University Paris 1 Panthéon-Sorbonne

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Paris 1 yliopiston vuosisadalla

Rikas kahdeksan vuosisadan huippuosaamista, University of Paris 1 Panthéon-Sorbonne on yksi suurimmista Ranskan yliopistoista. Sen tavoitteena on olla yksi tärkeimmistä keskuksista tutkimuksen ja tietämyksen vuosisadalla Euroopassa.

Sijaitsee sydämessä Latin Quarter, on yksi maineikkaan kampuksen maailmassa se ​​vie, muiden yliopistojen, arvostetun rakennukset: Sorbonnen, Pantheon, oikeustieteellinen tiedekunta, Maantieteen laitoksen ja instituutin taiteen ja arkeologia. Järjestämättömien vuonna 1971 hanke, jossa yhdistyvät nykyaikaisuus ja uskollisuutta hänen tarinansa, Paris 1 rakennettiin järjestelmää, johon monialainen ja innovatiivinen humanististen, oikeustieteen ja taloustieteen. Perinteinen koulutus Ranskan kuuluisimmista historian, maantiedon, filosofia, taidehistoria, taloustiede, oikeustiede ja valtiotiede, lisättiin vähitellen uusia aloja: kuvataide, matematiikka sovellettu yhteiskuntatieteiden, rahastoyhtiöitä, koulutus työpaikkoja matkailun, kulttuurin ja viestintä, jne .. Division dokumentti viittaus, Paris 1 isännät yksi arvostetuimmista ja tärkeät osuudet Ranskassa kautta yli viisikymmentä kirjastot ja tietopalvelukeskukset. Ytimessä tiheä kansainvälisten suhteiden joka kattaa viidellä mantereella, yliopistomme on tärkeä rooli kouluttamalla tutkijoita, professoreita, tuomareita, lakimiehiä, yritysjohtajat ja hallinnon Ranskassa. Kehitetään tutkimuksen ja koulutuksen monilla alueilla Euroopassa ja kansainvälisiä suhteita, hallinnoinnin, viestinnän tekniikoita, hanke on yksi Pariisin ovat yksi tärkeimmistä Euroopan tutkimuskeskusten ja tietoa vuosisadalla. Yliopisto Paris 1 lukuina 1603 opettajat ja opettajan tutkijoita ja 832 insinöörit, teknikot ja hallintohenkilökuntaa tervetulleeksi lähes 40000 opiskelijaa, jotka kuuluvat väliin humanististen (32%), oikeudellinen ja poliittinen tieteiden (38%), talous ja johto (22%), laitokset ja monitieteinen koulutus (8%).

yli 200 konferenssin tai symposiumin järjestävät vuosi

14 tohtorintutkintoja tapasivat College of Graduate Schools; 350 väitöskirjaa vuodessa;

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Hallitsee Matemaattisia Malleja Taloustieteen Ja Rahoitus (mmef)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Ranska Paris

Ensimmäinen vuosi Graduate Studies (Diplôme Universitaire), MMEF - matemaattiset menetelmät Economics and Finance, on [+]

First Vuosi Valmistunut Studies:

Ensimmäinen vuosi Graduate Studies (Diplôme Universitaire), MMEF - matemaattiset menetelmät Economics and Finance on yksivuotinen, kokopäiväinen, kansainvälinen ohjelma, opetetaan Englanti. Kurssit vastaavat opetetaan ensimmäisenä vuonna opinnot, jotka Bologna European Academic System on ensimmäinen vuosi M1 Masters. Kurssit peräisin ennestään kursseja yliopistossa, jossa intensiivinen kursseja ranskaksi.

Aste on omistettu koulutukseen opiskelijoiden käytössä matemaattisten mallien taloustieteen ja rahoitus: matemaattinen taloustiede, strateginen analyysi, päätösteoria, stokastiset mallit, matemaattinen rahoituksen ja optimointimallit. Koulutus on rakennettu suuren kirjon kursseja, joilla pyritään antamaan tiedon modelization talous- ja taloudellisia ongelmia, matemaattista virallistaminen ja välineitä numeeristen ratkaisuja. Uusia malleja rahoituksen, talouden ja päätösteoria tarvitsevat johdonmukaista koulutusta näillä aloilla.... [-]


Ota yhteyttä
Postiosoite
Center Hall
12 Place Panthéon

Paris Cedex 5, 75231 FR
Asiointiosoite
Center Hall
12 Place Panthéon

Paris, Ile-de-France, 75231 FR