Université de Nantes

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Université de Nantes ei ole koskaan pysähtynyt eteenpäin. Nykypäivän haasteiden edessä keksimme jatkuvasti itsemme.

Viimeisten 50 vuoden aikana Université de Nantes on ottanut koulutusta ja tutkimusta korkeimmalle tasolle ja vuonna 2015 otti paikan Times Higher Education World University Rankingissa . Université de Nantes sijoittuu 25 parhaan Ranskan yliopiston joukkoon . Näiden 50 vuoden aikana olemme edistyneet huomattavasti.

Kohti uutta yliopiston mallia

Université de Nantes innostusta, rohkeutta, anteliaisuutta ja rohkeutta. Nämä periaatteet, jotka yleensä liittyvät nuorisoon, ovat tavaramerkki. Tämä filosofia johtaa meihin korkeampien standardien saavuttamiseen. Se pakottaa meidät nopeasti muuttuvassa maailmassa keksimään uuden yliopiston mallin. Tämä malli haluaa olla avoin ympäristölle ja keskittyä yhteiskunnallisiin muutoksiin. Se on valmis kohtaamaan yhteiskuntamme haasteet tutkimuksen, koulutuksen, innovoinnin, tieteellisen kulttuurin edistämisen, opiskelijoiden integroitumisen yhteiskunnallis-taloudelliseen rakenteeseen ja kansainvälisen arvostuksen suhteen.

Tämä malli sijoittaa opiskelijan huomionsa keskipisteen ja enemmän kuin koskaan ihmisen dynamiikan ja tavoitteiden ytimeen. Yliopiston vahvuus on sen tutkijoiden, professorien, luennoitsijoiden, opettajien ja kirjaston henkilökunnan, insinöörien, hallintohenkilöstön, teknikoiden, palveluosaston ja terveyden investointi ja laatu.

Meidän on kannettava tämä ero ja yhdistää kykyjä.

shallow focus photography of person in white and black striped top writing on white paperLonely Planet / Unsplash

Luova ja vihainen yliopisto

Université de Nantes helpottaa yhteistyötä ja tekee tieteidenvälisestä tutkimuksesta innovaation ja menestyksen tekijän.

Université de Nantes sijaitsee kauniissa luonnon ympäristössä, joka sijaitsee Nantesin sydämessä, joka on tunnettu elinvoimastaan, kulttuuristaan, taloudellisesta kehityksestään ja elämänlaadusta. Saint-Nazairen ja La-Roche-sur-Yonin kahden kampuksen ansiosta Université de Nantes on vahva läsnäolo alueella.

Kampuksillaan eri tieteenalat täyttävät toisiaan. Université de Nantes on yksi harvinaisista ranskalaisista yliopistoista, jotka edistävät monitieteisyyttä. 38 000 opiskelijaa sekoittaa siellä 20 tiedekuntaa ja koulua. Esillä on 295 erikoisalaa, 44 laboratoriota työskentelee kaikilla osaamisalueilla.

Tulossa yhdeksi Ranskan korkeakoulujen korkeakouluista.

Tämä ympäristö sallii uusia kokemuksia, rikkaiden vuorovaikutusten luomista, jota kannustamme. Université de Nantes on asettanut tavoitteekseen tulla yhdeksi Ranskan korkeakoulujen tärkeimmistä korkeakouluista seuraavien 10 vuoden aikana. Esimerkkejä erilaistetuista käytännöistä, tutkimuksesta sekä koulutuksesta ovat lukuisia. Pyrimme parantamaan niitä vastaamaan edessämme oleviin monimutkaisiin yhteiskunnallisiin muutoksiin.

Tämä sulamispotti, tämä monimuotoisuus tekee Université de Nantes elinvoimaisen, sekä viihtyisän että luovan paikan. Se on yliopisto, jossa liike on näkyvä ja kannustava todellisuus.

Avoin ja kansalaistietoinen yliopisto

Université de Nantes osallistuu aktiivisesti alueen kehitykseen lisäämällä tietämystään, rikkauksiaan ja mahdollisuuksiaan niin, että tulevaisuus tapahtuu täällä!

Université de Nantes haluaa olla johtava tekijä yhteiskunnan kehittämisessä: korkeatasoinen koulutus, tiedon levittäminen, arvojen luominen tutkimuksen avulla ja teknologian siirto.

three people sitting in front of table laughing togetherBrooke Cagle / Unsplash

Innovaation liikkeellepaneva voima

Sosiaalisten ja taloudellisten muutosten yhteydessä innovointikyky on enemmän kuin koskaan kilpailukyvyn perusta. Université de Nantes osallistuu aktiivisesti sosioekonomisen mallinnuksen innovaatioon tutkijoiden, laboratorioiden, laitteiden ja uusimpien teknologiaympäristöjen, äskettäin valmistuneidensa kanssa, jotka ovat valtava osaamista ja lahjakkuutta.

Keskeinen toimija yhteisössä

Todellinen kulttuuri-, urheilu- ja yhteiskuntaelämän tekijä, yliopistomme kannustaa myös alueensa elvyttämistä rikastuttamalla julkista keskustelua ja edistämällä luovuutta: konferensseja, ajantasaisia medialaitteita, taiteilija-asuinohjelmia, korkean tason urheilua, opiskelijoiden sitoutumista 150 opiskelijajärjestöä.

Kun Université de Nantes osallistuu paikallisiin asioihin ja vaikuttaa kansainvälisesti, se näyttää kykynsä pelata uuden alueen mittakaavassa. Tämä on välttämätöntä kehitykselle.

Sijainnit

Nantes

Osoite
Rue Christian Pauc
44035 Nantes, Pays de la Loire, Ranska

Saint-Nazaire

Osoite
Boulevard de l'Université
44600 Saint-Nazaire, Pays de la Loire, Ranska

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin