Spéos Paris-London Photographic Institute

Esittely

Lue virallinen kuvaus

30 vuotta valokuvausvalmennusta ja vielä laskemista

Vuonna 1985 perustettu Spéos tarjoaa korkeakouluvalokuvauskoulutusta, joka tähtää nykyisten markkinoiden vaatimusten täyttämiseen. Spéos on valittu useiden vuosien ajan Top 5 parhaiden valokuvakoulujen joukosta monien erilaisten ja itsenäisten ranking- ohjelmien mukaan.

Seuraavaksi ammatillisen tunnustuksen valokuvausalan alueella Speos on Ranskan hallituksen sertifikaatti, jossa on Titre de Photographe RNCP-taso 1 (ammattitutkintotodistus master-tasolla).

Sitoutumisemme opiskelijoihimme

Spéos tehtävänä on valmistaa opiskelijoita vastaamaan nykyisiä markkinoiden vaatimuksia ja seuraamaan heitä menestyksekkäiden valokuvaajien valinnassa.

Spéos kurssit järjestetään pienissä ryhmissä, käytännön harjoituksissa , joissa on paljon käytäntöjä ja jota ohjaa erittäin pätevien ammattilaisten ryhmä.

Laitteemme ovat tilavia ja niissä on uusimmat laitteet.

Speos Alumni Care -ohjelma auttaa Speos ensimmäisissä ammatillisissa vaiheissa.

Spéos , kansainvälinen koulu

Pariisin ja Lontoon kampuksilla opiskelijamäärät tulevat eri puolilta maailmaa (jopa 20 erilaista kansallisuutta vuodessa), joten Speos on ensimmäisen luokan kansainvälinen kokemus.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia » Katso Certificates » Katso Kurssit »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Euroopan Mestari Ammattivalokuvauksesta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Ranska Paris Yhdistynyt kuningaskunta London + 2 lisää

European Master of Professional Photography on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat jatkaa uraansa valokuvauksen, jossa painotetaan erityisesti liikkeenjohdon ammatin. [+]

Tämä ohjelma sertifioitu EABHES - kestää 14 kuukautta yhteensä - käsittää kolme vaihetta:

Professional Photography yhden vuoden ohjelma, syyskuusta toukokuuhun. Expert moduulit, lopusta toukokuun heinäkuun loppuun (katso jäljempänä). Suunnittelu ja laatiminen Master projekti, joka on toimitettava tuomaristo kahdesti: suullinen puolustus esiprojektitoimien avulla opiskelijat vahvistamaan heidän ammatillista hankkeiden toteutettavuuden ja johdonmukaisuutta; lopullisen tuomariston kommentit arvioida hankkeen tulevat toteuttamista.

Jotta saadaan luottojen tarpeen vahvistaa Euroopan Mestari, opiskelijoiden tulee olla kandidaatin tutkinto (180 op, mistä tahansa aiheesta, ei välttämättä valokuvaus) ja täytyy kulkea vieraan kielen testi B2 tasolla yhteisen eurooppalaisen viitekehyksen kielten. Mitä kielikokeet hyväksytään: TOEIC, TOEFL, IELTS tai Cambridge tentit ei-äidinkielenään Englanti puhujia; ja Englanti alkuasukkaat tahansa virallisella kielellä tutkintotodistus B2 tasolla eurooppalainen kieli, joka ei ole heidän äidinkielensä.... [-]


Euroopan Mestari Ammattivalokuvauksesta 2 Vuotta Ohjelman

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Ranska Paris

European Master of Professional Photography on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat jatkaa uraansa valokuvauksen, jossa painotetaan erityisesti liikkeenjohdon ammatin. [+]

Tämä ohjelma sertifioitu EABHES - kestää 26 kuukautta yhteensä - käsittää kolme vaihetta:

Professional Photography kahden vuoden ohjelma, syyskuusta toukokuuhun (lukukausi 1 ja 2), sen jälkeen syyskuusta toukokuuhun (lukukauden 3 ja 4). Expert moduulit, lopusta toukokuun heinäkuun loppuun (katso jäljempänä). Suunnittelu ja laatiminen Master projekti, joka on toimitettava tuomaristo kahdesti: suullinen puolustus esiprojektitoimien avulla opiskelijat vahvistamaan heidän ammatillista hankkeiden toteutettavuuden ja johdonmukaisuutta; lopullisen tuomariston kommentit arvioida hankkeen tulevat toteuttamista.

Jotta saadaan luottojen tarpeen vahvistaa Euroopan Mestari, opiskelijoiden tulee olla kandidaatin tutkinto (180 op, mistä tahansa aiheesta, ei välttämättä valokuvaus) ja täytyy kulkea vieraan kielen testi B2 tasolla yhteisen eurooppalaisen viitekehyksen kielten.... [-]


Videot

Spéos 2017 End-of-Year Exhibition

Spéos London Campus in Camberwell - UK

Spéos Exhibition Opening at the Voies Off Festival 2017, Arles, France

Spéos Backstage Fashion Shooting at Spéos Paris Studios, 2015

Spéos and Magnum 2017 End-of-the-Year Exhibition

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
8 rue Jules Vallès
Paris, Île-de-France, 75011 FR
Sosiaalinen media
Asiointiosoite
8 Graces Mews, Camberwell
London, England, SE5 8JF GB
Sosiaalinen media