Örebro University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Pääkampus - ORU

Visiomme - rohkeutta tarkistaa ja kyky kehittyä - on jokapäiväisen työmme perusta. Master-opiskelijamme ovat lähtöisin ympäri maailmaa, ja he hyötyvät läheisestä yhteydestä muihin opiskelijoihin, opettajiin, tutkijoihin ja professoreihin - luokkakokoamme ei ole koskaan yli 30 opiskelijaa.

Örebrossa on myös yksi laajimmista urheilu- ja tapahtumavalikoimista, jotka ovat saatavilla missä tahansa Ruotsin kaupungissa, ja se sijaitsee kadehdittavalla paikalla - Tukholmaan, Göteborgiin ja jopa Osloon pääsee suoraan Örebrosta.

Meillä on joukko osastoja, jotka on perustettu auttamaan vuotta OU kiinnostuksen rekisteröinnistä opiskeluun ilmoittautumiseen. Mahdollisena opiskelijana y OU voi saada suoraa apua hakuprosessissa; Hyväksyttyämme tarjoamme erityistä tukea majoituksella, viisumikyselyillä ja muulla. Kun y OU saapuu Örebro, y OU tervehtii meidän Student Support tiimi, joka järjestää kattavan johdannon ohjelma tulokkaista.

Jos y OU haluaa opiskella korkealaatuista maisteriohjelmaa ja kokea parasta, mitä Ruotsilla on tarjota, pidä Örebro University ensisijaisena valintasi.

Sijainnit

Örebro

Örebro universitet

Osoite
Örebro University

SE-701 82 Örebro, Örebron lääni, Ruotsi
Puhelin
+46 19 30 30 00

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin