Skema Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

SKEMA on maailmanlaajuista liiketoimintaa koulu, joka kautta tutkimus- ja koulutusohjelmien, junat ja kouluttaa lahjakkaita yksilöitä yritykset tarvitsevat nykyisessä kilpailuympäristössä.

Tehtävä

SKEMA tavoitteena on olla globaalin liiketoiminnan koulu, joka sijaitsee viidessä maanosassa ainutlaatuisen kansainvälisen strategian, koulutuksen hallinnan johtajat osaamistaloudessa.

Kuka

Globaalissa osaamistaloudessa kykyjä. Opiskelijat ja osallistujat valmis monikulttuurinen työ, pystyy hallitsemaan monimuotoisuutta kaikissa yhteyksissä (kulttuuri-, sosiaaliset ja yhteiskunnalliset) sitoutunut kestävään suorituskyky, yrittäjyyttä ja innovointia.

Jossa

Kaikissa osissa maailmaa, jossa tietämys syntyy - teknologiakeskusten kanssa akateemisen tiedon ja johtamiskäytäntöä crossfertilisation, paikat innovaatio, nopeasti kasvavat alueet (Etelä-Amerikka, Aasia, Itä-Eurooppa, Afrikka).

Miten

Multi-site koulun kanssa kampuksilla sijaitsevat tutkimus puistot Ainutlaatuinen malli suunniteltu hallitsemaan opiskelijoiden liikkumista perustuu tasapainoon ja monimuotoisuutta, differenciating SKEMA alkaen kansainvälisen strategian muiden koulujen Multi-site koulutusohjelmien tarjoaa liikkuvuutta ja ammatillista asiantuntemusta (teknologian ja hallinta) Tieteellinen alueellisen synergian: synteettinen indikaattori innovoinnin, sähköistämisessä talouksien ja markkinoiden globalisaatio, rahoituksen kasvu Osuus yhteisön (taloudellisten, yliopistollisten ja sosiaalinen) sekä alueilla, joilla koulu sijaitsee.

Sijainnit

Lille

Osoite
Lille campus
Avenue Willy Brandt

59777 Lille, Hauts-de-France, Ranska

Kiva

Osoite
SKEMA campus Sophia Antipolis
Sophia Antipolis campus
60 rue Dostoïevski
CS 30085

06902 Kiva, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Ranska

Belo Horizonte

Osoite
Belo Horizonte, Minas Geraisin osavaltio, Brasilia

Shanghai

Osoite
Shanghai, Shanghai, Kiina

Kapkaupunki

Osoite
Stellenbosch Central, Stellenbosch, South Africa
7602 Kapkaupunki, Länsi-Kap, Etelä-Afrikka

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited