Université Savoie Mont Blanc

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Université Savoie Mont Blanc!

14 000 opiskelijaa, monipuolisessa monialaista opetusta ja 19 tutkimuslaboratoriot kansainvälisen maineen, Université Savoie Mont Blanc on toimipaikka inhimillisessä mittakaavassa, jossa yhdistyvät läheisyys ja sen alueiden, yhdessä COMUE Université Grenoble Alpes, ja laaja näkökulman Euroopassa ja muualla maailmassa.

Se tarjoaa lyhyitä kursseja (yliopisto tutkintotodistusten teknologian, yliopistojen tutkintotodistukset) ja pitkiä kursseja (yleis-, asiantuntija tai ammatillinen ensimmäisen asteen ( «lisenssit»), maistereita tutkimuksen tai ammatillisen maistereita, insinööritutkinnot ja tohtoria), sekä ensimmäisen tason ja täydennyskoulutusta, on sandwich perusteella tai kuten kokemuksen vahvistaminen.

Sen kolme yliopistoalueella sivustoja Annecy-le-Vieux, Le Bourget-du-Lac ja Jacob-Bellecombette, se tarjoaa erityisen houkutteleva asumiseen ja opiskeluun olosuhteissa ytimessä poikkeuksellinen ympäristö, välissä järviä ja vuoria.

Tueksi tutkimuksen ja koulutuksen, kansainvälinen näkökulma edistää identiteettiä, vetovoimaa, dynamiikkaa ja yleinen kehitys meidän perustamisesta. Painopiste Université Savoien Mont Blanc, toisaalta kehittää kansainvälisiä projekteja, yhteisiä pätevyystodistuksia, ja ohjelmat toimitetaan Englanti, ja toisaalta, mahdollisuuksien mukaan opiskelijoiden liikkuvuuden edistäminen, opettajien ja tutkijoiden sekä hallintohenkilöstö-.

Vaikka läsnä 5 mantereella, jossa sen 240 kahdenvälisiä sopimuksia, se on voinut hyödyntää sen erinomaisella paikalla rajoilla Sveitsin ja Italian kehittää vahva, erityinen suhteet korkeakoulut näiden maiden: Suisse Romande, Torino, Milano, Aostan laaksossa ... sekoitus alueiden ja korkeakoulupaikkakunnille.

Meidän opiskelijat ovat varmasti löytää Université Savoie Mont Blanc vahva dynaaminen, henkilökohtainen laatua niiden valvonnassa, tukea valintaan ja kehittää niiden henkilökohtaisten suunnitelmien sekä tarvittavat tilat integroitumista osallistumista työelämään. Valitsemalla Université Savoie Mont Blanc tarkoitetaan kertyminen kaikkia mahdollisia vaihtoehto henkilökohtaiseen menestykseen ja täyttämistä.

Uusi identiteetti: University of Savoie tulee yliopiston Savoie Mont Blanc. Alkaen Université Savoiessa Mont Blanc on Vimeo.

Ihmisen kokoinen kampuksilla

Välissä Grenoble ja Lyon, lähellä Sveitsin ja Italian rajoilla, University Savoie Mont Blanc on valtion rahoittamia monialainen korkeakoulussa, tunnustettu alueellisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. 14000 opiskelijaa yhteensä kampuksilla Jacob-Bellecom-Bette, Annecy-le-Vieux ja Le Bourget-du-opiskelu 200 ehdotettuja.

Tutkimus tunnustettu laatua

Sen 19 laboratorioiden ylläpitää tiiviitä yhteyksiä kansallisiin tutkimuslaitokset (CNRS, INRA, CERN, CEA, IRSTEA).

Ne erottuvat erityisesti organisaation tulee monitieteellinen temaattista toimintalinjaa vuori tutkimukset, aurinkoenergia, fysiikka ja mekatroniikka.

Laadukkaasta tieteellisen ympäristön tehostetaan edelleen läheisyys CERNin Genevessä, suurin hiukkaskiihdytin maailmassa, ja nanoteknologian tutkimusta klusteri Grenoblessa.

Kansainvälinen ulottuvuus

Rankattu Ranskan parhaaksi yliopistojen kansainvälisiä suhteita, University Savoie Mont Blanc tulee ensin suurissa verkoissa ulkomaisten vaihto.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Master Energian Ja Aurinko Rakennusten

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Ranska Le Bourget-du-Lac

Master energia ja aurinko rakennusten junat tutkijat kykenevät ratkaisemaan monimutkaisia ​​ongelmia, jotka liittyvät hallinto, suunnittelu ja optimointi multiple-input teknisiä järjestelmiä ja kehittää osaamista ja taitoja tutkimaan energiaa, ympäristönsuojelun, käyttämällä innovatiivisia materiaalit ja tuotanto innovatiivisten rakenteiden osana maailmanlaajuista kestävän kehityksen politiikkaa. [+]

Tavoitteet Juna tutkijat kykenevät ratkaisemaan monimutkaisia ​​ongelmia, jotka liittyvät hallinto, suunnittelu ja optimointi multiple-input teknisiä järjestelmiä. Kehitetään osaamista ja taitoja tutkimaan energiaa, ympäristönsuojelun, innovatiivisten materiaalien ja tuotannon innovatiivisten rakenteiden osana maailmanlaajuista kestävän kehityksen politiikkaa. Taidot ja osaaminen Suunnitella ja toteuttaa monimutkaisia ​​teknisiä järjestelmiä, jotka ovat itsesäätyvä (tai yksipuolisten) ja ympäristön suojelemiseen parantamalla energiatehokkuutta ja käyttämällä erityisiä menetelmiä, prosesseja ja materiaaleja. Asiantuntemusta siihen liittyviä välineitä (mallinnus, simulointi, mittaus, tiedon hallinta). Monitieteistä maisteriksi Course Kurssin ohjelma liittyy läheisesti tutkimuksen suorittamista Polyteknikkojen kolmen tutkimuslaboratorioissa: Intelligent Systems (LISTIC), energia ja kestävä Rakennukset (LOCIE), ja Mechatronics (SYMME). Vuosi 1 Syyslukukauden UE1-Mathematics: Numeriikkaa, Tietojen analysointi ja luotettavuus numeeristen mallien UE2-Building Science and Technology: Lämmön siirto rakennuksissa, LVI, Combustion UE3-Kokeilut (rakennukset ja järjestelmät): Bibliografiset kokeellista luonnehdinta (täysimittainen alustojen INES), Temaattiset bibliografinen työ (Self-tutkimus) Kevätlukukausi UE1-Energia: Energia (termodynamiikka ja kehittyneet lämpö siirtyy), Fluid engineering sovellettu energia (hydraulinen, tuuliturbiinien ja meren) UE2-Systems: Ohjaus rakentamiskäyttöön, Innovative energiajärjestelmät (Fuel cell, CHP) UE3-projekti: Group tutkimushanke Vuosi 2 Syyslukukauden UE1-Solar Energy, varastointi ja verkot: Aurinkolämpö, ​​Aurinkosähkö, Energian varastointi ja verkot (kaukolämpö, ​​älykkäät verkot) UE2-Älykkäät järjestelmät ja kokeelliset menetelmät: Edustus ja optimointityökaluja (geneettiset algoritmit, neuroverkot ...), Mitat (virtaus, lämpötila, paine ...) ja kokeelliset menetelmät (tietokanta ...) UE3-mallinnus, optimointi ja ohjaus: Advanced rakentaminen mallintaminen (lämmön ja ​​massan siirto), Numeeriset työkalut (CFD, järjestelmät, optimointi) Kevätlukukausi UE1 - Integraatio tutkimuslaboratoriossa: Tutkimushanke Pääsy Levitä tehdä gradu REIS. Hakemuksen jättäminen muotoja ja ilmoittamisen tunnustukset tuloksia. Voit ladata ohjeet Määräaika hakemusten jättämiselle: Ota yhteyttä Toimintamme ja tutkimus yhteistyökumppaneita ovat Energia ja Solar Rakennukset: TENERRDIS liikeryhmä, Clipsol, Tecnisun, Photowatt, Tenesol, Imeris,... [-]

Master Kehittyneissä Mechatronics

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta September 2018 Ranska Annecy-le-Vieux

Mechatronics on synergistinen ja kokonaisvaltainen prosessi useiden tieteiden ja taidot (joista ohjaavat ja tietojenkäsittelytieteiden, elektroniikka, mekaniikka), jonka avulla ajatella ja suunnitella tuotteita ja järjestelmiä, joissa lisätyn tai parannettu toiminnallisuus ja joka vaatii pohtimaan käsitys tuotteen tai järjestelmä sen yleinen elinkaaren yhteistoimintaan tieteidenvälistä lähestymistapaa. [+]

TAVOITE Mechatronics on synergistinen ja kokonaisvaltainen prosessi useiden tieteiden ja taidot (joista ohjaavat ja tietojenkäsittelytieteiden, elektroniikka, mekaniikka), jonka avulla ajatella ja suunnitella tuotteita ja järjestelmiä, joissa lisätyn tai parannettu toiminnallisuus ja joka vaatii pohtimaan käsitys tuotteen tai järjestelmä sen yleinen elinkaaren yhteistoimintaan tieteidenvälistä lähestymistapaa. Suoritettuaan tämän ohjelman opiskelijat valmistellaan FT tutkimuksia. Ne voivat toimia myös insinöörien tai miehittää korkeatasoista teknistä ja tieteellistä tehtävissä tutkimuskeskusten, tutkimukseen ja kehitykseen osastojen ja erikoistuneisiin konsultointiyritysten. Osaaminen ja OSAAMISTA Mestarin opiskelijat saa valmiudet täyttää monitieteinen mekatroniset hanke ja ne tutustuu vaatimukset tutkimustoiminnasta kautta blended learning lukien projektioppiminen. 3 tärkeimmät toimivaltuudet kehitetään aikana opinto valvoo istuntoja, verkkokurssit ja hankkeita: Suunnittele ja saavuttaa mekatronisen järjestelmä • toteuttamiseksi elinkaaren järjestelmän tai tuotteen • toteuttamalla integroitu prosessi Multiphysicsin ja multi-teknologian mallinnus, simulointi ja suunnittelu • valitsemaansa suunnittelussa ja toteutuksessa tarvittavat anturit ja instrumentointi • suunnittelemalla mekaaninen ja / tai sähkömekaaninen arkkitehtuuri • valitsemansa, suunnittelu ja toteuttamisessa digitaalisen infrastruktuurin läsnä ja puolilla järjestelmää Hallitse tutkimushanke • järjestämällä hänen / hänen aktiivisuus ja aktiivisuus hänen / hänen tiiminsä • raportointi tutkimusohjelman johtaja • harkitsee kysymykset ekologisen vastuun hänen / hänen hankkeet ja niiden oikeudellisia ja taloudellisia seurauksia Hallitsemaan taitoja tarvitaan tutkimustoimintaa • hallinto- ja levittää tieteellistä tietoa • periaatteiden soveltamisessa ammattietiikan • tietää miten tutkimus järjestetään ja rahoitetaan • haasteiden ymmärtäminen henkisen omaisuuden • työskentelystä kansainvälisessä ympäristössä • johtaa epävarmuuteen ja haasteet TÄRKEIMMÄT USMB osallistuvien laboratorioiden OPETUSSUUNNITELMA Järjestelmä ja materiaalit Mechatronics Laboratory SYMME Computer Science, Systems, Tietojohtaminen laboratorio LISTIC Laboratorio Design optimointi ja Environmental Engineering LOCIE Laboratorio Annecy-le-Vieux for Particle Physics... [-]

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Université Savoie Mont Blanc
Direction des Relations Internationles
27, rue Marcoz,
B.P. 1104

Chambéry-le-Vieux, Rhone-Alpes, 73011 FR
Sosiaalinen media
Asiointiosoite
Université Savoie Mont Blanc
Annecy Campus
5 chemin de Bellevue

Annecy-le-Vieux, Rhone-Alpes, 74940 FR
Asiointiosoite
Domaine Universitaire
"Chartreuse" Building
Le Bourget-du-Lac

Le Bourget-du-Lac, Rhone-Alpes, 73376 FR