Lund University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Lund University - Ruotsin huippuyliopisto

Lund University perustettiin vuonna 1666 ja se on jatkuvasti joukossa maailman 100 parhaan joukossa (92. maailmassa ja Ruotsin huippuyliopisto, QS World University Rankings 2019).

Yliopistoon kuuluu 40 000 opiskelijaa ja 7 400 työntekijää ja tarjoaa yli 100 maisteriohjelmaa ja 8 kandidaatin ohjelmia englannin kielellä .

Lund on Ruotsin houkutteleva tutkimuskohde. Yliopisto tarjoaa yhden Skandinavian laajimmista ohjelmista ja kursseista. Se perustuu monialaiseen ja huippututkimukseen. Lund University tutkinto on laatumerkki sekä Ruotsissa että ulkomailla.

Aihealueet

Kahdeksan tiedekuntamme ja monet erikoistuneet tutkimuskeskukset tarjoavat koulutusta seuraavilla aloilla:

 • Arkkitehtuuri
 • Liiketalous
 • viestintä
 • tekniikka
 • ympäristö
 • Hieno
 • Humanistiset tieteet, kielet
 • Kansainväliset opinnot
 • Laki
 • lääketiede
 • tiede

Opiskelutavat kansainvälisille opiskelijoille

Lund University on yli 100 maisteriohjelmaa ja 8 kandidaatin englanninkielistä ohjelmaa sekä yli 1 000 vapaamuotoista kurssia englanniksi.

Löydä koulutusohjelma: www.lunduniversity.lu.se/ohjelmat

Soveltamisajat

Kansainvälisten opiskelijoiden päähakemisaika on lokakuun puoliväli ja 15. tammikuuta kaikille ohjelmille, jotka alkavat syksyn lukukaudella (elokuu) joka vuosi. Pieni valikoima ohjelmia myös hyväksyy sovellukset kesä-elokuussa kevätlukukauden alkamispäivänä (tammikuu).

Kuinka hakea opintoja: www.lunduniversity.lu.se/apply

Lukukausimaksut

Opiskelijat, jotka ovat EU: n / ETA: n ja Sveitsin ulkopuolisten maiden kansalaisia, ovat yleensä velvollisia maksamaan lukukausimaksuja. Opintomaksuja ei sovelleta EU: n / ETA: n kansalaisiin. Lisätietoja yksittäisten ohjelmien lukukausimaksuista on osoitteessa www.lunduniversity.lu.se/programmes

Scholarship-mahdollisuudet

EU / ETA-maiden ulkopuolisten maiden kansalaiset voivat hakea apurahaa sen jälkeen, kun he hakevat meille tutkimuksia. Apurahat myönnetään akateemisen ansioiden, ei taloudellisen tilanteen perusteella.

Lisätietoja stipendin mahdollisuuksista: www.lunduniversity.lu.se/scholarships

tutkimus

Lundilla on yli 30 maailman johtavaa tutkimusympäristöä, ja siellä on kaksi Euroopan suurinta materiaalitutkimuslaitosta: MAX IV (avattu vuonna 2016) ja ESS (avattu vuonna 2023). Lund University on myös arvostettujen tutkimustehokkaiden yliopistoverkostojen ( Universitas 21) ja Euroopan tutkimusyliopistojen liitto (LERU) .

Opetustyyli

Kriittinen ajattelu ja mielenterveys ovat akateemisen elämän kulmakiviä Lund University . Keskittyminen ryhmätyöskentelyyn epävirallisemmissa ja avoimissa ympäristöissä helpottaa oppimista, luo vuoropuhelun ja luo uusia ideoita.

Lund on kansainvälinen kohtaamispaikka sekä opiskelijoille että tutkijoille. Tämä luo maailmanlaajuisia luokkaympäristöjä, joissa opiskelijat saavat uusia kulttuurinäkökulmia ja voivat kehittää kansainvälisiä verkostoja, joita työnantajat arvostavat maailmanlaajuisesti.

Lundin opiskelijoille annetaan erinomaiset mahdollisuudet yritysten vuorovaikutukseen . Lundin kaupungissa on ainutlaatuinen maailmanluokan teknologia-, osaamis-, innovaatio- ja yrittäjyysympäristö, ja siinä on vaikuttava leveys kansainvälisiltä yrityksiltä.

Opiskelijaelämä

Lund on maailman johtavien opiskelijoiden valinta Ruotsissa, ja se on Ruotsin paras opiskelija-kaupunki. Se on ainutlaatuinen yhdistelmä suuria yhteiskunnallisia klubeja (historiallisia "kansakuntia"), opiskelijajärjestöjä ja akateemista yhteiskuntaa, joka luo elävän ja aktiivisen opiskelijan elämään.

Lundin kaupunki

Etelä-Ruotsissa sijaitseva Lundin kaupunki on vain 10 minuutin junalla Ruotsin kolmanneksi suurin kaupunki, Malmö, ja vain 35 minuutin junalla Kööpenhaminan lentokentällä Tanskassa.

Yhdeksi Ruotsin vanhimmista kaupungeista, vuodelta 990, Lund on kontrastin kaupunki, jossa yli 1000 vuotta historiaa yhdistyy nykyaikaiseen tietoon ja ideoihin. Lundissa löydät pienen, viehättävän, mukulakivikadun viehättävän kaupungin viehättävän suuren kaupungin nähtävyyksiin, kuten palveluihin, ostospaikkoihin, ravintoloihin ja kulttuuritapahtumiin. Lundilla on myös merkittäviä kansainvälisiä yrityksiä, kuten Sony Mobile, Tetra Pak, Ericsson, Alfal Laval ja Gambro.

Englanninkielistä puhutaan laajalti Ruotsissa ja Lundissa (90% ruotsalaisista sujuu), mikä tarkoittaa, että voit kokea ainutlaatuisen eurooppalaisen kulttuurin ilman kielimuuria.

Lue lisää Lund University

Lisätietoja on osoitteessa www.lunduniversity.lu.se

Voit myös esittää kysymyksiä Facebook-sivuiltamme www.facebook.com/lunduniversity

Sijainnit

Lund

Lunds Universitet

Osoite
Paradisgatan 2


SE-223 50 Lund, Skånen lääni, Ruotsi
Puhelin
+46 46 222 00 00

Malmö

Osoite
Campus Malmö
Malmö, Skånen lääni, Ruotsi

Helsingborg

Osoite
Campus Helsingborg
Universitetsplatsen 2

SE-251 08 Helsingborg, Skånen lääni, Ruotsi

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat