Aurel Vlaicu University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

"Aurel Vlaicu" University of Arad on valtion korkeakoulu perinteen jatkajaksi korkeakouluopetusta Arad alueella, joka alkoi:

Teologia Institute (1822), Karjankasvatus- ja eläinlääketieteellinen tiedekunta (1947), Engineering Institute (1972).

Yliopisto "Aurel Vlaicu" on kehittynyt vuosi vuodelta, uusi erikoisalojen, uusia tiedekuntia, jotka täyttävät ehdot laatuvaatimukset. Lukuvuosi 2010/2011 kuluneeksi perustaminen tiedekunnan Muotoilun ja erikoisalojen: psykologia, tietojenkäsittelytiede, taloustiede, markkinointi, ja muoti ja vaatesuunnittelua. Niinpä alussa lukuvuoden UAV on: 38 erikoisuuksia lisenssin, 27 Master-ohjelmat, kenttä IOSUD (Institution järjestäminen PhD tutkimukset) in filologian, 12 osastoa.

Perusulottuvuutena korkeakoulutus on tieteellinen tutkimus. Vuonna lukuvuoden 2008-2009 tieteellinen tutkimus on nopeutunut verrattuna aiempiin vuosiin. Voidaan korostaa, että vuonna 2008 UAV jätetty 9 kansainvälisissä tutkimushankkeissa ja 7 kansallisia tutkimushankkeita. Näistä 8 kansainvälisiä projekteja ja 5 kansainvälisissä projekteissa ovat voittaneet.

Lyhyt kuvaus Aurel Vlaicu University of Arad

Tyyppi: State University / Accredited Perustettu: 1972 (laitos) / 1990 (yliopisto) Rehtori: Prof. Dr. Ramona Lile Opiskelijoiden kokonaismäärä: 8599 Opettajien määrä: 225 Määrä tiedekuntaa: 9 (44 erikoisalojen kandidaatin, 24 maisteriohjelmaa ja 2 jatko aloilla); Useita osastoja: 19 Lukumäärä laitokset: 4 Kerrosala Koulutuksen: 47 903 m2

"Aurel Vlaicu" University of Arad on selvä tiedeyhteisössä toimivan määräysten mukaisesti Romanian perustuslain, lakien ja säännösten soveltaminen koulutusjärjestelmään. UAV seuraa ja edistää Euroopan sopimusten suhteen korkeakoulutuksen. Yliopisto hyötyy korkeasti koulutettua akateemisen henkilöstön ja laadukkaita kyvyt didaktisia ja tieteelliseen toimintaan. Yliopisto rakentuu nyt 9 Tiedekunnat ja 12 osastot, joilla on yli: 15,394 opiskelijat; 477 akateemisen henkilöstön, yli 45,516 m2 opetustiloissa, kurssi ja seminaari salia, atk laboratorioissa viimeisen sukupolven tekniikkaa. Academic Opetussuunnitelmat, kaikkien tiedekuntien liittyvät Euroopan Laajuus siirtojärjestelmä (ECTS) vuodesta 1999, jotta tutkintotodistukset sekä opintojaksojen voidaan hyväksyä kaikkialla EU: ssa. Erasmus / LLP-ohjelman opiskelijat voivat osallistua, jonkin aikaa, kursseja toisessa yliopistossa maassamme tai ulkomailla. Yliopisto takaa täyden akateemisen tunnustuksen kaikille Erasmus jotka osallistuvat liikkuvuusohjelmaa.

Tutkimus Aurel Vlaicu University (AVU)

Vuonna AVU Arad on useilla tutkimusaloilla korkea saavutuksia ja erinomainen kansainvälistä tunnustamista mukana tutkijoita. Tämä näkökohta johtuu siitä, että erityistä huomiota kiinnitettiin kehittämiseen korkean suorituskyvyn infrastruktuuri toisella puolella ja johto on suunnattu suunnittelee top tieteellisen tutkimuksen aiheista, tunnistaminen opiskelijan voimavaroja tutkimuksen ja vetovoima Romanian tutkija Diaspora on muut.

Samaan aikaan, erityistä huomiota kiinnitetään mukauttaa yliopiston johdon kohti aktiivista tukea perustutkimuksen sekä tutkimuksen suoria sovelluksia teollisuudessa ja talouden alalla. Tukeakseen tutkimusta, AVU on vahvistanut kansainvälisiin suhteisiin ja tehosti yhteistyötä ja tutkimuskumppanuuksien kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Kaikin nämä toimet se saavutettiin kasvua yliopiston kansainvälistä näkyvyyttä, aktivointi akateemista liikkuvuutta prosessi ja vetovoima varojen kautta projekteja yhteistyössä tunnettujen yliopistojen Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Aasiassa, korkeus julkaisujen määrä, tutkimusartikkelien erittäin paremmuusjärjestykseen lehdissä yli 3 kertaa verrattuna aikaisempiin vuosiin, kirjoja, lisääntymisen patentin numero, järjestäminen suurempi määrä kansainvälisesti asiaan tiedetapahtumiin.

Seurauksena konjugoitujen tukitoimet tutkimuksen stimulaatiota alkaen 2008 tieteellistä tutkimustyötä kirjattu ennennäkemättömän tehostamista. Vuonna 2008 AVU oli onnistunut kansallisissa ja kansainvälisissä avustuksen kilpailuissa saamiseksi 8 kansainvälistä ja 5 kansallisten hankkeiden kokonaismäärä rahaa päästä 2.027.202 RON kansallisten hankkeiden ja 52,350 RON kansainvälisiin projekteihin. Tällä hetkellä AVU on mukana useita 6 kansainväliseen projektiin ja 5 kansallisia hankkeita.

Huomionarvoista voidaan vielä mainita: a) tutkimushankkeesta Euroopan unionin rahoittamien sisällä seitsemäs Frame Program, otsikolla "folaatti-pohjainen nanobiodevices integroiduille diagnoosi / hoito, kohdistaminen kroonisten tulehdussairauksiin - NANOFOL", jossa Aurel Vlaicu University of Arad on kumppani in yhteenliittymä 13 yliopistot ja korkealla; b) POSCCE hanke osarahoittamien EU otsikolla "Liberian kasveja-regeneroituvaa strateginen varoja Euroopan talouden" in arvo on 2 mil. Euro, joka alkoi kehittämään runsaasti tutkimuksen kansainvälistä merkitystä alalla tekstiiliteollisuudessa; c) EU-hanke-Marie Curie alalla biologisen massaspektrometria joka on edistäjä yhteistyötä ja tietotaidon vaihtoa AVU ja tunnustettua laboratoriota Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

Joka koskee kansainvälistä näkyvyyttä sekä levittämistä tieteellisten tulosten vuonna 2010 julkaistiin: 26 ISI-indeksoitu artikkeleita kumulatiivinen kertoimella 61487, 5 artikkeleita indeksoitu kansainvälisissä tietokannoissa, 95 paperit arvostetuissa ISI-menettelyn kansainvälisten konferenssien, 60 artikkeleita julkaistu B + CNCSIS luokkaan 20 artikkelit B CNCSIS luokkaan 75 kirjat edustavat 16616 sivua julkistaa kansallisella kustantamot kuten arvostetun Romanian Academy Publishing House, kirjapainoja tunnustettu CNCSIS, 8 kirjat (1191 sivua) on julkaistu myös näkyvästi kansainvälinen kustantamot, ja 2 patentit / tuotteita henkinen saanut oikeudet. Näin yliopiston näkyy nyt voimakas laitos korkean kansainvälisen näkyvyyden akateemisen ja tieteellisen tason sekä luotettava kumppani kansallisella ja kansainvälisellä tasolla, näkökohta vahvisti myös, että useita uusia yhteistyötä ja kumppanuuksia aloitti viime vuonna.

Seuraus ja todiste AVU kansainvälinen maine oli järjestämiseen kolme painoksiin kansainvälisen symposiumin Tutkimus ja koulutus Innovaation Era "ja kaksi versiota kansainvälisen konferenssin Romanian Society for massaspektrometrian (RSMS). Vuonna 2010 kansainvälinen symposium Tutkimus ja koulutus Innovaation Era "jaettu 8 eri tieteen istuntojen osallistui professorit ja tutkijat useissa Euroopan maissa, kuten: Belgia, Saksa, Italia, Portugali, Venäjä, Serbia, Unkari, ja Moldova. Toinen RSMS -konferenssissa vuonna 2010 osallistui erottaa tutkijoiden alalla massaspektrometriaa 15 Euroopan maasta ja USA.

Tällä hetkellä AVU puheenjohtajavaltiona Romanian Society for massaspektrometrian on mukana useissa hankkeissa alan massaspektrometria kautta laboratoriot ja Research Center massaspekrometria korkeaa kansainvälistä näkyvyyttä. Keskus edustaa 10 tutkijat. Viime 4 vuotta, Center oli 2 kansainvälisiä projekteja ja 4 kansallisten apurahojen, julkaissut yli 30 artikkelia ISI mainitussa lehdissä vaikuttavuuskertoimet välillä 2 ja 6, toimittanut kirjan massaspekrometria Life Safety at Springer Verlag, Saksa, oli noin 70 maksuja (täysistunto, kutsutaan vaikutti suullisia esityksiä tai julisteet) kansainvälisissä konferensseissa pidettiin Saksassa, Itävallassa, Ranskassa, Sveitsissä, Italiassa, Norjassa, Venäjällä, Slovenia, Kroatia, Yhdysvallat, Israel oli 4 kansainvälisiä palkintoja.

Tutkimus aktiivisuus AVU teknologisen ja yrityshautomo on myös erittäin arvostettu kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Siten Incubator on hallituksen jäsen Romanian Association teknologiasiirron - AroTT, ammattijärjestö erikoistuneet yksiköt innovaatioihin, teknologian siirtoon, kansalaisjärjestöjen ja voittoa. Äskettäin Kansainvälisessä näyttely Bukarestissa, johtaja UAV - IT hautomoyritys valittiin yhdeksi kolmesta alueellisen vicepresidents on AroTT.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia » Katso Kandidaatin tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Master Matemaattisen Mallinnuksen Tutkimukseen Ja Didaktiikan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Romania Arad

Tutkimuksen Ohjelman tavoitteena on opettaa peruskäsitteet, jotka syntyvät laajan teknisen, tieteellisen sekä didaktiset ongelmat ja osoittaa, kuinka nämä voidaan soveltaa tiedekontekstissa. Painopiste asetetaan yleisiä taitoja voidaan hyödyntää eri alojen jotta se consits perustan kaikille toivoen syventää tieteelliseen mallintamiseen taitojaan ja enemmän. [+]

Tutkimuksen Ohjelman tavoitteena on opettaa peruskäsitteet, jotka syntyvät laajan teknisen, tieteellisen sekä didaktiset ongelmat ja osoittaa, kuinka nämä voidaan soveltaa tiedekontekstissa. Painopiste asetetaan yleisiä taitoja voidaan hyödyntää eri alojen jotta se consits perustan kaikille toivoen syventää tieteelliseen mallintamiseen taitojaan ja enemmän.

Tutkimus ohjelman avulla opiskelijat voivat kokea jännitystä saada ratkaisuja monimutkaisiin fyysisiä ja muita ongelmia.

Opiskelija aluksi syventää matemaattisia tietoja ja muotoilla peruskäsitteet mallinnuksen ennen siirtymistä tapaustutkimusta, joissa on kehitetty eri aiheista motivoi esimerkiksi teollisuus, biologisia tai ympäristö- tai jopa didaktiset, prividing ainutlaatuinen sekoitus analyyttisiä ja laskennallisia menetelmiä sovellusten kanssa eturintamassa tutkimusta. ... [-]


Master Taloudellinen Analyysi, Varojen Ja Liiketoiminnan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Romania Arad

Valmistunut Master Economic Analysis, varojen ja liiketoiminnan, lukuun ottamatta laaja tietämys taloudellinen analyysi ja varojen ja yritysten voitot teoreettinen ja metodologinen tietäen ytimestä arvostus kuria, kognition ja käytännön taitoja yrityksessä diagnosoida. [+]

Valmistunut Master Economic Analysis, varojen ja liiketoiminnanPaitsi laaja tietämys taloudellinen analyysi ja varojen ja yritysten voitot teoreettinen ja metodologinen tietäen ytimestä arvostus kuria, kognition ja käytännön taitoja yrityksessä diagnosoida. Erityiset tavoitteet käsittävät kehittäminen opiskelijan kykyä hyödyntää modernia taudinmääritys ja arvonmääritysmenetelmiä, tunnustetaan kansallisten ja kansainvälisten arviointistandardien, keskittyi niiden hyödyllisyys yrityksen analyysi ja arvo, joka perustuu johdon. Valitsemalla eri valinnaisia ​​kursseja, yhdessä asianmukaisten tapaustutkimuksia, opiskelijalla on mahdollisuus keskittyä Olipa kapeampi aihe kiinnostaa ja hyödyntää menetelmiä ja keinoja eri aloilla hakemuksen. ... [-]