Telecom Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

AACSB Accredited

Telecom Ecole de Management on julkinen kauppakorkeakoulu Ranskan Grande Ecole perinne. Vuonna 1979 perustettu koulu toimii alaisuudessa ministeriön talous-, teollisuus- ja rahoitus. Yli 30 vuotta, School on tunnustettu sen dual asiantuntemusta hallinta ja tieto- ja viestintätekniikan (ICT).

Koska johto koulun sisällä Mines-Telecom Institute, johtava toimielin, joka kokoaa yhteen useita Ranskan engineering koulut televiestinnän, Telecom Ecole de Management on, sen perustamisesta lähtien, jakanut kampus Sisarmallinsa insinööritieteiden koulu, Telecom SudParis, luo ainutlaatuisen synergiaa Ranska.

Koulu on yksi top 10 johdon koulut Ranskassa verrattaessa palkkatasoon ansaittu Valmistuttuaan. Siinä ehdotetaan täydellinen ohjelma tarjoaa, perustutkintoa ja tohtorin, kaikki kansainvälisiä standardeja:

Poikamies; Integroitu maisteri Management (Grande Ecole) Program akkreditoitu Master Ranskan valtion ja AMBA; Erikoistunut Mestarin, hyväksymiä Conférence des grandes écoles; Mestarin of Science, hyväksymiä Conférence des grandes écoles; Tohtorin Management Sciences; Executive MBA; Jatkokoulutusohjelmien.

Tunnustuksia ja laadunvarmistus etiketit

Telecom Ecole de Management on AACSB akkreditoitu. Koulutuskeskuksen Integrated maisterin in Management (Grande Ecole) Ohjelma on akkreditoitu AMBA. Koulu on myös jäsenenä:

Conférence des Grandes Ecoles (CGE); European Foundation for Management Development (EFMD); Fondation Nationale pour l'Enseignement de la Gestion des Entreprises (FNEGE); Yhdistyksen Advance Collegiate Schools of Business International (AACSB); Association of MBA (AMBA).

Télécom Ecole de Management missio

Julkinen, osallistavaa, korkeakoulu, Telecom Ecole de Management junat tulevien johtajien ja yrittäjien vastaa, innovatiivinen ja avoin maailma heidän ympärillään ja johtamaan organisaatioita suuria muutoksia huomisen yhteiskunta: digitalisoitu talous, energia ja ekologiset siirtyminen, uudet liiketoimintamallit ja teollisuuden tulevaisuuden.

Hyödyntämällä sen tutkimus- ja koulutusohjelmia, tukensa innovaatioiden ja yrittäjyyden, sen läheinen suhde liiketoimintaa ja sen sitoutuminen sen alueella, koulu pyrkii huippuosaamista edistää taloudellista kehitystä sekä kansallisesti että paikallisesti, samalla luodaan lisäarvoa kaikille sidosryhmilleen.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia » Katso EMBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Kansainvälisen Hallinnon Maisteri

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Ranska Évry

MSc in International Management on erittäin himoittu tutkinto tunnustetaan Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja yhä Aasiassa. Telecom Business School: n ohjelma on suunniteltu sekä kansainvälisiä johtajia erikoistunut tietojärjestelmiin ja ehdokkaiden kiinnostuneita kehittämään tutkimusresursseja. [+]

MSc in International Management on erittäin himoittu tutkinto tunnustetaan Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja yhä Aasiassa. Telecom Business School: n ohjelma on suunniteltu sekä kansainvälisiä johtajia erikoistunut tietojärjestelmiin ja ehdokkaiden kiinnostuneita kehittämään tutkimusresursseja.

MSc in International Management on tiukka akateeminen ohjelma, joka tarjoaa johtajien kanssa taitoja tarvitaan miehittää päätöksenteon roolit yksityiset yritykset tai julkiset elimet. Meidän valmistuneet ovat taidot kohdata tulevaisuuden haasteet:

organisaatiomuutoksia yrityksissä aiheuttama kynnyksellä ITC aikakauden edellyttää ammattilaisia, jotka pystyvät yhdistämään tekniset rajoitteet huomioon heidän käyttämänsä perustelut, kansainvälistyminen prosessien ja vaihto edellyttää, että yritykset työllistävät vain ne johtajat, jotka pystyvät hallitsemaan tähän tiedonkulkua. Tämä MSc korostetaan erityisesti kansainväliseen hallintaan. Ohjelma ... [-]

MSc Tieto-ja Viestintäteknologian Liikkeenjohdon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Ranska Évry

"Information and Communication Technology Business Management" -ohjelma on ainoa, joka tarjoaa opiskelijoille sopeutumistaidoista sekä ICT-alan ja hallinta. Se perustuu erottuva toimivaltaan tiedekunnan ja ohjaajien tutkimuksen, opiskelijoiden koulutus ja Executive Education, alan markkinointia ICT-pohjaisia ​​tuotteita ja palveluja, strategia ICT-alan yrityksistä, talouden ja sääntelyn ICT-alan, e -Business ja johdon tietojärjestelmät. [+]

"Information and Communication Technology Business Management" -ohjelma on ainoa, joka tarjoaa opiskelijoille sopeutumistaidoista sekä ICT-alan ja hallinta. Se perustuu erottuva toimivaltaan tiedekunnan ja ohjaajien tutkimuksen, opiskelijoiden koulutus ja Executive Education, alan markkinointia ICT-pohjaisia ​​tuotteita ja palveluja, strategia ICT-alan yrityksistä, talouden ja sääntelyn ICT-alan, e -Business ja johdon tietojärjestelmät.

Kahden vuoden ohjelma (24 kuukautta)

Kokopäiväistä ohjelma perustuu syvälliseen hallintaan koulutus, ainutlaatuinen erikoistuminen, ja täydentää validointi tutkielma.

Toimivallan

Osallistujat hankittaessa pätevyyttä jotka ovat äärimmäisen tärkeitä korkean teknologian yritykset konvergoituvassa ja suurella nopeudella ympäristö:... [-]


Maisteri

Integroitu Maisterin In Johto

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Ranska Évry

Telecom Ecole de Management Integrated maisterin in Management (Grande Ecole) ohjelma kouluttaa tulevia johtajia ja yrittäjiä vastaa, innovatiivinen ja avoin ympäröivää maailmaa. Koulu myöntää tutkintotodistuksen "master tasolla", kansallinen akkreditointi tutkinnon tunnustamista on yhtä kuin viisi vuotta korkeakoulutuksen. Lisäksi ohjelma sai kansainvälisesti tunnettu AMBA akkreditointi. [+]

Telecom Ecole de Management Integrated maisterin in Management (Grande Ecole) ohjelma kouluttaa tulevia johtajia ja yrittäjiä vastaa, innovatiivinen ja avoin ympäröivää maailmaa. Koulu myöntää tutkintotodistuksen "master tasolla", kansallinen akkreditointi tutkinnon tunnustamista on yhtä kuin viisi vuotta korkeakoulutuksen. Lisäksi ohjelma sai kansainvälisesti tunnettu AMBA akkreditointi.

Sijoitetun pääoman tuotto

Télécom Ecole de Management on osa Top 10 parasta kauppakorkeakouluissa Ranskassa perusteella palkkataso valmistuneiden Valmistuttuaan. Kiitos sen korkea-ohjelmasisällön se sijoittuu:

46. ​​Maailman maisterin in Management (2016)

Koska julkinen koulu Ranskan "Grande Ecole" perinne, Telecom Ecole de Management takuut akateemista huippuosaamista, erinomainen opiskelija / tiedekunnan suhde, sosiaalista monimuotoisuutta, ja alhainen lukukausimaksuja.... [-]