University West

Esittely

Lue virallinen kuvaus

University West Trollhättanissa Ruotsissa on moderni yliopisto, joka tarjoaa opetusta yhteistyötä työelämän houkutteleva ja moderni opiskeluympäristö. Keskitymme opiskelija ja oppimista. Työ integroitu oppimisen näkökulmasta ja menetelmä läpäisee työ yliopistossa ja on myös meidän profiilin. Kampus sijaitsee kaupungin keskustassa Trollhättanin lähellä Ruotsin länsirannikolla. Trollhättan on pieni kaupunki vain 30 minuutin junamatkan päässä Göteborgista. Se on turvallinen ja puhdas ja lähes jokainen puhuu Englanti. Täydelliset olosuhteet kansainvälinen opiskeluympäristö. Koulutus Tarjoamme koulutusta:

Tietotekniikan IT Liiketalous ja johtaminen Terveys ja Healthcare Opetus ja kieli tiedotusvälineet Sosiaaliset ja Behavioral tutkimukset ja Engineering

Yliopisto tarjoaa ohjelmia ensimmäisen (kandidaatti), toinen (Master) ja kolmas (jatko) kierto odotti Englanti kansainvälisille opiskelijoille. Tunnelma on hyvin kansainvälinen monien opiskelijoiden ja opettajien välillä ympäri maailman. Viehättävä ja moderni opiskeluympäristö Maassa on yli 11000 opiskelijaa University West ja noin 600 työntekijää. Meidän kampuksella sijaitsee keskeisellä paikalla Trollhättanissa ja on rakennettu oppilaiden tarpeisiin keskipisteenä. Avopinnasta helpoksi opiskelijoiden, opettajien ja työelämän rinnakkain. Koulutus yhteistyötä työelämän Meillä on ohjelmia, joissa teemme yhteistyötä ja tiivistä yhteistyötä työelämän, yritysten ja yhteiskunnan. Kautta profiili - työ integroitu oppiminen, WIL - opiskelijoita yliopistossa saada työkokemusta jo opintojen ohessa. University West on tilannut hallitusta kehittämään pedagogiikkaa kytketty WIL. Yksi esimerkki WIL on ns Co-op, jossa tutkimukset alumiinifoliota kanssa ansiotyön kaudet. Soveltava tutkimus Tutkimus suoritetaan tämän tekniikan aloilla, yhteiskuntatieteissä, terveys- ja huolehtiva ja humanistiset tieteet. Työ integroitu oppiminen on tärkeä, monitieteinen, tutkimusalue. On vahva yhteys tutkimuksen University West ja peruskoulutuksen. Koskevaa tutkimusta tuotantoprosessit valmistus on erityinen merkitys. Tämä tutkimus tehdään tiiviissä yhteistyössä erilaisten yritysten. University West on oikeus myöntää tutkintoja tohtoritason alalla Tuotantoprosessit ja työ integroidun opettamisen. Opiskelijoille hakevat meidän maisteriohjelman yliopiston tarjoaa mahdollisuuden stipendejä.

Sijainnit

Trollhättan

Osoite
University West
Gustava Melins gata 2

SE-461 86 Trollhättan, Länsi-Götanmaan lääni, Ruotsi

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin