Ion Mincu University of Architecture and Urbanism (UAUIM)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yliopiston johdolle tarjoaa työryhmä, joka koostuu rehtorin, vararehtorin kolme johtaja asianmukaisen neuvostojen tohtorin ja kolme dekaanit. Yliopistolla on kunniapuheenjohtaja ja senaatin puheenjohtajan.

UAUIM järjestetään:

  • Kolme tiedekuntaa: arkkitehtuurin tiedekunta, laitos Urbanism ja arkkitehtuurin osasto Interior - IOSUD-UAUIM / järjestävän toimielimen jatko-opinnot. Opiskelijoiden kokonaismäärä on noin 3000 lukuvuodessa.

Sisäänpääsy kaikki kurssit on kilpailu tutkimuksissa. Opiskelijat voivat saada apurahoja ja sosiaaliset avustukset talousarvion lähteistä edellyttäen sääntöjen mukaisesti antanut vuosittain opetus-ja asetuksen UAUIM. Myös Apuraha myönnetään taloudellista tukea sponsoreilta opiskelijoille erinomaisia ​​tuloksia tietyillä koulutusaloilla.

Formatiivinen tarjous eri tiedekuntien ja koulutusohjelmat tukevat opettajat yhdeksän osastojen UAUIM kattaa eri oppiaineissa.

Tutkimus toteutetaan viiden tutkimuskeskusten Bukarestissa ja maassa: Center for tutkimus-, suunnittelu-, asiantuntija-ja konsultointi (CCPEC) Arkkitehti-ja Urban Studies Centerin (SCF), Center of Excellence in Kuva Studies (CESI) Center for Excellence in Urban Planning (CEU), Centre for kansankielinen Arkkitehtuuri Studies (CSAV, joka perustuu Dealu Beautiful-Schönberg, Sibiu).

HISTORIA

University of Architecture and Urbanism "Ion Mincu" on vanhin ja johtava valtio yliopistolaitoksen omistettu kouluttamalla asiantuntijoita arkkitehtuurin ja kaupunkisuunnittelun Romaniassa. Se on myös jatkoa peräkkäisten korkeakoulutuksessa aloitti arkkitehtuuri läheistä sukua modernin Romanian nosto ja asettaa sen uusien institutionaalisten rakenteiden ja kulttuurien jälkipuoliskolla yhdeksännentoista vuosisadan.

Arkkitehtuuri Koulutus on perustettu vuonna Romaniassa päätöksellä 01 lokakuu 1864 prinssi Alexandru Ioan Cuza, nimi "School of siltoja ja teitä, Me and Architecture". Tämä ensimmäinen osa arkkitehtuuria pian katosi varojen puutteen vuoksi. Vuonna 1892 johtoryhmään Society of Romanian Architects, on päättänyt pitää, sen alaisuudessa, yksityinen koulu arkkitehtuurin. Tämä virallistettiin kuin valtion koulutukseen, kuten National School of Architecture, osasto School of Fine Arts Bukarestissa, koulutuksen uudistaminen vuonna 1897.

Myöhemmin, vuonna 1904 siitä tuli itsenäinen toimielin nimellä Superior School of Architecture. Vuonna 1931 oppilaitos muutettiin Academy of Architecture. Arkkitehti koulutus on saanut ensimmäisen oikeutta omasta vuonna 1932, oikeustieteen tutkinto vastaa Academy of Architecture yliopistossa ja pidän otsikko; Uusi laki sääntelee myös ja yllään oikea otsikko ja Ammatti arkkitehdin Romaniassa. Vuonna 1938 Akatemia Arkkitehtuurin liitettiin uusi otsikko - arkkitehtuurin tiedekunta - ammattikorkeakoulu Bukarestin rakenteen. Lisäksi välillä 1943 ja 1948, hän työskenteli erikoistuminen Kaupunkisuunnitteluosasto. Irrottaa ammattikorkeakoulun vuonna 1948, arkkitehtuurin tiedekunta itsenäistyi korkeakoulun, jonka otsikkona oli "Institute of Architecture". Lyhyen ajan kuluttua vuonna 1949 instituutti yhtiöitettiin nimellä tiedekunnan arkkitehtuurin ja rakentamisen instituutti, vastikään perustettu.

Vuonna 1952 tiedekunnassa sai takaisin itsenäisyytensä, kuten Institute of Architecture. Annetulla asetuksella. 147/1953 instituutti on annettu nimi Ion Mincu. Tämän otsikon alla toimielimen toimi vuoteen 2000, jolloin tekemisen jälkeen yliopiston senaatin nimi muutettiin yliopiston arkkitehtuurin ja urbanismin "Ion Mincu", joka on nykyään virallinen nimi. Nimen muuttaminen määräsi johtuvat muutokset tarve monipuolistaa koulutustarjontaan. College of Architecture on nykyinen seuraaja vanhan School of Architecture, ja vuodesta 1990 kaksi uutta tiedekuntaa perustettiin: 1997 - Department of Planning, 2003 - tiedekunta sisustusarkkitehtuurin.

Kansainvälinen yhteistyö, liikkuvuus ja ulkomaisia ​​vieraita: UAUIM on kahdenväliset yhteistyösopimukset ja Erasmus yli 80 arkkitehtikoulujen Euroopassa, Aasiassa, Latinalaisessa Amerikassa ja Yhdysvalloissa, sopimukset, jotka helpottavat opiskelijoiden ja opettajien.

UAUIM kuuluu: AEEA / EAAE (European Association of Schools of Architecture), ELY (European University Association), IAU (International Association of Universities), AESOP (Association of European Schools of Planning) Elia (European League-koulut Art) Ässät (liiton Keski-Euroopan arkkitehtikoulujen), ELASA (European Association opiskelijoiden maisema), UNISCAPE (Euroopan yliopistojen verkosto toteuttaminen Euroopan maisemayleissopimus Firenzessä, 2000), IAESTE (International Association for Exchange of Practice teknisillä aloilla).

Sijainnit

Bukarest

Osoite
Strada Academiei 18-20
010014 Bukarest, Bukarest, Romania

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin