Toulouse School Of Economics TSE

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Toulouse School of Economics: maailman johtava keskus tutkimuksen ja korkeakoulutuksen johtama Nobelin saaja Jean Tirole

TSE on kansantalousosasto Toulouse Capitole yliopistosta. Se tarjoaa huippuluokan ja jatko-ohjelmia toimitetaan tunnetut tutkijat. TSE: n painopisteen on taloustieteen mutta kurssit ovat monitieteisiä ja keskittyä roolista tietojen ja määrällisiä menetelmiä pelata päätöksenteossa yrityksissä, laitoksissa tai toteaa.

Tutkimus suuntautunut kursseja TSE: n tutkimus suuntautunut kursseja kouluttaa oppilaita käyttämään ja mukauttamaan viime teorioita tai menetelmiä ratkaista reaalimaailman haasteisiin vastattava näiden tulevia työnantajia. Tällä master tasolla, riippuen urasuunnitelmat oppilaat voivat suuria tilastoihin, ekonometrian, julkisten kehittäminen, teollisen organisaation, ympäristö, luonnon monimuotoisuus, tai rahoitusta.

International Masters ohjelma Masters Ohjelma on keskeinen rooli TSE ohjelmassa. Jälkeen ensimmäinen vuosi yhteinen kaikille opiskelijoille aste tarjoaa useita vaihtoehtoja:

  • Kansainvälinen rata Maisteriohjelmat täysin opetetaan Englanti
  • Standardi rata Maisteriohjelmat osittain opetetaan ranskaksi
  • Tutkimus vaihtoehto - johtavaan tohtorikoulutuskeskuksesta tiukat valmennuskurssit alkaen 2. vuoden Masters.

Jatko koulu Tohtorin koulu on mallinnettu päällä amerikkalaiset yliopistot. Kun oma valmisteleva toinen vuosi Masters "tutkinto, tohtorintutkinto seuraa toinen vuosi kehittyneitä, erikoiskursseja ennen suorittamista 3-vuotiaille kokopäiväisen tutkimuksen rinnalla TSE tiedekunnan jäsentä.

Läpi jokaisen ohjelma, koulun tavoitteena on tarjota laadukkaita, henkilökohtainen ohjaus kaikille opiskelijoille kautta vuorovaikutteinen oppiminen, tutor istuntoja, ongelmalähtöinen ryhmätyötä, kokeellinen taloustiede, jne

Korkean tason uramahdollisuuksia Monenlaisia ​​uran vaihtoehdot ovat avoinna TSE valmistuneet: johtotehtävissä pankki-, vakuutus-, konsultointi-, kansainvälisten järjestöjen ja sääntelyviranomaisten missä ne toimivat analyytikot, tilastollinen tutkimus johtajia, konsultteja ja enemmän. Useimmat heistä tulevat helposti ammatti ansiosta täyden uran palvelun ja TSE kansainväliset kumppaniverkoston. Monet myös uraa tutkimukseen.

Koulu pyrkii myös pyöristää opiskelijan koulutusta läheisessä yhteydessä teollisuuden ansiosta vahvat suhteet kehittämä TSE tutkijat viimeisten 30 vuoden julkisten ja yksityisten taloudellisten toimijoiden kanssa. Nämä kumppanuudet edistävät koulun asiantuntijaverkosto, helpottaa työkokemusta, ja auttaa opiskelijoiden ja alumnien tehdä paras alku uransa.

Campus elämä Koulu kuuluu opiskelijoita, ja niillä on aktiivinen rooli oman koulutuksen avulla, esimerkiksi palaute ne voivat antaa toisille työharjoittelun kokemuksia tai osallistuminen yhdistysten: juhlava tai urheilutapahtumien järjestäminen, opiskelijat konsulttiyritys tai lehden. Samoin TSE alumniverkostossa pyrkii luomaan vahvan verkostoja menneet, nykyiset ja tulevat opiskelijat koulussa.

Joitakin lukuja ...

Lukuvuosittain, olemme tyytyväisiä yli 2000 opiskelijaa lukien 700 ulkomaista opiskelijaa.

  • 90 eri kansallisuutta
  • 160 professoria
  • 100 Jatko-opiskelijat
  • Yli 1500 valmistuneet

Noin Toulouse 1 Capitole yliopisto

Toulouse 1 Capitolen University peräisin kanonisen oikeuden tiedekunnan luotu 1229. Kanssa laajalti tunnustettu pitkät perinteet alalla lain ja valtiotieteitä, se monipuolistanut tutkimusta ja opetusta 1960-luvulta lähtien kehittämällä korkean tason joukkueita ja johtamisesta. UT1 isännöi joidenkin johtavien eurooppalaisten keskusten tutkimuksen ja koulutuksen. The University of Toulouse 1 Capitole on yksi kuudesta perustajajäsenistä Toulousen yliopiston PRES (Tutkimus ja Higher Education Cluster), joka tarjoaa verkon resurssien, jolloin UT1 jakaa monia etuja Toulouse sen opiskelijoille.

Sijainnit

Toulouse

Toulouse School of Economics (TSE)

Osoite
Manufacture des Tabacs
21, Allée de Brienne
31015 Toulouse Cedex 6
FRANCE

31015 Toulouse, Occitanie, Ranska
Puhelin
+33 5 61 63 36 90

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin