Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Université de Lorraine !

Lorraine-alue oli jo itsenäinen herttuakunta Koillis-Ranskassa, kun se perusti yliopistonsa vuonna 1572. Historiaa kohden alue jaettiin useita kertoja "ranskalaiseksi" osaksi ja "saksalaiseksi" osaksi, ennen kuin se yhdistettiin ja sisällytettiin ehdottomasti Ranska 20. vuosisadan alussa. Tämän monimutkaisen ja rikkaan historian takia kaksi suurta kaupunkia kehittyi: Metz pohjoisessa ja Nancy etelässä.

Nancyssä perustettiin 20. vuosisadalla kolme yliopistoa, joista joukko kansallisia ammattikorkeakouluja, jotka yhdistivät useita suunnittelukouluja. Metzissa ensimmäinen yliopisto ilmestyi vuonna 1970.

Tammikuun 1. päivänä 2012 nämä neljä yliopistoa yhdistyivät useiden vuosien valmistumisen jälkeen yhdeksi ja muodostivat Université de Lorraine . Yliopistossa on yli 50 000 opiskelijaa, lähes 6 800 työntekijää, joista 3 700 opettajaa ja hakijaa sekä monia koko alueella sijaitsevia rakennuksia ja kampuksia.

1 tunti 30 minuutin päässä Pariisista TGV: n ja Suur-alueen (Belgia, Luxemburg, Saksa) sydämessä, Lorraine-alue tarjoaa miellyttävän ympäristön sekä hyvin rikkaan kulttuurielämän.

Ranskan sanomalehden Le Figaro-étudiantin mukaan opiskelijat arvioivat vuonna 2013, että Nancy oli paras kaupunki opiskelemaan!

Université de Lorraine on ranskalainen julkinen yliopisto

Se tarjoaa lähes 52 000 opiskelijalle täyden valikoiman tutkimuksia kaikilla aloilla ja Bolognan mallin (kandidaatti / maisteri / tohtori) mukaisesti.

Siinä ehdotetaan myös erityisiä ranskalaisia tutkintotodistuksia, kuten DUT eri aloilla (2 vuoden ammatillinen tutkintotodistus, jota seuraa usein vielä vuosi ammatillisen kandidaatin tutkinnon hankkimiseksi) tai diplotti d'ingénieur, insinööri- ja teollisuustutkinto. hallinta.

Tutkimukset liittyvät korkean tason tutkimukseen eri aloilla ja hyötyvät korkean tason erikoistuneista taidoista ja korkean teknologian palveluista ja infrastruktuureista aina kun se on tarpeen. Voit vapaasti tutustua tarkemmin Ranskan koulutusjärjestelmän organisointiin ja toimintaan.

Kansainvälisillä opiskelijoilla on mahdollisuus viettää yksi tai useampi lukukausi Université de Lorraine useiden vaihto-ohjelmien kautta. Heitä pyydetään myös hakemaan kansainvälistä opetussuunnitelmaa, jossa kaikki tai osa kursseista opetetaan englanniksi. Ja tietysti on erittäin hyvä käyttää tilaisuutta, että meitä voi oppia ranskan kielen oppimiseksi. Siksi meillä on täysi tarjous kielen koulutuksesta ranskaksi.

114641_pexels-photo-1462630.jpegAnastasiya Gepp / Pexels

Tietämyksen vuoropuhelu

Université de Lorraine edistää innovaatioita tiedon vuoropuhelun avulla hyödyntämällä tieteellisten alojensa moninaisuutta ja vahvuutta ja pyrkii edistämään tiedonsiirtoa innovoinnin ja talouskasvun kastelemiseksi sekä perustieteen edistymisessä.

Université de Lorraine on koko alueen Université de Lorraine se on merkittävä tekijä sen taloudellisessa ja yhteiskunnallisessa kehityksessä, joka perustuu kulttuurienväliseen ja sukupolvien välisiin yhteyksiin, koordinoi alueellista tutkimuspolitiikkaa ja tarjoaa pääsyn korkea-asteen koulutukseen mahdollisimman monelle asukkaalle.

