Stockholm School of Economics

Esittely

Lue virallinen kuvaus

EFMD Equis Accredited

Ainutlaatuinen kauppakorkeakoulu

Tukholman kauppakorkeakoulu (SSE) on Pohjoismaiden johtava kauppakorkeakoulu, jolla on ainutlaatuinen yritysverkosto, yksityinen rahoitus ja pieni riippuvuus hallituksen tuesta. Yli sadan vuoden ajan SSE on kouluttanut lahjakkaita naisia ​​ja miehiä johtavaan asemaan liike-elämässä ja julkisella sektorilla.
SSE tarjoaa kandidaatin ja maisteriohjelmia yhdessä arvostetun Ph.D., MBA ja Executive Education -ohjelmia. Noin 2 000 opiskelijaa on rekisteröity eri tasoilla.

Yhteistyö liiketoimintayhteisön kanssa

SSE perustettiin vuonna 1909 yritysmaailman aloitteesta ja on kehittynyt tiiviissä vuoropuhelussa teollisuuden ja koko yhteiskunnan kanssa. Kun globalisaatio kiihtyy ja uusia haasteita syntyy, tiiviit suhteet yritysjohtajiin, poliittisiin päättäjiin, poliitikkoihin ja asiantuntijoihin luovat edellytykset erinomaiselle tutkimukselle. Ruotsalainen liike ja koulu ovat säilyttäneet läheiset siteet. Tänään SSE: llä on yli 100 yrityskumppania.

Kansainväliset verkostot

SSE on saanut maineen huippuosaamisesta sekä Ruotsissa että muualla maailmassa. Koulu tekee yhteistyötä useiden johtavien korkeakoulujen kanssa maailmanlaajuisesti. Vuonna 1999 SSE: stä tuli Ruotsin ensimmäinen liikekoulu, joka sai maailman johtavan kansainvälisen akkreditoinnin yrityskoulu, EQUIS ja on jatkanut akkreditointia. Tämä todistaa, että kaikki SSE: n päätoimet, opetus ja tutkimus ovat korkeimpia kansainvälisiä standardeja. Lisäksi SSE on CEMS: n ainoa ruotsalainen jäsenorganisaatio (Global Alliance in Management Education) ja PIM (Partnership in International Management).
SSE on myös ainoa pohjoismainen edustaja ICEDR: ssä (International Consortium for Executive Development Research), joka muodostuu 25 tärkeimmistä kauppakorkeakouluista (Harvardin yliopisto, MIT, muun muassa Wharton) ja 40 johtavista yrityksistä (ABB, Deutsche Bank , Unilever, Ericsson mainita muutamia) maailmassa.

Executive Education SSE: ssä

IFL Executive Education on SSE: n tytäryhtiö, joka tarjoaa avoimen ilmoittautumisen ja räätälöidyt ohjelmat avainhenkilöille yksityisyrityksissä ja julkishallinnossa. IFL Executive Education on SSE: ssä korkealaatuisia kehittämisohjelmia, joilla parannetaan yritysten, organisaatioiden ja yksilöiden kilpailukykyä.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia » Katso BSc-tutkinnot » Katso PhD »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Master In Business & Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Ruotsi Tukholma

Nykyaikaiset liiketoimintaympäristöt ovat merkinneet jatkuvalla ja nopealla muutoksella. Järjestöt, ikään, kokoonsa tai teollisuuteensa nähden, tarvitsevat tunnistaa uusia mahdollisuuksia arvonmuodostukseen ja pyrkiä siihen. Oletko utelias, millaisia ​​haasteita tämä tuo? Haluatko osallistua aktiivisesti tällaisten organisaatioiden tulevien liiketoimintamahdollisuuksien luomiseen ja kehittämiseen? [+]

Master of Science-ohjelma Business & Management kehittää johtamistaitoja ja taitoja, joita tarvitaan nykypäivän organisaatioissa. Ohjelma valmistaa sinua pätevästi toimimaan ja tekemään päätöksiä erittäin epävarmoja ja monimutkaisissa ympäristöissä.

Näissä yhteyksissä edellyttää innovatiivisia markkinointikampanjoita, uusien tuotteiden kehittäminen prosesseja, muutos hankkeita, dynaaminen strategioita ja organisaatioita. Nämä ovat keskeisiä keinoja sekä syntymässä yritysideoiden ja perustettu yrityksiä, jotka pyrkivät säilyttämään reunaan jatkuvalla uusiminen.

Opetussuunnitelman on ohjelma perustuu tieteenalojen johdon ja markkinoinnin. Näiden tieteenalojen tarjoavat tärkeitä välineitä seuraavan sukupolven johtajia, jotka tarvitsevat yhdistää luovuutta ja innovatiivista ajattelua markkinoiden analyysit ja viestintästrategioita, hallita projekteja ja ajaa muutoksen ja organisaatioissa, ja integroida eri alojen tietojen ja sosiaalisia verkostoja.... [-]


Maisteri

Master In Finance

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Ruotsi Tukholma

MSc in Finance yhdistää tiukan, tutkimuslähtöisen opetussuunnitelman laajoihin reaalimaailman sovelluksiin ja toimintakyvyn rakentamiseen. [+]

Ohjelma on opettanut kokenut tiedekunnan kanssa vahvaa osaamista koko taloudellisista kysymyksistä. Aiheet ovat moderneja Capital Markets, Arvostus (optiot mukaan lukien), Fixed Income, ja pääomarakennetta. Valittavien kuuluu Value Investing, rakenneuudistus, Yritysjärjestelyt, Private Equity ja International Finance.

Master of Finance on ollut yksi suosituimmista maisteriohjelmaa Euroopassa, kiitos suuri oppimisympäristön ja ansiokkaasta tarjoamia mahdollisuuksia valmistumisen jälkeen. Talousalan ammattilaisille uraa investointipankkitoiminta, corporate finance, pääomasijoitusten, investointien hallinta, konsultointi, sekä ei-talouden rahoitusaseman. Suuria taloudellisia yrityksiä Tukholmasta ja Lontoosta vierailla kampuksella säännöllisesti ja palkata monet valmistuneista.... [-]


Master In International Business (CEMS MIM)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Ruotsi Tukholma

Johtaa, tehdä yhteistyötä, innostaa ja inspiroida. Hallinnoi johtamisen, innovaation ja strategian haasteita globaaleissa organisaatioissa syvällisten kurssien, live-projektien ja vaihtoehtojen avulla toisella korkeimmalla yliopistolla. Hyväksyttyään kansainvälisen liiketoiminnan MSc-ohjelman hakijoille on ennakolta hyväksytty aloittaa CEMS-maisterin kansainvälisessä johtamisessa toisena vuonna ja siten kelpoisuus kaksinkertaiseen tutkintoon. [+]

Rakastatko tavata uusia ihmisiä ja kulttuureja, johtava ja yhteistyötä, innostava ja joka kirjoitti lahjakkaita ammattilaisia ​​eri taustoista? Tervetuloa International Business!

MSc in International Business tarjoaa sinulle työkaluja hallita haasteisiin johdon ja strategian maailmanlaajuisten järjestöjen. Ohjelma yhdistää kehittyneitä analyyttisiä koulutus aktiivista oppimista todellisissa hankkeissa yhdessä SSE ja CEMS yrityskumppaneita. Kansainvälisen kauppatieteiden maisterin tutkintoihin hyväksytyt ovat CEMS MIM: lle ennakkoon hyväksyttyjä.

Sinulla on edistyksellinen taso, jossa keskitytään maailmanlaajuisten organisaatioiden toimintaan ja kehittämiseen. Käytämme strategian ja markkinoinnin työkaluja laittaa yrityksen yhteydessä ja tutkia, miten yritykset vaikuttavat niiden kilpailukykyinen ympäristöissä. Opit myös tekemään yrityksistä kasvavan ja menestymään sisäpuolelta, innovaatioilla ja johtamiskäytännöillä, jotka rakentavat toiminnallista huippuosaamista. Viime kädessä opit parantamaan niitä ja mitä he tekevät.... [-]


Master Kirjanpidon & Varainhoidon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Ruotsi Tukholma

MSc in Accounting and Financial Management on suunniteltu valmistamaan opiskelijoita uran, kuten taloudellinen analyytikko, liiketoiminnan valvoja, talousjohtaja (CFO), investointipankkija, konsultti ja tilintarkastaja. [+]

Kuten valmistunut meidän ohjelma sinulla on syvä ymmärrys siitä, miten taloudellisten ja ei-taloudellisten valvontaa voidaan integroida ja käyttää ohjaamiseen tarkoituksiin monikansallisissa yrityksissä, miten suuret yritykset raportoivat ulkoisen osake-ja sidosryhmien ja miten niitä arvioida taloudellisten ja ei -yritysten taloudellisesta tuloksesta.

Aiheita ovat taloudellisen raportoinnin periaatteet, toiminnan ohjaus, pääoman budjetointi, taloudellinen analyysi ja yritysten arvostus. Kaikessa kursseilla otamme analyyttinen ja kansainvälisestä näkökulmasta. Esimerkiksi taloudellisen raportoinnin ydin kursseja emme opeta Ruotsin GAAP vaan keskittyy keskeiset käsitteet ja periaatteet, jotka sijaitsevat takana useimmat kansainväliset tilinpäätösstandardit kuten IFRS. Näin ollen, oivalluksia saat ohjelman edelleen arvokas myös silloin, kun konkreettiset taloudelliset vähimmäisvaatimukset muuttua. Näemme kirjanpidossa kieli sinun täytyy ymmärtää, jotta kunnolla analysoida ja ymmärtää liiketoimintaa yhtiö.... [-]


Master Taloustieteessä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Ruotsi Tukholma

Varustaa sinut käsitellä haastavia taloudellisia ongelmia ja erinomaisia ​​välineitä uraa julkisella ja yksityisellä sektorilla. [+]

Kaksivuotinen diplomi ohjelman Economics (120 op), varustaa voit käsitellä haastavia taloudellisia ongelmia ja antaa sinulle erinomaiset työkalut uraa sekä julkisella että yksityisellä sektorilla.

Ohjelma korostaa ongelmanratkaisutaitoja, joita voidaan soveltaa monenlaisissa tilanteissa ja jotka tarjoavat korvaamatonta aloitetta uraasi varten. Käyttäen nykyaikaista taloudellista analyysia ja määrällisiä empiirisiä menetelmiä ohjelma antaa sinulle työkalut analysoida monimutkaisia ​​reaalimaailman ongelmia julkisessa päätöksenteossa sekä yksityisten yritysten ja kansainvälisten järjestöjen kanssa.

Tarjotaan kaksi erikoistumista:

Applied Economic Analysis Kansainvälinen talous ... [-]

Videot

SSE Student Stories: a passion for learning

Ota yhteyttä

Osoite, 1. rivi Stockholm School of Economics Sveavägen 65
Tukholma, Ruotsi
Verkkosivu https://www.hhs.se/
Puhelin +46-8-736 90 00