Linnaeus University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Linnaeus University on moderni, kansainvälinen yliopisto, jonka nimi on Carl Linnaeus - maailmankuulu ruotsalainen tutkija, joka syntyi Smålandin alueella, jossa yliopisto sijaitsee.
  • Perustettu 2010 yhdistämällä Kalmarin yliopisto ja Växjön yliopisto
  • Sijaitsee Kalmarissa ja Växjössä
  • 33 000 opiskelijaa
  • 2000 ilmoittautunut kansainvälistä opiskelijaa
  • Ruotsin kuudenneksi suurin yliopisto opiskelijoiden lukumäärän perusteella
  • 780 yhteistyöyliopistoa yli 80 maassa
  • 100 tutkinto-ohjelmaa ensimmäisen syklin tasolla, joista 8 opetettiin englanniksi
  • 80 asteen ohjelmia toisen syklin tasolla, joista 35 opetettiin englanniksi

Kalmar ja Växjö

Linnaeus University sijaitsee Ruotsin kaakkoisosassa kahdessa kaupungissa - Kalmarissa ja Växjössä. Molemmat kaupungit sijaitsevat Smålandin alueella, läänissä, jossa meri ja luonto ovat aina lähellä.

Kalmar - Opiskelijakaupunki meren rannalla

Kalmarin kaupunki sijaitsee rannikolla, jota Linnaeus University äskettäin hyödyntänyt rakentamalla uusia yliopistorakennuksia aivan sataman viereen ja koonnut yliopiston yhteen paikkaan. Koska satama on Kalmarin keskustassa, opiskelijat voivat käydä päivittäisessä liiketoiminnassaan ja täyttää kaupungin aktiviteettien summalla.

Kalmarilla on noin 65 000 asukasta ja se on pitkä historia, joka juontaa keskiaikaa - jotain, joka ei jää huomaamatta, kun vanha Kalmarin linna sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä kampuksesta. Kaupunki on äänestetty "Ruotsin kesäkaupungiksi", ehkä monien aurinkoisten päivien, kaupungin ympärillä olevien rantojen sekä tapahtumien ja konserttien ansiosta.

Växjö - elävä kampus

Växjön kampuksella kaikki on viiden minuutin kävelymatkan päässä - opiskelijamajoitus, luokkahuoneet, kirjasto, ravintolat ja pubit, järvet ja vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Kampus on täynnä elämää ja energiaa, ja se on luonnollinen kohtauspaikka kaikille opiskelijoille ja kiinnostuksen kohteille. Växjössä on noin 90 000 asukasta, ja se on julistettu Euroopan vihreimmäksi kaupungiksi " ympäristöystävällisten ratkaisujen takia. Nimi Växjö käännetään" järvien kaupunkiin ", joka ei jää huomaamatta, ja jolla on yksi monet kampukset vain kampuksella. Ympäröivien metsien ansiosta siitä tulee täydellinen paikka kävelylle ja lenkille.

125631_photo-1549057446-9f5c6ac91a04.jpgEliott Reyna / Unsplash

Opiskelijaelämä

Yliopistoelämässä on paljon tarjottavaa, tapaamisesta ystävien kanssa pubi-pubissa tapahtumiin ja kulttuuritoimintoihin osallistumiseen. Ylioppilaskunta ja opiskelijayhdistykset tekevät parhaansa saadakseen sinut tuntemaan olosi kotoisaksi.

Laadukas vapaa-aika on tärkeää opiskelijana. Jos löydät iloa ja tyydytystä opiskelija-elämässäsi, saat ylimääräistä energiaa opintoihisi. Sinun ei ole vaikea löytää jotain tekemistä. Opiskelijat järjestävät hienosti hauskoja kilpailuja, juhlia, konsertteja ja matkoja.

Jos käytät tilaisuutta myös osallistua ylioppilaskunnan tai muuhun luokan ulkopuoliseen toimintaan, voit hankkia hyödyllisiä taitoja ja kokemuksia, jotka voivat osoittautua korvaamattomiksi haettaessa työtä myöhemmin.

Linnaeus University ylioppilaskunta - Linnéstudenterna - pyrkii varmistamaan, että saat parhaan mahdollisen koulutuksen, mutta pyrkii myös tarjoamaan miellyttäviä aktiviteetteja opintosi lisäksi. Yliopistossa on useita opiskelijajärjestöjä ja klubeja, jotka tarjoavat laajan valikoiman vapaa-ajan aktiviteetteja opiskelijoille.

ESN (Erasmus Student Network) on sektoreiden verkosto, joka järjestää tapahtumia ulkomaille opiskeleville kansainvälisille opiskelijoille. Kalmarissa osa on ESN Kalmar ja Växjössä VIS (Växjö International Students). Molemmat osastot järjestävät paikallisia tapahtumia, kuten grillausta, urheiluaktiviteetteja ja teemailtoja, joissa on edustettuna tyypillisiä ruotsalaisia perinteitä, sekä retkiä Ruotsin sisällä ja ulkopuolella.

Kaveriohjelma

Kaveriohjelma sopii kansainvälisille opiskelijoille (lähinnä ruotsalaisten) opiskelijoiden kanssa. Kaverit auttavat kansainvälisiä opiskelijoita päivittäisissä kysymyksissä ja kertovat heille ruotsalaisesta kulttuurista ja elämäntavasta sekä siitä, millaista on olla Linnaeus University opiskelija.

Opiskelijayhdistykset

Kalmarissa (vain ruotsiksi) ja Växjössä sijaitsevassa Linnaeus University on noin 70 opiskelijayhdistystä, joissa opiskelijana voit osallistua monenlaisiin aktiviteetteihin.

Ehkä mieluummin urheilutapahtumia, musiikin soittamista opiskelijaorkesterissa, elokuvasessioita, laulamista tai kirjoittamista aiheista, jotka vaikuttavat sinuun opiskelijana? Aktiivinen opiskelijaelämä on mahdollisuus tavata uusia ystäviä, pystyä kehittämään itseäsi yhdessä kiinnostuksen kohteidesi kanssa ja työskentelemään yhdessä tiimissä ihmisten kanssa, jotka rakastavat tekevän samaa.

125632_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Sijainnit

Växjö

Osoite
P G Vejdes väg
351 95 Växjö, Kronobergin lääni, Ruotsi

Kalmar

Osoite
Nygatan,18B
39182 Kalmar, Kalmarin lääni, Ruotsi

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

MA
MSc