Stockholm University - Stockholm Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tukholman kauppakorkeakoulu kuuluu Tukholman yliopistoon.

Yliopisto, joka on peräisin vuodelta 1878, on alueellinen tutkimus- ja koulutuskeskus, joka sijaitsee upeassa kulttuurisessa ja luonnonympäristössä maailman ensimmäisessä kansallispuistossa.

SBS - Tukholman kauppakorkeakoulu vastaa tulevien liiketoiminnan johtajien ja johtajien kouluttamisesta sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Koulu pyrkii kehittämään oppimisprosessia siten, että luova ajattelu ja kriittinen päättely ovat koko opinto-ohjelman ohjaavia periaatteita. Kurssimme perustuvat uusimpaan tutkimukseen. Tiiviit yhteydet yritysten ja tutkimuksen maailmaan sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla antavat meille mahdollisuuden tarjota kansainvälistä koulutusta. Meillä on yli 3500 opiskelijaa, noin 70 opettajaa / tutkijaa, noin 40 jatko-opiskelijaa ja noin 30 hallinnollista henkilökuntaa. Teemme tiivistä yhteistyötä yliopistojen kanssa Ruotsissa ja ulkomailla.

SBS sijaitsee restauroiduissa rakennuksissa vuodelta 1912 perinteisessä Kräftriketin kampusalueella, kauniilla paikalla lähellä viehättävää Brunnsviken-järveä. Alue on kävelymatkan päässä Tukholman keskustasta, ja se on helposti julkisilla liikennevälineillä.

Lisätietoja on osoitteessa www.sbs.su.se/en

Sijainnit

Tukholma

Stockholm University

Osoite
Roslagsvägen 101, Kräftriket

Tukholma, Tukholman lääni, Ruotsi
Puhelin
+46 8 16 20 00

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: