Karolinska Institutet

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Karolinska Institutet on yhden tiedekunnan yliopisto, joka on omistettu yksinomaan lääketieteellisille ja terveystieteille ja jolla on maine huippulaatuisesta tutkimuksesta ja innovaatioista. Karolinska Institutet on jatkuvasti sijoittunut 50 parhaan yliopiston joukkoon maailmanlaajuisesti ja kymmenen parhaan lääketieteellisen yliopiston joukossa Euroopassa.

karolinska

Mestarit oikeilta mestareilta

Karolinska Institutet tarjoaa kymmenen globaalia maisteriohjelmaa , jotka opetetaan englanniksi ja keskittyvät kansainvälisesti. Ohjelmiin sisältyy ennakoivasti interaktiivinen opetusmalli, joka korostaa epävirallista ja läheistä yhteyttä opiskelijoiden ja opettajien välillä ja helpottaa opiskelijoiden aktiivista osallistumista.

Opettajat jakavat aikansa opetuksen ja tutkimuksen suorittamisen välillä, mikä auttaa pitämään heitä ajan tasalla ja osallistumaan omalla alallaan tapahtuvaan kehitykseen, muuttamalla kurssit ajan tasalle ja kärjessä.

Maisterin tutkinto Karolinska Institutet antaa sinulle kilpailuetua globaaleilla työmarkkinoilla ja valmistaa sinut jatko-opintoihin, jos haluat jatkaa akateemista uraa.

Nobel-palkinto

Vuodesta 1901 lähtien Karolinska Institutet toiminut Nobel-kokous on valinnut Nobelin fysiologian tai lääketieteen palkinnonsaajat. Opiskelijoilla on säännölliset tilaisuudet kuulla ja nähdä Nobel-palkinnon saajia toiminnassa käymällä heidän luentojaan tai seminaareja kampuksella.

Tukholma ja Ruotsi

Ruotsi on yksi turvallisimmista maista maailmassa, ja lähes 90% väestöstä puhuu englantia. Suurimmassa osassa Ruotsia on leuto ilmasto, jolla on neljä erillistä vuodenaikaa. Talvet voivat kylmetä, mutta kesät ovat yhtä kauniita ja lämpimiä. Tukholma, jossa Karolinska Institutet sijaitsee, on Ruotsin pääkaupunki. Siellä on rikas historia, vilkas kulttuurielämä ja kukoistava yrityssektori, jota ympäröi runsaasti viheralueita ja sinistä vettä. Tukholma on Pohjoismaiden suurin yliopistokaupunki ja kotona noin 80 000 opiskelijaa, joista 5 000 on ulkomaalaisia opiskelijoita.

Kaksi kampusta, yksi yliopisto

Koulutus ja tutkimus Karolinska Institutet pääasiassa kahdella kampuksella: pohjoisessa kampuksella Solna ja eteläisessä kampuksella Huddinge. Karolinska Institutet on myös vakiintunut yhteistyö useiden sairaaloiden kanssa Tukholman kaupungissa ja sen ympäristössä.

15 minuutin ajomatka julkisilla liikennevälineillä on kaikki mitä tarvitaan päästäkseen kaupunkiin kummastakin kampuksesta. Karolinska Institutet ajaa omaa bussikuljetusta Solnan ja Huddingen kampusten välillä, joka on ilmainen opiskelijoille ja työntekijöille. Kampusten ja sairaaloiden välillä on bussi- ja metrolinjoja.

Opiskelijaelämä

Kaupunkielämän jännityksen lisäksi Karolinska Institutet opiskelijajärjestöt osallistuvat aktiivisesti yliopiston opiskelu- ja vapaa-ajan ympäristöön. Saapuessasi suunnistustoiminta auttaa sopeutumaan uuteen kotiisi ja Tukholman opiskelija-elämään .

Ruumiin ja sielun suhteen opiskelijoiden terveyskeskus, opiskelijoiden kuntosalit ja muut urheilu- ja vapaa-ajanviettomahdollisuudet ovat avoinna kaikille opiskelijoille, ja molemmilla kampuksilla on ekumeenisia rukous- / pohtimishuoneita.

rahoitusta

Rajoitettu määrä apurahoja on saatavana tukemaan Karolinska Institutet suoritettavia lukukausimaksuja ulkomaisille opiskelijoille. Karolinska Institutet -apurahojen hakuprosessi jatkuu ohjelmien hakuprosessin kanssa. Ruotsin instituutti tarjoaa myös apurahoja.

Sijainnit

Tukholma

Osoite
Karolinska Institutet
Nobels väg 5, Solna
Alfred Nobels Allé 8, Huddinge

17177 Tukholma, Tukholman lääni, Ruotsi

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin