäministeriö ryhmät. Se tarjoaa kaksi astetta opiskelijoille, jotka läpäistyään kaksivuotinen ohjelma: an MA Sciences-Po ja vastaavan maisteriksi Fudanin yliopistossa Shanghaissa. Tavoitteenamme on kasvattaa opiskelijoita kaikkialta maailmasta tulla asiantuntijoita Viestinnän, jossa keskitytään erityisesti Aasian ja Euroopan alueilla. Sitä paitsi kieli edellytykset, kiinan, ranskan ja Englanti luokat annetaan, jotta voidaan parantaa kielellisen tasoa. Valmistuneet tämän kaksoistutkinto pääsevät USEITA URA aukkojen COMMUNICATIONS ja media-aloilla, onko se yksityinen tai julkinen TOIMIELINTEN, mainostajilta JA MARKKINOINTI muslaitoksia. SOVELTAMINEN Online sovellus vain Tarkista kielivaatimuksia tätä ohjelmaa Hakijat voivat hakea kautta Sciences Po verkkosivuilla. KYSYTTÄVÄÄ OTTAMINEN MENETTELYT (APPLICATION, APURAHAHAKEMUS, vaatimukset) olisi suunnattava SCIENCES PO OTTAMINEN Hakemukset otetaan vastaan ​​keskitetysti Sciences Po, jossa ne tutkitaan yhteisellä valintalautakunta edustajista koostuvan Sekä Fudanin U and Sciences Po. Hakijoille ilmoitetaan sähköpostitse, ja jos myönsi, postitse. TÄRKEÄÄ: lykkääminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen pääsy. Huom: Tämä sovellus on nimenomaan tätä ohjelmaa eikä sitä voida pitää automaattisesti arvokkaana muihin ohjelmiin tarjoamia molemmat toimielimet. Huomio: Fudanin yliopiston School of Journalism on yksinomainen ja uusi Englanti-kielen verkkosivuston kaksinkertainen Masters-ohjelman Viestinnän, jotka... [-]

Master Yksityispankki- Ja Varainhoito-

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi August 2017 Ranska Paris

Master Private Banking and Wealth Management on SciencesPo n yhden vuoden ohjelma nuorten vastavalmistuneiden kiinnostuneita yksityisestä pankki-, varallisuuden ja omaisuudenhoito ja humanistiset tieteet. Se on ihanteellinen ohjelma vakava opiskelijoille havittelevien todella erikoistunut yksityinen pankkiirien ja vaurautta johtajat. [+]

Master Private Banking ja Wealth Management on SciencesPo n yhden vuoden ohjelma nuorten vastavalmistuneiden kiinnostuneita yksityisestä pankki-, varallisuuden ja omaisuudenhoito ja humanistiset tieteet. Se on ihanteellinen ohjelma vakava opiskelijoille havittelevien todella erikoistunut yksityinen pankkiirien ja vaurautta johtajat. Tavoitteet Ohjelma keskittyy perustekijät pankki- ja erityisesti tarjoaa opiskelijoille kriittisen tiedon osalta varat, noudattamista, ja eettiset ja oikeudelliset ympäristö varallisuuden hallintaa. Nämä perustavaa kurssit contextualized ja maadoitettu humanististen kautta SciencesPo n opetussuunnitelman kursseja, valtiotiede, laki, sosiologia, historia ja taloustiede ja täydentää erikoisosaamista koulutusta etiikan ja noudattaminen. Erityisesti Master Private Banking and Wealth Management: - edistetään analysointikykyä kautta monitieteistä lähestymistapaa - kehittää taitojaan asiakassuhteiden hoitamiseen, ja johtamistaitoja yleensä, jossa painotetaan ammatti neuvottelu ja digitaaliset taidot - asiantuntemuksensa kehittämiseksi kaikissa omaisuusluokkiin ja globaalissa sijoitusstrategia optimointi - Tarjous etuoikeutettu yhteys SciencesPo verkosto yritysten kanssa ja helpottaa pääsyä työmarkkinoille Innovatiivisia opetusmenetelmiä Mestari korostaa tieteidenvälistä analyysimenetelmiä ja käytännön työpajoihin välttämättömänä ymmärrystä ja suorittaa alalla yksityisten pankkien ja Wealth Management. Se on rakennettu tapaustutkimus lähestymistapa, joka rikastaa vielä kokemusta ja monimuotoisuutta kohortin. Runsasta vuorovaikutusta on edistettävä pieni koko luokan (ohjelma rekisteröi 25-30 opiskelijaa vuodessa). Opiskelijat pääsevät myös koko opetussuunnitelman SciencesPo n Kansantaloustieteen laitos liiketoiminnan, hallinto, rahoitus ja taloustieteen sekä SciencesPo jatko "yhteinen opetussuunnitelma" Humanististen. Ne voivat valita monenlaisia ​​kursseja ja työpajoja tarjotaan Englanti ja ranska, niiden yksittäisten tutkijoiden ja ammatillisia tarpeita ja etuja. Tiedekunta Master hyödynnetään SciencesPo maailmanluokan tiedekunnan ja sen vertaansa vailla asiantuntijaverkoston. Ohjelma myös mobilisoi SciencesPo alumni yhteisö, jonka jäsenet ovat sitoutuneet mentorointi ja ohjata oppilaita heidän hankkeisiin ja urakehitystä sekä opetuksen "mestarikursseja". Core kurssit opettavat molemmat... [-]

Master Ympäristönsuojelutiede (dual-tutkinnon Université Pierre-et-Marie-Curie-Pariisi-VI)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Ranska Paris

Vastatakseen ympäristöhaasteisiin seuraavan vuosikymmenen aikana Dual tutkinto Ympäristönsuojelutiede tukeutuu monitieteistä lähestymistapaa, innoittamana ajatus, että harjoittajat koulutettu taloudellisuuteen ympäristön ja ilmasto ... [+]

Master Ympäristönsuojelutiede (Dual Degree kanssa Université Pierre-et-Marie-Curie-Pariisi-VI) Yleiset tavoitteet Vastatakseen ympäristöhaasteisiin seuraavan vuosikymmenen aikana Dual tutkinto Ympäristönsuojelutiede tukeutuu monitieteistä lähestymistapaa, innoittamana ajatus, että harjoittajat koulutettu taloudellisuuteen ympäristön ja ilmasto, ympäristön mallintaminen ja ympäristön lakia paremmin ymmärtää monimutkaisuus poliittisia, taloudellisia, tieteellisiä ja demokraattisen haasteet ympäristön, yhdistää teoreettista ja käytännön tietoa ja edistää koordinointia eri toimijoiden alalla ympäristön. Keskeiset suuntaviivat ja erityispiirteet Koko tutkimuksen ohjelma, tiedekunnan peräisin arvostetuin toimielinten (Université Pierre-Etteplanin Marie-Curie-Paris-VI, E ‰ Cole normale supérieure, Ecole polytechnique ja CEA), perehdytään huippuluokan tekniikoita tutkimuksessa monimuotoisuuden, ilmastonmuutoksen ja "maan järjestelmä" (ekologia, ilmastotieteen, biokemian, mallinnus). Opiskelija hankkii teoreettista tietoa ne tarvitsevat tilan arvioimiseen planeetan, tunnistamaan ja määrittämään tärkeimmät parametrit, priorisoida prosessit ja arvioida epävarmuus nykytietämyksen. Riippumatta uran he valitsevat, valmistuneet pystyy kommunikoimaan tutkijoiden ja asiantuntijoiden, malleilla ja ymmärtää niiden rajoitukset. Samanaikaisesti monitieteinen yhteiskuntatieteiden joukkue (politiikan tutkijat, taloustieteilijät, oikeudellisten asiantuntijoiden ja sosiologien) esittelee opiskelijoiden kestävään kehitykseen toimielinten ja sidosryhmien sekä taloudellisia, oikeudellisia ja taloudellisia välineitä ympäristön sääntelyn. Lopuksi kursseja historiasta ja tieteensosiologia, tekniikoita ja ympäristöä ja myös ympäristön filosofian antaa opiskelijoille yleistä tietämystä he tarvitsevat harkita käyttö ja kehittäminen nykyaikaista tekniikkaa. Opiskelijat ohjelmassa viettää ensimmäisen vuoden PSIA, kaksi pakolliset moduulit Pariisissa 6. 1. vuosipuolisko, ja sitten siirtyy toisen vuoden tutkinnon Pariisissa 6 kanssa tieteellinen erikoistuminen lukukauden seurasi upotetun työharjoittelun lukukauden. Uramahdollisuudet Tutkinnon Ympäristönsuojelutiede Master löytää aukkoja muun muassa ,: julkisia virastoja, alue- ja paikallishallinnon tai kansainvälisten järjestöjen, paikoissa, joissa muotoilu, hallintaan ja arviointiin julkisen politiikan alalla ympäristöä ja kestävää kehitystä; osallistuvien yhtiöiden talouden aloilla, jotka tarvitsevat sisällyttää ympäristöulottuvuus (teollisuus, liikenne, asuminen, energia, elintarviketeollisuus jne),... [-]

Master Ympäristöpolitiikassa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Ranska Paris

Master in Environmental Policy at PSIA on monitieteinen tutkinto kouluttaa uuden sukupolven päättäjät, projektipäälliköt, analyytikot, tilintarkastajat ympäristöasioiden maailmanlaajuisesti. [+]

Master in Environmental Policy Master in Environmental Policy at PSIA on monitieteinen tutkinto kouluttaa uuden sukupolven päättäjät, projektipäälliköt, analyytikot, tilintarkastajat ympäristöasioiden maailmanlaajuisesti. Tutkinto antaa johdatus valtion tietämyksen ympäristötieteiden ja tekniikoita antaa opiskelijoille mahdollisuuden ymmärtää tärkeimmät rajoitukset päätöksentekoon ja strategiseen päätöksentekoprosesseihin sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Tieteellinen neuvonantaja Laurence Tubiana on tieteellinen neuvonantajana PSIA Master in International Environmental Policy. Hän on Ranskan erityisedustaja 2015 Pariisin ilmastokokous, ja myös perustaja kestävän kehityksen instituutti ja kansainväliset suhteet (IDDRI) Pariisissa. Laurence Tubiana on jäsenenä useissa tieteellisissä hallitusten tärkeimpien tutkimuslaitosten kuten Ranskan Maatalouden tutkimuskeskuksen for International Development (CIRAD), Intia kestävän kehityksen neuvoston ja Kiinan neuvoston kansainvälisestä yhteistyöstä Ympäristön ja kehityksen. Vuodesta 1997 vuoteen 2002 hän toimi neuvonantajana pääministeri Lionel Jospin, ympäristökysymyksiin ja toteuttanut useita kansainvälisiä neuvotteluja tästä aiheesta. Ympäristö on tänään tärkein maailmanlaajuinen kysymys, joka koskettaa kaikkia segmenttejä maailman väestöstä, ja kaikki mitat kansainvälisissä asioissa. PSIA lähestyy ympäristöpolitiikkaa ja politiikkaa kaikista näkökulmista, jotta kouluttaa pätevin johtajien alalla. Ghassan Salame, dekaani PSIA Keskeiset suuntaviivat ja erityispiirteet Opetussuunnitelma esittelee keskeiset käsitteet panoksena ympäristötieteiden ja kestävää kehitystä korkean profiilin johdanto luokat geotieteitä, biologiseen monimuotoisuuteen ja ilmastonmuutokseen. Opiskelija älyllisesti hallitsee julkisen ja yksityisen strategiat ympäristön ja kestävän kehityksen kysymyksiä maailmanlaajuisesti ja hankkia analyyttisiä taitoja, joiden kyky toimia välittäjänä tutkijoiden ja yksityisten toimijoiden, johtajien tai viranomaisia. Opetussuunnitelma keskittyy käytännön ja teknisiä taitoja politiikan ja projektin suunnittelu, riskianalyysi, projektinhallinta, tilintarkastus, toiminnan suunnittelemisen, hallinnoinnin ja arvioinnin ympäristö-, terveys-, ravitsemus, jne ... Opiskelijat koulutetaan viimeisimmän menetelmiä tutkimus biologisen monimuotoisuuden, ilmastonmuutoksen, ja "maapallon järjestelmän (ekologia, ilmastotieteen, mallinnus, jne.), toisaalta, sekä johdantona oikeudelliset, taloudelliset ja... [-]

Mestari Corporate Strategy

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi August 2017 Ranska Paris

Master Corporate Strategy on Sciences Po yhden vuoden ohjelma nuorten vastavalmistuneiden kiinnostuneita yhtiön strategiaa, yrittäjyys ja humanistiset tieteet. [+]

Master Corporate Strategy on Sciences Po yhden vuoden ohjelma nuorten vastavalmistuneiden kiinnostuneita yhtiön strategiaa, yrittäjyys ja humanistiset tieteet. Se on ihanteellinen ohjelma vakava opiskelijoille havittelevien todella erikoistunut yritysten strategit konsulttiyritykset tai "in-house", yrityksissä. Tavoitteet Ohjelma keskittyy liiketoiminnan perusteet ja erityisesti tarjoaa opiskelijoille kriittisen tiedon koskevat rahoituksellisia ja strategian taitoja. Nämä perustavaa kurssit contextualized ja maadoitettu humanististen kautta SciencesPo n opetussuunnitelman kursseja, valtiotiede, laki, sosiologia, historia ja taloustiede ja täydentää erikoisosaamista yrittäjyyskoulutusta. Erityisesti Master Corporate Strategy ovat: - edistetään analysointikykyä kautta monitieteistä lähestymistapaa - Kehittää johtamistaitoja yleensä, jossa painotetaan johtajuutta, neuvottelu ja digitaaliset taidot - Tarjous etuoikeutettu yhteys SciencesPo verkosto yritysten kanssa ja helpottaa pääsyä työmarkkinoille - Valmistaudu rekrytointiprosessit tarjoamalla voimakas ja perusteellinen oikeuskäytännön halkeilua oppitunnit ympäri vuoden Innovatiivisia opetusmenetelmiä Mestari korostaa tieteidenvälistä analyysimenetelmiä ja käytännön työpajoihin välttämättömänä ymmärrystä ja suorittaa alan yritysten strategiaa. Se on rakennettu tapaustutkimus lähestymistapa, joka rikastaa vielä kokemusta ja monimuotoisuutta kohortin. Runsasta vuorovaikutusta on edistettävä pieni koko luokan (ohjelma rekisteröi 25-30 opiskelijaa vuodessa). Opiskelijat pääsevät myös koko opetussuunnitelman SciencesPo n Kansantaloustieteen laitos liiketoiminnan, hallinto, rahoitus ja taloustieteen sekä SciencesPo jatko "yhteinen opetussuunnitelma" Humanististen. Ne voivat valita monenlaisia ​​kursseja ja työpajoja tarjotaan Englanti ja ranska, niiden yksittäisten tutkijoiden ja ammatillisia tarpeita ja etuja. Tiedekunta Master hyödynnetään SciencesPo maailmanluokan tiedekunnan ja sen vertaansa vailla asiantuntijaverkoston. Ohjelma myös mobilisoi SciencesPo alumni yhteisö, jonka jäsenet ovat sitoutuneet mentorointi ja ohjata oppilaita heidän hankkeisiin ja urakehitystä sekä opetuksen "mestarikursseja". Core kurssit opettavat jäsenten on pysyvän tiedekunnan - etenkin kehottamalla syvä tuntemus ja osaaminen of Sciences Po Kansantaloustieteen laitos alalla mikrotalouden -... [-]

Mestari Julkisten Asioiden

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi August 2017 Ranska Paris

Master in Public Affairs (MPA) on Sciences Po lippulaiva kokopäiväistä yhden vuoden ohjelma puolivälissä uransa ammattilaisia ​​kiinnostuneet julkisen politiikan ja vuorovaikutusta julkisen ja yksityisen sektorin. Se valmentaa päivän toimintaympäristö, joka on kehitetty yhteistyössä, yhteistyö tuotti ja yhteistyötä hallinnoi valtuutettu yksilöitä. [+]

1-vuoden Master puolivälissä uransa ammattilaisia Mestari Public Affairs (MPA) on Sciences Po lippulaiva kokopäiväistä yhden vuoden ohjelma puolivälissä uransa ammattilaisia ​​kiinnostuneet julkisen politiikan ja vuorovaikutusta julkisen ja yksityisen sektorin. Se valmentaa päivän toimintaympäristö, joka on kehitetty yhteistyössä, yhteistyö tuotti ja yhteistyötä hallinnoi valtuutettu yksilöitä. Tavoitteet Ohjelma keskittyy politiikan suunnittelua ja täytäntöönpanoa sekä julkiseen hallintoon, ja esittelee osallistujat reaalimaailman koskevia ongelmia. Valmistuneet ovat varustettu uutisia taidot navigoida paikallisten ja globaali näkökulma, ja julkisen ja yksityisen sektorin kumppanuuksia kansainvälisten järjestöjen ja kansalaisyhteiskunnan kanssa. Erityisesti MPA: Edistää analysointikykyä kautta monitieteistä lähestymistapaa Kehittää johtamistaitoja, jossa keskitytään johtajuus, neuvottelu, kriisiviestintä, päätöksenteko ja budjetointi Varustamaan tutkinnon kanssa moniulotteinen ja panoraama visio julkisten asioiden joka kattaa useita arvoja, etiikkaa ja kulttuurisissa yhteyksissä. Innovatiivisia opetusmenetelmiä MPA korostaa tieteidenvälistä analyysimenetelmiä ja käytännön koulutusta työpajoja. Se käyttää tapaustutkimuksia ja perustuu kokemukseen ja monimuotoisuutta ylioppilaskunnassa. Runsasta vuorovaikutusta on käytössä pieni koko luokan (ohjelma ilmoittautuu 25-30 opiskelijaa vuodessa). Opiskelijat ovat mukana myös politiikan lab liikunta, joka antaa heille mahdollisuuden tehdä yhteistyötä asiakkaiden kanssa yhdessä kehittää ja testata ratkaisuja julkisen politiikan haasteiden alalla. Rakenne ja Opetussuunnitelma Kahden viikon Perehdytysvaihe elokuussa virkistää opiskelijoiden määrällinen taitoja, esitellä tärkeimmistä poliittisista kysymyksistä, joista keskustellaan koko vuoden, ja käynnistää niiden yksittäisten hankkeiden. Syyslukukauden koostuu kahdesta ydin kursseja *, Politiikka poliittisen päätöksenteon ja Economics of Public Policy, yksi yhteinen opetussuunnitelma kurssi ja kaksi valittavia kursseja. Kahden viikon istunto tammikuun kehittää käytännön taitoja. Kevätlukukausi koostuu kahdesta ydin kursseja, politiikan täytäntöönpano ja Leadership & Organizational Change yhdistettynä kaksi valittavia kursseja, ja politiikan Lab. Kesällä lukukauden koostuu jatkokursseja ja keskittyy kehittämään käytännön... [-]

Videot

Welcome to Sciences Po