Stockholm School of Economics

Esittely

Lue virallinen kuvaus

EFMD Equis Accredited

Ainutlaatuinen kauppakorkeakoulu

Tukholman kauppakorkeakoulu (SSE) on Pohjoismaiden johtava kauppakorkeakoulu, jolla on ainutlaatuinen yritysverkosto, yksityinen rahoitus ja pieni riippuvuus hallituksen tuesta. Yli sadan vuoden ajan SSE on kouluttanut lahjakkaita naisia ​​ja miehiä johtavaan asemaan liike-elämässä ja julkisella sektorilla.
SSE tarjoaa kandidaatin ja maisteriohjelmia yhdessä arvostetun Ph.D., MBA ja Executive Education -ohjelmia. Noin 2 000 opiskelijaa on rekisteröity eri tasoilla.

Yhteistyö liiketoimintayhteisön kanssa

SSE perustettiin vuonna 1909 yritysmaailman aloitteesta ja on kehittynyt tiiviissä vuoropuhelussa teollisuuden ja koko yhteiskunnan kanssa. Kun globalisaatio kiihtyy ja uusia haasteita syntyy, tiiviit suhteet yritysjohtajiin, poliittisiin päättäjiin, poliitikkoihin ja asiantuntijoihin luovat edellytykset erinomaiselle tutkimukselle. Ruotsalainen liike ja koulu ovat säilyttäneet läheiset siteet. Tänään SSE: llä on yli 100 yrityskumppania.

Kansainväliset verkostot

SSE on saanut maineen huippuosaamisesta sekä Ruotsissa että muualla maailmassa. Koulu tekee yhteistyötä useiden johtavien korkeakoulujen kanssa maailmanlaajuisesti. Vuonna 1999 SSE: stä tuli Ruotsin ensimmäinen liikekoulu, joka sai maailman johtavan kansainvälisen akkreditoinnin yrityskoulu, EQUIS ja on jatkanut akkreditointia. Tämä todistaa, että kaikki SSE: n päätoimet, opetus ja tutkimus ovat korkeimpia kansainvälisiä standardeja. Lisäksi SSE on CEMS: n ainoa ruotsalainen jäsenorganisaatio (Global Alliance in Management Education) ja PIM (Partnership in International Management).
SSE on myös ainoa pohjoismainen edustaja ICEDR: ssä (International Consortium for Executive Development Research), joka muodostuu 25 tärkeimmistä kauppakorkeakouluista (Harvardin yliopisto, MIT, muun muassa Wharton) ja 40 johtavista yrityksistä (ABB, Deutsche Bank , Unilever, Ericsson mainita muutamia) maailmassa.

Executive Education SSE: ssä

IFL Executive Education on SSE: n tytäryhtiö, joka tarjoaa avoimen ilmoittautumisen ja räätälöidyt ohjelmat avainhenkilöille yksityisyrityksissä ja julkishallinnossa. IFL Executive Education on SSE: ssä korkealaatuisia kehittämisohjelmia, joilla parannetaan yritysten, organisaatioiden ja yksilöiden kilpailukykyä.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia » Katso BSc-tutkinnot » Katso PhD »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Master In Business & Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Ruotsi Tukholma

Nykyaikaiset liiketoimintaympäristöt ovat merkinneet jatkuvalla ja nopealla muutoksella. Järjestöt, ikään, kokoonsa tai teollisuuteensa nähden, tarvitsevat tunnistaa uusia mahdollisuuksia arvonmuodostukseen ja pyrkiä siihen. Oletko utelias, millaisia ​​haasteita tämä tuo? Haluatko osallistua aktiivisesti tällaisten organisaatioiden tulevien liiketoimintamahdollisuuksien luomiseen ja kehittämiseen? [+]

Master of Science-ohjelma Business & Management kehittää johtamistaitoja ja taitoja, joita tarvitaan nykypäivän organisaatioissa. Ohjelma valmistaa sinua pätevästi toimimaan ja tekemään päätöksiä erittäin epävarmoja ja monimutkaisissa ympäristöissä.

Näissä yhteyksissä edellyttää innovatiivisia markkinointikampanjoita, uusien tuotteiden kehittäminen prosesseja, muutos hankkeita, dynaaminen strategioita ja organisaatioita. Nämä ovat keskeisiä keinoja sekä syntymässä yritysideoiden ja perustettu yrityksiä, jotka pyrkivät säilyttämään reunaan jatkuvalla uusiminen.

Opetussuunnitelman on ohjelma perustuu tieteenalojen johdon ja markkinoinnin. Näiden tieteenalojen tarjoavat tärkeitä välineitä seuraavan sukupolven johtajia, jotka tarvitsevat yhdistää luovuutta ja innovatiivista ajattelua markkinoiden analyysit ja viestintästrategioita, hallita projekteja ja ajaa muutoksen ja organisaatioissa, ja integroida eri alojen tietojen ja sosiaalisia verkostoja.... [-]


Maisteri

Kansainvälisen Liiketoiminnan Maisteri (CEMS MIM)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Ruotsi Tukholma

Johtaa, tehdä yhteistyötä, innostaa ja inspiroida. Hallinnoi johtamisen, innovaation ja strategian haasteita globaaleissa organisaatioissa syvällisten kurssien, live-projektien ja vaihtoehtojen avulla toisella korkeimmalla yliopistolla. Hyväksyttyään kansainvälisen liiketoiminnan MSc-ohjelman hakijoille on ennakolta hyväksytty aloittaa CEMS-maisterin kansainvälisessä johtamisessa toisena vuonna ja siten kelpoisuus kaksinkertaiseen tutkintoon. [+]

Rakastatko tavata uusia ihmisiä ja kulttuureita, johtavat ja tekevät yhteistyötä, innostavia ja innoittamana eri taustoista koostuvia lahjakkaita ammattilaisia? Tervetuloa kansainväliseen liiketoimintaan!

Kansainvälisen liiketoiminnan MSc tarjoaa sinulle työkaluja hallita hallinnan ja strategian haasteita globaaleissa organisaatioissa. Ohjelma yhdistää kehittyneen analyyttisen koulutuksen aktiiviseen oppimiseen todellisissa projekteissa yhteistyössä SSE: n ja CEMS-yrityskumppaneiden kanssa. Kansainvälisen kauppatieteiden maisterin tutkintoihin hyväksytyt ovat CEMS MIM: lle ennakkoon hyväksyttyjä.

Sinulla on edistyksellinen taso, jossa keskitytään maailmanlaajuisten organisaatioiden toimintaan ja kehittämiseen. SSE käyttää strategia- ja markkinointityökaluja, joilla yritys luodaan yhteyteen ja selvittää, miten yritykset vaikuttavat kilpailuympäristöihinsä. Opit myös tekemään yrityksistä kasvavan ja menestymään sisäpuolelta, innovaatioilla ja johtamiskäytännöillä, jotka rakentavat toiminnallista huippuosaamista. Viime kädessä opit parantamaan niitä ja mitä he tekevät.... [-]


Kauppatieteiden Maisteri

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Ruotsi Tukholma

Kahden vuoden taloustieteen maisteriohjelma (120 op) antaa sinulle mahdollisuuden puuttua haasteellisiin taloudellisiin ongelmiin ja erinomaisiin työkaluihin uran harjoittamiseksi julkisella ja yksityisellä sektorilla. [+]

Kahden vuoden taloustieteen maisteriohjelma (120 op) antaa sinulle mahdollisuuden vastata haasteellisiin taloudellisiin ongelmiin ja tarjota sinulle erinomaisia ​​työkaluja urakehitykseen sekä julkisella että yksityisellä sektorilla.

Ohjelma korostaa ongelmanratkaisutaitoja, joita voidaan soveltaa monenlaisissa tilanteissa ja jotka tarjoavat korvaamatonta aloitetta uraasi varten. Käyttämällä moderneja taloudellisia analyysejä ja kvantitatiivisia empiirisiä menetelmiä ohjelma tarjoaa työkaluja analysoimaan monimutkaisia ​​reaalimaailman ongelmia julkisen päätöksenteon alalla sekä yksityisissä liike-elämässä ja kansainvälisissä organisaatioissa.

Tarjotaan kaksi erikoistumista:... [-]


Master In Kirjanpito

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Ruotsi Tukholma

MSc in Accounting and Financial Management on suunniteltu valmistamaan opiskelijoita uran, kuten rahoitusanalyytikko, liiketoiminnan valvoja, talousjohtaja (CFO), investointipankkija, konsultti ja tilintarkastaja. [+]

Koska olet valmis tähän ohjelmaan, sinulla on syvällinen käsitys siitä, miten taloudelliset ja ei-taloudelliset tarkastukset voidaan integroida ja käyttää ohjaustarkoituksiin monikansallisissa yrityksissä, kuinka suuret yritykset raportoivat ulkopuolisille osakkeenomistajille ja sidosryhmille ja miten ne arvioivat rahoitus- ja yritysten ei-taloudellista suorituskykyä.

Keskeisiin aiheisiin kuuluvat talousraportointiperiaatteet, liiketoiminnan valvonta, pääomavaroittelu, taloudellinen analyysi ja yritysvastuun arviointi. Kaikissa näissä opinnoissa SSE: llä on analyyttinen ja kansainvälinen näkökulma. Esimerkiksi taloudellisen raportoinnin ydinkursseissa SSE ei opeta ruotsalaista tilinpäätösnormistoa vaan keskittyy pääasiassa useimpien kansainvälisten tilinpäätösstandardien, kuten IFRS: n, pääkonsepteihin ja periaatteisiin. Ohjelman saamat näkemykset pysyvät arvokkaina myös silloin, kun konkreettiset rahoitusstandardit muuttuvat. SSE pitää kirjanpidon kieltä, jota sinun on ymmärrettävä, jotta yritys voi analysoida ja ymmärtää oikein.... [-]


Rahoituksen Maisteri

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Ruotsi Tukholma

MSc in Finance yhdistää tiukan, tutkimuslähtöisen opetussuunnitelman laajoihin reaalimaailman sovelluksiin ja toimintakyvyn rakentamiseen. [+]

Ohjelma on kokenut tiedekunta, jolla on erinomainen asiantuntemus taloudellisista aiheista. Käsiteltyihin aiheisiin kuuluvat nykyaikaiset pääomamarkkinat, arvostus (mukaan lukien optiot), kiinteä tulo ja pääomarakenne. Valittaviin kuuluvat Value Investing, Rakenneuudistus, fuusiot ja yritysostot, Private Equity ja International Finance.

Master of Finance on ollut yksi suosituimmista maisteriohjelmista Euroopassa, kiitos hyvästä oppimisympäristöstä ja erinomaisista uramahdollisuuksista valmistumisen jälkeen. Rahoituksen tutkinnon suorittavat uraa investointipankkitoiminnassa, yritysrahoituksessa, pääomasijoittamisessa, sijoitustoiminnassa, konsultoinnissa sekä ei-rahoitusasemissa. Tukholman ja Lontoon suuret rahoitusalan yritykset käyvät kampuksella säännöllisesti ja palkkaavat monet valmistuneista.... [-]


Videot

SSE Student Stories: a passion for learning

Ota yhteyttä

Osoite, 1. rivi Stockholm School of Economics Sveavägen 65
Tukholma, Ruotsi
Verkkosivu https://www.hhs.se/
Puhelin +46-8-736 90 00