Universitatea De Vest Din Timisoara

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Universitatea de Vest din Timişoara (UVT) / West University of Timişoara (WUT) on tärkein korkeakoulu ja tutkimus napa Länsi Romaniassa. Sen yhteisö koostuu noin 16000 opiskelijaa ja yli 700 akateemisen henkilöstön. Se on kattava yliopisto lukien 11 tiedekuntaa, edistää moni- ja poikkitieteellistä lähestymistapoja korkea-asteen koulutuksen ja tutkimuksen, jossa keskitytään selkeästi kouluttaa opiskelijoita, jotta voitaisiin kehittää henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia taitoja, jotka tarjoavat heille pääsyn Globaalistuvassa työmarkkinat upon valmistumista.

Sijoittui QS World University Rankings 700+ ja QS University Rankings mukaan (Kieli-) 150 +, West University of Timisoara tarjoaa mahdollisuuksia yhdistää teoreettista ja käytännön tietoa opiskelijoille kaikilla tutkimuksen. Yli 5% ylioppilaskunnassa on kansainvälisiä, Yliopiston intensiivisesti mukana prosesseissa kansainvälisyyskehityksen erittäin monikulttuurinen ja dynaaminen kaupunki, joka tarjoaa erilaisia ​​mahdollisuuksia työhön ja vapaa.

Viimeisten kahdentoista vuoden yliopisto on vastannut muutoksia kansalliseen koulutuspolitiikassa, jotta väestörakenteen muutoksiin, jotta radikaalisti erilainen taloudessa ja markkinoilla vaatimukset, kehittyvien paikallisiin ja alueellisiin tarpeisiin ja uusiin teknologioihin.

Kaikki nämä muutokset ovat johtaneet puolestaan ​​uusia odotuksia opiskelijoiden, henkilökunnan ja ylläpitäjät. Yliopisto varustaa yksilöiden taidot tehokkaasti yhteiskunnan hyväksi. Tämä työ on tällä hetkellä tapahtuu yksitoista tiedekuntaa, jotka tarjoavat laajan valikoiman ja jatko-ohjelmia.

Saavutettuihin tuloksiin monissa ohjelmissa, joihin liittyy kansainvälistä yhteistyötä - etenkin liikkuvuuden ohjelmat, kuten Sokrates, Phare, Leonardo da Vinci, jne-ovat todella vaikuttava ja ovat parhaita saavutuksia yliopistossa.

Yleisvaikutelma saimme of WUT on, että erittäin luova, energinen, aktiivinen, ja innovatiivinen yliopisto. Jokaisesta työntekijästä, sekä opetusta ja tutkimusta, ovat hyvin innostuneita ja määrätietoisesti kokeilla kaikki uudet mahdollisuuksista ja säännöistä tarjoamia IT Lisäksi hyvä multimedia työkaluja saatavilla useimmissa luokissa uusien rakennusten, (esimerkiksi ne, ekonomi ja laki).

(Otteita yliopistot hanke Salzburg Seminar. Vieraileva Advisors Report, 21-25 10 2002, Timisoara, Romania)

Sanomaa rehtori West University Timisoara

Kautta historian yhtä leimaa ilon hetkiä ja haasteita, yliopistomme on johdonmukaisesti suorittanut rooli, jonka kanssa se oli suotu sen perustajien tärkein tieto keskus Länsi Romania. Maailmassa Liikkuvuuksien jossa etäisyydet ovat erittäin pakattu seurauksena kehittämisen nopeasti kuljetusvälineiden ja uusien viestintävälineiden, WUT erottuu globaaleilla koulutusmarkkinoilla alueellisena johtajana avoin kansainvälinen akateeminen yhteisö, sekä näkökulmasta tieteellisen tutkimuksen ja koulutusohjelmien.

Tänään WUT tarjoaa poreileva henkinen ympäristö, joka edistää yksilön saavutuksia, tiimityö ja tieteidenvälisyys sekä niille, jotka haluavat tarjota tietoa, innovoida tai suorittaa alan tutkimusta ja taiteellista luovuutta ja niille, jotka ovat innolla liittymään kandidaatin, maisterin, tohtorin tai post-doc-ohjelmia. WUT charter, kehittynyt tieteellinen tutkimus ja koulutus ovat osia meidän yliopiston tehtävän.

Olen tyytyväinen sinut West University of Timişoaran jos haluat olla osa projektin ja kehotan teitä liittymään pyrimme vakiinnuttamaan toimielin, joka on ajatus: rehellisyys, dynamiikkaa, ja akateemisen visio ..

Rehtori, professori Marilen pirteä, Ph. d.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc » Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Msc Astrofysiikan, Alkeishiukkasten Ja Laskennallisen Fysiikan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Romania Timisoara

Äskettäin löytyneen kiihtynyt laajeneminen maailmankaikkeuden (mukaan lukien hypoteesi pimeän aineen ja pimeän energian) tuo yleinen suhteellisuusteoria ja kosmologia keskiosassa modernin fysiikan dvelopement. Tämä Master koulutusohjelma tarjoaa knowledges ja osaamista kolmella taholla teoreettisen fysiikan nimittäin: gravitaatio ja kosmologia, alkeishiukkaset ja kentät ja laskennallisen fysiikan. Tärkeimmät luentoja ja kurssien korkean suorituskyvyn reserchers kussakin verkkotunnuksia edellä mainitut. [+]

Tiedekunnan fysiikan tarjoaa kandidaatin ohjelman (kolme erikoisalojen: fysiikka, lääketieteellinen fysiikka ja tietotekniikka-fysiikka) ja kolme maisteriohjelmien tiiviisti kytketty suorittaman tutkimustyön tiedekunnan jäseniä. Kaksi Masters Lähetyksiä annetaan kokonaan Englanti. Nämä Lähetyksiä tarkoituksena on valmistaa opiskelijoita paitsi syventävien opintojen fysiikan, mutta myös työllisyyden Valmistuttuaan fysiikan ja muiden tieteenalojen liittyvät tieteen ja teknologian. Lahjakkaat opiskelijat voivat jatkaa maisteriohjelman tohtorin projektin jatko koulu tiedekunnan joka keskittyy kolmeen pääteemaan: materiaalifysiikan, teoreettisen ja laskennallisen fysiikan ja lääketieteellisen fysiikan. Äskettäin löytyneen kiihtynyt laajeneminen maailmankaikkeuden (mukaan lukien hypoteesi pimeän aineen ja pimeän energian) tuo yleinen suhteellisuusteoria ja kosmologia keskiosassa modernin fysiikan dvelopement. Tämä Master koulutusohjelma tarjoaa knowledges ja osaamista kolmella taholla teoreettisen fysiikan nimittäin: gravitaatio ja kosmologia, alkeishiukkaset ja kentät ja laskennallisen fysiikan. Tärkeimmät luentoja ja kurssien korkean suorituskyvyn reserchers kussakin verkkotunnuksia edellä mainitut. Pääruoka otsikot Gravitaatio ja Cosmology Johdanto tähtitieteen Astrofysiikka ja hiukkasfysiikan Quantum kenttien teoria laskennallinen fysiikka Laskennallinen fysiikka aplied astrofysiikan ja teoreettinen fysiikka Mahdolliset työmarkkina-asemissa oleville valmistumisen jälkeen Fyysikot eri tutkimusaloilla Tähtitieteilijä kansainvälisissä observatorioissa Programer ja IT-asiantuntijat Market analyytikko stockmarket yritykset Tietoturva asiantuntija erityinen servicies Valmistuneet voivat myös jatkaa tutkittu Tohtorinkoulutusohjelmiin liittyykö kanssa verkkotunnus maisteriohjelman Master koulutusohjelma hyväksyä valmistuneet fysiikan, matematiikan, tietotekniikan ja muiden tarkka tieteiden tiedekunnista. Tutkinnon teknilliset yliopistot ovat myös tervetulleita. West University of Timisoara on yksi akkreditoitu yliopistojen Romaniassa järjestää valmistelutoimikunnan vuosi Romanian kieli. Tämä kielen kurssi on pakollinen opiskelijoille, jotka haluavat opiskella romanian kielellä ja ei ole kielitodistus tässä mielessä. Aikana valmisteluvuotena opiskelijat saavat tarvittavaa tietoa romanian kielen ja ja erityistä tietämystä korreloivat tulevaa koulutusta profiilin (anatomia, fysiikka, kemia, piirustus teknisiä jne.),... [-]

Maisteri

Le Johto Des Affaires En Contexte Europeen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Romania Timisoara

Master-ohjelma Business Management Euroopan Context (MACE) on 2 vuotta opinto-ohjelma, yhdessä Lille 1 University - Science and Technology. Opiskelija kirjoilla Tässä tutkimuksessa ohjelmassa on mahdollisuus opiskella yhden lukukauden IAE Lille, sisällä Master-ohjelman MSG - yleinen hallinta Liiketoimintayksiköt. Jälkeen onnistuneesti päätökseen tämän liikkuvuuden opiskelijat saavat kaksinkertainen diplomin alalla johdon. [+]

Tiedekunta Taloustieteiden pidetään tärkeimpänä kauppatieteellisen tiedekunnan koko Länsi-alueella Romanian korkeasta laadusta sen akateemisen yhteisön sekä laatua opetusohjelmia. Koulutusjärjestelmä tarjous on monipuolinen ja suunniteltu tarjoamaan monenlaisia ​​mahdollisuuksia sen opiskelijoille. Suurin osasto tiedekunnan on osasto Management, jonka tavoitteena on kannustaa oppilaita saavuttamaan huippuosaamista tarjoamalla ensiluokkaista tietoa koulutusmahdollisuuksista ja ammatillinen kehittyminen tulla osaava ja kilpailukykyinen, sovitettavissa mihin tahansa organisaation ympäristössä. Master-ohjelma Business Management Euroopan Context (MACE) on 2 vuotta opinto-ohjelma, yhdessä Lille 1 University - Science and Technology. Opiskelija kirjoilla Tässä tutkimuksessa ohjelmassa on mahdollisuus opiskella yhden lukukauden IAE Lille, sisällä Master-ohjelman MSG - yleinen hallinta Liiketoimintayksiköt. Jälkeen onnistuneesti päätökseen tämän liikkuvuuden opiskelijat saavat kaksinkertainen diplomin alalla johdon. Tutkimus ohjelma Business Management Euroopan Context tarjoaa korkean koulutuksen alalla kansainvälinen liikkeenjohdon ja kulttuurien hallinta. Pääruoka otsikot Euroopan politiikkaa. Sisämarkkinat Kansainvälinen liikkeenjohto Yritysympäristössä ja strategiat Eurooppalaiset hankkeet hallinta Strategiset ja ihmissuhteisiin markkinoinnin pk Kansainvälinen taloudellinen ja teollisuusstrategia Business viestintä ja neuvottelu Innovaatiojohtamisen ja riskienhallinta Yrittäjyys ja johtaminen Työharjoittelu vaihe Mahdolliset työmarkkina-asemissa oleville valmistumisen jälkeen Työmahdollisuuksia: Manager vastaa toiminnallisia yksiköitä,-verkoston edistäjänä, tuotepäällikkö, liikkeenjohdon konsultti Korkea työllistettävyyttä monikansallisten yritysten ja kansainvälisten elinten tavoitteena MACE kaksinkertaisen tutkintotodistus maisteriohjelman yhteistyössä IAE Lille, on kouluttaa johtajia, joilla on hollistic lähestymistapa organisaation voidakseen toteuttaa käytännön, adapative ja evolutiivinen tavalla hankittua tietoa. West University of Timisoara on yksi akkreditoitu yliopistojen Romaniassa järjestää valmistelutoimikunnan vuosi Romanian kieli. Tämä kielen kurssi on pakollinen opiskelijoille, jotka haluavat opiskella romanian kielellä ja ei ole kielitodistus tässä mielessä. Aikana valmisteluvuotena opiskelijat saavat tarvittavaa tietoa romanian kielen ja ja erityistä tietämystä korreloivat tulevaa koulutusta profiilin (anatomia, fysiikka, kemia,... [-]

Master Filosofiseen Neuvonta Ja Konsultointi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Romania Timisoara

Filosofisia Neuvonta ja Consultancy maisterinkoulutusohjelma opetetaan Englanti on ensimmäinen maisteriohjelmassa tällaista Keski-Euroopassa, joka tarjoaa ajan tasalla tiedot ja taidot, joita voidaan ammattimaisesti työskentelevät tueksi henkilöitä, ryhmiä ja organisaatioita päin eksistentiaalinen, relaatio , eettinen tai päätöksentekoprosessin ongelmia. [+]

Tiedekunnan opin filosofian ja Communication Sciences on nuorin ja dynaamisin tiedekuntien West University of Timisoara, syntyy vuonna 1999. Suurin osa opiskelijoista opiskelee kansainvälisiä suhteita, PR, ja journalismin. Opetus tapahtuu romania, Englanti ja saksa. Tiedekunta on yhdeksän bachelor ohjelmia, kuusi maisteriohjelmaa ja kaksi jatko-ohjelmia, valtiotieteen ja filosofian. Tällä hetkellä on olemassa muutamia ohjelmia tämäntyyppisen maailmassa, ja meidän on vain opetetaan Englanti Euroopassa. Meidän 2-vuoden MA: n päätarkoitus on intensiivinen ja kattava laadukkaiden sertifioitu muodostumisen hyvin koulutettuja ammattilaisia ​​soveltavassa / käytännöllisen filosofian, joka sisältää filosofisia neuvonta ja neuvonta yksilöiden ja organisaatioiden, eettisiä neuvonta ja filosofian lapsille. Käyttävät vankka filosofinen tietoa ja yleinen oppilaanohjauksessa, onnistunut valmistuneet helpottaa ajattelua asiakkaan tai ihmisryhmän kautta viiden menetelmät tuottamat filosofia: kriittinen ajattelu, käsitteellinen analyysi, fenomenologia, ajatuskokeita ja luovaa ajattelua. Pääruoka otsikot Filosofinen työkaluja argumentoinnin Harkinnan ja kriittinen päättely Hoito ja vastuu etiikka käytännön etiikka Elämäkerrallinen kerronnan filosofiseen neuvonta yritysten viestintä ohjaus taidot Filosofia lasten kanssa Yleiset periaatteet Psychopatholoy Psychiatry and Clinical semiologian kliininen havainto Taidot ja työkaluja filosofinen ohjausta käytännössä Aktiivinen kuuntelu ja tarkkailu filosofiseen vuoropuhelussa Ohjattu yksilön ja ryhmäohjausta Mahdolliset työmarkkina-asemissa oleville valmistumisen jälkeen Increasinly haetaan maailmanlaajuisesti, erityisesti auttamassa loogisia-filosofisia, axiological ja eettisen analyysin ja perustus päätöksentekoon; sosiaalisia ja monikulttuurisia suhteita; ja eettiset kysymykset, joita toimijat kohtaavat ja monikansallisten yritysten sertifioitu yksittäiset philosphical ohjauskäytäntöjä; filosofia lapsille helpottamista; filosofia-pohjainen (myös eettinen) neuvonta julkisten laitosten tai yksityisten oranizations. Se on kansainvälinen maisteriohjelma järjestämä West University of Timisoara, yhdessä Ca 'Foscari yliopisto, Venetsia - joiden kanssa West University palkitsee Double Diploma eli MA (West University) / Laurea Magistrale (Ca'... [-]

Master Fysiikan Ja Teknologian Kehittyneiden Materiaalien

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Romania Timisoara

Image morfologia ja kuvataiteen kokeilu Masters ohjelma, opetetaan Englanti, tarjoaa kehyksen tutkimiseen ja kehittämiseen nykytaiteen käsityksiä ja kokeilla välistä väliaine muodot visuaalisen ilmaisun ja viestintä luovuuden, teoreettisia ja teknisiä taitoja, inbetween instalation, grafiikka- kuvanveisto ja maalaus alueilla. [+]

Tiedekunnan fysiikan tarjoaa kandidaatin ohjelman (kolme erikoisalojen: fysiikka, lääketieteellinen fysiikka ja tietotekniikka-fysiikka) ja kolme maisteriohjelmien tiiviisti kytketty suorittaman tutkimustyön tiedekunnan jäseniä. Kaksi Masters Lähetyksiä annetaan kokonaan Englanti. Nämä Lähetyksiä tarkoituksena on valmistaa opiskelijoita paitsi syventävien opintojen fysiikan, mutta myös työllisyyden Valmistuttuaan fysiikan ja muiden tieteenalojen liittyvät tieteen ja teknologian. Lahjakkaat opiskelijat voivat jatkaa maisteriohjelman tohtorin projektin jatko koulu tiedekunnan joka keskittyy kolmeen pääteemaan: materiaalifysiikan, teoreettisen ja laskennallisen fysiikan ja lääketieteellisen fysiikan. Masters Physics and Technology of Advanced Materials, opetetaan Englanti, keskittyy ymmärtämiseen ja manipuloimalla fysikaaliset ominaisuudet materiaalien löytää uusia ominaisuuksia sovelluksen kannalta. Pääruoka otsikot Täydentää teoreettisen fysiikan Täydennysosat molekyyli- ja atomifysiikan Magneettisuuden nanojärjestelmien Physics of kiteytysprosesseja Muovi merkki ja kohde Täydennysosat materiaalin fysiikan Mitä Core osaamista kehitetään? Yleiset taidot: Luova soveltaminen tutkimusmenetelmiä ja ongelmanratkaisu; Laaditaan tutkimuksia ja raportteja hakemuksen julkaisemista; Valmiudet tehdä luovia ja itsenäistä toimintaa ongelmien ratkaisemiseen, kriittinen arviointi ja havainnollinen viestinnän; Johtamistaitoja sekä selkeän suunnan taitojen ammatillisen kehityksen kasvua. Ammattitaito: Pystytään saamaan joiden ominaisuudet on määritelty; Kapasiteetti luonnehtia tiettyjen materiaalien ominaisuudet suhteessa niiden sovellukset; Taitoja laboratoriolaitteiden käyttö saamiseksi kiteet ja nano-mikrojärjestelmät; Kykyä käyttää kokeellisia menetelmiä kasvaa laser materiaaleja ja luonnehtia niitä optisia ja spektroskooppiset menetelmät; Käytä menetelmiä tutkinnan rakenne materiaalit; Käytä tietokoneen ja ohjelmiston numeerisen simulointi fysikaalisia ilmiöitä kiteenkasvatuksessa menetelmiä; Oppiminen johdonmukaisen ja toiminnallisen perusteellista asiantuntemusta järjestelmien materiaalitieteen; Optimointi kidekasvusta laitteiden avulla numeerinen simulointi; Vertailu koetulosten kanssa teoreettisia malleja. Laaja-alaiset taidot: Sopeutua uusiin tilanteisiin päättämällä ja olettaen vastuut; Kyky hallita monimutkaisia ​​projekteja ja kehittää kumppanuuksia taloudellisissa ympäristöissä; Luovuus ja aloite monimutkaisten ongelmien ratkaisemiseen. West University of Timisoara on... [-]

Master Hallinnan Elinkeinoelämän Järjestöjen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Romania Timisoara

Master ohjelma vastaa nykyajan tarpeita tehokkaan liikkeenjohdon yhteydessä talouden ominaista yhä globaalistuvassa ja turbulentti dynamiikkaa. [+]

Tiedekunta Taloustieteiden pidetään tärkeimpänä kauppatieteellisen tiedekunnan koko Länsi-alueella Romanian korkeasta laadusta sen akateemisen yhteisön sekä laatua opetusohjelmia. Koulutusjärjestelmä tarjous on monipuolinen ja suunniteltu tarjoamaan monenlaisia ​​mahdollisuuksia sen opiskelijoille. Suurin osasto tiedekunnan on osasto Management, jonka tavoitteena on kannustaa oppilaita saavuttamaan huippuosaamista tarjoamalla ensiluokkaista tietoa koulutusmahdollisuuksista ja ammatillinen kehittyminen tulla osaava ja kilpailukykyinen, sovitettavissa mihin tahansa organisaation ympäristössä. Master ohjelma vastaa nykyajan tarpeita tehokkaan liikkeenjohdon yhteydessä talouden ominaista yhä globaalistuvassa ja turbulentti dynamiikkaa. Yleisenä tavoitteena on tarpeita liiketoiminnan ja ammatillinen ympäristö tarjoamisessa toimivaltaisten asiantuntijoiden tehokkaasti hallita yrityksille, niiden koosta, alkuperästä tai rakenteeseen sijoitetun pääoman. Kurssit on tarkoitettu kaikille kandidaatin opiskelijoille, jotka haluavat joko syventää ensimmäinen erikoistuminen tai hankkia uuden. Opiskeluaika 2 vuotta Enimmäismäärä opiskelijoiden: 50 Pääruoka otsikot organisaatio hallinta Strategia-analyysi Global Affairs Management Markkinatutkimus ja Markkinointistrategiat Kustannusten hallinta - valvoa Ja rahoitusjohtajana raportointi menettelyt Business Ethics ja sosiaalinen vastuu Taloudellinen Performance Analysis Corporate finance Organisaation Change Management Investoinnit Tehokkuus ja rahoitus Mahdolliset työmarkkina-asemissa oleville valmistumisen jälkeen Erikoistunut liikkeenjohto; Analyytikko yritysten tehokkuutta; Yrittäjä; Talousjohtaja. Hyödyt opiskelijoille pätevyyden hankkiminen liittyvät työmarkkinoiden vaatimuksiin jatkuvassa yhteydessä ammattilaisia ​​antamalla niiden osallistumista opetukseen nopea lisääminen työmarkkinoilla avulla poikittaistaitoja ja ammattitaitoa korkea työllistettävyyden pätevyys vastaa Romanian Ammatit Code West University of Timisoara on yksi akkreditoitu yliopistojen Romaniassa järjestää valmistelutoimikunnan vuosi Romanian kieli. Tämä kielen kurssi on pakollinen opiskelijoille, jotka haluavat opiskella romanian kielellä ja ei ole kielitodistus tässä mielessä. Aikana valmisteluvuotena opiskelijat saavat tarvittavaa tietoa romanian kielen ja ja erityistä tietämystä korreloivat tulevaa koulutusta profiilin (anatomia, fysiikka, kemia, piirustus teknisiä jne.), Jos opetussuunnitelma on järjestetty romania. Linkki ohjelman... [-]

Master Kansainvälisissä Kehittäminen Ja Hallinta Globaalipolitiikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Romania Timisoara

Tämä uusi maisteriohjelman meidän tiedekunnan tavoitteena on vastata työnantajien ja opiskelijoiden vaatimukset koulutusta lähemmäs harjoitella ja parempaa sopeutumista työmarkkinoiden tarpeisiin. Olemme tietoisia siitä, että suurin osa valmistuneista työllistyy uudessa globaalissa taloudessa hallitsevat monikansalliset yritykset. Siksi tarjoamme, kun ensimmäisen vuoden keskittynyt kehittämään kaikkein tärkeitä taitoja työ kansainvälisissä suhteissa, mahdollisuus valita toisena vuonna kolmesta houkutteleva moduulia: Kansainvälinen kehitys tutkimukset, eurooppalaisten tutkimusten ja Afrikkalainen tutkimukset. [+]

Tiedekunnan opin filosofian ja Communication Sciences on nuorin ja dynaamisin tiedekuntien West University of Timisoara, syntyy vuonna 1999. Suurin osa opiskelijoista opiskelee kansainvälisiä suhteita, PR, ja journalismin. Opetus tapahtuu romania, Englanti ja saksa. Tiedekunta on yhdeksän bachelor ohjelmia, kuusi maisteriohjelmaa ja kaksi jatko-ohjelmia, valtiotieteen ja filosofian. Tämä uusi maisteriohjelman meidän tiedekunnan tavoitteena on vastata työnantajien ja opiskelijoiden vaatimukset koulutusta lähemmäs harjoitella ja parempaa sopeutumista työmarkkinoiden tarpeisiin. Olemme tietoisia siitä, että suurin osa valmistuneista työllistyy uudessa globaalissa taloudessa hallitsevat monikansalliset yritykset. Siksi tarjoamme, kun ensimmäisen vuoden keskittynyt kehittämään kaikkein tärkeitä taitoja työ kansainvälisissä suhteissa, mahdollisuus valita toisena vuonna kolmesta houkutteleva moduulia: Kansainvälinen kehitys tutkimukset, eurooppalaisten tutkimusten ja Afrikkalainen tutkimukset. Pääruoka otsikot Teoriat ja strategioita kansainvälisen kehityksen Johdatus hallinta Kansainväliset järjestöt makrotalous Diplomatia ja globaalipolitiikka Projektinhallinta Kestävä kehitys ja ympäristö Sosiaalinen kehitys alueellisissa puitteissa Globaali turvallisuus tutkimukset, joissa painotetaan Afrikka Koulutus ja -politiikkaa Migration tutkimukset Sukupuoli ja kehitys Mahdolliset työmarkkina-asemissa oleville valmistumisen jälkeen Erikoistunut poliittisia ja taloudellisia kansainväliset suhteet; Kansainvälinen upseeri julkisissa laitoksissa; Kansainvälinen asiakaspalvelu; Takahuone; West University of Timisoara on yksi akkreditoitu yliopistojen Romaniassa järjestää valmistelutoimikunnan vuosi Romanian kieli. Tämä kielen kurssi on pakollinen opiskelijoille, jotka haluavat opiskella romanian kielellä ja ei ole kielitodistus tässä mielessä. Aikana valmisteluvuotena opiskelijat saavat tarvittavaa tietoa romanian kielen ja ja erityistä tietämystä korreloivat tulevaa koulutusta profiilin (anatomia, fysiikka, kemia, piirustus teknisiä jne.), Jos opetussuunnitelma on järjestetty romania. Linkki ohjelman täällä. [-]

Master Kansainvälisissä Yritysrahoituksesta (micf)

Opetus kampuksella Osa-aikainen 2 vuotta September 2018 Romania Timisoara

Tiedekunta Taloustieteiden on suurin tiedekunnan sisällä West University of Timisoara. Näissä puitteissa talousosasto on ainutlaatuinen asema, tarjoamalla yksi houkuttelevia urapolkuja sekä Romanian nuorten ja ulkomaan kansalaisten haluaa opiskella monikulttuurisessa opetuskäytössä. Talousosasto on vahvasti yhdistetty julkisten ja yksityisten rahoituslaitosten / yritykset, rekrytointitoimistoja ja menestyksekkäästi yhteistyötä ammattilaisten tarjota opetus paketti sovitettu työvoiman market` tarvitsee johdonmukaisen työharjoitteluohjelma ja nopea graduates` työllisyysprosessissa työmarkkinoilla [+]

Tiedekunta Taloustieteiden on suurin tiedekunnan sisällä West University of Timisoara. Näissä puitteissa talousosasto on ainutlaatuinen asema, tarjoamalla yksi houkuttelevia urapolkuja sekä Romanian nuorten ja ulkomaan kansalaisten haluaa opiskella monikulttuurisessa opetuskäytössä. Talousosasto on vahvasti yhdistetty julkisten ja yksityisten rahoituslaitosten / yritykset, rekrytointitoimistoja ja menestyksekkäästi yhteistyötä ammattilaisten tarjota opetus paketti sovitettu työvoiman market` tarvitsee johdonmukaisen työharjoitteluohjelma ja nopea graduates` työllisyysprosessissa työmarkkinoilla. Teema-alue: MICF tarjoaa vankka liiketoiminnan käytäntöjä, taloudelliset periaatteet ja taitoja, jotka tukevat yhtiön taloudellisia päätöksiä. Kesto ja hinta: MICF` opiskelijat saavat tarvittavat taidot taloushallinnon yrityksen sopivat uransa toiveet jota kokopäiväinen opiskelu (2 vuotta - luokat ovat saatavilla iltaisin klo). Levitetty komponentti: Jotta voitaisiin kehittää tietojen ja taitojen erityisiä urapolkuja rahoitus- institutions` maailmaa, maistereiden suorittaa erilaisia ​​tiimiprojektien, tapaustutkimuksia - liiketoiminnan simulointi ohjelmisto yrityksille, pääomamarkkinatransaktioista, ja ne osallistuvat työpajoissa ja konferensseissa. Pääruoka otsikot 1. vuosi International Financial Management Corporate Governance Yritysten yhteiskunnallista vastuuta ja strategia Behavioral Finance Corporate finance CorporateTaxation Financial Institution Management 2. vuosi Advanced Financial Statement Analysis Taloudelliset riskit Modelling and Management Fuusiot &-hankinnat portofolio Management CorporateValuation Harjoittelupaikkoja Mahdolliset työmarkkina-asemissa oleville valmistumisen jälkeen Luottolaitosten / liikepankkien: top-johdon, kassanhallinta-, virkamiehet, toimintojen johtajat, konsultit, luotto analyytikot, riskinhallinnasta; Julkiset laitokset: top-johdon, taloudelliset neuvonantajat, tilintarkastajat, rahastonhoitajat, selvittäjän, sisäiset tarkastajat; Kansallinen / monikansalliset yhtiöt: top-johdon, veroneuvojien, sijoitusanalyytikoille, vakuutusasiamiesten, riskipääoma / riskipääoma aineita; Sijoituspalveluyritysten: top-johdon, arvopaperit konsultit, rahastonhoitajat osuudet / obligaatioita, välittäjät. West University of Timisoara on yksi akkreditoitu yliopistojen Romaniassa järjestää valmistelutoimikunnan vuosi Romanian kieli. Tämä kielen kurssi on pakollinen opiskelijoille, jotka haluavat opiskella romanian kielellä ja ei ole kielitodistus tässä mielessä. Aikana valmisteluvuotena opiskelijat saavat... [-]

Master Organisaation Ja Työterveyden Psykologia (oohp)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Romania Timisoara

"Organisaation ja Työterveyslaitoksen psykologian koskee soveltamista psykologian parantaa työn laatua elämään ja suojelemaan ja edistämään turvallisuutta, terveyttä ja hyvinvointia työntekijöiden" (National Institute for Occupational Safety and Health - NIOSH). Näitä asioita on todettu olevan kriittisen tarkoituksenmukaisuuden liiketoiminnan kannalta, siis tutkijoiden ja käytännön organisaation ja työterveyden psykologian käsitellään lähteet ja seurauksia stressitekijöitä, häiriintyneiden käyttäytyminen työssä, uupumuksen puuttuminen, onnettomuudet, liikevaihdon, ja heikko suorituskyky. Tämä ohjelma on erinomainen tilaisuus kehittää käytännön valmiudet toimia erilaisissa työympäristöissä. [+]

Koska se tuli yksi harvoista tiedekuntien sovellettu yhteiskuntatieteiden Romaniassa, tiedekunnan sosiologian ja psykologian Timişoara on edustanut vakavaa ja luotettava kumppani vuoropuhelun kaikille suuri yliopistot Euroopassa, Amerikassa, Aasiassa ja muualla maailman. Moderni logistiikka yhdistää uusimman ohjelmiston tuotteiden koulutus johdon ja soveltaa psychology.The Psykologian laitos (www.psihologietm.ro) on yksi dynaamisimmista Psychology osastot Romaniassa, kattaa kaikki tärkeimmät suuntiin Applied Psychology. Department of Psychology on huippuosaamista suuntautunut ja huolissaan lisätä kansainvälistä näkyvyyttä osallistumalla kansainvälisen tieteellisen tutkimuksen vuoropuhelua. "Organisaation ja Työterveyslaitoksen psykologian koskee soveltamista psykologian parantaa työn laatua elämään ja suojelemaan ja edistämään turvallisuutta, terveyttä ja hyvinvointia työntekijöiden" (National Institute for Occupational Safety and Health - NIOSH). Näitä asioita on todettu olevan kriittisen tarkoituksenmukaisuuden liiketoiminnan kannalta, siis tutkijoiden ja käytännön organisaation ja työterveyden psykologian käsitellään lähteet ja seurauksia stressitekijöitä, häiriintyneiden käyttäytyminen työssä, uupumuksen puuttuminen, onnettomuudet, liikevaihdon, ja heikko suorituskyky. Tämä ohjelma on erinomainen tilaisuus kehittää käytännön valmiudet toimia erilaisissa työympäristöissä. Pääruoka otsikot ovat: Tutkimusmenetelmät Työpaikka Environmental Psychology Cross-Cultural organisaatiopsykologia Yhteisöviestintä ja ryhmän prosessit Henkilökunnan valinta ja arviointi Organisaatiokäyttäytyminen Motivaatio ja suorituskykynsä Consulting taidot Johdanto Occupational Health Psychology, Johtaminen ja strateginen ajattelu organisaation kehittäminen, Työ, Stressi ja terveys Koulutus ja kehitys Työntekijä- Hyvinvointi: teoriat ja interventiot Avoin kurssi: Nykyiset lähestymistavat Organisaation ja Occupational Health Psychology Työ Family Conflict. Järjestelmällinen lähestymistapa Organisaation kehittäminen ja muutos Kurssit ovat opettaneet akateemisen henkilöstön että omistaa laajan tutkimuksen kokemus, mutta myös laajentaa upon näyttöön perustuvaa konsultointi lähestymistapa. Mahdolliset työmarkkina-asemissa oleville valmistumisen jälkeen Kuten äskettäin valmistunut opiskelija, voit aloittaa suunnittelu uran tällä alalla, kehittää tutkimuksen taitoja ja ymmärtää asiaa ilmiöiden organisaatioissa ja HR... [-]

Masters Unionin Oikeudessa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Romania Timisoara

Päätavoitteena ohjelma on, että opiskelijat hankkia osaamista, jotta ne voisivat ymmärtää unionin oikeuden sen suhde kansallisessa järjestelmässä jäsenvaltioiden. Kompetenssit kattavat suurimman osan olennaiset näkökohdat Euroopan unionin oikeuden, sen yleiset käsitteet sekä mekanismi Euroopan oikeudellisen kontrollin yksityiskohtien täytäntöönpanoa, tunnustamista, kuluttaja, yhtiö-, vero-oikeuden, ja internet lakia. Ulkomaisia ​​professoreita kutsutaan vuosittain luentosarja. Tutkimuksen kesto on 1 (yksi) vuosi, ja täysi läsnäolo on tarpeen. [+]

Oikeustieteellisen tiedekunnan West University of Timisoara on ansainnut maineen yhtenä tärkeimmistä oikeustieteellisten tiedekuntien Romaniassa. Sen opetussuunnitelma on yhteensopiva muiden arvostetun oikeustieteellisten tiedekuntien Euroopassa. Kansainvälisellä tasolla, tiedekunnan on käynnissä yhteistyötä vertaisten Ranskasta (Pariisi I Panthéon-Sorbonne, Montpellier), Italia (Bologna, Padova, Udine), Unkari (Pécs, Szegedin), Serbia (Belgrad, Novi Sad), mutta myös Euroopan ulkopuolella, kuten Kiina (Itä-Kiinan yliopiston valtio-opin ja laki). Sen professorit International ja European Law ovat edistäneet monia merkittäviä tuloksia kansainvälisissä opiskelijoiden kilpailujen kansainvälisen oikeuden, Eurooppa-oikeuden ja ihmisoikeuksia. Päätavoitteena ohjelma on, että opiskelijat hankkia osaamista, jotta ne voisivat ymmärtää unionin oikeuden sen suhde kansallisessa järjestelmässä jäsenvaltioiden. Kompetenssit kattavat suurimman osan olennaiset näkökohdat Euroopan unionin oikeuden, sen yleiset käsitteet sekä mekanismi Euroopan oikeudellisen kontrollin yksityiskohtien täytäntöönpanoa, tunnustamista, kuluttaja, yhtiö-, vero-oikeuden, ja internet lakia. Ulkomaisia ​​professoreita kutsutaan vuosittain luentosarja. Tutkimuksen kesto on 1 (yksi) vuosi, ja täysi läsnäolo on tarpeen. Pääruoka otsikot Principles of EU Law EU: n toimielimet ja menettelyt Ihmisoikeudet EU: ssa Lainvalintaan ja Toimivalta EU Kilpailu ja kuluttaja EU Law EU vero-oikeuden EU Law Rahoitusyhtiöviranomainen EU Company Law EU Internet Law EU Social Law Mahdolliset työmarkkina-asemissa oleville valmistumisen jälkeen Nykyinen vaikeita oikeudellisia ongelmia Euroopan unionin ja EU: n jäsenmaiden tekee erikoisalojen alalla EU: n lainsäädännön olisi hyvin kysyttyjä. Tutkinnon täydentävät aloilla, kuten talous, rahoitus, yritysten voivat hyötyä myös huomattavasti erikoistuminen unionin oikeutta. Valinnainen tieteenaloilla on ryhmitelty paketteja, jotka täydentävät opiskelijan erikoistumista polku. Opiskelija vastaa valinnut tämän polun ennen alkua yliopiston jonka aikana vapaaehtoinen paketti on saatavilla. Määräaika kirjoittamiseen diplomityön (väitöskirja paperi) käynnistyy viimeksi lukukauden opinnot. West University of Timisoara on yksi... [-]

Master Tekoälyyn Ja Hajautetun Laskennan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Romania Timisoara

Matemaattis ja Computer Science tarjoaa koulutusohjelmien matematiikan ja tietotekniikan noin 1200 opiskelijaa. Department of Computer Science tarjoaa BSc koulutusohjelmassa Informatics (romaniaksi ja Englanti) ja Applied Informatics (romaniaksi), MSc opinto-ohjelmia Artificial Intelligence ja Distributed Computing (romaniaksi ja Englanti), Software Engineering (romaniaksi) ja Applied Informatics in Science, Technology and Economics (romaniaksi), Tohtorinkoulutusohjelmiin Cloud Computing, High Performance Computing, Artificial Intelligence, automaattisen päättelyn ja Tietojenkäsittelyteorian jotka ovat myös tärkeimpiä tutkimussuunnat laitoksen jäsentä. [+]

Matemaattis ja Computer Science tarjoaa koulutusohjelmien matematiikan ja tietotekniikan noin 1200 opiskelijaa. Department of Computer Science tarjoaa BSc koulutusohjelmassa Informatics (romaniaksi ja Englanti) ja Applied Informatics (romaniaksi), MSc opinto-ohjelmia Artificial Intelligence ja Distributed Computing (romaniaksi ja Englanti), Software Engineering (romaniaksi) ja Applied Informatics in Science, Technology and Economics (romaniaksi), Tohtorinkoulutusohjelmiin Cloud Computing, High Performance Computing, Artificial Intelligence, automaattisen päättelyn ja Tietojenkäsittelyteorian jotka ovat myös tärkeimpiä tutkimussuunnat laitoksen jäsenistä (lisätietoja http: / /research.info.uvt.ro). Artificial Intelligence ja Distributed Computing maisteriohjelma opetetaan Englanti tavoitteena on tarjota osaamista suunnittelussa älykkäiden järjestelmien kanssa sovelluksen eri tieteen ja tekniikan aloilla ja uusimpia teknologioita suurteholaskennan ja hajautetun laskennan. Se on kaksi vuotta ohjelma järjestetään kolmen lukukauden omistettu opetus ja neljäs yksi keskittyy tutkimustoimintaan ja MSc thesis valmistelua. Opiskelija on mahdollisuus käyttää infrastruktuuria High Performance Computing Lab (http://hpc.uvt.ro), osallistua kansainvälisiin tutkimushankkeisiin ja teollisiin hankkeisiin toteutetaan yhteistyössä IT-yrityksissä. Pääruoka otsikot Hajautetut järjestelmät Parallel Computing systolinen algoritmit työnkulku Technologies Multi-agentti järjestelmien Operational Research ja optimointi Data Mining Term rewriting Metaheuristic algoritmit Advanced Looginen ja Functional Programming Hajautettu menetelmät ja tekniikat perustuu XML Automatisoitu Lause Proving Tietorakenteet ja algoritmit Parallel Computing Mahdolliset työmarkkina-asemissa oleville valmistumisen jälkeen Valmistuneet voi kohdistaa tehtävissä IT-alalla kuin hajautetut järjestelmät insinööri, suurteholaskennan ohjelmistosuunnittelija, pilvi alustan kehittäjä, data tiedemies / insinöörin, koneoppiminen insinööri, analytiikka insinööri. He voivat myös valita PhD polku suuntautunutta cloud computing ja / tai koneen oppiminen, aloilla, jotka ovat tällä hetkellä suuri kysyntä asiantuntijoita. Opiskelijat kiinnostunut tutkimus voi olla mukana hankkeissa suoritettiin e-Itävalta Research Institute (http://www.ieat.ro) HPC lab päässä West University of Timisoara kuuluu yksi... [-]

Poikamies Sovellettuun Nykykielten

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 vuotta September 2018 Romania Timisoara

Kandidaatin ohjelma Applied nykykielten on kokopäiväistä opetti maisteriksi joka jatkaa kandidaatin koulutusohjelma Applied nykykielten. [+]

Department of Modern Languages ​​sidoksissa tiedekunnan Letters, historia ja teologia on tehtävä tarjota opiskelijoille korkeatasoista alan koulutusta vieraiden kielten ja kirjallisuuden. Uusi kansainvälinen kriteerit arvioinnin opinto-ohjelmia, sekä uusia vaatimuksia työmarkkinoiden määritetty toteuttamalla innovatiivisia, dynaamisempi ja käytännöllinen, koulutus- strategioita. Department of Modern Languages ​​pyritään myös saavuttamaan akateemista huippuosaamista ja parannettu kansainvälistä näkyvyyttä. Kaikki tiedekunnan jäsenet ovat aktiivisesti mukana opetuksen ja jatko opiskelijat peruskiven käsitys monilla aloilla seuraa mahdollisuus perusteellisen tutkimuksen valitulla alueella. Valmistuneet on kehittyneitä taitoja seuraavilla yhdistelmä kieliä: Englanti, Ranska, Saksa (koska sekä suurten ja pienten kielten ohjelmat) ja Espanja (kehittyneet), Venäjä (vain pienten kielten ohjelmia. Esimerkiksi tässä on muutamia esimerkkejä mahdollisista kieli erikoisalojen: Englanti (major) / French (pienet), Ranskan (suuret) / Englanti (pienet), saksa (suuret) / venäläinen (vähäinen) etc.the opiskelijoiden olisi otettava huomioon, että heidän on noudatettava valmisteluvuotena, mikäli ne eivät jo ole romanialainen kielitodistus, ennen kuin tätä ohjelmaa. Kaikki luokat opetetaan edellä mainituista kielistä, mutta jotkut niistä ovat Romanian samoin. Viimeinen luokittelu tapahtuu QS Ranking sijoitettu meidän tiedekunnan joukossa 150 maailmassa alalla nykykielten. Lisätietoja löytyy osoitteesta: www.litere.uvt.ro. Ohjelma on suunnattu lähinnä, mutta ei pelkästään, valmistuneille Nykykielten erikoistunut Englanti tai ranskaksi tai muita jatko joka hallitsee yksi näistä kielistä tasolla B2-C1 yhteisessä eurooppalaisen viitekehyksen. Tutkimukset kattavat 3 lukuvuotta (6 lukukautta). Tutkimus Ohjelma on varattu 180 siirrettävissä ov, 30 / lukukausi. Joka korreloi sen tavoitteena vaatimukset työmarkkinoiden, käännös- Theory and Practice koulutetaan asiantuntijoita monimutkaisia ​​ja täydentävää osaamista, sellaista koulutusta tarvitaan johtajuutta nopeasti muuttuvassa maailmassa. Pääruoka otsikot ovat: käännös Menetelmät Terminologia Translation Equivalence, Euroopan unionin toimielimet Advanced Tekstianalyysi Diskurssianalyysi Kirjallisuuden käännökset... [-]

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Blvd. V. Parvan 4
Timisoara, 300223 RO
Sosiaalinen media