Mälardalen University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Mälardalenin yliopisto (MDH) sijaitsee tiheään asutuilla ja laaja-alueilla Mälaren-järven ympärillä, noin tunnin ajomatkan päässä Tukholmasta ja Arlandan lentokentältä. Suurin osa yliopiston opiskelijoista tekee kursseja kahdella keskitetysti sijaitsevalla kampuksella Eskilstunassa ja Västeråssa.


MDH tekee erinomaista tutkimusta tulevaisuuden energiasta ja sulautettujen järjestelmien erikoistumisesta sekä tunnetusta Terveyden ja hyvinvoinnin tutkimuksesta sekä innovaatio- ja tuotekehitysprojekteista./>

Kasvatustieteiden ja matematiikan, teollisen talouden ja johtamisen sekä työelämän opintojen vakiintuneiden tutkimusalueiden ensisijainen tehtävä on tarjota tutkimusperusta jokaiselle oppiaineelle ensimmäisen ja toisen asteen tasoilla.


MDH: lle on ominaista tiiviit kumppanuudet alueen yritysten ja julkisen sektorin kanssa, mikä tekee yliopistollamme houkuttelevan opiskelijoille - ja opiskelijoillemme houkuttelevat työmarkkinoilla. Noin 80% opiskelijoistamme työskentelee yhden vuoden kuluessa valmistumisesta./>


MDH on ympäristöllisesti sertifioitu ja priorisoi kestävän kehityksen kaikessa toiminnassaan./>


Miksi opiskella täällä?/>

  • Yhteistyö, josta hyötyy Koulutuksemme hyödyt, on korkealaatuinen ja läheinen tutkimusyhteys, opiskelijoiden, opiskelijoiden ja opettajien kesken. Mälardalenin yliopisto on tunnettu yhteistyöstä ympäröivän yhteiskunnan kanssa ja tiedämme, että opiskelijat ovat houkuttelevia työmarkkinoilla. Yli 81% opiskelijoistamme työllistää opintojaksonsa ensimmäisenä vuonna valmistumisensa jälkeen. Korkealaatuisen koulutuksen ja yhteistyön avulla julkisen sektorin, yritysten ja teollisuuden kanssa valmistaudumme työelämään. Opintosuunnitelmamme on suunniteltu yhteistyössä työnantajien kanssa, ja heitä arvioidaan jatkuvasti - mikä auttaa sovittamaan ohjelmamme ja kursseihimme ammattimaisen maailman vaatimuksiin. Useat monikansalliset yritykset, kuten ABBand Volvo, sijaitsevat lähellä sekä Eskilstunaa että Västeråsia ja opiskelijat hyötyvät tästä.

· Kansainvälinen tunnelma Tunnet olosi kotoisaksi Mälardalenin yliopistossa , ja täällä on enemmän kuin osa kansainvälistä yhteisöä kuin tietyssä maassa. Mälardalenin yliopistolla on kansainvälinen ilmapiiri, jossa opiskelijat ja henkilökunta kaikkialta maailmasta. Meillä on myös kumppaniyliopistot noin neljäkymmentä maata ympäri maailmaa, ja sekä opiskelijoilla että henkilökunnalla on erinomaiset mahdollisuudet viettää aikaa yhdessä näistä muista oppimispaikoista.

· Arvokas tuki ja toiminta Yliopisto tarjoaa opiskelijoillemme paljon opintotukea muun muassa opintotekniikan ja viestinnän muodossa. Kohti opinto-ohjelman loppua tarjoamalla myös urakehitystä. Ylioppilaskunta järjestää runsaasti sosiaalista toimintaa ja tarjoaa arvokasta tukea erityisesti kansainvälisille opiskelijoillemme.

· Hyvä majoitus Auta oppilaitamme löytämään asuinpaikka joko Eskilstunassa tai Västeråsissa. Lukukausien aikana maanantaista perjantaihin tarjoamme myös ilmaisia ​​bussimatkoja kaupunkeihin sekä opiskelijoille että henkilökunnalle.

· Erinomaiset tilat käytössäsi Tilat ovat moderneja ja niissä on kirkkoja rakennuksia, jotka on rakennettu erityisesti yliopistolle. Oppilaille on runsaasti luentosaleja ja kokouspaikkoja, mutta myös hyvät pihat ja hiljaiset opintotilat. Oppilaillemme on runsaasti atk-työasemia sekä langattoman verkon käyttö kannettaviin tietokoneisiin.

· Korkeatasoinen opetukseen perustuva opetus Koulutuksemme ja tutkimuksemme välillä on vahva yhteys. Opiskelijamme saavat hyviä näkemyksiä tutkimuksen maailmasta ja uusimmista havainnoista.

· Koulutus, jossa keskitytään työllistymiseen Mälardalenin yliopiston opiskelija on houkutteleva työmarkkinoilla. Korkealaatuisen koulutuksen ja yhteistyön avulla ympäröivän yhteisön kanssa valmistaudumme työelämään. Opintosuunnitelmamme on suunniteltu yhteistyössä työnantajien kanssa ja heitä arvioidaan jatkuvasti, mikä auttaa sovittamaan ohjelmamme ja kursseidemme työmarkkinoiden vaatimuksiin. Opiskelijamme pysyvät jatkuvassa läheisessä yhteistyössä vertaisryhmien, opettajien, tutkijoiden ja tulevien työnantajien kanssa, ja monet koulutuksistamme ovat käytännön elementtejä. Tämä voi olla esimerkiksi opiskelijoille, jotka kirjoittavat tutkintohankkeitansa yhdessä yrityksen tai yliopiston kanssa kutsumalla liike-elämän edustajia vieraana luennoitsijoiksi.

· Lähiympäristö yliopiston kansainvälisissä opiskelijoissa arvostaa usein sitä, että on helppo saada yhteyttä professoreihin ja että MDH: ssa on epävirallinen ilmapiiri. Opiskelijat, jatko-opiskelijat ja professorit kohtaavat usein erilaisten projektien yhteydessä. Kiitämme sitä, kun oppilaat osallistuvat aktiivisesti heidän koulutukseensa ja kannustavat siten tekemään parhaan mahdollisen hyödyn tutkimustyöstäsi.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia » Katso Maisteri » Katso Kandidaatin tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Maisteri Innovaatio Ja Muotoilu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Ruotsi Eskilstuna

Olemme vakuuttuneita siitä, että laaja toimivalta innovaation ja muotoilun kokonaisvaltaisesti tarvitaan käsitellä tulevaisuuden haasteisiin. Kansainvälisen maisteriohjelman innovaatio ja suunnittelu, voit hankkia asiantuntija teoreettista tietoa ja käytännön taitoja vuorovaikutuksessa maailmanmarkkinoilla. Kun opintojen sinun tulee olla kilpailukykyinen työmarkkinoilla ja valmis jatko-opintoihin. [+]

Olemme vakuuttuneita siitä, että laaja toimivalta innovaation ja muotoilun kokonaisvaltaisesti tarvitaan käsitellä tulevaisuuden haasteisiin. Kansainvälisen maisteriohjelman innovaatio ja suunnittelu, voit hankkia asiantuntija teoreettista tietoa ja käytännön taitoja vuorovaikutuksessa maailmanmarkkinoilla. Kun opintojen sinun tulee olla kilpailukykyinen työmarkkinoilla ja valmis jatko-opintoihin.

OHJELMA

Kansainvälinen maisteriohjelman innovaation ja muotoilun on kehitetty yhteistyössä sidosryhmien ulkopuolella korkeakoulujen ja pyritään luomaan selkeä yhteys työmarkkinoille. Tulet saamaan sekä teoreettisia että käytännön osaamista, ja oppia innovaatioiden hallinta, suunnittelu prosessien ja viestinnän monimutkaisissa organisaatioissa. Tutkimus Ohjelma sisältää laadullisen tutkimuksen menetelmiä ja taitoja miten tehdä yhteistyötä ulkopuolisten kumppanien kanssa yliopiston tieteidenvälistä hankkeisiin. Itse ohjelma on monialainen, jossa yhdistyvät tieteenalojen kuten tekniikan, yhteiskuntatieteiden ja humanististen sekä näkökulmia peräisin Arts. Kurssit auttavat sinua kehittämään valmiuksia monitieteistä yhteistyötä, sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Voit myös kehittää tietosi rajaamalla itsestäsi innovaatioiden alalla ja suunnittelua.... [-]


Maisteriohjelman Insinöörimatematiikan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Ruotsi Eskilstuna

Ohjelma antaa sinulle laaja ja syvä matemaattista tietoa matematiikan ja sen sovellusten - tietämystä, jolla on erittäin houkutteleva työmarkkinoilla teollisuuden ja julkisen sektorin sekä yhteiskunnassa yleensä. Huomisen tekniikka riippuu matemaattisia menetelmiä ja laskelmia ja koulutuksen tekniikan matematiikkaan antaa sinulle tietoja ja taitoja sinun täytyy aktiivisesti kehittää uutta teknologiaa, rakentaa kestävä yhteiskunta ja / tai hoitaa oman menestyvän yrityksen. [+]

Ohjelma antaa sinulle laaja ja syvä matemaattista tietoa matematiikan ja sen sovellusten - tietämystä, jolla on erittäin houkutteleva työmarkkinoilla teollisuuden ja julkisen sektorin sekä yhteiskunnassa yleensä. Huomisen tekniikka riippuu matemaattisia menetelmiä ja laskelmia ja koulutuksen tekniikan matematiikkaan antaa sinulle tietoja ja taitoja sinun täytyy aktiivisesti kehittää uutta teknologiaa, rakentaa kestävä yhteiskunta ja / tai hoitaa oman menestyvän yrityksen.

Ohjelma

Maisteriohjelma insinööri Matematiikan valmistaa sinua kehittämään tulevaisuuden teknologioita. Opit hallitsemaan matemaattisia menetelmiä ja sovelluksia tilastoja, tietotekniikka, tietojenkäsittelytiede, energia ja ympäristöteknologia, robotiikka ja automaattinen valvonta teknologia, optimointi ja taloudellinen matematiikka.... [-]


Maisteri Rahoitusjärjestelyt

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Ruotsi Eskilstuna

MIMA Master-ohjelma Financial Engineering valmistaa sinut haastava ja menestyksekkään uran kansainvälisessä maailman talouden.Opit näkemään rahoitusta pitkälle määrällisistä [+]

Master in Financial Engineering

&nbsp

MIMA Master-ohjelma Financial Engineering valmistaa sinut haastava ja menestyksekkään uran kansainvälisessä maailman talouden. Opit näkemään rahoitusta kehittynyt määrällisistä näkökulmista, esimerkiksi rahoitusriskien hallinnan salkkujen ja riskianalyysi rahoitusmarkkinoilla.

&nbsp

&nbsp

KOULUTUS

&nbsp

Keskittyminen määrällisiin atk-pohjaiset menetelmät taloudellisen analyysin, ohjelma tarjoaa laajan perustan matematiikan ja taloustieteen.

&nbsp

Ohjelma on suunnattu rahoitus tosielämän ongelmiin ja oppikirjat ovat päättäneet tukea tätä lähestymistapaa. Kehittynyt taloudellinen ohjelmiston käytetään järjestelmällisesti opetuksessa.... [-]


Maisteri Tuotteiden Ja Prosessien Kehittäminen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Ruotsi Eskilstuna

Tässä ohjelmassa saat ymmärtää keskeiset kysymykset liittyvät modernin tuotannon ja logistiikan järjestelmiin.Saat tarjotaan analyyttinen ja atk-välineitä, kuten [+]

Master tuote-ja prosessikehitys

&nbsp

Tässä ohjelmassa saat ymmärtää keskeiset kysymykset liittyvät modernin tuotannon ja logistiikan järjestelmiin. Saat tarjotaan analyyttinen ja atk-välineitä, mukaan lukien tiedot niiden käytöstä ja laajuudesta, jonka avulla voit hallita kehittämiseen kyseisten järjestelmien menestyksekkäästi ja kilpailukykyisesti.

&nbsp

&nbsp

KOULUTUS

&nbsp

Ohjelma koostuu kahden vuoden opinto koostuu yhteensä 120 opintoviikkoa. Opit valita, käynnistää, suunnitelma ja aikataulu projekteja käyttäen tekniikoita, kuten CPM ja PERT. Voit hankkia taitoja nykyaikaisen tuotannon ja logistiikan järjestelmiin ja voi analysoida, arvioida ja optimoida ratkaisuja.Master 's tutkinto Tuotanto ja logistiikka Management tarjoaa myös sinulle kehittynyt pohjalta Soveltavan Operations Research ja logistiikka, jotta voit rakentaa malleja vastaavat erityisiin tuotanto-ja logistiikka-ongelmia ja saada optimaalisia ratkaisuja käyttämällä Lindo / LINGO optimointi ohjelmisto. Voit kirjoittaa pro gradu-tutkielmasta, joka voidaan tehdä johonkin tutkimusaloja osaston tai yksi niistä yrityksistä, joiden kanssa yksikkö on aktiivisesti yhteistyötä, kuten Volvo ja ABB, jolloin käytännön teollisiin sovelluksiin. ... [-]


Maisteri älykkäiden Sulautettujen Järjestelmien

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Ruotsi Eskilstuna

Noin 99 prosenttia kaikista tietokoneista nykyään upotettu - niitä löytyy matkapuhelimet, pelikonsolit, digitaaliset kamerat, autot, lentokoneet, lääketieteelliset laitteet, kodinkoneet, robotteja, niin edelleen.Nämä [+]

Mestari Intelligent Sulautettujen järjestelmien

&nbsp

Noin 99 prosenttia kaikista tietokoneista nykyään upotettu - niitä löytyy matkapuhelimet, pelikonsolit, digitaaliset kamerat, autot, lentokoneet, lääketieteelliset laitteet, kodinkoneet, robotteja, niin edelleen. Nämä järjestelmät ovat yhä enemmän ja enemmän älykkäitä vastaamaan erityistarpeisiin niiden käyttäjille. Älykkäät sulautetut järjestelmät kuuluvat tulevaisuuteen - haluatko oppia suunnittelemaan ja toteuttamaan niitä?

&nbsp

&nbsp

KOULUTUS

&nbsp

Tarjoamme Huipputason koulutuksen älykkäiden sulautettujen järjestelmien kanssa maailman tunnettu asiantuntija opettajia, teollisuuden opiskelijoiden projekteja ja harjoittelupaikkoja, stipendejä opiskeluun ulkomailla, ja kahden asteen mahdollisuudesta, Technical University of Eindhoven, kärkipään tutkimusta yliopistossa.Opintojaksoja ominaisuus state-of-the-art teoriaa ja käytännön aloilla sulautettujen järjestelmien, tekoäly ja robotiikka. Käytännön osuus järjestetään sovelletaan hankkeiden todellinen teollisuuslaitteiden joitakin teollisia yhteistyökumppaneita, kuten ABB ja Ericsson. Teollisuuden kumppanit osallistuvat aktiivisesti koulutukseen ja ne tarjoavat laadunvarmistusta ja teollista merkitystä ohjelman. Ohjelma tarjoaa myös mahdollisuuden opiskella osia siitä ulkomailla kumppanimme yliopistoissa, esimerkiksi teknisen korkeakoulun Eindhoven (double ylempään korkeakoulututkintoon myönnetään) ja Itä-Kiinan yliopisto, Shanghai (opiskelijoiden apurahoihin käytettävissä). Käy linkin esimerkin opiskelija hankkeita valikosta lisätietoja opiskelijoiden projekteja. ... [-]


Master in International Marketing

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Ruotsi Eskilstuna

[+]

Ohjelma tarjoaa opiskelijoille ymmärrystä johdon ja strategian kansainvälisen liiketoiminnan sekä erilaisia ​​markkinointia.

Koulutuksesi markkinoijana ja kansainvälisenä ammattihenkilönä alkaa luokkahuoneessa, jossa sinun on aktiivisesti osallistuttava keskusteluihin, projekteihin ja esityksiin.

[-]

Master Ohjelman Kestävän Energiahuollon Järjestelmien

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Ruotsi Eskilstuna

Kestävät energiajärjestelmät ovat tarpeen ratkaista ongelmat, jotka liittyvät energian toimitusvarmuutta ja ilmastonmuutoksen maailmassa.Haluatko työskennellä energian konversioteknologiat [+]

Master Programme in Sustainable Energy Systems

&nbsp

Kestävät energiajärjestelmät ovat tarpeen ratkaista ongelmat, jotka liittyvät energian toimitusvarmuutta ja ilmastonmuutoksen maailmassa. Haluatko työskennellä energian muuntamisen tekniikat ja vahvistetaan kestävää kehitystä?

&nbsp

&nbsp

Koulutus

&nbsp

Master ohjelma Sustainable Energy Systems tarjoaa sinulle state-of-the-art tietoa tämän tärkeän alueen. Tutustut teknologiaa hyödyntäen aurinko, tuuli ja biomassa energialähteenä. Tuotanto sähkön ja lämmön energiapalvelujen muuntaminen perustuu höyry ja kaasuturbiini prosesseja myös kuuluu tämän ohjelman. Lisäksi opit suorituskykyä analyysejä eri energiajärjestelmiä ja integrointi.Matemaattisia menetelmiä optimointi, mallintaminen ja simulointi energiajärjestelmien sisältyvät myös ohjelmaan. ... [-]


Master Ohjelman Ohjelmistotuotannossa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Ruotsi Eskilstuna

Lisääntyminen ja kasvava vaikutusvalta ohjelmistojen liiketoiminnan ja jokapäiväiseen elämäämme on ollut ilmiömäistä.Ohjelmistotuotanto käsittelee suunnitteluun ja kehittämiseen korkealaatuisten ohjelmistoja - [+]

Master Programme in Software Engineering

&nbsp

Lisääntyminen ja kasvava vaikutusvalta ohjelmistojen liiketoiminnan ja jokapäiväiseen elämäämme on ollut ilmiömäistä. Ohjelmistotuotanto käsittelee suunnitteluun ja kehittämiseen korkealaatuisten ohjelmistoja - ja siten yhä tärkeämpi alue tietotekniikassa. Tässä ohjelmassa, voit saada perustiedot ja käytännön taidot ohjelmistotuotannossa.

&nbsp

&nbsp

KOULUTUS

&nbsp

Ohjelman aikana opiskelijat hankkivat hyvät teoreettiset tiedot ja erinomaiset taidot suunnitteluohjelmistojen vaativia järjestelmiä, jotka kattavat kykyä selviytyä monimutkaisuuden ymmärtäminen, suunnittelu ja toteutus tällaiset järjestelmät globaalissa työpaikalla. Opiskelijat saavat tietoa periaatteita analysointi, suunnittelu ja toteutus sekä suurten ja monimutkaisten ohjelmistojen järjestelmiä.Nykyajan trendejä, jotka tulevat hallitsemaan tuleva ohjelmistokehitys opetetaan myös komponentti-pohjaisen ohjelmiston suunnittelu, palvelu-arkkitehtuureihin, yhteentoimivuus ja globaalin järjestelmän kehittämiseen. Opiskelijat läpäisemisen tämä ohjelma pystyy osoittamaan ymmärrystä menetelmien ja tekniikoiden ohjelmistojen hallintaan ja soveltaa niitä eri kehityksen skenaarioita. Opiskelija pystyy ylittämään maailman monimuotoisuutta ja työtä kansainvälisissä tiimeissä. ... [-]


Master Ohjelman Ohjelmistotuotannossa - 2 Vuotta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Ruotsi Eskilstuna

Kasvu ja vaikutus ohjelmistojen liiketoiminnan ja jokapäiväiseen elämäämme on ollut ilmiömäistä.Software Engineering käsittelee suunnitteluun ja kehittämiseen laadukkaita ohjelmistoja ja siten [+]

Master Programme in Software Engineering - 2 vuotta

&nbsp

Kasvu ja vaikutus ohjelmistojen liiketoiminnan ja jokapäiväiseen elämäämme on ollut ilmiömäistä. Software Engineering käsittelee suunnittelu ja kehittäminen laadukkaita ohjelmistoja ja siten yhä tärkeämpi alue tietotekniikassa. Näissä ohjelmissa voit saada teoreettista tietoa sekä erinomaiset käytännön taidot ohjelmistotuotannossa.

&nbsp

&nbsp

KOULUTUS

&nbsp

Ohjelman aikana opiskelija hankkii perustietämyksen ja erinomainen asiantuntemus suunnitteluohjelmistojen intensiivinen järjestelmiä, jotka edellyttävät kykyä selviytyä monimutkaisuuden ymmärtäminen, suunnittelu ja toteutus näiden järjestelmien maailmanlaajuinen työpaikalla. Opiskelijat saavat tietoa periaatteita analysointi, suunnittelu ja toteutus sekä suurten ja monimutkaisten ohjelmistojen järjestelmiä.Nykyajan trendejä, jotka hallitsevat tulevaisuudessa ohjelmistojen kehittäminen mukaan lukien osa-pohjaisten ohjelmistojen suunnittelu, palvelu-arkkitehtuureihin ja yhteentoimivuutta sekä globaalin järjestelmän kehitys on opettanut. ... [-]


Ota yhteyttä

Mälardalens högskola

Osoite, 1. rivi Mälardalen University Västerås, Högskoleplan 1 Eskilstuna, Drottninggatan 12
Eskilstuna, Ruotsi
Verkkosivu http://www.mdh.se/
Puhelin +46 21 10 13 00