Unviersité Paris-Saclay

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Unviersité Paris-Saclay on tunnustettu tutkimuksensa erinomaisesta laadusta. Se on arvioitu ranskalaisten parhaiden yliopistojen joukossa Shanghain listalla, ja se on kerännyt lukuisia arvostettuja palkintoja ja kunniamerkkejä, kuten 2 fysiikan Nobel-palkintoa ja 4 kenttämitalia. Monitieteisenä instituutiona UPSay koostuu viidestä tiedekunnasta, kolmesta tekniikan instituutista ja yhdestä teknillisestä korkeakoulusta. Siihen kuuluu myös osa-instituutioita (CentraleSupélec, AgroParisTech, Ecole normale supérieure Paris-Saclay ja Institut d'optique tutkijakoulu) ja jäsenyhdistetyt yliopistot (UVSQ ja UEVE) laajentavat edelleen koulutusvalikoimaansa, tutkimusta ja innovaatioita.

6500 opiskelijaa opiskelee UPSayssa, mukaan lukien noin 10 000 kansainvälistä opiskelijaa.

Paris-Saclay on master-SERP: n koordinoiva laitos.

Mestari SERP on englanninkielinen kahden vuoden ohjelma, joka rahoitetaan Euroopan komission Erasmus-ohjelmasta

Se kokoaa neljä johtavaa eurooppalaista tutkimusyliopistoa:

  • Pariisin Saclay-yliopisto, Ranska (koordinoiva laitos)
  • Adam Mickiewiczin yliopisto, Puola
  • Genovan yliopisto, Italia
  • Porton yliopisto, Portugali


Genovan yliopisto (UNIGE) on järjestetty 5 oppilaitoksessa (matemaattiset fysiikka- ja luonnontieteet, lääketieteet ja apteekki, yhteiskuntatieteet, humanistiset tieteet ja ammattikorkeakoulut), 22 osastoa ja 14 monitieteistä keskusta. UNIGE tarjoaa 178 yliopistokurssia, joihin osallistuu noin 40 000 opiskelijaa. Se järjestää 14 tohtorikoulua. Monien kumppanuuksien ansiosta ympäri maailmaa yliopistolla on tällä hetkellä yli 3000 vierasta opiskelijaa.

Poznanissa sijaitsevan Adam Mickiewiczin yliopisto (AMU) on Poznanin suurin akateemikko ja Puolan kolmanneksi suurin yliopisto. Sen opiskelijaväestö on lähes 49 000 opiskelijaa. Yliopisto on akateemisen huippuosaamisen keskus, jossa tutkimus ja opetus tukevat toisiaan. Yliopisto laajentaa ja päivittää jatko-opinto-ohjelmia ja -opintoja, kiinnittäen erityistä huomiota monitieteelliseen ja kansainväliseen luonteeseen. AMU on jäsenenä: EUA - Euroopan yliopistoyhdistys ry, EUCEN - Eurooppalainen yliopiston jatkokoulutusverkosto, Compostela-korkeakouluryhmä, Santander-konserni - Eurooppalainen yliopistoverkosto, Eurooppalainen kemian aihekohtainen verkosto ja muut eurooppalaiset tutkimusverkot.

Universidade Do Porto Porto-yliopisto (UPORTO) on yksi Portugalin suurimmista korkeakouluista ja tutkimuslaitoksista, noin 32 500 opiskelijaa, 2 300 tutkijaa ja tutkijaa. Se on yksi Portugalin parhaimmista yliopistoista, joka on parhaimmillaan kansallisissa ja kansainvälisissä rankingissa: Times Higher Education 2019 (401-500); ARWU 2018 (301-400); QS 2019 (328). Se on 14 tiedekuntaa, 1 Business School ja 60 tutkimusyksikköä. UPORTO on myös Portugalissa johtava tieteen tuottaja, joka vastaa 24 prosentista maassa tuotetuista tieteellisistä artikkeleista.

Sijainnit

Orsay

Osoite
building 440
91400 Orsay, Île-de-France, Ranska

Genova

Osoite
Dipartimento di Fisica
Via Dodecaneso 33

16146 Genova, Liguria, Italia

Poznań

Osoite
Ul. Umultowska 89b
61-614 Poznań, Suur-Puolan voivodikunta, Puola

Porto

Osoite
Rua Campo Alegre 687
4169-007 Porto, Porton piiri, Portugali

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin