Technical University of Civil Engineering Bucharest

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Technical University of Civil Engineering Bukarestin on tekninen yliopisto, joka kouluttaa korkeakoulutuksen asiantuntijoita aloilla vesirakentamisen, Talotekniikka, koneenrakennus / teknologiset laitteet ja koneet, ympäristötekniikka, geodeettista suunnittelu, hallinta ja suunnittelu ja järjestelmien suunnittelu.

Technical University of Civil Engineering Bukarestin, suora jälkeläinen National School of Tiet ja sillat perustettu, Romaniassa, lähes puolitoista vuosisataa sitten, on nykyään viiri tekninen koulutus Romaniassa. Opetussuunnitelmat kattavat kaikki alat vesirakentamisen ja ympäristönsuojelua, sekä siihen liittyvien alojen, kuten rakentamisen palvelut, teknologiset laitteet, geodesia. Viime vuosina, opetussuunnitelmat on hajautettu ja, tällä hetkellä, ne ovat asiantuntija verkkotunnuksia alalla järjestelmien suunnittelu, samoin kuin vieraiden kielten.

Kun rikas perinne ja erinomainen opetushenkilökunta, jotka ovat asettaneet ja edelleen asettamalla vertailuarvot insinöörikoulutuksen ja jotka ovat myös vaikuttaneet ja edelleen vaikuttavat päätökseen tiettyjen hakuteosten maamme yliopisto on akkreditoitu kaikille korkeakoulutuksen syklit - alempi ja ylempi korkeakoulututkinto ja jatko-opintoihin. Tällä hetkellä yli 6200 opiskelijaa ylioppilaaksi kahden ensimmäisen syklin ja yli 300 jatko-opiskelijaa.

Opetushenkilöstö on noin 440 jäsentä, joiden yhtäläinen tasapaino täynnä ja apulaisprofessorin, luennoitsijat, nuori avustajien ja lehtorilta. Koko henkilökunta on mukana tutkimus-, suunnittelu- ja konsultointi- toimintaa, suoraan vaikuttavat tarjoaa tietämystä sekä rahoitukseen kehittämisohjelmia.

Seuraavat institutionaalinen arviointi 2009, yliopiston Civil Engineering Bukarestin on voittanut suuri luottamus listalla mikä osoittaa, että yliopiston Civil Engineering Bukarestin on kaikki tarvittavat välineet ja opetushenkilöstön saavuttaa korkealaatuisen koulutuksen.

historia

Korkeakoulutus vesirakentamisen Romaniassa perustettiin vuonna 1864, Bukarestissa perustamalla "School of Siltojen ja teiden, kaivokset ja arkkitehtuuri", joka vuonna 1867 tuli "School of sillat, tiet ja Mines" ja "National School for siltoja ja teitä "vuonna 1888. Vuonna 1921, "National School of Siltojen ja teiden" tuli "ammattikorkeakoulu Bukarestin", jossa insinöörien koulutus toteutettiin Engineering Department, joka vuonna 1938, tuli tunnetuksi rakennustekniikan tiedekunta.

Vuonna 1948 jälkeen Koulutus uudistaminen, rakennustekniikan tiedekunta erotettiin Ammattikorkeakoulu (josta tuli Polytechnic Institute) ja tuli itsenäinen korkeakoulu, nimeltään Civil Engineering Institute of Bucharest. Alkaen lukuvuoden 1994-1995, Civil Engineering Institute Bukarestin tuli teknillinen yliopisto Civil Engineering Bukarestin.

Vuodesta 1864 asti 1948 National School of Sillat ja Tiet ja sitten Civil Engineering Department of ammattikorkeakoulu koulutettu 2137 insinöörejä, ohjauksessa tunnettu opettajat kuten: Spiru Haret, Anghel Saligny, Elie Radu, Gheorghe Titeica, David Emanuel Andrei Ioachimescu, Gheorghe Filipescu, Ion Ionescu, jonka pyrkimyksiä ja saavutukset ovat luoneet perustan Romanian tieteen ja teknologian vesirakentaminen.

Vuodesta 1948-2008, yli 37000 insinöörejä valmistui teknillisen yliopiston rakennustekniikan Bukarestin. Tämän aikavälin aikana, korkeakoulujen opetushenkilöstön mukana tässä merkittävistä alalla tieteen ja tekniikan; joukossa: akateemikot Aurel Beles, Cristea Mateescu, Dumitru Dumitrescu, Stefan Balan, Michael Hangan, Victor Smith, Alexander Steopoe, Priscu Radu, Emil Botea, Alexander Gheorghiu, Andrei Caracostea, Panaite Mazilu, Ion Stanculescu ja muille, jotka ovat kaikki harjoittanut edeltäjänsä "perinne.

Sijainnit

Bukarest

Osoite
Lacul Tei Bvd., no. 122 - 124
sector 2

020396 Bukarest, Bukarest, Romania

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin