emlyon business school

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Luotu vuonna 1872 ja Lyonissa, Ranskassa, jossa on useita kansainvälisiä kampuksilla, em Lyon kauppakorkeakoulu on Euroopan parhaista kauppakorkeakoulu omistettu elinikäiseen oppimiseen yrittäjyyttä ja kansainvälistä hallintaa. Toimielin on sijoittunut top 100 maailman maailmanlaajuisen Employability (# 2 Business School Ranskassa, # 64 maailmassa) The Times Higher Education ja erottuu muutama kauppakorkeakouluissa maailmanlaajuisesti myönnetty kolme kansainvälistä akkreditoinnit (AMBA, EQUIS ja AACSB).

Kanssa riviltä perustuu "varhainen Maker" konsepti, jossa opiskelijat ovat erittäin kannustetaan kehittämään yrittäjähenkeä ja kokeilu, EMLYON Business School on paikka, jossa voit hoivata ideoita tehdä niistä todellisuutta. Nykyään ollessa maker tarkoittaa valvoa oman kohtalonsa, on näyttelijä ja yrittäjä oman olemassaolon, ja siirtymässä tee-se-itse tee-se-Yhdessä yhteistyön hengessä. Edellä mainitusta käyvät ilmi EMLYON Business School näkemys yrittäjä: yksilön, joka yrittää kokeita, tekee virheitä, käynnistyy uudelleen ja oppii, koska ne menevät. Yrittäjä alkaen EMLYON Business School on valmistaja ja varhaisen liikkuja. Hän on varhainen valmistaja.

Sen osaaminen koulutus perustuu sekä teoriaan ja day-to-day yhtiön johdolle.

Sen erottuva laatu perustuu opetuksen innovoinnissa ja yrittäjyyttä johtamistapa koulutukseen.

5 kampukset

  • em lyon liiketoiminta koulu sijaitsee miellyttävässä maalaisympäristössä vain 15 minuutin päässä Lyonin keskustasta. Moderneja rakennuksia sijaitsee suuri 18 hehtaarin puisto tarjoavat 30000 toimisto- ja opetuksen tilaa varustettu WiFi-verkkoon.
  • Shanghai kampus - nousukausi Kiinassa, maailman 3. suurin talousmahti ja asteittaista yhdentymistä Aasian taloudellista ja kulttuurista mallia globalisaatioprosessissa ovat radikaalisti muuttaneet perinteisen länsimaisen käsitystä.
  • Erittäin kytketty ja innovatiivinen sivusto, Pariisin kampus on osa em lyon Business School: n globalisaation approach.The 5500 m² Haussmann-tyyliä kampus sijaitsee Pariisin sydämessä, lähellä "Gare de Lyon" rautatieasemalle.
  • em lyon Business School on myös kampuksen sijaitsee Saint Etienne, Ranska ja Casablanca, Marokko.

Lisäksi kulttuurin viittauksia Euroopassa ja Englanti puhuvissa maissa ovat Kiinassa kohtaavat arvoja ja lähestymistapoja, jotka ovat täysin erilaisia. Pitää nämä havainnot mielessä, tämä kampus pyritään altistaa opiskelijat kiinalaista kulttuuria erityisesti ja Itä-Aasian kulttuuri yleensä.

Tiedekunnan kokoonpano ja organisaatio

Tiedekunta koostuu 113 kokopäiväistä professorit ja järjestetty 4 osastoa:

  • Markkinat ja innovaatio
  • Strategia ja organisaatio
  • Economics, Finance, valvonta
  • Management, laki ja henkilöstöjohtaja

School rankingissa:

Times Higher Education # 2 Business School Ranskassa # 64 maailmassa Global Työllistettävyyttä University Ranking 2015

Sijainnit

Lyon

Osoite
emlyon business school
Lyon-Ecully Campus
23, av. Guy de Collongue

69134 Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes, Ranska

Shanghai

Osoite
emlyon business school Asian Campus
2F, Global Education Center, East China Normal University
N°3663 Zhong Shan North Road

200062 Shanghai, Shanghai, Kiina

Pariisi

Osoite
emlyon business school
Paris Campus
15 Boulevard Diderot

75012 Pariisi, Île-de-France, Ranska

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit