Örebro University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Örebron yliopisto on yksi nopeimmin kasvavista yliopistojen Ruotsissa. Meillä on 17000 opiskelijaa ja 1200 henkilökunnan.

Yliopisto tarjoaa koulutusta ja tutkimusta humanistisissa, laki, yhteiskuntatieteissä, tiede, teknologia, terveydenhoito, lääketiede, koulutus, musiikki ja urheilu tiedettä. Yliopisto tarjoaa 800 kursseja, 60 perustutkintoa ohjelmia ja 30 jatko-ohjelmia.

Örebron yliopisto tekee yhteistyötä kaupan ja teollisuuden, läänien, kuntien ja järjestöjen alueella sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

Örebron yliopisto on nuori, moderni ja nopeasti kasvava yliopistoon kunnianhimoiset tavoitteet tulevaisuudessa. Tarjoamme monipuolisia laadukkaita kursseja Englanti, ympäristössä, joka on sekä innostava ja kannustava, ja joka tarjoaa ensiluokkaiset palvelut sekä opiskelijoille ja henkilöstölle. Meidän kampuksella, joka sijaitsee kolmen kilometrin päässä kaupungin keskustasta, on myös isäntänä valikoima kahviloita ja ravintoloita sekä suuri urheilu monimutkainen state-of-the-art workout keskus. Mikä on enemmän, monia kansallisuuksia edustaa opiskelijat ja henkilökunta lainaavat kansainvälistä makua meidän kampuksella.

Sijaitsee aivan Ruotsin Örebro on dynaaminen ja vilkas kaupunki lähellä järven Hjälmaren. Sen erinomaisella paikalla Tukholmassa, Göteborgissa ja Oslossa helpon tekee siitä ihanteellisen paikka olla. Älä anna pikkukaupungin ulkoa hämätä. Koska opiskelija Örebron yliopisto koet ainutlaatuisen yhteisöllisyyden tunnetta, on helppo saada monenlaisia ​​vapaa-ajan toimintaa ja tehdä elinikäisiä ystäviä.

Örebron yliopisto tarjoaa valikoiman laadukkaita kansainvälistä maisteriohjelmaa eri tieteenalojen. Vahvuuksiamme ovat dynaamiseen ja vakiintunut tutkimusympäristöjä - jos sinut maisterin opiskelija merkittävä tekijä. Olemme sitoutuneet korkealaatuista opetusta ja tutkimusta, sekä yrittäjyyttä, ja meidän karrieerityyppinen opinto-ohjelmia, meidän opiskelijat voivat hyötyä yksi korkeimmista työllisyyden menestys hinnat maassa.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Ruotsalainen

Katso maisteriohjelmia » Katso Maisteri »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Kestävän Kehityksen Julkisen Suunnittelun Päällikkö

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi August 2018 Ruotsi Orebro

Painopiste ohjelmassa on kestävän kehityksen keskeinen haaste yhteiskunnillemme, jota on vakavasti puututtava hallinnon ja viranomaisten. Ohjelma on yhteistyötä ihmisen maantiede, valtio-oppi ja sosiologia ja on yhden vuoden mestari, 60 opintopistettä. [+]

Haluatteko kehittää taitoja ja työkaluja, joiden avulla voit osallistua kestävämpään yhteiskuntaan? Jos näin on, tämä ohjelma on räätälöity sinulle!

Painopiste ohjelmassa on kestävän kehityksen keskeinen haaste yhteiskunnillemme, jota on vakavasti puututtava hallinnon ja viranomaisten. Ohjelma on yhteistyötä ihmisen maantiede, valtio-oppi ja sosiologia ja on yhden vuoden mestari, 60 opintopistettä. Ensimmäinen lukukausi otat monitieteisiä kursseja, jotka keskittyvät kestävän kehityksen poliittinen ja ammatillinen haaste ja edistää teoreettista ja empiiristä oivalluksia monimutkaisuuden eri ympäristöongelmista ja niiden yhteys sosiaaliseen ja taloudelliseen ulottuvuuteen. Voit kehittää ymmärrystä siitä, miten ympäristöongelmien kehystetty ja miten nämä kehykset vaikuttavat mitä strategioita ja ratkaisuja valitaan sekä auttaa selittämään, miksi joitakin ongelmia ei käsitellä lainkaan.... [-]


Master in Applied Statistics

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Ruotsi Orebro

[+]

Viestintä muiden kuin tilastotieteilijöiden kanssa harjoitellaan koko ohjelman ajan. Ensimmäisen vuoden aikana opiskelijat lisäksi ottaa kaksi kursseja ekonometrian, kaksi kurssia teorioiden ja menetelmien alalla tutkimuksen menetelmän ja kursseja laskennallinen tilastotiede ja Bayes tilastot.

[-]

Master in Economics and Econometrics

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Ruotsi Orebro

Örebro-yliopiston talous- ja ekonometrinen kaksivuotinen maisteriohjelma pyrkii tarjoamaan opiskelijoille laajan osaamisen taloudellisen teorian ja kvantitatiivisten menetelmien alalla. [+]

[-]

Master in Information Systems - Information Security Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Ruotsi Orebro

[+]

Jos sinulla on kansalaisuus Euroopan unionissa (EU) tai Euroopan talousalueen (ETA) maassa tai Sveitsissä, sinun ei tarvitse maksaa hakemus- tai lukukausimaksuja.

[-]

Master in Robotics and Intelligent Systems

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta September 2018 Ruotsi Orebro

[+]

Lisäksi tuntemus Englanti vastaavan kurssin "Englanti B" tai "Englanti 6" Ruotsin lukion tarvitaan. [-]

Master in Social Analysis

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Ruotsi Orebro

[+]

Saatat oppia tuntemaan sosiaalisten ongelmien rakentamisen ja ymmärtämään ja kehittämään tietoa ja reflektiivisiä taitoja sosiaalisten ongelmien rakentamiseen ja käsitykseen sekä siihen, miten tieteelliset ongelmat liittyvät erilaisiin sosiaalisiin kysymyksiin.

[-]

Mestari Kemian Ympäristön Rikosteknisen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta August 2018 Ruotsi Orebro

Master Kemian Environmental Forensics tarjoaa jännittävän koulutus käyttäen aktiivista oppimista ja tarjoamalla käytännön kokemusta tiiviissä yhteistyössä teollisuuden ja ympäristön tutkijoille. [+]

Master Kemian Environmental Forensics tarjoaa jännittävän koulutus käyttäen aktiivista oppimista ja tarjoamalla käytännön kokemusta tiiviissä yhteistyössä teollisuuden ja ympäristön tutkijoille.

Ympäristön Forensisen on järjestelmällinen ja tieteellinen arviointi käyttäen eri tieteenalojen varten kehittää puolustettavissa tieteellisiä ja oikeudellisia päätelmiä lähde, ikä ja historia kemiallisten saasteiden päästää ympäristöön. Sinä, yhdessä teollisuuden ja johtavien tutkijoiden, on mahdollisuus kehittää tietoa tarvitaan voit osallistua tulevaisuuden joustava yhteiskunnassa.

Koulutus tarjoaa tietoa useilla aloja, kuten analyyttisiä ja ympäristöä koskevan analyysin, jotta luonnehtia lähde ja määrä kemikaalia epäpuhtauksien ympäristössä sekä kuvataan niiden historiaa. Ympäristövirastoon liittyvien erityispiirteiden laajaa ymmärtämistä varten opetussuunnitelmassa on laaja monitieteellinen osaaminen luonnontieteissä, kuten ympäristötiede, isotooppikemia, ympäristönäytteenotto, ihmisten terveys, kehittyneet tilastot ja kuljetusmallinnus. Varmistamaan, että opiskelijat saavat käytännön alan kokemusta, tosielämän tapaukset ovat yhteistyössä teollisuuden kanssa. Koulutus Käyttö ongelmalähtöistä oppimista (PBL) kannustaa aktiivista oppimista sekä kehittämään ongelmanratkaisuun kykyjä. Nämä taidot voidaan tunnistaa lähteitä ja historia ympäristön pilaantumista. ... [-]


Strategisen Viestinnän Päällikkö

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi August 2018 Ruotsi Orebro

[+]

Kustannukset ja maksut

Ensimmäinen erä: 48756 SEK, Kokonaismaksu: 97512 SEK

Jos sinulla on kansalaisuus Euroopan unionissa (EU) tai Euroopan talousalueen (ETA) maassa tai Sveitsissä, sinun ei tarvitse maksaa hakemus- tai lukukausimaksuja.

[-]

Ota yhteyttä

Örebro universitet

Osoite, 1. rivi Örebro University
SE-701 82 Orebro, Ruotsi
Verkkosivu http://www.oru.se/english
Puhelin +46 19 30 30 00