Umeå University - Faculty of Science and Technology

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Uumajan yliopisto perustettiin vuonna 1965 ja on Ruotsin viidenneksi vanhin yliopisto. Tänään meillä on vahva kansainvälinen ja monikulttuurinen läsnäolo opiskelijoiden, opettajien ja tutkijoiden kanssa ympäri maailmaa. Yhtenä maan johtavista korkeakouluista me elämme innostuksella, luovuudella ja tuoreilla ideoilla.

Pyrimme jatkuvasti olemaan Skandinavia ja Euroopan parhaita koulutus- , tutkimus- ja yhteisöyhteistyöympäristöjä, jotka vastaavat yhä kasvavan maailmanlaajuisen yhteiskunnan haasteita.

Kampuksemme

Uumajan yliopiston kampus Uumaja on kampuksen pääkonttori ja kuvioitu American Campus -mallin jälkeen. Niinpä melkein kaikki Englannissa opetettavat kurssit ja ohjelmat järjestetään Campus Uumassa tai viereisessä yliopistollisessa sairaalassa.

Kampus Uumaja

Uumaja on Pohjois-Ruotsin suurin kaupunki. Kampus Uumaja on Uumajan yliopiston pääkeskus ja keskipiste, ja valtaosa kursseista ja ohjelmista järjestetään monissa rakennuksissa ja tiloissa. Yliopistokirjasto, jolla on 1,2 miljoonaa volyymia, ja Campus Uumajan kampuskeskuksen Universum, pubit, kahvilat, ravintolat, kirjakauppa, opiskelijahuoneet ja niin edelleen

Uumajan taidekeskusta

Uumajan taidemuseo (konstnärligt-kampus) - parhaillaan kehitteillä - sijaitsee kaupungin itäpuolella Uumajan joen luonnonkauniilla rannoilla ja lyhyen kävelymatkan päässä Uumajan kampuksesta. Se isännöi Uumajan muotoiluinstituuttia, Uumajan Kuvataideakatemiaa ja Uumajan arkkitehtuurikoulua. HUMlab-X: lle on myös annettu paikka tässä taidekampuksella yhdessä Uumajan yliopiston nykytaiteen ja visuaalisen kulttuurin museon Bildmuseetin kanssa.

Verkkokoulutus

Kampuskoulutuksen lisäksi tuhansilla ihmisillä, jotka ovat ilmoittautuneet laajaan valikoimaan etäkoulutuskursseja ja -ohjelmia, on joustavuus opiskella pääasiassa kotiympäristössään.

Sijainnit

Umeå

Osoite
Campus Umeå
Petrus Laestadius väg

SE-901 87 Umeå, Västerbottenin lääni, Ruotsi

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin