Politehnica University Timisoara

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Politehnica University Timisoara (UPT) On yksi Keski- ja Itä-Euroopan suurimmista teknillisistä yliopistoista. Se perustettiin vuonna 1920 vastauksena insinöörien tarpeeseen talouden elpymisen jälkeen. Yli 95 vuoden olemassaolon aikana, Politehnica University Timisoara Tuotti yli 123 000 insinööriä, jotka arvostetaan suuresti kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.

Opinto-ohjelmat järjestetään Bolognan järjestelmän mukaisesti. Yli 12000 opiskelijaa on rekisteröity eri tasoilla (Bachelor, Master, Doctoral and Postdoctoral), kun taas n. 700 opetushenkilökuntaa ja n. 500 hallinnosta ja ylimääräisestä henkilökunnasta työskentelee sen puitteissa.

Politehnica-yliopistossa Timisoaralla on 10 tiedekuntaa: arkkitehtuurin ja kaupunkisuunnittelun tiedekunta; Automaation ja laskennan tiedekunta; Graafisen alan tiedekunta; Viestintätieteiden tiedekunta; Sähkö- ja energiatekniikan tiedekunta; Elektroniikan, tietoliikenteen ja tietotekniikan tiedekunta; Teollisuuden kemian ja ympäristötekniikan tiedekunta; Tuotannon ja liikenteen hallinnan tiedekunta; Konetekniikan tiedekunta; Hunedoaran teknillinen tiedekunta.

Politehnica University Timisoara omistaa koulutus- ja tutkimusinfrastruktuuria - rakennukset ja varusteet - verrattavissa arvostetuin eurooppalaisissa yliopistoissa. Tärkeitä investointeja tehtiin viime vuosina. Timisoaran Politehnican yliopiston opiskelijoilla on käytössään nykyaikainen opiskelijakeskus, jossa on kaksi kahvilaa ja 16 opiskelija-asuntoa, joissa on yli 5 500 majoituspaikkaa. Kaikki 1800 opiskelijahuoneet on sisustettu, niissä on internetyhteys ja kaapelitelevisio.

Yliopisto on Yli 250 kahdenvälistä Erasmus + -sopimusta ja yli 100 puiteyhteistyösopimusta yliopistojen kanssa eri puolilta Eurooppaa, mutta myös Aasiasta, Afrikasta, Pohjois- ja Etelä-Amerikasta. Joka vuosi yli 200 opiskelijaa tekee opiskelu- tai teollisuuskoulutusta ulkomailla, ja yli 100 oppilaitoksen oppilaasta tulee opiskelemaan tai tekemään teollisen sijoituksen UPT-koordinaattorin valvonnassa.

Sinulla on käytettävissänne laaja valikoima kampusmahdollisuuksia, jotka tekevät vierailustasi mahdollisimman miellyttävän ja tuottavan.

Viisumipalvelu. Osaston kansainvälisten suhteiden tarjoaa tietoa ja tukee hakemuksen niiden viisumia ja oleskelulupaa. • MAJOITUS. Takaamme edullinen yliopiston majoitus kaikille kansainvälisille opiskelijoille. Huoneissa on Internet, TV-kaapeli, jääkaappi, huonekalut ja vuodevaatteet, ja jaetaan 2 tai useamman opiskelijan. Kylpyhuoneissa, pesutupa, lukeminen ja keittiöihin jaetaan samoin. Kaikki asunnot ovat kävelyetäisyydellä UPT rakennukset ja kaupungin keskustasta. Majoitus asuntojen voidaan antaa aikaisintaan 4 vrk ennen alkua lukuvuoden.

ruokapalvelut. Opiskelija voi ostaa ateriakupongit varten opiskelijaruokaloita. Jokainen voucher takaa yhden aterian hintaan n. 2 EUR. Opiskelijan kampus löydät myös supermarket, erilaisia ​​ruokakaupat ja lukuisia ravintoloita. Useimmat opiskelija asuntojen ovat automaatteja.

LÄÄKINTÄHUOLTO. Opiskelijaklinikka sijaitsee opiskelijakeskuksessa ja tarjoaa maksuttomia lääkärintarkastuksia ja -hoitoja yleislääketieteessä, sisälääketieteessä ja ekografia, dermatologiassa, perhesuunnittelussa, gynekologiassa, otolääketieteessä ja silmälääketieteessä. Opiskelija voi myös saada tarkoitetut asiantuntijoiden muilla alueilla tarvittaessa.

SPORTS CENTERS. On kaksi urheilukeskukset saatavilla UPT opiskelijoille ja henkilökunnalle. Sinulla on pääsy kuntosali, ulkona jalkapallokenttää, juoksurata, katettu mini-jalkapallokenttää, sisä- ja ulkouima-altaat, sauna ja kuntosali, koripallo ja lentopallokentät, bitumi ja tartan tennis kenttiä.

KIRJASTO. Keskustakirjasto Politehnica yliopiston Timişoara on laaja kokoelma kirjoja ja julkaisuja, sekä asiaa koskevat tieteelliset tietokannat. Lukeminen tilat, pienryhmä-työtiloihin tietokoneella työtilat ja siihen liittyvät palvelut ovat käytettävissä kirjaston haltijoille. Eräässä tutkimuksessa sali kirjasto on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa.

TERVETULOA TAPAHTUMAT. Vaihto-opiskelijat odotetaan saapuvan viikko ennen alkua lukuvuoden. Tervetuloa toiminta auttaa oppilaita tutustua kaupunkiin ja yliopisto, palveluja ja mahdollisuuksia, joita ne voivat käyttää samalla kirjoilla UPT. Kansainväliset opiskelijat tulisi osallistua avaaminen lukuvuoden ja tervetullut kokous järjestettiin tiedekunnan, sekä järjestämiin Department for International Relations.

MUUT PALVELUT UPT-opiskelijoille kuuluvat: akateemiset mentorit koko opintojen ajan, uran neuvontapalvelut ja uranäyttelyt, sähköpostiosoite, johon voidaan kirjautua eduroamiin (ilmainen internetyhteys 74 maassa), ilmainen julkinen liikenne Timisoara alle 26-vuotiaille ja alle 30-vuotiaille opiskelijoille, ilmaiset junaliput Romanian kielellä, kulttuuritapahtumien alennukset.

TOP 10 syytä valita UPT:

 1. Rahan arvo. Opiskelumaksut sekä romanialaisille että kansainvälisille opiskelijoille ovat kohtuullisia ja kohtuuhintaisia. Apurahoja, jotka perustuvat akateemisiin saavutuksiin tai taloudelliseen tarpeeseen ovat myös saatavilla.
 2. Erinomainen infrastruktuuri opetukseen ja tutkimukseen. Yliopisto tekee jatkuvia investointeja infrastruktuurinsa päivittämiseksi.
 3. Laaja valikoima opinto-ohjelmia. UPT tarjoaa monilla eri kielillä monilla eri aloilla opittuja opinto-ohjelmia.
 4. Korkealaatuinen EU-tutkinto. Akkreditoidut, kansainvälisesti tunnustetut opinto-ohjelmat, jotka on opittu englanniksi, saksaksi tai ranskaksi.
 5. Valmistuneiden korkea työllistettävyys. Meillä on vahvat yhteydet liiketoimintaympäristöön ja tarjota ammattitaitoisia opinto-ohjelmia, joilla on uranäkymät valmistumisen jälkeen.
 6. Täysi tuki opintojen aikana. Vapaa pääsy kaikkiin yliopiston tiloihin, akateeminen mentorointi ja uraohjaus.
 7. Pienikokoinen, ystävällinen, keskitetysti sijoitettu kampus. Opiskelijakodit, kahvilat, urheilukeskukset, kirjasto, luentosalit ja laboratoriot sijaitsevat keskellä kaupungin keskustaa.
 8. Great location. Timişoara on turvallinen, hauska ja kulttuurisesti monimuotoinen kaupunki, jossa eloisa taiteellinen elämä ja dynaaminen liikeyhteisö. Yli 40000 romanialaista ja kansainvälistä opiskelijaa opiskelee täällä uran tavoitteiden saavuttamiseksi.
 9. Kansainväliset näkymät. Suhtaudumme tervetulleiksi monien eri maiden opiskelijoihin ja vierasopettajiin, ja tarjoamme opiskelijoillemme mahdollisuuden saada apurahaa opiskelemaan tai harjoittelemaan ulkomailla yhdessä kumppaniorganisaatioissamme.
 10. Vahvat opiskelijaliitot. Opiskeluyhdistykset järjestävät monia sosiaalisia, akateemisia ja ura-tapahtumia. Opiskelijoiden edustajat osallistuvat yliopiston päätöksentekoprosessiin.
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Englanti
 • Saksan kieli
 • Ranskalainen
 • Romanialainen

Katso maisteriohjelmia » Katso Kandidaatin tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Integroitu Tutkinto (kandidaatin Ja Maisterin) Arkkitehtuurin

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 6 vuotta September 2018 Romania Timisoara

Kanssa 6 vuoden tutkimusajan kuluessa, integroitu kandidaatin ja maisterin tutkinto arkkitehtuurin tarjoaa kokonaisvaltaista näkemystä monimutkainen parametrit, jotka määrittävät arkkitehtitoimisto. Aikana 12 lukukauden, opiskelijat saavat teoreettista, esteettiset ja teknologisen tietämyksen sekä arkkitehtuurista ja kaupunkisuunnittelusta, samoin kuin niihin liittyvät ja toisiaan täydentävää kuvataiteen, humanististen tieteiden ja tekniikan, jotka kaikki tarjoavat riittävät tiedot vastaamaan vaatimuksiin tulevaisuuden asiakkaita. [+]

Yleistä tietoa Vaatimukset: Baccalaureate (tai vastaava) Kesto: 6 vuotta (12 lukukautta) Opetuskieli: Romania Muoto tutkimukset: Lopputulos Ammattinimike valmistuneille: Arkkitehti arkkitehtuuri

Kanssa 6 vuoden tutkimusajan kuluessa, integroitu kandidaatin ja maisterin tutkinto arkkitehtuurin tarjoaa kokonaisvaltaista näkemystä monimutkainen parametrit, jotka määrittävät arkkitehtitoimisto. Aikana 12 lukukauden, opiskelijat saavat teoreettista, esteettiset ja teknologisen tietämyksen sekä arkkitehtuurista ja kaupunkisuunnittelusta, samoin kuin niihin liittyvät ja toisiaan täydentävää kuvataiteen, humanististen tieteiden ja tekniikan, jotka kaikki tarjoavat riittävät tiedot vastaamaan vaatimuksiin tulevaisuuden asiakkaita.... [-]


Master Advanced Design Of Steel Ja Composite Structures

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Romania Timisoara

"Teräs- ja komposiittirakenteiden kehittynyt muotoilu" (ADS) on kaksivuotinen englanninkielinen opetussuunnitelma, jossa keskitytään tarjoamaan osallistujille suunnittelukyky ja osaaminen turvallisen teräs-, komposiitti- ja betonirakenteiden suunnitteluun ja rakentamiseen, mukaan lukien ympäristönsuojelu Näkökohdat, jotka edistävät teollisuuden kestävyyttä ja kilpailukykyä. [+]

Yleistä tietoa Vaatimukset: kandidaatin tutkinto (tai vastaava) Kesto 2 vuotta (4 lukukautta) Opetuskieli: englanti Muoto tutkimukset: Lopputulos Teräs- ja komposiittirakenteiden kehittynyt muotoilu

"Teräs- ja komposiittirakenteiden kehittynyt muotoilu" (ADS) on kaksivuotinen englanninkielinen opetussuunnitelma, jossa keskitytään tarjoamaan osallistujille suunnittelukyky ja osaaminen turvallisen teräs-, komposiitti- ja betonirakenteiden suunnitteluun ja rakentamiseen, mukaan lukien ympäristönsuojelu Näkökohdat, jotka edistävät teollisuuden kestävyyttä ja kilpailukykyä.

ADS-maisteriohjelma kouluttaa korkean tason asiantuntijoita kansainvälisten työmarkkinoiden tarpeiden ja vaatimusten mukaisesti. Ohjelma perustaa ja täydentää aiempia korkeakoulututkintoja opiskelijoille, joilla on edistyksellisiä analyyseja ja suunnittelumenetelmiä, joita sovelletaan teräs-, komposiitti- ja komposiittirakenteisiin ja jotka käsittelevät mm. Rakenteiden kestävyyttä, paloturvallisuutta tai uusien rakennemateriaalien käyttöä. Ohjelma valmistaa myös opiskelijoita tutkimustoimintaan.... [-]


Master Computer Engineering

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Romania Timisoara

Master Course in Computer Engineering on kahden vuoden kokopäiväinen Englanti opetti koulutusohjelman, joka tarjoaa opiskelijoille kehittynyttä osaamista tietotekniikan teoria ja käytäntö, tutustuttaa heitä kehitys nykyisten tekniikoiden, kehittää tutkimusta kykyjä ja valmistaa heitä menestyksekkään uran keskeisten tekijöiden atk kehittämis- ja tutkimushankkeisiin. [+]

Yleistä tietoa Vaatimukset: kandidaatin tutkinto (tai vastaava); perustukset Computer ja Software Engineering Kesto 2 vuotta (4 lukukautta) Opetus: Englanti Muoto tutkimukset: Lopputulos Computer Engineering

Tietotekniikkaa on osa lähes kaikkea, mikä koskettaa elämäämme autoista ajamme ja laitteiden käytämme viestintää, elokuviin me valvomme ja tapoja yritysten ja viranomaisten kohdella meitä. Opiskelu Computer Engineering tarjoaa opiskelijoille arvokasta tietoa siitä, miten löytää tehokkaita ja innovatiivisia ratkaisuja yhä monimutkaisempia ja haastavia ongelmia tietokonejärjestelmien. Computing työpaikat ovat korkeimpia maksettu ja on korkein työtyytyväisyys, laskenta-uran ottaa tilaa sekä yhteistyöympäristöt ja yksittäisten vaivaa. ... [-]


Master In Automotive Sulautetut Ohjelmistot

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Romania Timisoara

Master in Automotive Embedded Software on kaksivuotinen opintosuunnitelma, joka on englanninkielinen, joka tarjoaa kehittynyttä osaamista automaattisen järjestelmätekniikan alalla sovellettuihin autoteollisuuden sulautettuihin ohjelmistoihin. Valmistuneet saavat sekä alan teoreettisen taustan että käytännön sovellusmenetelmät tarjotakseen kokonaisratkaisuja sulautettujen järjestelmien käytännön ongelmiin. [+]

Yleistä tietoa

Vaatimukset: kandidaatin tutkinto (tai vastaava) Kesto 2 vuotta (4 lukukautta) Opetuskieli: englanti Muoto tutkimukset: Lopputulos Automotive Embedded Software

Master in Automotive Embedded Software on kaksivuotinen opintosuunnitelma, joka on englanninkielinen, joka tarjoaa kehittynyttä osaamista automaattisen järjestelmätekniikan alalla sovellettuihin autoteollisuuden sulautettuihin ohjelmistoihin. Valmistuneet saavat sekä alan teoreettisen taustan että käytännön sovellusmenetelmät tarjotakseen kokonaisratkaisuja sulautettujen järjestelmien käytännön ongelmiin.

He osaavat ja ymmärtävät laajan teknisen sovelluksen, ja he osaavat kehittyneitä taitoja ja osaamista sulautettujen sovellusten suunnittelussa ja toteutuksessa, jotka on tarkoitettu monimutkaisiin autoteollisuuksiin. ... [-]


Master In Software Engineering

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Romania Timisoara

Master Course in Software Engineering on kahden vuoden kokopäiväinen Englanti opetti koulutusohjelman, joka keskittyy levittämään sekä tiedon ja käytännön taitoja tarvitaan tuottavan pitkäaikaisen uran. [+]

Yleistä tietoa Vaatimukset: kandidaatin tutkinto (tai vastaava); perustukset Computer ja Software Engineering Kesto 2 vuotta (4 lukukautta) Opetus: Englanti Muoto tutkimukset: Lopputulos Ohjelmistotuotanto

Ohjelmisto on tullut olennainen osa tukevan infrastruktuurin jokapäiväisessä elämässä. Ohjelmistot järjestelmät ovat yhä monimutkaisempia, ja siten vaikeampi rakentaa, mutta ne ovat aiheita yhä tiukkoja luotettavuutta ja turvallisuutta. Samaan aikaan markkinoiden paine kasvaa, kehitys on oltava ketterä ja ohjelmisto on rakennettu kehittymään. Kaikki tämä yhdistettynä tarve johtavia sovellukset tekevät nykypäivän ohjelmistokehityksen jännittävä tekninen haaste. Kiinteät tekniikan periaatteita ovat välttämättömiä tuottamaan laadukkaita hankkeita ajoissa. ... [-]


Master Tietoliikenneverkot

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Romania Timisoara

Master in Communication Networks on kahden vuoden englanninkielinen opetussuunnitelma, joka tarjoaa tietoa ja taitoja, joita tarvitaan ymmärtää ja käsitellä seuraavien sukupolvien viestintäverkkojen suunnittelijoiden haasteita sekä toteuttaa toteutettuja hankkeita tai tehdä tutkimuksia tällä alueella. [+]

Yleistä tietoa Vaatimukset: kandidaatin tutkinto (tai vastaava) Kesto 2 vuotta (4 lukukautta) Opetuskieli: englanti Muoto tutkimukset: Lopputulos Tietoliikenneverkot

Master in Communication Networks on kahden vuoden englanninkielinen opetussuunnitelma, joka tarjoaa tietoa ja taitoja, joita tarvitaan ymmärtää ja käsitellä seuraavien sukupolvien viestintäverkkojen suunnittelijoiden haasteita sekä toteuttaa toteutettuja hankkeita tai tehdä tutkimuksia tällä alueella.

Kurssit, laboratoriot ja seminaarit käsittelevät nykyaikaisia ​​teknologioita ja haasteita viestintäverkkojen alalla. Opiskelijat hankkivat osaamista analysoimalla ja integroimalla innovatiivisesti monimutkaisia ​​tietoja viestintäverkoista ja niihin liittyvistä kentistä, ideanvaihtoon, ongelmanratkaisuun ja projektin kehittämiseen sekä monitieteiseen tutkimukseen.... [-]


Master Tietotekniikan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Romania Timisoara

Master Course in Information Technology on kaksivuotinen kokopäiväinen Englanti opetti koulutusohjelman, joka keskittyy tuottamaan korkeasti koulutetut insinöörit perehdytetään nykyteknologialla. Valmistuneet on edennyt tärkeimmät aiheet alalla tietotekniikan tuntemus state-of-the-art teknologioita ja kyky valita ja soveltaa niitä edennyttä hanketta kehittämiseen, innovointiin ja tutkimukseen kykyjä, viestintä, poikkitieteellistä yhteistyötä asemien välinen toiminto ja joukkue projektinhallinnan osaamista. [+]

Yleistä tietoa Vaatimukset: kandidaatin tutkinto (tai vastaava); perustukset Computer ja Software Engineering Kesto 2 vuotta (4 lukukautta) Opetus: Englanti Muoto tutkimukset: Lopputulos tietotekniikka

Tekniikka työpaikkaa ovat korkeimpia maksettu ja on korkein työtyytyväisyyttä. Computing on hyvin usein liittyy innovaatioon, ja kehitys tietotekniikassa yleensä innovointia, siksi vaadimme opetuksen tutkimukseen ja kehitykseen taitoja. Mahdollisuuksia tulevan kehityksen odotetaan olevan jopa suurempi kuin ne ovat olleet aikaisemmin. Computing ura on tilaa sekä yhteistyöympäristöt ja yksittäisten vaivaa.

Master Course in Information Technology on kaksivuotinen kokopäiväinen Englanti opetti koulutusohjelman, joka keskittyy tuottamaan korkeasti koulutetut insinöörit perehdytetään nykyteknologialla. Valmistuneet on edennyt tärkeimmät aiheet alalla tietotekniikan tuntemus state-of-the-art teknologioita ja kyky valita ja soveltaa niitä edennyttä hanketta kehittämiseen, innovointiin ja tutkimukseen kykyjä, viestintä, poikkitieteellistä yhteistyötä asemien välinen toiminto ja joukkue projektinhallinnan osaamista. ... [-]


Päällikön Kehittyneen Elektroniikan älykkäiden Järjestelmien

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Romania Timisoara

Master Course Advanced Electronics Intelligent Systems on kahden vuoden kokopäiväinen Englanti-opetti opinto-ohjelmaan keskittyy tuottamaan korkeasti koulutettujen insinöörien kattamaan kasvavia teollisuuden tarpeisiin, sekä paikallisesti että maailmanlaajuisesti. Opiskelija voi parantaa oppimisongelmaa harjoittelupaikkoja sekä työstää gradunsa vuonna monet yritykset pääkonttori Timisoara jotka ovat aktiivisia tällä alalla. Samaan aikaan ohjelma kehittää innovaatioita ja tutkimusta taitoja opiskelijat. [+]

Yleistä tietoa Vaatimukset: kandidaatin tutkinto (tai vastaava) Kesto 2 vuotta (4 lukukautta) Opetus: Englanti Muoto tutkimukset: Lopputulos Advanced Electronics Intelligent Systems

Master Course Advanced Electronics Intelligent Systems on kahden vuoden kokopäiväinen Englanti-opetti opinto-ohjelmaan keskittyy tuottamaan korkeasti koulutettujen insinöörien kattamaan kasvavia teollisuuden tarpeisiin, sekä paikallisesti että maailmanlaajuisesti. Opiskelija voi parantaa oppimisongelmaa harjoittelupaikkoja sekä työstää gradunsa vuonna monet yritykset pääkonttori Timisoara jotka ovat aktiivisia tällä alalla. Samaan aikaan ohjelma kehittää innovaatioita ja tutkimusta taitoja opiskelijat.... [-]


Ota yhteyttä
Asiointiosoite
2 Piaţa Victoriei
Timisoara, RO-300006 RO