Linnaeus University, Faculty of Technology

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tutkimus Teknillinen tiedekunta Puu on yksi materiaali, joka on seurannut ihmisen koko historiansa. Alueella noin Växjön on yksi tärkeimmistä alueilla Euroopassa suhteen metsänhakkuisiin ja metsäteollisuus. Linnaeus yliopiston tutkimus, jonka aiheena oli puun ja energian teknologiaa sekä kansainvälisesti tunnustettu ja elintärkeää teollisuuden alueella. Nämä aloitteet kattavat tutkimusprofiileja bioenergian, metsä- ja puu teknologia yhdessä puun rakennusten rakentaminen. Muut aiheet sisällä tiedekunnan ovat tietotekniikan, tietotekniikka, mediatekniikka, matematiikka, matematiikan opetusta, fysiikan ja sähkötekniikka.

Alueella, mediateknologian / tietotekniikka, Center for Learning and Knowledge Technologies (CeLeKT) muodostaa tutkimusympäristö, joka keskittyy tietotekniikan ja innovatiivisia oppimismenetelmiä. Kalmar Maritime Academy tarjoaa ammatillisesti suuntautunut tutkinto-ohjelmia, tilasi koulutus ja laajeneva tutkimusala lähellä reaalimaailman kauppamerenkulun. Maailmanluokan simulaattorit, Calmare Nyckel koulutus aluksen ja modernit mukavuudet käytännön työhön ovat luonnollinen osa työ- organisaation meriakatemiasta, joka on tiivistä vuoropuhelua merenkulkualan. Yhteistyö Teknillinen tiedekunta Yhteistyö - yhä tärkeämpää Linnaeus yliopisto tekee yhteistyötä ympäröivän yhteiskunnan kanssa koulutuksen ja tutkimuksen. Tavoitteena yhteistyömme on, muun muassa, parantaa koulutuksen, kehittää osaamista ja kasvua. Evoluutio tarvitsee muutosta, joka puolestaan ​​merkitsee uusia näkökulmia. Tämä on jotain meidän tutkijat ja opiskelijat voivat auttaa sinua. Yhdessä voit luoda ideoita, jotka tekevät organisaation kilpailukykyä samalla aikaan tekemällä koulutuksen vetovoimaa. Voimme tehdä yhteistyötä tutkimuksen ja kehittämisen avulla, mutta myös antamalla jäsenet oman henkilöstön uusia kykyjä kautta tilannut ohjelmia tai kursseja. Voit myös yksi meidän opiskelijat ottaa harjoittelujakson sinua tai kirjoittaa niiden opinnäytetyön yrityksessäsi. Opettajien ja tutkijoiden tiedekunnan voidaan myös kutsutaan puhuu yrityksesi / organisaatio.

Yhteistyökumppanit On erittäin tärkeää, että opiskelijoilla on tietoa työelämän eteenpäin. Kontaktin kautta kumppaneidemme he voivat saada sen. Tutkimus ja kehitys Teemme yhteistyötä elinkeinoelämän järjestöjen ja laitosten, kuten "SP, Sveriges Tekniska Forskningsinstitut", "CBBT Centrum för byggande och boende med TRA", klusterin "Tunga fordon", "LRF Skogsägare", "SLU enheten för sydsvensk skogsvetenskap" ja " Asa försökspark och fältforskningsstation ". Verkot Teknillinen tiedekunta osallistuu useita verkkoja. Yksi niistä on "Gotech", jonka tarkoituksena on vahvistaa kehitystä teknisen pätevyyden alueella. Alalla matemaattisen didaktiikan meillä verkko nimeltään "Matematikutvecklarna", johon osallistuvat alueen ja verkko "Speciallärare i Matematik". Myös verkko digitaalisen median metsäsektorilla.

Toimeksiantaja Koulutus Tarjoamme kattavan valikoiman kursseja merialueella. Teemme työvoimakoulutuksen puolesta Ruotsin työvoimatoimisto. "Korta Vägen" (lyhyt reitti) on kurssi ruotsiksi, kulttuuri ja tietotekniikan, kanssa mahdollinen lisätä ulkomaisten academics' mahdollisuuksia saada työtä niiden aiemman akateemista koulutusta. Yhteistyö yritysten kanssa Pyrimme lisäämään yhteistyötä alueellisten yritysten. Onko yrityksesi tarvitsevat tukea, teknistä tai tieteellistä tietoa millään tavalla? Yhteistyöllä voimme levittää tutkimus- ja kokemusta ja luoda tapaamis-. Yhteistyö Linnaeus yliopiston mahdollistaa organisaatiosi kasvaa ja auttaa ratkaisemaan ongelmia. Yhteistyö museoiden Matematiikan didaktiikka yhteistyössä Kalmarin Läns museo projekti "Matematik i kulturmiljön". Myös yhteistyö Kenyatta yliopiston ja kansalliset museot Keniassa.

Yhteistyö koulujen kanssa Olemme mukana monin tavoin kouluissa. Tekemällä yhteistyötä peruskouluissa autamme luomaan ympäristön, jossa teknistä etua edistetään. Kansainvälinen yhteistyö Vaihto-opiskelijat tulevat Teknillisessä tiedekunnassa on mahdollisuus ottaa kursseja sekä maisteriohjelmaa Englanti. Pitkän aikavälin tavoitteena on lisätä opiskelijoiden liikkuvuutta keskuudessa Ruotsin opiskelijoiden on jo alkaa tuottaa tulosta.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia » Katso BSc-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Maisteri Bioenergiateknologian

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Ruotsi Växjö Kalmar + 1 lisää

Energia ja ympäristö kuuluvat yhteen. Uusiutuva energia on yhä tärkeä meille. [+]

Bioenergy Technology, Master-ohjelma, 120 op

Taso: Toinen taso

Osasto: tiedekunta Engineering and Technology

Opetus Kieli: Englanti

Energia ja ympäristö kuuluvat yhteen. Uusiutuva energia on yhä tärkeä meille.

Ruotsissa, kuten Euroopan unioni yleensä, biomassan, erityisesti metsästä, on tärkein uusiutuva energialähde, vaikka tuulivoima on nopeasti laajenemassa. Joten, miten te sitten * omit kanssa biomassan? Mitkä ovat tärkeimpiä asioita ajatella? Määrä globaalin liiketoiminnan ja ura opportunitiesis jatkuvasti kasvussa.

Piittaamatta valinnaisia ​​kursseja ja Masters thesis, pääasiallinen sisältö on seuraava:

Energiavarat ja-logistiikka. Mitä resursseja on olemassa? Ja miten nämä varat kuljetettava kestävällä tavalla? Yksikön toimintaa ja polttotekniikka. Kuinka käsitellä biomassaa? Kuivaus, kuljetus, varastointi ... miten voimme saada niin paljon energiaa kuin mahdollista maataloudesta, metsätaloudesta tai jätteiden? Tutkimusmenetelmiä ja matemaattista tilastotiedettä. Miten laskea tähän? Hankkeisiin toimintamalli ... [-]

Maisteri Konetekniikan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Ruotsi Växjö Kalmar + 1 lisää

Ohjelma keskittyy Laskennallisen mekaniikan ja systeemitekniikan; * jättää kaksi tutkimusalueita Linneaus yliopistossa. [+]

Mechanical Engineering, Master-ohjelma, 60 ov

Taso: Toinen taso

Osasto: tiedekunta Engineering and Technology

Opetus Kieli: Englanti

"Tekemällä asiat oikein ja tehdä oikeita asioita ". Analysoida, laskea ja kehittää tuotteita tieteellisin menetelmin. Miten tuote on suunniteltu täyttämään vaatimukset suorituskykyä, elämä, talouteen ja ympäristöön? Tekninen koulutus on kehittynyt taso on hyvä pohja tulevaisuuden menestykseen.

Lopettamisen jälkeen Master-ohjelman voit käsitellä monenlaisia ​​ongelmia kehittyneiden Mekaaninen; ohjelma keskittyy Laskennallisen mekaniikan ja systeemitekniikan; * jättää kaksi tutkimusalueita Linneaus yliopistossa.... [-]


Maisteri Puun Ja Suunnittelu

Online Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Ruotsi Växjö Kalmar + 2 lisää

Linnaeus yliopisto on kehittänyt uuden maisteriohjelman, joka avaa mahdollisuuden uransa metsä-ja puuteollisuus. [+]

Metsä ja Puu Engineering, Master-ohjelma, 120 op

Taso: Toinen taso

Osasto: tiedekunta Engineering and Technology

Linnaeus yliopisto on kehittänyt uuden maisteriohjelman, joka avaa mahdollisuuden uransa metsä-ja puuteollisuus. Ohjelma on seurausta yhteistyön yliopiston ja tärkeimmät kansalliset järjestöt ja yritykset.

Metsät muodostavat yhden suurimmista ja ympäristön kannalta kestäviä luonnonvaroja Ruotsissa. Teolliseen jalostukseen, puu ei ole ehdottoman tärkeää ainoastaan ​​Ruotsin taloudelle, mutta on myös tärkeää, jotta saavutetaan ympäristötavoitteet kestävän yhteiskunnan. Metsä-ja puuteollisuus on aikaisemmin ollut ominaista perinteisen käsityön ja kotiteollisuutta menetelmiä. Kuitenkin työprosesseja ovat muuttumassa.Korkean teknologian laitteiden ja globaaleilla markkinoilla edellyttää korkeasti koulutettuja ammattilaisia ​​tulevaisuudessa. Jos haluat osallistua tämän kasvavan alan, tämä on tutkinto ohjelma sinulle. ... [-]


Maisteri Sosiaalisen Median Ja Web-teknologioiden

Online Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Ruotsi Växjö Kalmar + 2 lisää

Ohjelma keskittyy suunnitteluun ja kehittämiseen sosiaalisen median työkaluja ja palvelujen avulla web-ja mobiili teknologioita. [+]

Sosiaalinen media ja Web Technologies, Master-ohjelma, 120 op

Taso: Toinen taso

Osasto: tiedekunta Engineering and Technology

Opetus Kieli: Englanti

Ohjelma keskittyy suunnitteluun ja kehittämiseen sosiaalisen median työkaluja ja palvelujen avulla web-ja mobiili teknologioita.

Tämä Master-ohjelma tarjoaa tasapainoinen yhdistelmä teoreettisista näkökulmista ja soveltaa tietoa. Erityisesti se tarjoaa syvällistä ymmärrystä verkkoyhteisöjen ja tekninen ympäristö, jossa ne ovat vuorovaikutuksessa. Voit kehittää taitoja tarvitaan luoda innovatiivisia ratkaisuja ja työkaluja, jotka käyttävät web-ja mobiili teknologioita tukemaan näitä yhteisöjä.... [-]


Master Of Science In Physics

Online Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Ruotsi Kalmar Växjö + 2 lisää

Tavoitteena fysiikan tiede on paljastaa luonnon 's olemusta niin pitkälle kuin mahdollista. [+]

Fysiikka, Master-ohjelma, 120 op

Taso: Toinen taso

Osasto: tiedekunta Engineering and Technology

Opetus Kieli: Englanti

Master 's ohjelma fysiikan keskittyy modernin fysiikan ja avaa mahdollisuuden Analysointivaihe teollisuuden sekä jatko-opintoihin.

Tavoitteena fysiikan tiede on paljastaa luonnon 's olemusta niin pitkälle kuin mahdollista. Fysiikan on johtanut useita perustavanlaatuisia lakeja ja suhteita, joita voidaan soveltaa monilla aloilla tieteen ja teknologian.

Opintojen aikana voit työskennellä tiiviisti opettajien ja tutkijoiden mukana tutkimusprojekteissa. Saat syvempää tietoa ja ymmärrystä käsitteitä ja malleja fysiikan ja pystyy itsenäisesti käynnistää ja harjoittaa tutkimusta. Ohjelma on tarjolla Englanti ja on suunnattu opiskelijoille ympäri maailmaa.Koska jotkut kurssit ovat etäopetuskurssit voit opiskella ohjelman osat etäältä. ... [-]


Master Of Science Ohjelmistotekniikan (60 Op)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Ruotsi Växjö Kalmar + 1 lisää

Tämä ohjelma keskittyy tehokkaan kehittämisen korkealaatuisten ohjelmistoja ja yhdistää teorian ja käytännön. [+]

Software Technology, Master-ohjelma, 60 ov

Taso: Toinen taso

Osasto: tiedekunta Engineering and Technology

Opetus Kieli: Englanti

Tämä ohjelma keskittyy tehokkaan kehittämisen korkealaatuisten ohjelmistoja ja yhdistää teorian ja käytännön. Se valmistaa myös jatko-opintoihin.

Sisällä ohjelmistotekniikan opiskelet teorioita, menetelmiä ja työkaluja tehokkaaseen kehittämiseen monimutkaisia ​​ja laadukkaita ohjelmistoja. Ohjelma korostaa sekä teoreettista että käytännöllistä ohjelmistokehitystä. Se kasvattaa uransa ammattimaisena ohjelmistotuotannossa, mutta sinulla on myös mahdollisuus akateemiselle uralle.

Ohjelma antaa vankan pohjan ohjelmistotekniikan ja sisältää useita yleisiä kursseja tietojenkäsittelytieteen kypsälle tasolle.Esitämme ominaisuudet eri ohjelmointikieliä ja miten niitä voidaan käyttää käsittelemään erilaisia ​​ongelmia. Olemme myös esittää yleisiä menetelmiä ja tekniikoita käsitellä yhteisiä ongelmia ohjelmistokehitystä. Tämä on täydennetty tutkimukset matematiikan ja tutkimusmenetelmät, jotka ovat merkityksellisiä aiheita. Ohjelma valmistelee tulevaa akateemista uraa esittämällä ja soveltamalla perustettu tutkimusmenetelmät ja käytännöt useita kursseja, ja päättyy opinnäytetyö. ... [-]


Master Of Science Ohjelmistotekniikan (120 Ov)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Ruotsi Växjö Kalmar + 1 lisää

Tämä ohjelma keskittyy kehittämistä monimutkaisia ​​ohjelmistoja - suuri ohjelmistoprojektien featuring miljoonia rivejä koodia ja advacnced tekniikoita, kuten web-palvelut, hajautettuja järjestelmiä, komponentti-pohjainen kehitys ja rinnakkainen käsittely. [+]

Software Technology, Master-ohjelma, 120 op

Taso: Toinen taso

Osasto: tiedekunta Engineering and Technology

Opetus Kieli: Englanti

Tämä ohjelma keskittyy kehittämistä monimutkaisia ​​ohjelmistoja - suuri ohjelmistoprojektien featuring miljoonia rivejä koodia ja advacnced tekniikoita, kuten web-palvelut, hajautettuja järjestelmiä, komponentti-pohjainen kehitys ja rinnakkainen käsittely.

Sisällä ohjelmistotekniikan opiskelet teorioita, menetelmiä ja työkaluja tehokkaaseen kehittämiseen monimutkaisia ​​ja laadukkaita ohjelmistoja. Ohjelma korostaa sekä teoreettista että käytännöllistä ohjelmistokehitystä. Se kasvattaa uransa ammattimaisena ohjelmistotuotannossa, nimenomaan erikoistunut tehokkaan kehittämisen monimutkaisia ​​ohjelmistoja, mutta sinulla on myös mahdollisuus akateemiselle uralle.... [-]


Master Of Science Rakennesuunnittelussa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Ruotsi Växjö Kalmar + 1 lisää

Opiskelijat seuraavat tätä maisteriohjelman pystyy käsittelemään monenlaisia ​​ongelmia vaativiin kantaviin rakenteisiin ja muotoilu käyttäen laskennallisia työkaluja kuten elementtimenetelmällä. [+]

Rakennesuunnittelu, Master-ohjelma, 60 ov

Taso: Toinen taso

Osasto: tiedekunta Engineering and Technology

Opetus Kieli: Englanti

"Tekemällä asiat oikein ja tehdä oikeita asioita ". Korostaa, muodonmuutoksia ja tärinää - miten rakenteiden reagoida eri tilanteissa? Analysoi, laskea ja oppia tieteellisiä menetelmiä. Tekninen koulutus on edistynyt taso on hyvä pohja tulevaisuuden menestykseen.

Opiskelijat seuraavat tätä maisteriohjelman pystyy käsittelemään monenlaisia ​​ongelmia vaativiin kantaviin rakenteisiin ja muotoilu käyttäen laskennallisia työkaluja kuten elementtimenetelmällä. Ohjelma on keskittyy puurakentamisen teknologia ja muotoilu, * jätä toinen tärkeä tutkimusalue Linnaeus University, jossa tutkimusta tehdään tiiviissä yhteistyössä teollisuuden kanssa.Sen lisäksi, että perusteellinen teoreettinen perusta, sovelletaan hankkeita, jotka koskevat uusien tuotteiden ja teknologian on sisällytetty ohjelmaan. Jotain hyvin edullista on se, että on useita mielenkiintoisia puurakentamisen hankkeita * jättää käynnissä kaupungin Växjö, ja * jättää hankkeita, jatkuu useita vuosia. ... [-]


Maisteri

Master Matematiikan Ja Mallinnuksen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Ruotsi Växjö Kalmar + 1 lisää

Tämä ohjelma sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita matematiikan ja haluaa soveltaa hänen taitojaan ongelmanratkaisuun ja luoda uusia matemaattisia malleja. [+]

Matematiikka ja mallinnus, Master-ohjelma, 120 op

Taso: Toinen taso

Osasto: tiedekunta Engineering and Technology

Opetus Kieli: Englanti

Tekniikka käytämme tänään 's yhteiskunta on yhä enenevässä määrin perustuu matemaattisiin malleihin ja laskelmiin.

Tämä ohjelma sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita matematiikasta ja haluaa hakea hänen taitojaan ongelmanratkaisuun ja luoda uusia matemaattisia malleja. Se antaa myös mahdollisuuden aloittaa akateemista uraa.

On kolme erikoisalojen (päättyvät kaikki diplomi-työssään).

Matematiikka: Antaa sinulle kattavan koulutuksen matematiikkaan. Se sisältää kursseja kuten algebran, monimutkainen analyysi, topologia, integraatio teoria, todennäköisyyslaskenta ja toiminnallinen analyysi.... [-]


Master Sähkötekniikassa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Ruotsi Växjö Kalmar + 1 lisää

Tämä ohjelma sisältää sekä teoriaa ja sovelluksia ja valmentaa kehittyneen tekniikan työtä teollisuudessa tai jatko-opintoja. [+]

Sähkötekniikka, erikoistuminen Signal Processing & Aallon etenemisnopeus, Master-ohjelma, 120 op

Taso: Toinen taso

Osasto: tiedekunta Engineering and Technology

Opetus Kieli: Englanti

Tämä ohjelma sisältää sekä teoriaa ja sovelluksia ja valmentaa kehittyneen tekniikan työtä teollisuudessa tai jatko-opintoja.

Aallon etenemisnopeus ja signaalinkäsittelyn ovat tärkeitä kentät tekninen nyky-yhteiskuntaan. On monia teknisiä ja teollisia sovelluksia, jotka vaativat tietoa molempien aiheita, erityisesti langattoman viestinnän ja antenni ja mikroaaltouuni teknologiaa.

Ensimmäisen vuoden aikana opiskellaan matemaattisia ja tilastollisia menetelmiä, jotka ovat perusta kypsälle tasolle televiestinnän teoriaa. Tapaat myös sovellusten muodossa radiojärjestelmien ja mikroaaltouuni ja antennin tekniikkaa.... [-]


Master Tietojärjestelmiin (60 Op)

Online Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Ruotsi Växjö Kalmar + 2 lisää

Tietojärjestelmät tarjoavat mahdollisuuksia yrityksille ja ihmiset voivat kommunikoida, oppia, innovoida ja järjestää. [+]

Information Systems, Master-ohjelman 60 opintopistettä

Taso: Toinen taso

Osasto: tiedekunta Engineering and Technology

Opetus Kieli: Englanti

Tietojärjestelmät tarjoavat mahdollisuuksia yrityksille ja ihmiset voivat kommunikoida, oppia, innovoida ja järjestää.

Tämä ohjelma antaa kehittynyt ja laaja tietämys suunnittelun ja tietojärjestelmien käyttö organisaatioissa ja yrityksissä. Se valmistelee myös tutkimusten kuluessa tietotekniikka. Tavoitteena on antaa jokaiselle opiskelijalle tarvittavaa osaamista kuvata ja analysoida yritysten ja niiden tarpeen kehittää tietojärjestelmiä.

Jotta voi työskennellä näillä aloilla, pidämme tärkeänä olla kyky kriittisesti ja järjestelmällisesti tietojen yhdistämiseen ja analysoida ja käsitellä monimutkaisia ​​kysymyksiä ja asioita.On myös tärkeää kehittää omaa kykyä kriittisesti, itsenäisesti ja luovasti tunnistaa ja ilmaista kysymyksiä. ... [-]


Master Tietojärjestelmissä (120 Ov)

Online Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Ruotsi Växjö Kalmar + 2 lisää

Master-ohjelma Information Systems antaa kehittynyttä ja laaja tietämys suunnittelun, käytön ja johtamisen tietojärjestelmien organisaatioita ja yrityksiä. [+]

Information Systems, Master-ohjelma, 120 op

Taso: Toinen taso

Osasto: tiedekunta Engineering and Technology

Opetus Kieli: Englanti

Tietojärjestelmät tarjoavat mahdollisuuksia yrityksille ja ihmiset voivat kommunikoida, oppia, innovoida ja järjestää.

Master-ohjelma Information Systems antaa kehittynyttä ja laaja tietämys suunnittelun, käytön ja johtamisen tietojärjestelmien organisaatiot ja yritykset. Esimerkkejä teemoista Ohjelma sisältää tiedonhallinta, osallistava suunnittelu, johtajuutta yhteistyöympäristöt, ammattietiikkaa, tietoturva, sähköinen liiketoiminta, strateginen suunnittelu tietojärjestelmiä ja systeemiajattelu.... [-]


Mestari Innovaatioita Liiketoiminnan Suunnittelu Ja Muotoilu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Ruotsi Växjö Kalmar + 1 lisää

Kaksivuotisen maisteriohjelman perustuu yritykset tarvitsevat työntekijöitä, joilla on kyky aloittaa, johtaa ja edistää innovaatioiden syntymistä. [+]

Innovointia Business, Engineering and Design - erikoistuminen liike, Master-ohjelma, 120 op

Taso: Toinen taso

Osasto: School of Business and Economics

Kaksivuotisen maisteriohjelman perustuu yritykset tarvitsevat työntekijöitä, joilla on kyky aloittaa, johtaa ja edistää innovaatioiden syntymistä. Ohjelma opetetaan Englanti.

Tulevaisuutesi

Ohjelma kouluttaa opiskelijoita hankkeen ja innovaatioiden hallinta, prosessi-ja tuotekehitykseen, liiketoiminnan ja järjestelmien kehittämistä ja sosiaalista yrittäjyyttä. Opiskelija kehittää syvällistä tietoa liiketoiminnan samalla vuorovaikutuksessa, ja tehdään suunnittelua ja teknologiaa. Opiskelijat läpi koulutuksen pystyy luomaan kestäviä ratkaisuja, joissa otetaan huomioon toimivuudesta, muotoilusta ja resurssien käytön tehokkuutta.... [-]