Université Savoie Mont Blanc

Esittely

Lue virallinen kuvaus

45510_Photo_2016_-USMB_red1

Tervetuloa Savoie Mont Blancin yliopistoon!

Savoie Mont Blanc -yliopisto on 14 000 opiskelijaa, monipuolinen monitieteinen koulutus ja 19 kansainvälistä maineikkaa edustavaa tutkimuslaboratoriota. Se on inhimillisen oppilaitos, joka yhdistää läheisyys alueensa kanssa, yhdistyminen COMUE Université Grenoble Alpes -yliopistoihin ja laaja näkökulmasta Eurooppaan ja maailmaan. Se tarjoaa sekä lyhytaikaisia ​​kursseja (ylempi korkeakoulututkinto, korkeakoulututkinnot) että pitkät kurssit (yleistutkija, erikoistumis-tai ammattikorkeakoulututkinto, maisterin tutkinto, insinööritutkinto ja tohtorintutkinto) sekä ensimmäisen asteen että jatkokoulutuksen. Annecyn, Le Bourget-du-Lacin ja Jacob-Bellecombette -yhtymän kolmessa yliopistokaupungissa on erityisen houkuttelevat elävät ja opiskelevat olosuhteet poikkeuksellisen ympäristön keskellä järvien ja vuoristojen välillä. Tutkimuksen ja koulutuksen tueksi kansainvälinen näkökulma edesauttaa organisaatiomme identiteettiä, houkuttelevuutta, dynamiikkaa ja yleistä kehitystä. Savoie Mont Blanc -yliopiston painopiste on yhtäältä kehittää kansainvälisiä hankkeita, yhteisiä palkintotodistuksia ja englanninkielisiä ohjelmia ja toisaalta mahdollisuuksien mukaan rohkaista opiskelijoiden, luennoitsijoiden ja tutkijoiden liikkuvuutta sekä hallintohenkilöstöä. Se on 5 mantereella ja 240 kahdenvälisellä sopimuksella pystynyt hyödyntämään täysimääräisesti sen erinomaisen sijainnin Sveitsin ja Italian rajojen tuntumassa vahvojen ja erityisten suhteiden kehittämiseksi näiden kahden maan korkeakoulujen kanssa.

Opiskelijamme ovat varmasti löytäneet Savoie Mont Blanc -yliopistossa vahvan dynaamisen, henkilökohtaisen laadun valvonnassaan, tukemassa henkilökohtaisten suunnitelmiensa valinnassa ja kehittämisessä sekä tarvittavien työelämän integrointimahdollisuuksina. Université Savoie Mont Blancin valinta tarkoittaa kaikkien mahdollisten vaihtoehtojen kertymistä henkilökohtaiseen menestykseen ja täyttämiseen.

Ihmisen kokoiset kampukset

Savon Mont Blancin yliopisto on Grenoblen ja Lyonin välissä, Sveitsin ja Italian rajojen tuntumassa, valtion rahoittaman monitieteisen korkeakoulutuksen perustamisen alueellisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Yhteensä 14000 opiskelijaa Jacob-Bellecom-betterin, Annecy-le-Vieuxin ja Le Bourget-du-Lacin kampuksilla. Hän opiskeli 200 ehdotettua kurssia.

Tunnustetun laadun tutkimus

Sen 19 laboratoriot pitävät tiiviisti yhteyttä kansallisiin tutkimuslaitoksiin (CNRS, INRA, CERN, CEA, IRSTEA). Erityisesti organisaatiot erottavat itsensä eri alojen tieteellisiin aihepiireihin: vuoristututkimukset, aurinkoenergia, fysiikka ja mekatroniikka. Tämän tieteellisen ympäristön laatua lisää entisestään CERNin läheisyys Genevessä, maailman suurin hiukkaskiihdytin ja nanoteknologian tutkimusklusteri Grenoble.

Kansainvälinen ulottuvuus

Kansainvälisten suhteiden parhaiden ranskalaisten yliopistojen joukkoon kuuluva Savoie Mont Blanc -yliopisto tulee ensimmäiseksi tärkeimmistä ulkomaisten pörssien verkostoista.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Master Energian Ja Aurinko Rakennusten

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Ranska Le Bourget-du-Lac

Master energia ja aurinko rakennusten junat tutkijat kykenevät ratkaisemaan monimutkaisia ​​ongelmia, jotka liittyvät hallinto, suunnittelu ja optimointi multiple-input teknisiä järjestelmiä ja kehittää osaamista ja taitoja tutkimaan energiaa, ympäristönsuojelun, käyttämällä innovatiivisia materiaalit ja tuotanto innovatiivisten rakenteiden osana maailmanlaajuista kestävän kehityksen politiikkaa. [+]

Tavoitteet Juna tutkijat kykenevät ratkaisemaan monimutkaisia ​​ongelmia, jotka liittyvät hallinto, suunnittelu ja optimointi multiple-input teknisiä järjestelmiä. Kehitetään osaamista ja taitoja tutkimaan energiaa, ympäristönsuojelun, innovatiivisten materiaalien ja tuotannon innovatiivisten rakenteiden osana maailmanlaajuista kestävän kehityksen politiikkaa. Taidot ja osaaminen Suunnitella ja toteuttaa monimutkaisia ​​teknisiä järjestelmiä, jotka ovat itsesäätyvä (tai yksipuolisten) ja ympäristön suojelemiseen parantamalla energiatehokkuutta ja käyttämällä erityisiä menetelmiä, prosesseja ja materiaaleja. Asiantuntemusta siihen liittyviä välineitä (mallinnus, simulointi, mittaus, tiedon hallinta). Monitieteistä maisteriksi Course ... [-]

Master Kehittyneissä Mechatronics

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta September 2018 Ranska Argonay

Mechatronics on synergistinen ja kokonaisvaltainen prosessi useiden tieteiden ja taidot (joista ohjaavat ja tietojenkäsittelytieteiden, elektroniikka, mekaniikka), jonka avulla ajatella ja suunnitella tuotteita ja järjestelmiä, joissa lisätyn tai parannettu toiminnallisuus ja joka vaatii pohtimaan käsitys tuotteen tai järjestelmä sen yleinen elinkaaren yhteistoimintaan tieteidenvälistä lähestymistapaa. [+]

TAVOITE

Mechatronics on synergistinen ja kokonaisvaltainen prosessi useiden tieteiden ja taidot (joista ohjaavat ja tietojenkäsittelytieteiden, elektroniikka, mekaniikka), jonka avulla ajatella ja suunnitella tuotteita ja järjestelmiä, joissa lisätyn tai parannettu toiminnallisuus ja joka vaatii pohtimaan käsitys tuotteen tai järjestelmä sen yleinen elinkaaren yhteistoimintaan tieteidenvälistä lähestymistapaa.

Suoritettuaan tämän ohjelman opiskelijat valmistellaan FT tutkimuksia. Ne voivat toimia myös insinöörien tai miehittää korkeatasoista teknistä ja tieteellistä tehtävissä tutkimuskeskusten, tutkimukseen ja kehitykseen osastojen ja erikoistuneisiin konsultointiyritysten.... [-]


Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Université Savoie Mont Blanc
Direction des Relations Internationles
27, rue Marcoz,
B.P. 1104

Chambéry, Auvergne-Rhône-Alpes, 73011 FR
Sosiaalinen media
Asiointiosoite
Université Savoie Mont Blanc
Annecy Campus
5 chemin de Bellevue

Argonay, Auvergne-Rhône-Alpes, 74940 FR
Asiointiosoite
Domaine Universitaire
"Chartreuse" Building
Le Bourget-du-Lac

Le Bourget-du-Lac, Auvergne-Rhône-Alpes, 73376 FR