Umeå Institute of Design - Umeå University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Uumajan yliopisto, Uumajan suunnittelutoimisto

Uumajan Institute of Design tarjoaa viisi akateemista ohjelmaa, jotka keskittyvät yksinomaan teolliseen muotoiluun ja siihen liittyviin erikoistumisiin. Ohjelmat vaihtelevat alemman korkeakoulun ja tohtorintutkinnon välillä. Tarjoamme erittäin kilpailukykyisiä, ammattimaisia ​​ja kansainvälisiä teollisen muotoilun koulutusohjelmia, joita tukevat poikkeukselliset tekniset tilat ja resurssit.

Instituutti on järjestetty Uumajan yliopiston tiede- ja teknologiamateriaalilla .

Bachelor-ohjelma


Instituutti tarjoaa kolmivuotisen teollisen muotoilun ohjelman, joka johtaa kandidaatin tutkintoon, jonka arvo on 180 opintopistettä.

Ohjelma on ruotsinkielinen ja sillä ei ole lukukausimaksuja.

Master-ohjelmat


Master's tasolla on kolme kansainvälisesti suuntautunutta ja erikoistunutta kaksivuotista ohjelmaa, jotka johtavat 120 opintopisteen maisterin tutkintoon.

Kolme tieteenalaa ovat:

  • Kehittynyt tuotesuunnittelu
  • Vuorovaikutussuunnittelu
  • Kuljetusmuotoilu

Master-ohjelmat ovat englanninkielisiä, ja ne ovat avoimia kansainvälisille opiskelijoille.

Kansainväliset opiskelijat


Opiskelijat ympäri maailmaa ovat tällä hetkellä mukana Master-ohjelmissa, jotka luovat ainutlaatuisen yhdistelmän luovasta energiasta ja kulttuurienvälisestä rikastuksesta.

Tällä hetkellä meillä on opiskelijoita 29 maasta, mukaan lukien Norja, Kanada, Tanska, Iso-Britannia, Intia, Turkki, Japani, Brasilia, Meksiko, Ruotsi, Suomi, Korea, Kiina, Saksa ja Yhdysvallat.

Yli puolet MA-opiskelijoista tulee muualta kuin Ruotsista. Noin 30% kaikista opiskelijoistamme on naisia.

Yhteistyö teollisuuden kanssa


Instituutti toimii kaikissa neljässä ohjelmassa säännöllisesti useiden yritysten ja organisaatioiden kanssa, kuten Saabin, Volvo Trucksin, Volvo Carsin, Ericssonin, Nokian, ABB: n, Electroluxin ja Husqvarnan kanssa. Useat myös ovat vahvasti mukana instituutin tutkimusohjelmissa.

Yhden aiheen kurssit


Uumajan Muotoiluinstituutti tarjoaa myös useita teollisen muotoilun ja siihen liittyvien aiheiden yksittäisiä aineopintoja ja kursseja on saatavilla yliopiston muiden yksiköiden opiskelijoille.

Tutkimus ja tohtorintutkinto


Instituutti on useiden vuosien ajan toteuttanut soveltavaa tutkimus- ja kehitystyötä, joka on organisoitu kahteen osaan: Interaction Design Lab (IDL) ja Volvo-tutkimusohjelma (SET). Syksystä 2001 lähtien tarjoamme myös teollisen muotoilun jatko-opintoja.

Sijainnit

Umeå

Osoite
Umeå Institute of Design
Umeå University
Östra Strandgatan 30

SE-903 33 Umeå, Västerbottenin lääni, Ruotsi

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin