Studio M Academy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Vuonna 1990 ammattikuvaajien Studio M r apidly hajauttanut kursseja osaksi alueille taiteen, median, Valokuvaus ja äänet ja tuli yksi Ranskan ensi-ilta kouluja taiteen koska sillä on laaja valikoima ammatillisia kursseja. Koulun kasvoi nopeasti usean vuoden ajan ja avannut useita kampuksilla Ranskaan suurin yliopisto kaupungeissa kuten Lyon vuonna 2003 andToulouse vuonna 2007. Tänään Studio M on kansainvälinen ryhmä taidekouluissa ympäri maailmaa, myös kampuksen Ho Chi Minh Cityssä Vietnamissa. Vuonna 2011 Studio M aloitti uuden kansainvälisen kampuksen Montpellier nimeltään Studio M Akatemia toivottaa Englanti ottaen opiskelijoita ympäri maailmaa etsivät oppia taiteen Ranskassa. Tavoitteet Kurssit että Studio M tarjous on erityinen tavoite: Antaa opiskelijoille ammatillista ja laadukasta koulutusta, joka tekee niistä houkuttelevia työnantajia kun he suorittavat opintojaan, jossa tärkeimmät tietoon perustuvat niiden erikoistumista. Verkkotunnukset Studio M on tullut johtava Ranskassa kuvataiteen alan ja tarjoaa ammatillisia kursseja seuraavilla aloilla:

Taidesäätiö Kurssi Visual Communication Tilasuunnittelussa Tuotesuunnittelu valokuvaus Äänisuunnittelu

Kurssit Studio M taiteen, äänisuunnittelu, valokuvausta ja media, antaa meidän opiskelijoille valmiudet tuoda poikkeuksellisia luovia ratkaisuja linjassa omien sisä-intohimo on täysin valmis työskentelemään ammattimaisessa ympäristössä. Tutkinnot Studio M ymmärtää tärkeää tarjota tutkintotodistusten ja tutkintojen jotka ovat kansainvälisesti tunnustettuja ja tarjoaa akkreditoitu tutkintotodistusten European Federation of koulujen seuraavilla aloilla:

Bachelor of Arts - 3D-animaatio Bachelor of Arts - Multimedia Bachelor of Arts - Suunnittelu

Taidekoulun Studio M tarjoaa myös ex-opiskelijoille online-resurssi liittää ne erilaisiin lojaali kumppani ja yrityksiä, joissa vaihtoja tehdään säännöllisesti. (Tällä hetkellä saatavilla vain ranskaksi)

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Ranskalainen
  • Kiinan kieli

Katso Perustan luova vuosi » Katso BA-tutkinnot »