Université de Lorraine tarjoaa opetussuunnitelmia kaikilla osaamisalueilla: tiede, terveys, teknologia, insinööritieteet, inhimilliset ja yhteiskuntatieteet, laki, talous, hallinto, taide, kirjallisuus ja kieli. Erityistä huomiota kiinnitetään kenttien ja taitojen välisiin siirtoihin, jotta oppilaat voivat kehittää omaa Pathway .

Université de Lorraine ehdottaa laajaa kansainvälistä toimintaa

 • Lähtevät ja lähtevät opiskelijavaihdot (noin 1 500 opiskelijastamme viettää vähintään yhden lukukauden ulkomailla opintojensa aikana, 15% opiskelijoistamme aloitti opintonsa yhdellä noin 100 ulkomaasta).
 • Yhteiset tutkintotodistukset muiden yliopistojen kanssa: noin 60 yhteistä tutkintotodistusta, mukaan lukien 7 Erasmus Mundus master -ohjelmaa.
 • Tutkimusyhteistyö:
  • Lukuisat yhteiset tohtorit: 11% meidän tohtoreista on jaettu ulkomaisen yliopiston kanssa;
  • Yhteiset ryhmät tai laboratoriot ulkomaisten yliopistojen kanssa;
  • Lähes 30% julkaisuistamme on allekirjoitettu muiden maiden tutkijoiden kanssa.
 • Opiskelijoiden liikkuvuus, Ph.D. opiskelijoiden ja post doc -oppilaitosten, tiedekunnan jäsenten ja hallinnollisen henkilöstön, kansainvälisen yhdentymisen lujittamiseksi. Yliopistolla on aktiivinen politiikka, jolla edistetään lähtevää liikkuvuutta ja helpotetaan ja yksinkertaistetaan saapuvien henkilöiden tervetulleita.

Tämän yleisen avoimuuden lisäksi kansainvälinen strategiamme perustuu kolmeen asteittaiseen tasoon

 • Kolmen muun maan rajalla on aivan luonnollista, että Lorraine on mukana rajat ylittävien suhteiden rakentamisessa suurten alueiden sisällä (Luxemburg, ranskan- ja saksankieliset alueet Belgiassa, Lorraine, Saksan osavaltiot Rheinland-Pfalzissa ja Saarlandissa) ). Université de Lorraine on merkittävä toimija tällä rakentamisella lukuisien kahdenvälisten yhteistyöhön näiden alueiden yliopistojen kanssa, mutta myös sen aktiivisella roolilla Suur-alueen yliopiston kehittämisessä, jossa se liittyy Saarlandin yliopistoon, Trieriin, Kaiserslauterniin Luxemburg ja Liège.
 • Université de Lorraine aikoo kehittää asteittain yhteyksiä eurooppalaisten yliopistojen verkostoon, joka jakaa tärkeimmät suuntauksensa: monitieteisyys ja osaamisalojen vuoropuhelu, joka kattaa yliopistojen laajan tieteellisen taajuuden, mutta rakenteeltaan suuntaa-antava suunnitelma laaja-alaisesti.
 • Vaikka meillä on lukuisia kansainvälisiä kumppanuuksia kaikkialla maailmassa , joillakin sivustoilla on mahdollisuus keskittyä useisiin yhteistyöhön, tutkimukseen ja opetukseen monilla aloilla. Université de Lorraine haluaa korostaa kumppanuuksiaan näiden sivustojen kanssa jäsentämällä yhteistyötään tunnustetuissa ja vahvasti tuetuissa yhteisöissä. Tämä pätee ennen kaikkea Ranskan ja Saksan väliseen yhteistyöhön, jossa Université de Lorraine on perustanut ranskalais-saksalaisen Lorraine-keskuksen (CFALOR). Tällainen kumppanuus on perustettu myös Marokossa , Kazakstanissa ja Kiinassa (varsinkin Wuhanissa), ja tavoitteena on keskittyä noin 10 maailman alueeseen.
Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:


Université de Lorraine

Kurssin tavoitteena on kouluttaa metallurgian ja materiaalien mekaniikan alan asiantuntijoita insinööri- ja maisteritasoilla, jotka täyttävät monenlaisten metalliseosten ... [+]

Kansainvälinen master-tutkimus, joka koostuu kahdesta materiaalitieteen pääteemasta; Lorrainen yliopistossa tarjotaan materiaalien ja mikrorakenteiden mekaniikkaa. Opetus annetaan englanniksi, ja ohjelma on avoin kaikille kansallisille opiskelijoille, joilla on Master M1 -taso tai vastaava, toisin sanoen opiskelijoille, jotka ovat jo opiskelleet yhden vuoden jatko-opiskelijatasolla ja haluavat toteuttaa toisen opettajan vuoden kansainvälinen ilmapiiri. Uuden master-tutkimuksen tavoitteena on kouluttaa korkean tason johtajia metallurgiassa ja materiaalien mekaniikassa. Kurssin lopussa opiskelijalla on kaikki tarvittavat tiedot, jotta he voivat jatkaa uraansa tutkijoilla tai teolliseen tutkimukseen.... [-]

Ranska Nancy
Request Info
Englanti
Full-time
2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Université de Lorraine

MSc-ohjelma on tutkimuslähtöinen lähestymistapa metsäekosysteemien ymmärtämiseen ja hallintaan, joka tarjoaa perustiedot ja soveltavat tiedot metsäekosysteemien ja -yhtei ... [+]

Tämä mestari on akkreditoitu yhdessä Université de Lorraine ja AgroParisTechin kanssa.

Tässä maisteriohjelmassa suuri ”Metsät ja niiden ympäristö (FEN)” koostuu yhdestä lukukaudesta englanninkielisistä kursseista ja avataan kansainvälisille opiskelijoille.

Ohjelman tavoitteetHanki korkean monitieteisen koulutuksen ja ajantasaiset teknologiat projektinhallintaan ja tutkimustoimintaan (viestintä, kokeilu, tutkimus, tietojen analysointi jne.).Ymmärrä monivuotisten kasvien, agrosysteemien ja metsäekosysteemien, molekyyleistä maisemaan, teollisuustuotteiden lähteistä ja ekologisista palveluista.Maisteri ekologisen suunnittelun tieteen ja tekniikat luonnonympäristöjen ja maatalous- / metsätuotantojärjestelmien kestävään hallintaan.Ymmärrä tärkeimmät ympäristöasiat (globaalit muutokset, biologinen monimuotoisuus, puun biomateriaalit, uusiutuvat luonnonvarat, energia, saastuminen, kestävä kehitys jne.).Disciplines... [-]
Ranska Nancy
Request Info
Englanti
Full-time
4 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Université de Lorraine

Opintojakson yleisenä tavoitteena on saada opiskelijalle tietoa luusto- ja liikuntaelimistön biomekaniikasta ja erityisesti potilaskohtaisista lääketieteellisistä laittei ... [+]

Yleinen kuvaus

Lihas- ja liikuntaelimistön biomekaanisen käyttäytymisen ja lääketieteellisten laitteiden suunnittelun ymmärtäminen edellyttävät monipuolista tietämystä eri aloilla, kuten lääketieteessä (anatomia, solu- ja kudosbiologia, lääketieteellinen kuvantaminen…), materiaalien mekaniikka, rajallisten elementtien simulointi, liikeanalyysi Ihmisruumis. Tämä maisterin tutkinto antaa opiskelijoille kaikki tarvittavat verkkotunnukset, jotta he voivat ymmärtää kliinisen ongelman ja ehdottaa realistisia ja luotettavia terapeuttisia ratkaisuja. Näitä lähestymistapoja täydennetään esittelyllä biomimeetteihin, jotka osoittavat, miten luonto saa inspiraatiota uusien teknisten sovellusten suunnitteluun.... [-]

Ranska Metz
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Université de Lorraine

EMerald Master -ohjelma luotiin vastaamaan Euroopan unionin kiireelliseen tarpeeseen luoda resurssitehokas Eurooppa. ... [+]

kohokohtia

Innovatiivinen koulutus geometallurgiassa ja kiertotaloudessa (2 vuoden maisterikurssi = 120 op)

Sekä Erasmus että EIT merkitsevät EMerald-päällikön

Osallistuvat yliopistot

Liègen yliopisto Belgia (pääkoordinaattori)Lorrainen yliopisto, ENSG Nancy FranceLuulajan Teknologiainstituutti RuotsiTU Bergakademie Freiberg Saksa

tutkintotodistus

Konsortio toimittaa kolminkertaisen tutkintotodistuksen (yksi kustakin yliopistosta, jossa opiskelija osallistui luentoihin) ja tutkintotodistus täydentävältä yliopistolta:

Liègen yliopiston (ULiège) toimittama Ingénieur Civil des Mines et GéologueLorrainen yliopiston (UL) toimittamat maisteritieteen laitoksetMaster of Science - Major: Luulajan teknillisen yliopiston toimittamat geotieteetMekaanisen ja prosessitekniikan maisteri, jonka on toimittanut Bergakademie Freibergin (TUBAF) tekninen yliopisto - EIT-merkintätodistus... [-]
Ranska Nancy Belgia Liège Ruotsi Luleå Saksa Freiberg  + 4 More
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Université de Lorraine

AMASE Master -ohjelman puitteissa hankit vain arvokasta tietoa materiaalitieteestä ja -tekniikasta, mutta opit myös kaksi neljästä yleisimmin levitetyistä eurooppalaisist ... [+]

AMASE Master -ohjelman puitteissa hankit vain arvokasta tietoa materiaalitieteestä ja -tekniikasta, mutta opit myös kaksi neljästä yleisimmin levitetyistä eurooppalaisista kielistä.

Voit opiskella paikallisten opiskelijoiden kanssa ja tutustua isäntämaiden kulttuuriin ja lisätä myöhemmin työmahdollisuuksia.

Vuonna 2005 EEIGM perusti institutionaalisten kumppaneidensa kanssa kaksivuotisen monikansallisen maisterin kehittyneiden materiaalitieteen ja tekniikan alalta

Opiskelijat suorittavat kaksi ensimmäistä lukukautta valitsemastaan kumppanikorkeakoulusta; kolmas lukukausi on käytetty yhdessä konsortion muissa yliopistoissa. Neljäs lukukausi koostuu tutkimusprojektista laboratoriossa, jossa yksi opiskelija on opiskellut. Opiskelijat saavat kaksinkertaisen maisterin tutkinnon kahdesta kyseisestä yliopistosta.... [-]

Ranska Nancy
Elokuu 2020
Ranskalainen
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Université de Lorraine

Kestävän kehityksen tietotekniikan ja viestinnän Erasmus Mundus -ohjelman yhteinen maisteri (EMJMD) pyrkii yhdistämään kehittyneitä tieto- ja viestintäteknologioita (ICT) ... [+]

Kestävän kehityksen tietotekniikan ja viestinnän Erasmus Mundus -ohjelman yhteinen maisteri (EMJMD) pyrkii yhdistämään kehittyneitä tieto- ja viestintäteknologioita (ICT) ympäristötietoisuuteen, jotta maailmanluokan koulutus ja ainutlaatuinen osaaminen tieto- ja viestintätekniikan ammattilaisille, jotka voivat rakentaa puhtaampaa , vihreämpiä, resurssien ja energiatehokkaampia kyberfyysisiä järjestelmiä.

konteksti

Tuleviin maailman haasteisiin kuuluvat teknologisen kehityksen ja uusien kehittyvien tekniikoiden vaikutus ympäristöön ja vaativat valtavia ponnisteluja ilman, veden, elintarvikkeiden ja energian haasteiden ratkaisemiseksi.

Kansainvälisen ilmastoryhmän laatimassa Smart 2020 -raportissa suositellaan tieto- ja viestintätekniikan intensiivistä käyttöönottoa sekä ympäristön ja ihmisen toiminnan seurannan (teollisuus, rakennus, liikenne jne.) Että hajautettujen älykkäiden tieto- ja viestintätekniikan järjestelmien tehostamiseksi. saastuminen, jätteet, elintarvikkeiden laatu ja tarjonta, energiarajoitukset jne.... [-]

Ranska Nancy
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Université de Lorraine

Erasmus Mundus -ohjelman kieli- ja viestintätekniikan eurooppalainen maisteriohjelma (LCT) on suunniteltu vastaamaan teollisuuden ja tutkimuksen vaatimuksia nopeasti kasv ... [+]

Erasmus Mundus -ohjelman kieli- ja viestintätekniikan eurooppalainen maisteriohjelma (LCT) on suunniteltu vastaamaan teollisuuden ja tutkimuksen vaatimuksia nopeasti kasvavalla alueella. Se tarjoaa koulutus- ja koulutusmahdollisuuksia tutkimuksen ja innovoinnin johtajien seuraaville sukupolville. Se antaa opiskelijoille syvällisen tiedon ja käsityksen eri tieteenaloista, jotka edistävät kieli- ja viestintätekniikan menetelmiä, ja vahvistaa niiden kykyä toimia tieteellisten menetelmien mukaisesti. Lisäksi opiskelijat hankkivat käytännönläheistä tietämystä valitsemalla kieliteknologian, laskennallisen ja teoreettisen kielitieteen sekä tietojenkäsittelytieteen moduulien sopivat yhdistelmät.... [-]

Ranska Nancy
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Université de Lorraine

European Master of Lexicography (EMLex) on kansainvälinen maisteriohjelma (120 op), joka on tarjottu vuodesta 2009. Vuodesta 2016 lähtien EMLex voidaan solmia Erasmus Mun ... [+]

Haluatko olla osa kansainvälisesti tunnettua maisteriohjelmaa ja koulutettu leksikografian akateemiseen kenttään?

Entä sitten siitä, että sinusta tulee eliitin eurooppalaisen master-tutkinnon (EMLex) eli Erasmus Mundus Joint Master Degree -oppilaitoksen opiskelija, joka tarjoaa erittäin arvokasta ja maailmanlaajuista ainutlaatuista koulutusta? Voit opiskella eri eurooppalaisissa yliopistoissa, luoda kansainvälisiä akateemisia yhteyksiä ja lisätä ammatillisia mahdollisuuksiasi valtavasti.

EMLex-tutkinnon suorittaneet ovat korkeasti koulutettuja kansainvälisiä asiantuntijoita tutkimus-, koulutus-, kulttuuri-, kielitieteen ja tietohallinnon alalla.

European Master of Lexicography (EMLex) on kansainvälinen maisteriohjelma (120 op), joka on tarjottu vuodesta 2009. Vuodesta 2016 lähtien EMLex voidaan solmia Erasmus Mundus Joint Master Degree -ohjelmalla. Siihen kuuluu ulkomailla yhteinen kesä-lukukauden kaikille opiskelijoille yhteistyössä seuraavien yliopistojen ja laitosten kanssa:... [-]

Ranska Nancy
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Université de Lorraine

Maisteriohjelman tavoitteena on tarjota korkeatasoista monikansallista tutkimukseen suuntautunutta koulutusta fuusiotekniikkaan liittyvässä fysiikassa, joka on läheisessä ... [+]

Maisteriohjelman tavoitteena on tarjota korkeatasoista monikansallista tutkimukseen suuntautunutta koulutusta fuusiotekniikkaan liittyvässä fysiikassa, joka on läheisessä yhteydessä kumppaneiden tutkimustoimintaan ja jolla on hyvin integroitu kieli- ja kulttuurielämys. Seitsemän mukana olevan oppilaitoksen yhdistetty ja yhdenmukaistettu opetus ja tutkimus tarjoaa runsaasti erilaisia taitoja fuusiotieteen ja tekniikan fysiikan alalla.

Yhteinen eurooppalainen maisteriohjelma tarjoaa aitoa eurooppalaista mahdollisuutta maisteritason opintoihin alalla, jolla on ratkaiseva merkitys maailman energiahuollon yhä kiireellisemmän ja elintärkeän ongelman ratkaisemisessa. Kumppaneilla on pitkät suhteet ydinfuusion koordinoidun EURATOM-tutkimusohjelman puitteissa.... [-]

Ranska Nancy Marseille Tšekki Praha 6 Saclay Espanja Leganés Madridin yhteisö Saksa Stuttgart Belgia Gent  + 9 More
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Université de Lorraine

Tässä maisteriohjelmassa erikoistuminen ”Molekyylikemia ja fysikaalis- kemia” (MCP) koostuu kursseista, jotka näytetään englanniksi ja avataan kansainvälisille opiskelijo ... [+]

Tässä maisteriohjelmassa erikoistuminen ”Molekyylikemia ja fysikaalis- kemia” (MCP) koostuu kursseista, jotka näytetään englanniksi ja avataan kansainvälisille opiskelijoille.

Ohjelman tavoitteet

Kemia-alan MS: n päätavoitteena on vastata yritysten odotuksiin tarjoamalla ohjelma, joka on erikoistunut useisiin toimialoihin, jotka tunnustetaan työllisyyslähteiksi: kemiallinen analyysi, pintakäsittelyt, biomateriaalit, ympäristönsuojelu, mallinnus, synteesi .

Kemian MS: n tavoitteena on myös kouluttaa tulevia asiantuntijoita, jotka ovat päteviä tohtorikoulujen, C2MP: n (kemia, mekaniikka, materiaalit, fysiikka), SIMPPE: n (molekyylien tuotteiden ja energian tiede ja tekniikka) ja muiden yhteistyökumppaneiden laboratorioihin. kansainvälinen avaaminen varmistamalla, että opiskelijoille annetaan vankka kielellinen perusta ja liikkuvuuden maku.... [-]

Ranska Nancy
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Université de Lorraine

MSc EF tarjoaa akateemista koulutusta kestävän resurssien hallinnan, biotalouden ja luonnonhoidon aloilla. Ohjelman tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia, joilla on peru ... [+]

MSc European Forestry (MSc EF) on kaksi vuotta kestävä ohjelma metsätieteiden alalla. Ohjelma sai Erasmus Mundus -merkin vuosina 2004–2014 ja vuosiksi 2016-2019.

MSc EF tarjoaa akateemista koulutusta kestävän resurssien hallinnan, biotalouden ja luonnonhoidon aloilla . Ohjelman tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia, joilla on perusteellinen tuntemus kestävästä metsän biotaloudesta sekä eurooppalaisesta yrityskulttuurista.

Pixabay / Pexels

MSc EF Consortium koostuu kuudesta Euroopan huippuluokan metsäyliopistosta :

Itä-Suomen yliopisto (koordinaattori)AgroParisTech, RanskaFreiburgin yliopisto, SaksaLleidan yliopisto, EspanjaLuonnonvarojen ja biotieteiden... [-]
Ranska Nancy
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Université de Lorraine

Tässä biotieteiden maisteriohjelmassa "RNA Enzymes Sciences" -erikoistuminen (RNAES) koostuu englanninkielisistä kursseista ja avataan kansainvälisille opiskelijoille. ... [+]

esittely

Master in Life Sciences -ohjelma - RNA ja Enzymes Sciences (RNAES) on koulutuskurssi, jolle on ominaista vahva tunnustettu ja erityinen asiantuntemus RNA: iden ja Enzymology-molekyylien ja solujen biologian alalla.

RNAES luottaa voimakkaasti opetusryhmään, joka koostuu UMR IMoPA UL-CNRS 7365: n ARN-RNP- ja Molecular- ja Enzymology-ryhmien jäsenistä. Toisen vuoden maisterikursseja opetetaan vain englanniksi.

Tavoitteet ja odotetut osaamiset

Valmistuneet voivat kehittää kokeellisia suunnitelmia ja strategioita RNA-molekyylien tai entsyymien tuottamiseksi ja karakterisoimiseksi, hankkeiden toteuttamiseksi, joiden tarkoituksena on tutkia näiden makromolekyylien toimintaa, rakennetta, solutoimintoja. Tämä tieto ja taitotieto antavat tutkinnon suorittaneille mahdollisuuden osallistua Bac 5: n työvoimaan tai jatkaa tohtorin tutkintoa. Opiskelijoiden on valittava kaksi vaihtoehtoa:... [-]

Ranska Nancy
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Université de Lorraine

Tämä ”Luotettavia ohjelmistojärjestelmiä” (DESEM) käsittelevä maisteriohjelma on Erasmus Mundus Master -ohjelma, joka koostuu Université de Lorraine tietojenkäsittelytiet ... [+]

Tämä ”Luotettavia ohjelmistojärjestelmiä” (DESEM) käsittelevä maisteriohjelma on Erasmus Mundus Master -ohjelma, joka koostuu Université de Lorraine tietojenkäsittelytieteen maisteriohjelmista ohjelmistotekniikasta ja muodollisista menetelmistä, jotka näytetään englanniksi ja avataan kansainvälisille opiskelijoille.

Ohjelman tavoitteet

Maisteriohjelman päätavoitteena on tarjota kehittynyttä ohjelmaa, joka koskee "luotettavia ohjelmistojärjestelmiä" (DESEM), sekoittamalla säätiöiden kursseja ja menetelmiä, tekniikoita ja sovelluksia koskevia keskeisiä käsitteitä ja kursseja . opiskelijoiden ammatillinen hanke. Jotta tulevaisuuden tutkinnon edellyttämä sopeutumiskyky säilyy kurinalaisuuden jatkuvassa kehityksessä, ohjelman tarkoitus on hallita ohjelmistotekniikan perusajatuksia , kuten algoritmiikkaa ja ohjelmointia, kehittynyttä ohjelmistotekniikkaa, mallintamisjärjestelmiä, muodollisia menetelmiä, logiikkaa ja todisteet, semantiikka, mallintarkastus ja -tarkastus, tietojärjestelmien turvallisuus, protokollan ja järjestelmän todentamistekniikat, jossa korostetaan muodollisia menetelmiä ja niiden sovelluksia .... [-]

Ranska Nancy
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Université de Lorraine

Master of Business Management: General Management erikoistuminen IAE Nancy on korkea, teoreettinen ja sovellettu hallinta. Se on saatavilla jatkokoulutuksessa tai kandida ... [+]

Master of Business Management: General Management erikoistuminen IAE Nancy on korkea, teoreettinen ja sovellettu hallinta. Se on saatavilla jatkokoulutuksessa tai kandidaatin tutkinnon tai ensimmäisen vuoden maisteriohjelman jälkeen (eli neljän vuoden yliopistokoulutuksen jälkeen). Se on tarkoitettu sekä liike- että liike-elämän opiskelijoille tai ammattilaisille. Sen avulla opiskelijat tai johtajat voivat täydentää osaamistaan muilla kuin liiketoiminta-alueilla kattavan opetussuunnitelman avulla. Se mahdollistaa myös tietyille aloille erikoistuneille opiskelijoille tai johtajille mahdollisuuden laajentaa näkökulmiaan ja moniarvoisuutta vahvistamalla poikittaisia osaamisia, jotta se voi kohdata yritysten haasteita globalisoituneessa maailmassa.... [-]

Ranska Nancy
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Université de Lorraine

Master of Business Management: Kansainvälinen johtaminen erikoistuminen IAE Nancy on korkea, teoreettinen ja sovellettu hallinta. Se on saatavilla jatkokoulutuksessa tai ... [+]

Master of Business Management: Kansainvälinen johtaminen erikoistuminen IAE Nancy on korkea, teoreettinen ja sovellettu hallinta. Se on saatavilla jatkokoulutuksessa tai kandidaatin tutkinnon tai ensimmäisen vuoden maisteriohjelman jälkeen (eli neljän vuoden yliopistokoulutuksen jälkeen). Se on tarkoitettu sekä liike- että liike-elämän opiskelijoille tai ammattilaisille. Sen avulla opiskelijat tai johtajat voivat täydentää osaamistaan muilla kuin liiketoiminta-alueilla kattavan opetussuunnitelman avulla. Se mahdollistaa myös tietyille aloille erikoistuneille opiskelijoille tai johtajille mahdollisuuden laajentaa näkökulmiaan ja moniarvoisuutta vahvistamalla poikittaisia osaamisia, jotta se voi kohdata yritysten haasteita globalisoituneessa maailmassa.... [-]

Ranska Nancy
Request Info
Englanti
Full-time
2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Université de Lorraine

NLP: n (Natural Language Processing) tavoitteena on tuottaa laskennallisia malleja, jotka simuloivat kykyämme puhua ja ymmärtää «luonnollisia» kieliä, kuten englantia, ra ... [+]

Yhdellä silmäykselläDiplomi: Master of Science-tutkintoTyyppi: Teollisuuteen ja tutkimukseen suuntautunut tutkintoECTS-opintojen määrä: 120Alku: syyskuu 2020Kesto: 1-2 vuottaKieli: englantiOpetusmaksut: 334,00 euroa, EU-kansalaisille, muuten 3 770 euroa. Sijainti: Nancy, Ranska (1 tunti 30 minuutin junamatkan päässä Pariisista) Natural Language Processing (NLP): Hanki tietokoneet keskustelemaan

NLP: Räjähtävä ja kiehtova tieteenala, joka tarjoaa monia uramahdollisuuksia monilla aloilla, kuten teollisuudessa, tutkimuksessa ja koulutuksessa.

NLP: n tavoitteena on tuottaa laskennallisia malleja, jotka simuloivat kykyämme puhua ja ymmärtää "luonnollisia" kieliä, kuten englantia, ranskaa, venäjää, kiinaa jne., Toisin kuin keinotekoisia kieliä, kuten ohjelmointia tai matematiikkaa.... [-]

Ranska Nancy
Request Info
Englanti
Full-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
Cours Léopold,34
54000 Nancy, Grand Est, Ranska
Osoite
Metz, Grand Est, Ranska
Osoite
Jardin du Pharo, 58 Boulevard Charles Livon, 13007 Marseille, France
13007 Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Ranska
Osoite
Zikova,1903/4
166 36 Praha 6, Hlavní město Praha, Tšekki
Osoite
Centre CEA Saclay D36, Institut national des sciences et techniques nucléaires, 91190 Saclay, France
91190 Saclay, Île-de-France, Ranska
Osoite
Avenida de la Universidad,30
28911 Leganés, Madridin yhteisö, Espanja
Osoite
Plaza Ciencias,1
28040 Madridin yhteisö, Espanja
Osoite
Pfaffenwaldring,61
70569 Stuttgart, Baden-Württemberg, Saksa
Osoite
Faculty of Sciences: Krijgslaan 281 - S2, 9000 Ghent, Belgium
9000 Gent, Flanderi, Belgia