University of TOURS

Esittely

Lue virallinen kuvaus

University of Tours on ratkaisevasti Euroopan yliopisto, joka on perustettu kampanja toimia Eurooppa 2020 strategian, jonka tavoitteena on kehittää "älykkään, kestävän ja osallistavan kasvun strategia". Kautta korkeakoulutuksen ja tutkimuksen tehtävät, University of Tours avainasemassa tutkimukseen, kehittämiseen ja nostaa tieteen, kulttuurin ja ammatillisen valmiuksia mahdollisimman monet ihmiset kuin mahdollista.

Avoin maailmalle, University of Tours etuoikeuksia yhteistyötä ja vaihtoa osallistumalla aktiivisesti eurooppalaisen korkeakoulutusalueen ja tutkimusalueen että johtuu Bolognan prosessi.

Monitieteinen ja terveysalan julkiseen laitokseen, yliopisto on suuri potentiaali ja varat, jotta se täyttää Euroopan korkeakoulutuksen ja tutkimuksen normit. Koska tunnustettu johtaja sen taloudellisen, sosiaalisen ja kulttuurisen ympäristön, University of Tours on huippuluokan, innovatiivinen perustaminen edistää humanistisia arvoja, jotka ovat syvästi juurtuneet alueen täynnä historiaa ja kulttuuriperintöä.

University of Tours hyväksyy seuraavat kaksi mottos: "Yksi ei syntynyt mies, yksi tulee Man" - Erasmus "Tieto ilman omaatuntoa on vaan pilata sielun" - François Rabelais

Sijainnit

matkat

Université François Rabelais

Osoite
60 rue du Plat D'Etain
Tours

37000 matkat, Keskusta-Val de Loire, Ranska

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin