Luleå University of Technology - Department of Computer Science, Electrical and Space Engineering

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Suoritamme maailman johtavaa tutkimusta ja koulutusta, jolla on vahva kokeellinen ja sovellettu profiili.

Osastollamme voit opiskella tietotekniikan ja tekniikan, avaruus- ja fysiikan sekä sähkötekniikan maisteriohjelmia. Meillä on myös tietokonetekniikan, järjestelmätieteiden ja digitaalisten palveluinnovaatioiden ohjelmia. Lisäksi meillä on useita kansainvälisiä master-ohjelmia, esimerkiksi avaruus- ja tietoturva-alueilla.

Tietotekniikan, sähkö- ja avaruustekniikan laitoksella on 160 työntekijää, joista 60 tohtoriopiskelijaa ja 55 opettajaa ja tutkijaa.

Laitos suorittaa maailman johtavaa tutkimusta ja koulutusta, jolla on vahva kokeellinen ja sovellettu profiili sulautettujen järjestelmien, teollisuuselektroniikan, ohjaustekniikan, tietotekniikan, hajautetun laskennan, avaruustekniikan, avaruus- ja ilmakehätieteiden aloilla.

Löydät meidät Luleån kampuksella, Space Campusilla Kirunassa ja Skellefteån kampuksella.

137039_lulea.jpg

© Tietojenkäsittelytieteen, sähkö- ja avaruustekniikan laitos, Avaruustekniikan osasto Kiruna Space Campus, kohteliaisuus Gerrit Holl

Luulajan teknillinen yliopisto on johtava tekninen yliopisto, ja tutkimuksemme tavoitteena on tarjota mahdollisuuksia ja välineitä houkuttelevan ja kestävän yhteiskunnan rakentamiseksi. Perustuu luonnonvaroihin, kuten uusiutuvaan energiaan, malmiin, mineraaliin, metsään ja veteen, kehitämme järjestelmiä, tekniikkaa ja organisaatiota, joka tarjoaa ihmisille mahdollisuuden elää hyvää elämää.

Tervetuloa Ruotsin avaruusyliopistoon.

Lisätietoja tutkimuksestasi; miniatyyristettujen satelliittien rakentaminen ja avaruustekniikan kehittäminen sekä miten tutkijamme osallistuvat elämän etsimiseen Marsilla.

Sijainnit

Luleå

Osoite
University Campus
97187 Luleå, Norrbottenin lääni, Ruotsi

Skellefteå

Osoite
Forskargatan 1
93187 Skellefteå, Västerbottenin lääni, Ruotsi

kiruna

Osoite
Rymdcampus,
Bengt Hultqvist väg 1

98192 kiruna, Norrbottenin lääni, Ruotsi

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin