University of Technology Troyes - UTT

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Meidän tehtävä

UTT keskeisiä tehtäviä ovat tehdä tutkimusta, toimittaa Koulutus ja helpottaa teknologian siirtoa. UTT on ranskalainen korkeakoulu perustettiin vuonna 1994. Se on nykyään yksi suurimmista teknisissä oppilaitoksissa Ranskassa. Yli 2500 opiskelijaa on rekisteröity yliopistossa, kirjoittautuneet perustutkintoa, jatko-ja jatko-opinto-ohjelmia. Kuuluisalla vuosittain sijoitusta Ranskan lehden "L'Etudiant", UTT ottaa vuonna 2011 kadehdittava kuudes joukossa 65 Ranskan teknisissä oppilaitoksissa.

Räätälöidyt koulutusohjelmat

Standardi viiden vuoden insinöörin tutkinto, joka on akkreditoitu Ranskan riippumattomien insinöörin tutkinto akkreditointielin, CTI, voidaan räätälöidä kunkin opiskelijan yksittäinen ura tavoitteet kuin ensimmäisestä vuodesta alkaen. UTT tarjoaa viisi insinööritutkintojen, maisteriohjelman kanssa valinta yhdeksän erikoisalojen, PhD tutkimusohjelma viidellä erikoisaloilla, sekä työ-integroidun opetuksen (WIL) moduulit joka yhdistää akateeminen tutkimus maksettu työpaikalla oppimista (johtaa joko ammatilliseen tutkinto, insinöörin tai maisterin).

Tutkiminen huippuosaamisen

Tutkimustoiminta UTT ovat suorittaneet kahdeksan joukkuetta sisällä Charles Delaunay instituutin (ICD). Instituutti harjoittaa interfaculty lähestymistavan keskeinen teema taustalla kaikki tutkimusta: riskien hallinta tiede ja teknologia (rmst), yksi suurimmista haasteista nykyajan yhteiskunnassa.

Vahvat siteet teollisuuden

UTT kehittää ja ylläpitää ennakoivaa suhteita alan yhteisten tutkimusohjelmien yritysten kanssa ja pitkät harjoittelupaikkoja opiskelijoilleen. UTT kuuluu Carnot instituutin Network (yhdessä Compiègne teknillinen yliopisto) ja kannustaa aktiivisesti uusien yritysten.

Innovatiivinen johtamistapa

Yliopiston sitoutuminen hankkeeseen johtamisen ja analyyttisen kirjanpidon, yhdistettynä innovatiivisia henkilöresursseja käytäntöjen sallittu UTT selvittää joukossa Ranskan ensimmäinen "itsenäinen" toimielinten 1. tammikuuta 2009 seuraavat hallituksen Yliopistouudistus lasku jolla taataan suurempi autonomia yliopistoille hallita budjetti ja henkilöstö. Yliopisto on myös perustanut kumppanuuteen perustuvan säätiön tukemaan ponnistelujaan ja pitkän aikavälin kehitystä.

Kukoistava kumppanuudet

UTT on osa Ranskan verkoston teknilliset yliopistot (UT) ohella Compiègne (UTC) ja Belfort-Montbéliard (UTBM). Tämä ainutlaatuinen insinöörin tutkinto malli, edistettävä tieteellistä tutkimusta ja tiiviissä vuorovaikutuksessa elinkeinoelämän Ranskassa ja sen ulkopuolella, on myös emuloitu Kiinassa. Vuonna 2005 kolme Ranskan teknillisten korkeakoulujen perustaa Shanghain Kiinan ja Euroopan teknillinen yliopisto (UTSEUS), joka tällä hetkellä laskee 1000 kiinalaisia ​​ja ranskalaisia ​​opiskelijoita.

Sijainnit

Troyes

Osoite
12 rue Marie Curie - CS 42060
10004 Troyes CEDEX, France

10004 Troyes, Grand Est, Ranska

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin